|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
brzydkie brzydkie..myślę że będzie mniejsze zainteresowanie niż poprzednimi
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Bo oliwy z oliwek się nie smaży. Smażona jest toksyczna. Do smażenia polecam olej z pestek winogron - zupełnie bezzapachowy.
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakby nie patrzeć to też są kalosze
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam ostatnio z gazetki "Aktywni" płatki Fit pszenno-ryżowe z owocami tropikalnymi i są pycha, dzisiaj poszłam po drugą torebkę i chyba się na nie przerzucę. Nawet TŻ zasmakowały
Nigdy nie zwracałam na nie uwagi a chyba są w stałej ofercie, bo leżą na półkach z płatkami a nie w koszach.
|
|
|
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam multum koleżanek które mają takie buty typu EMU z innych sklepów i mogę powiedzieć,że nie nadają się na mróz - no może taki -5,to futro nic nie grzeje przy niższych temperaturach,jak ktoś chce buty na mrozy to radzę kupić oryginalne EMU lub UGG.
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się nie zgodzę. Kupiłam rok temu podróbki i dawały sobie świetnie radę w te wielkie mrozy. Co więcej wytrzymały cały sezon bez zmian w wyglądzie. Będę je miała też na ten rok.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#3068 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
Biedronkę znam od niedawna. Kupiłam parę produktów i jestem pozytywnie zaskoczona -mieszankami mrożonymi - serem Stary olęder i kiełbasą myśliwską oraz surowymi wędlinami (pastrami, kindziuk) - mozzarellą w zalewie -winami portugalskimi- szok, że można sprzedawać coś tak dobrego za taką cenę Na pewno wypróbuję wiele innych spożywczych produktów. Widziałam świeży szpinak w dobrej cenie, mieszanki sałat, sery pleśniowe, pomidory w puszce. Wkładki higieniczne(te w czerwonych i żółtych pudełkach, pakowane pojedynczo) niestety zostawiają klej na bieliznie. Gdzieś przeczytałam peany na cześc papieru toaletowego i kupiłam chyba nie ten co trzeba (Melodia, cienki niemiłosiernie). Wątek jest potwornie długi, nie ogarniam, wiec gdyby jakaś dobra dusza mogła polecić płyn do prania, do płukania, do naczyń,do toalety, ale z nazwą. Pozdrawiam! |
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam czekoladę z nadzieniem krówkowym u mnie było dużo ale nie kupowałam, malutkie i pare stron na krzyż |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też dużo tych książeczek dla dzieci
|
|
|
|
#3071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kłębuszek - płyn do prania, jest do koloru, do białego i do czarnego ![]() Eden - płyn do płukania, trzy zapachy, wg mnie niebieski eden najładniejszy, potem biały. Kraft - płyn do mycia naczyń, różniste ![]() Agent Max - do toalety, biedronkowy Domestos, super Polecam jeszcze : Tim - do czyszczenia umywalek Fist - spray "kamień i rdza" oraz "Tłuszcz" , rewelacja za naprazwdę małe pieniądze. Wszystkie te produkty sprawdzone i polecane przez Biedronautki, więc śmiało kupuj
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Konto usunięte
|
Rejiche przeogromne dzięki
Zrobiłam notatki. Pozdrawiam!
|
|
|
|
#3073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O reszcie koleżanka wyżej już napisała.
|
|
#3074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co, fajnie, że mogłam pomóc
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziś kupiła taką czerwoną oranżadę, nie pamiętam nazwy. zdziwiłam się, była dobra, niechemiczna, przypominała mi oranżadę z szklanych butelek, którą piłam w dzieciństwie
|
#3076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja znowu że ma być długa i bardzo sroga ![]() Cytat:
Cytat:
z pewnością chodziło o Queen- 3 warstwowy Z nowej ulotki wpadły mi w oko kapcie fioletowe w kwiatkiem. Ze swojej strony moge polecić szale damskie za 9,99zł. Były w ofercie w tamtym roku i do tej pory wyglada jak nowy ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
-tylko straszliwie słodka jest |
|||||
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście, że jest za co. Przemiła, konkretna i szybka odpowiedz i nie muszę przekopywać się przez cały wątek.
Aguu również dziękuję . Nie mam rozeznania w produktach Biedronki. Z tym papierem to dramatu nie ma, zużyję go i to pewnie błyskawicznie i już będę wiedzieć, że należy kupować Oueen. |
|
|
|
#3078 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w B. po mini-odwyku.
kupiłam podstawowe produkty, poza tym groszek ptysiowy i makaron koraliki (świetny do sałatek).
|
|
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos wie ile kosztuje taki krem?
polecacie? http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...ajacy_2010.jpg Edytowane przez niem Czas edycji: 2010-10-04 o 22:40 |
|
|
|
#3080 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
|
|
#3081 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znalazłam na allegro dotykowe lampki z biedronki te które były po 19,90 po 59 zł |
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tych kontrowersyjnych butów, to kwestia gustu ale mi się wyjątkowo nie podobają, na śnieg się nie nadają, do pracy, tragedia bo wygląda się w nich jak chłop z pola (przepraszam jeśli zagląda tu jakiś chłop, nie miałam na celu go urazić
) a jeśli panna nie może się pochwalić smukłymi nóżkami to już kompletna klapa bo na pulchnych łydkach wyglądają wyjątkowo już nieatrakcyjnie. A i porównanie z kapciami, bamboszami nasuwa się samo. No ale wiem, że multum ludzi je nosi wiec skoro im pasują to ok, ale one są chyba tak na teraz, no może na listopad, suchy listopad.Teraz kwestia mojego rowerka stacjonarnego, pierwszej klapy, którą zaliczyłam w biedronce. Po godzinnym rozkręcaniu i zapakowaniu do pudła odwiozłam do biedronki i kierowniczka ku mojej uldze oddała kasę, a nie kosztował 20 zł więc przyjęłam to z ulgą. Jednak tym samym jestem bez rowerka i znowu muszę go gdzieś upolować. Choć nie powiem, trochę się zraziłam ![]() Z zakupów orzeszki z pieprzem, awokado, czekolada wedla, nektarynki, ciasto francuskie (w mojej nie ma ale znalazłam w innej toruńskiej), herbata rooibos z cynamonem i pomarańczą, herbata w granulkach rozpuszczalna (córcia się uparła, ja nie lubię), jogurt grecki, makaron jajeczny, gwiazdeczki. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-10-04 o 23:59 |
|
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
Polecam prażoną pszenicę z miodem Dingo. Idealna z mlekiem na śniadanie i nie tylko.
|
#3085 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Konto usunięte
|
gggg- jeśli nie znajdziesz w B., to kupisz taki sam w sieci Społem i chyba Bomi.
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkowicie się zgodzę z camillet... nie zostawiają kleju i to nieważne czy te pojedyńczo pakowane czy te w pudełku "zbiorczym" ![]() ja tam je lubię i na zmianę z rosmanowymi kupuję ![]() co do tych butów... powiem wam, że mnie się one ewidentnie nie podobaja... jakieś takie ciapowate i babcine mi się wydają ![]() no ale nie to ładne co ładne, tylko to co sie nam podoba
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
kalosze
ale chyba fiołka kupie, jak będzie fioletowy, coby pasował do kuchni
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kalosze-damskie-demar-laczka-40-41-hurtownia-i1235818978.html bardzo mi się podobają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

brzydkie brzydkie..myślę że będzie mniejsze zainteresowanie niż poprzednimi
Ale jakby nie patrzeć to też są kalosze