3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-05, 09:42   #4921
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Pelnia, no przecież nie z cycka próbował tylko odciągnięte Mówi, że było gorzkie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

De, dzięki za radę Może coś w tym jest, bo właśnie wieczorem ostatnio jakoś sobie odpuściłam To dziś wezmę przed snem

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:43   #4922
sanderinka
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
melabn nie raz w tv slyszalam, ze maz to najefektywniejszy laktator na swiecie. Ale bardziej chodzi o rozkrecenie laktacji niz pozniejsze odciaganie pokarmu
Moj powiedzial ze raczej nie wezmie cyca do ust jak cos z niej bedzie lecialo. Haha zobaczymy

moj twierdzi ze raz w zyciu bedzie miał okazje spróbować i koniecznie chce...

a z drugiej strony nie chce dlugo karmić piersią... moze miesiąc? mam nadzieje ze nie bede miała jakiś duzych ilosci mleka

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:43   #4923
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
??

noooo chyba ze ja o czyms nie wiem i tak sie robi

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

na necie można znalesc ulotke kazdego leku

Mam nadzieję że tak się nie robi

-------------------------------------------

mam jeszcze dwa prania a wieszać nie ma już gdzie

ale w ogrodzie pięknie wyglądają takie małe ubranka na sznurze
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:44   #4924
kretencja
Zakorzenienie

Ja bym chciała karmić jakieś 6-9 miesięcy i bardzo się martwię, że po cc będą z tym problemy

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-05, 09:44   #4925
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny clotrimazol można stosować w 3 trymestrze? bo nie mam ulotki... czy którejś z Was gin polecił to na swędzenie? dziś jest tragedia-i to nie pochwa a na samej górze-na początku warg-przepraszam za szczegóły ale już nie mogę wytrzymać... i tantum rosa może przynieść ulgę?
Mallinka, wiem co przechodzisz. Zewnętrzne leczenie u mnie nie przyniosło rezultatów (tantum rosa, pimafucin). Dopiero jak lekarz przepisał mi gyno- femidazol (chyba dobrze napisałam?) dopochwowo na noc przez 15 dni udało mi się wyleczyć. Tyle, ze on jest na receptę zdaje się. też mnie swędziały właśnie wargi, do tego stopnia, że puchły niesamowicie i były chyba ze trzy razy większe. Moim zdaniem- pędem po receptę.
Któraś z dziewczyn poleciła mi do higieny pliva fem F, i w połączeniu z tym femidazolem zdecydowanie pomogło.
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:44   #4926
kliwia
Zakorzenienie

mj maz tez 'dziwnie'zareagowal, jak na skzole rodzenia sie pani spytala ile bedziemy karmic piersia. ja mowie ze pol roku. To po szkole rodzenia moj maz a czemu tak krotko Jak chce neich sobie sam karmi do roku albo i ponad pff
Pol roku wystarczy wg mnie.

kretencja zobacz weronisi sie laktacja rozkreca. moja kolezanka miala 2 cc i karmila piersia. Wsytrwalosc wytrwalosc i na pewno mleko sie pojawi

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-10-05 o 09:46
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:45   #4927
ursull
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Weronisia dobrze,że już jesteście razem,ale nie lekceważ swojego zdrowia,bo osłabiona na pewno nie przydasz się Pascalkowi na wiele Super,że laktacja przebiaga u ciebie dobrze i mały je twoje mleczko

Angelika16 witaj

pelnia1980 niezłego masz TZ z ciekawymi zachciankami .

rypka nie dołuj się,ważne,że z małą ok i cieszę się,że kwalifikujesz sie na SN . Spora ta twoja córa

A ja śliniaczków mam mnóstwo po małej i naprawdę mi się przydały,ale dopiero od około 3mc . Jak dziecko już je stałe pokarmy to lepszy jest taki jakby ślinaczek-kubraczek,zakładany jak kaftanik z rękawkami. Dziecko naprawdę potrafi się nieźle uświnić . Tak jak pelnia1980 pisała,na początek pieluchy tetrowe wystarczą

Idę coś pożytecznego zrobić

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:46   #4928
kretencja
Zakorzenienie

Ja używałam Pliva Fem F (może to ja polecałam? ) i muszę potwierdzić, że jest bardzo dobry Mnie na lekkie swędzenie on sam pomógł, bez clotrimazolu

Kliwia, no wiem, ale obawy jakieś są...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-05, 09:47   #4929
rypka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mallinka, załóż nowy i nie podawaj linka, jak dojdziemy do końca to sobie poszukamy

Mój mąż na laktator chyba się nie nada. Mówi, że próbował mleka kobiecego jak jego siostra była malutka (15 lat temu) i twierdzi, że jest ohydne

Rypka, ale Ci zazdroszczę sn...
Hej Kochana u Ciebie już na 100% cc???

Moje koleżanki miały cc i żadna nie miała powikłań i szyb wyszły ze szpitala.Nie martw sie zobaczysz że bedzie dobrze.

Ja wcześniej bałam się cc a teraz jestem przerażona porodem naturalnym

Ale chyba dam rade
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:48   #4930
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chciała karmić jakieś 6-9 miesięcy i bardzo się martwię, że po cc będą z tym problemy
napewno sie rozkręci i bedziesz mogła karmić tak dlugo jak bedziesz chciała

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mj maz tez 'dziwnie'zareagowal, jak na skzole rodzenia sie pani spytala ile bedziemy karmic piersia. ja mowie ze pol roku. To po szkole rodzenia moj maz a czemu tak krotko Jak chce neich sobie sam karmi do roku albo i ponad pff
Pol roku wystarczy wg mnie.

kretencja zobacz weronisi sie laktacja rozkreca. moja kolezanka miala 2 cc i karmila piersia. Wsytrwalosc wytrwalosc i na pewno mleko sie pojawi

mam znajomą która 2,5 letnią dziewczynkę karmi a mała nic nie chce jeść aby mleko i jakieś obiadki ze sloiczków ale i tez nie bardzo

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-10-05, 09:49   #4931
Patrycja_1708
Zadomowienie

Mallinka mnie jak tylko zaczynało coś swędzieć to od razu tą maścią smarowałam i przechodziło wszystko. Lekarz mi to przepisał jakis czas temu i jak tylko czuje ze cos sie tam zaczyna dziać to zaraz maść i ulga od razu
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:50   #4932
apoolonia
Rozeznanie

Nie mogę się opanować

kupuję rzeczy do wyprawki ale co chwila łapię się na tym że kupiła bym również akcesoria powyżej 3-4 miesięcy
ale jestem dzielna i się opanowałam tzn. środki na koncie mnie potrzymały bo nie starczy na wanienkę hahaha

jeszcze ta głupia karuzela nie ma idealnej
Stary 2010-10-05, 09:50   #4933
kretencja
Zakorzenienie

Rypka, no ostateczną decyzję podejmuje gin i daje skierowanie, a po wizycie u okulisty jeszcze u niego nie byłam. Ale takiego wskazania gin raczej nie podważy i też nie ma szansy, że stan moich oczu jeszcze zdąży się zmienić (co najwyżej na gorsze )

Apoolonia, ja mam chyba nadmiar rozsądku dla odmiany Ja mam tylko troszkę (wcale nie dużo) rzeczy w rozmiarach 56 i 62, kombinezon kupiłam 62/68 i to jest największa rzecz Nawet nie kupiłam pięknego zestawu bodziaków na 3-6 m-cy, mąż mnie przekonał, że to wszystko na bieżąco będziemy kupować. Żadnych zabawek, akcesoriów na później (nawet śliniaków)... Sama totalna baza...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-10-05 o 09:53
Stary 2010-10-05, 09:52   #4934
KarolinaB
Raczkowanie

cześć dziewczyny, nie nadrobię was, nie ma szans, nadrobiłam ostatnie 5 stron i czas mnie goni, a chcę byc choc troche na bierząco. Ale njusy mnie zaskoczyły... Weronisia ma synka po tej stronie nbrzuszka, Kootekk tez Michałka zabrał do domku.... ło jej

Ja miałam weekend u przyjaciółek i fryzjera, niestety zakończony smutno, bo zmarł mój dziadek i wczoeaj był pogrzeb... Nie doczekał dziadek prawnuka, a ma być jego imiennik, cięzki wczoraj dzień był...

Witam nowa mamusie.

Trzymam kciuki za Weronisię i Kootkka, gdzies podczytałam, że Mallinka zdała poprawki tez
Obyśmy się dziewczyny za szybko nie rozpakowały, mi zostało lekko ponad 3 tyg, a moje dziecię ma trocheponad 2kg, jak ja takiego maciupka wezmę na ręce?? Nich on troche się spasie
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:52   #4935
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Rypka, no ostateczną decyzję podejmuje gin i daje skierowanie, a po wizycie u okulisty jeszcze u niego nie byłam. Ale takiego wskazania gin raczej nie podważy i też nie ma szansy, że stan moich oczu jeszcze zdąży się zmienić (co najwyżej na gorsze )

a kiedy idziesz do okulisty ? zawsze trzeba isc jak sie ma jakąs wade wzroku? ja miałam ale olalam i nie nosze i nie nosilam okularów ale ślepa nie jestem...

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-10-05, 09:53   #4936
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:

mam znajomą która 2,5 letnią dziewczynkę karmi a mała nic nie chce jeść aby mleko i jakieś obiadki ze sloiczków ale i tez nie bardzo
sąsiadka karmiła syna do 3 roku życia
potem nie mogła go odzwyczaić
i ktoś jej polecił by posmarowała piersi jakimś gorzkim kremem

a on jej na to odpowiedział że ma się umyć bo mu to nie smakuje

dla mnie to trochę chore

ja mam zamiar karmić do 6 miesięcy a potem wprowadzać powoli pokarmy

u mnie i tak rodzą się takie głodomory że trzeba dokarmiać od początku mlekiem modyfikowanym
podobno TŻ był taki sam
więc są duże szanse że Lusilla też będzie głodomorrą
Stary 2010-10-05, 09:54   #4937
kretencja
Zakorzenienie

Sanderinka, no u okulisty już byłam przecież I właśnie wskazanie mi napisał. Ale skierowanie do cesarki to gin wypisuje
Moim zdaniem jak się ma wadę, to warto iść. Nigdy nie wiadomo, w jakim stanie jest siatkówka.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-05, 09:55   #4938
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, nie nadrobię was, nie ma szans, nadrobiłam ostatnie 5 stron i czas mnie goni, a chcę byc choc troche na bierząco. Ale njusy mnie zaskoczyły... Weronisia ma synka po tej stronie nbrzuszka, Kootekk tez Michałka zabrał do domku.... ło jej

Ja miałam weekend u przyjaciółek i fryzjera, niestety zakończony smutno, bo zmarł mój dziadek i wczoeaj był pogrzeb... Nie doczekał dziadek prawnuka, a ma być jego imiennik, cięzki wczoraj dzień był...

Witam nowa mamusie.

Trzymam kciuki za Weronisię i Kootkka, gdzies podczytałam, że Mallinka zdała poprawki tez
Obyśmy się dziewczyny za szybko nie rozpakowały, mi zostało lekko ponad 3 tyg, a moje dziecię ma trocheponad 2kg, jak ja takiego maciupka wezmę na ręce?? Nich on troche się spasie

kondolencje
Stary 2010-10-05, 09:57   #4939
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
hej... nie śpie od poł godziny mała kopie, tak ze mnie obudziła

zaczełą mi leciec siara i jak to teraz zrobić zeby nie leciało ??
usnęłam poźno, wstawałam chyba 4 razy do łazienki

w każdym razie mam noc pełną "przygód" usnęłam poźno i jeszcze tesciowa przyjedzie czyli kolejny chol**** dzien....

chce mi sie płakać
hehe jaka radosc na teściową

Cytat:
Napisane przez Angelika16 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jeśli mozna to sie dołącze takze do was, choc jestem z watku wrzesniowo-październikowych, ale u nas juz tyle kobietek ma przy sobie swoje malenstwa, ale robi sie zbyt spokojnie na watku takze podczytuje was
Hej

Cytat:
Napisane przez Angelika16 Pokaż wiadomość
Synek

Na imie Kasjan
Ciekawe imie, mam sasiadka ktory ma tak na nazwisko

Weronisia, swietnie ze laktacja sie poprawila i ze synek je szybo nabierze masy a Ty odzyskasz sily, tylko w miare sie nie przemeczaj

rypka, czyli nasza magiczna moc nic nie dała, ale nie przejmuj sie jeden dzien zrypany przez "niechcianego goscia" to nie wiecznosc

KarolinaB, kondolencje.

Wsunelam mleko i doslownie nic mi sie nie chce a góra prasowania dzieciecych mnie czeka, ale to ostatnia partia, ktorej nie mam gdzie schowac Pewnie polowy nie zaloze, ale niech juz bedą..

Dzis ma kolezanka przyjsc i szczerze mowiac nie chce mi sie z nia spotykac najchetniej dzis sama bym posiedziala hehe

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-05 o 09:58
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 09:57   #4940
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Rypka,

Apoolonia, ja mam chyba nadmiar rozsądku dla odmiany Ja mam tylko troszkę (wcale nie dużo) rzeczy w rozmiarach 56 i 62, kombinezon kupiłam 62/68 i to jest największa rzecz Nawet nie kupiłam pięknego zestawu bodziaków na 3-6 m-cy, mąż mnie przekonał, że to wszystko na bieżąco będziemy kupować. Żadnych zabawek, akcesoriów na później (nawet śliniaków)... Sama totalna baza...

ja w 56 nie mam chyba nic hahaah
kupowałam praktycznie od 62 ale większość 68
podobno mała ma być duża i szkoda mi na tydzień wydawać tyle kasy
najwyżej kilka dni będzie w trochę za dużych rzeczach
Stary 2010-10-05, 09:57   #4941
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez bym chciała tyle karmić.

najważniejsze jest pozytywne myślenie
jak ty się będziesz denerwować to dzidziuś też i wtedy może pojawić się problem, początki są trudne ale trzeba być cierpliwym i myśleć optymistycznie a mi się wydaje, że ty się cały czas nakręcasz
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 10:01   #4942
kretencja
Zakorzenienie

No, nakręcam się, bo ze mnie jest zamartwiacz pełną gębą. Mąż się śmieje, że kocham problemy tak bardzo, że jak nie ma prawdziwych to sobie wymyślam

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-05, 10:02   #4943
Anecka
Zakorzenienie

Jaaaaa.. mallinka masz wymyslony jakis nowy tytul do watku?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 10:03   #4944
rypka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Weronisia dobrze,że już jesteście razem,ale nie lekceważ swojego zdrowia,bo osłabiona na pewno nie przydasz się Pascalkowi na wiele Super,że laktacja przebiaga u ciebie dobrze i mały je twoje mleczko

Angelika16 witaj

pelnia1980 niezłego masz TZ z ciekawymi zachciankami .

rypka nie dołuj się,ważne,że z małą ok i cieszę się,że kwalifikujesz sie na SN . Spora ta twoja córa

A ja śliniaczków mam mnóstwo po małej i naprawdę mi się przydały,ale dopiero od około 3mc . Jak dziecko już je stałe pokarmy to lepszy jest taki jakby ślinaczek-kubraczek,zakładany jak kaftanik z rękawkami. Dziecko naprawdę potrafi się nieźle uświnić . Tak jak pelnia1980 pisała,na początek pieluchy tetrowe wystarczą

Idę coś pożytecznego zrobić
Ciesze się Kochana ze córcia zdrowa i ładnie rośnie To jakiś gigant będzie

Ale mąż i tak mnie zdołował i nie prędko się z nim pogodzę.

nie spodziewałam się ze mnie tak oleje
Stary 2010-10-05, 10:03   #4945
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
sąsiadka karmiła syna do 3 roku życia
potem nie mogła go odzwyczaić
i ktoś jej polecił by posmarowała piersi jakimś gorzkim kremem

a on jej na to odpowiedział że ma się umyć bo mu to nie smakuje

dla mnie to trochę chore

ja mam zamiar karmić do 6 miesięcy a potem wprowadzać powoli pokarmy

u mnie i tak rodzą się takie głodomory że trzeba dokarmiać od początku mlekiem modyfikowanym
podobno TŻ był taki sam
więc są duże szanse że Lusilla też będzie głodomorrą

Cytat:
Sanderinka, no u okulisty już byłam przecież I właśnie wskazanie mi napisał. Ale skierowanie do cesarki to gin wypisuje
Moim zdaniem jak się ma wadę, to warto iść. Nigdy nie wiadomo, w jakim stanie jest siatkówka.
no mi wlasnie chodzilo o to czy juz wiesz na 100% ze cc
chyba sie wybiorę..

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

taaaaaaa ogromna radośc i nieopisane szczeście

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-10-05, 10:05   #4946
rypka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Hej

Ciekawe imie, mam sasiadka ktory ma tak na nazwisko

Weronisia, swietnie ze laktacja sie poprawila i ze synek je szybo nabierze masy a Ty odzyskasz sily, tylko w miare sie nie przemeczaj

rypka, czyli nasza magiczna moc nic nie dała, ale nie przejmuj sie jeden dzien zrypany przez "niechcianego goscia" to nie wiecznosc

KarolinaB, kondolencje.

Wsunelam mleko i doslownie nic mi sie nie chce a góra prasowania dzieciecych mnie czeka, ale to ostatnia partia, ktorej nie mam gdzie schowac Pewnie polowy nie zaloze, ale niech juz bedą..

Dzis ma kolezanka przyjsc i szczerze mowiac nie chce mi sie z nia spotykac najchetniej dzis sama bym posiedziala hehe
Masz Kochana racje ale teraz póki on nie wyjedzie a wyjezdza za 1, 5 tygodnia to pewnie ciągle bede go oglądać.No i najbardziej wkurzył mnie mąż który jednak wybrał inne towarzystwo.
Stary 2010-10-05, 10:06   #4947
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
No, nakręcam się, bo ze mnie jest zamartwiacz pełną gębą. Mąż się śmieje, że kocham problemy tak bardzo, że jak nie ma prawdziwych to sobie wymyślam

czyli zgodnie z twoim podpisem, ty wiesz co to za otwór

nie zadręczaj się, nie ma po co, co ma być to będzie a pozytywne myślenie na pewno nie zaszkodzi a wręcz pomoże w codziennym funkcjonowaniu
Stary 2010-10-05, 10:09   #4948
kretencja
Zakorzenienie

Andziat, dokładnie tak

Sanderinka, no właściwie to chyba na 100%. Chyba, że mój gin powie "to bzdura, z takiego powodu cc się nie robi" Ale wątpię

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-05, 10:14   #4949
79 Marta
Wtajemniczenie

Witam ależ miałam bezsenną noc, do tego chciałam iśc rano na badanie moczu ,a w nocy wysiurałam cały materiał badawczy
KarolinaB współczuję
karmienie- chciałabym karmić jakieś 6 miesięcy, nie wyobrażam sobie chodzącego dziecka u cyca. Każdy ma swoje wizje, ale dla mnie to dośc dziwny widok i tyle. Poza tym od wrzesnia wracam ( mam nadzieje) do pracy, więc dłuższe karmienie odpada.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
ja w 56 nie mam chyba nic hahaah
kupowałam praktycznie od 62 ale większość 68
podobno mała ma być duża i szkoda mi na tydzień wydawać tyle kasy
najwyżej kilka dni będzie w trochę za dużych rzeczach
ja mam parę ciuszków na 56, ale "mała" będzie raczej duża, więc pewnie n ie wykorzystam.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
moja siostra po cc karmiła 9 miesięcy- zero problemów z laktacją
Stary 2010-10-05, 10:16   #4950
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Sanderinka, no właściwie to chyba na 100%. Chyba, że mój gin powie "to bzdura, z takiego powodu cc się nie robi" Ale wątpię
robi się robi, to bardzo poważny powód, lekarz nie może tak powiedzieć, jak w razie czego coś ci się stanie przy naturalnym porodzie to możesz wytoczyć sprawę szpitalowi, ostatnio było sporo takich spraw więc lekarze się boją. Jakby mi gin coś takiego powiedział to bym zmieniła lekarza i szpital bo nie zamierzam ryzykować swoim wzrokiem.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-10-05 o 10:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości