|
|
#1351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez ![]() Cytat:
zazdraszczam przeogromnie ![]() britni!!! nadrobilas juz swoje e-wesele? jak ci sie podobalo? i opowiadaj wszystko ze szczegolami i zdjecia prosimy
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
gdyby wiedział co to za wątek
![]() Cytat:
|
|
|
#1353 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
no i dobrze
![]() Cytat:
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wie
![]() No ale też "zna" 3 z nas oprócz mnie
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
m.in. mnie
![]() ok uciekam do babci
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Stefannia cześć tak w ogóle
![]() A mój TŻ jak idzie pierwszy to wcale na mnie nie czeka, więc sama sobie otwieram drzwi Chyba, że jestem blisko to potrzyma żeby się nie zamknęły, ale nie przepuszcza mnie w drzwiach... W ogóle to z jego strony żadnych takich gestów "dżentelmeńskich" nie zaznałam, więc nawet już nie oczekuję... Nie musi traktować mnie jak księżniczkę, ale akurat z jego strony takich najprostszych gestów nie mam co oczekiwać... Kiedyś jeszcze nosił za mnie torby (z ciuchami, bo jak wiecie, ja zawsze "na walizkach"), ale już od dłuższego czasu tłumaczy się, że on ma też swoje rzeczy, więc czasem idę obwieszona z każdej storny, a TŻ z torbą swoją... Czasem mu się coś przestawi i weźmie ode mnie torbę, gdy widzi, że o mało się nie przewrócę, ale to rzadko
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
i coś komentował?
![]() Cytat:
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam
![]() Może i coś mówił
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam pisać
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Zmień opis
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ma nas w
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- fakt, nic się ostatnio u Ciebie nie działo przecież... |
|
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu, nareszcie
![]() nie mam nic pilnego do roboty w pracy
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Clarisa..... bo Cię tu normalnie
![]() opowiadaj o ślubie, weselu.... o wszystkim.... o nocy poślubnej
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko od początku do końca, od lewej do prawej i od góry do dołu
![]() No i zmień podpis, bo masz nieaktualny ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Nie wiem jak według Was, ale według mnie Claris grabi sobie strasznie ![]() No chodź tu dziewczyno, przestań się na nas wyżywać i opowiadaj! Jesteśmy żądne każdego szczegółu
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam i czekam, odświeżam i odświeżam i nic! Claris!
|
#1369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma mnie za duzo na forum, tzn inaczej-jestm codziennie ale na chwile, wiec zanim bym was nadrobila, to nie zdaze nic odpisac Nadaje sie tylko na watki, gdzie sie malo piszeU mnie wszystko i nic. Duzo by pisac. Suknia nie wybrana, narazie cisza z zalatwianiem. Praca, dom-wszystko po staremu ![]() Ale za to u Ciebie, to juz dluga historia. Co tu zajrze, to inna sytuacja. Musialabym nadrobic ze 4 czesci zeby byc w temacie. I znowu jestescie razem? Mam nadzieje ze tym razem juz tak zostanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez!!!! chyba dzisiaj zrobie.... tylko po to zeby miske wylizac...mniam
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Mam zajęcia z dr House'm Normalnie klon jak nic... też taki ton wypowiedzi jakby wszystko miał gdzieś, takie duże oczy, siwawy... W ogóle to śmiesznie było, bo wczoraj wieczorem rozmawiałam z koleżanką o tym, że mamy dzisiaj na 11- przyszlyśmy na 11 na zajęcia- nigdzie nie ma naszej grupy. Idziemy do innego budynku, wychodzimy i ja mówię "Mati jest to się jego spytamy- będzie wiedział" (kolega z innej grupy). Podchodzimy i taka rozmowa: M: Ola dlaczego nie jesteś na swoich zajęciach? ja: eee... bo mam o 11? M: a kto Wam tak powiedział? K: plan? M: a pokazać Wam plan? od godziny wasza grupa siedzi na zajęciach ja: aha, to co robimy? K: idziemy na piwo? ja: nie, za wcześnie K: to chodź na śniadanie No i poszłyśmy po bułki, usiadłyśmy na ławce i zastanawiałyśmy się jak to sie stało, że obie byłyśmy święcie przekonane, że mamy na 11 ![]() Ale dr House jest bardzo miły i nas wpuścił na zajęcia innej grupy ![]() No i poza tym świetnie prowadzi zajęcia ![]() A przy okazji... znowu wyszła koleżeńskość naszej grupy... jak czekałyśmy na tamte zajęcia, wychodziła właśnie nasza grupa. Dziewczyny się ładnie pięknie przywitały, ja pytam z kim były zajęcia i usłyszałam "z prof. K ale powiedział, że nie lubi przychodzenia na inne grupy więc was pewnie nie wpuści". Także świetnie i po co od razu coś takiego? Przecież ja tylko pytałam KTO prowadził ćwiczenia a reszta, czy mnie wpuszczą czy nie, to już tylko i wyłącznie moja sprawa.
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
e e e ja Ci dam
napisz co robiłaś przed ślubem,jak przygotowania,co sie działo w kościele, jak było na weselu jakie miałaś zabawy,kto złapał welon,jak noc poślubna,jak poprawiny i życie z Meżem? Cytat:
narazie spotykamy sie na neutralnych gruntach żeby na nowo odbudować to co zniszczyłam.Rozmawiamy dużo,śmiejemy sie i jest narazie ok.![]() Cytat:
![]() a koleżanki wredne.... Jutro idziemy do kina z M. a później coś zjeść no i napisał,że zarezerwował kanape na samym tyle w razie czego jakby film był nudny to pójdzie spać a jak mu odpisałam to w takim razie gdzie ja bede siedzieć to odpisał,że pewnie dużo miejsc bedzie wolnych świnia dobrze wiem po co mu ta kanapa![]() po zajeciach jade z psem do weterynarza bo sie martwie o niego nic nie chce jeść dziś babcia też to potwierdziła może coś go faktycznie boli..
|
|
|
#1372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież ona może całe życie czuć się jakaś gorszaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wróciłam na trochę do domu, zjadłam sobie coś na obiad, nadrobiłam i muszę lecieć na wf. Ale czuję się o wiele lepiej niż wczoraj bo wczoraj to walnęłam się spać o 22 taka byłam zmęczona
|
||||
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie ta Pani Clarisowa??? Ja tu grzecznie siedze i czekam na relacje
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
sorry dziewczyny, ale nie miałam ani chwili, żeby do Was wpaść. Zazdrośnicowego wesela też nie mam jak nadrobić, a tak bym chciała
w ogole jesteście niemozliwe przyjechałam teraz do domu po jakieś ciuchy i bede wracać do męża Dziękuję Wam za wszystkie życzenia W sb. od rana był młyn. Pojechałam na czesanie i makijaż na 9.30 - wyszły jak pewnie same widziałyście na fotkach. Ja byłam zadowolona. Ledwo wróciłam ok. 11.40, to już się zaczęłam ubierać, bo o 12. przyjechała kamerzystka i fotograf. Zrobili co trzeba i pojechali do Marcina, a ja myślałam, że jajo zniosę przez tyle czasu do 14. ale jak usłyszałam trąbienie i muzykę to już normalnie żołądek mi do gardła podszedł było bardzo płaczliwe błogosławieństwo ze strony błogosławiących, zespoł śpiewał "barkę" mama miała powiedzieć przemowę, ale niestety nie dała rady. I pojechaliśmy do kościoła przed którym byliśmy jakoś 14.20, więc tyyyyle czekania no ale w koncu nadeszła godzina zero, skimosek pewnie Wam opowiedziała szczegóły z mszy. Było bardzo fajne kazanie, przysięgę mówiłam z pamięci za co mi sie oberwało od księdza. No a potem to już na salę. Pierwszy taniec itd. jedzenia było mnóstwo i przepyszne z tego co ludzie mówili, a ja miałam tak ścisnięty zołądek z tych nerwów (chociaz ponoć nic nie było po mnie widać, bo się cały czas uśmiechałam), że co zjadłam to mi do gardła podchodziło koszmarne uczucie, bo byłam b. głodna, a nie mogłam prawie nic zjesc... dużo jedzenia nam zostało, także porozdawaliśmy po rodzinie, zawieźliśmy wczoraj księdzu i u nas w domach też kupę zostało. Także brawo dla moich wlascicieli kolejna sprawa zespół. Każdy się pytał skąd są, bo lepszego zespołu to nie słyszeli. Zabawy i konkursy pierwsza klasa zarówno na weselu jak i poprawinach bo masakra muzyka była tak głosna, że nie słyszałam prawie siebie no i wyszło jak wyszło W nd. na 14. były poprawiny, które miały być do 20., ale się ciut wydłużyły śpiewaliśmy na koncu sto lat dla zespołu, kucharek i kelnerek i taką pioseneczke "fajna orkiestra, cholera fajna orkiestra..." a oni nam "nie przesadzajcie, cholera nie przesadzajcie..." Ogolnie kamerzystka nawet mówiła, że już bardzo dawno nie była na weselu, gdzie ludzie TAK się bawili, że została grubo ponad czas określony w umowie, ma 8 godzin materiału i nie wie jak zmieści to w trzech. A po poprawinach kiedy pozabieraliąśmy wszystko, to rodzice jeszcze do nas podjechali po moją suknię, żeby doprowadzic ją do jako takiego stanu przed tym plenerem i żeśmy sobie urządzili z nimi i teściami poprawiny poprawin, bo ja i teściowa nie piłyśmy nic, bo prowadziłyśmy. Także w nd. też się nie wyspaliśmy. Na 9. w pon. miałam do fryzjera. Moja fryzjerka przyjechała specjalnie dla mnie, bo nie było wolnych miejsc do żadnej innej z tego salonu, a ona rano nie pracowała tego dnia. Ciachneła mi włoski i ładnie ułożyła, kamerzystka powiedziała, że ładniej niż na ślubie. I mieliśmy plener. Były konie, zieleń, słonko, jeziorko, ruiny i pałac i normalnie nie wiem co mam jeszcze pisać, bo mogłabym tak baaaaaaaardzo długo
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[już wyraziłam swoje zdanie, które jest takie samo jak zdanie Rain więc nie będę się powtarzać, tylko ubolewam w tym momencie]
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Britneyyyyy oj już doczytałam
super relacja ![]() ciesze sie,ze orkiestra była rewelacyjna ,że goście sie świetnie bawili a Ty bedziesz miała wspaniałe wspomnienia !!![]() A jak sie żyje z teściami? i wiesz,że codziennie bedziesz Meża widywać![]() Ola spokojnie, na nic mu nie pozwole
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-10-05 o 15:03 |
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Olka czy te Twoje koleżanki z grupy mogą się chociaż raz zachować jakby przynajmniej przedszkole skończyły???? Dziecinada.
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
madziuś a może Twój pies zakochany? Mój pies też ma takie fazy i nic wtedy nie je, tylko stoi pod bramą i chce wyjść na zewnątrz
![]() W ogóle dopiero wczoraj wieczorem oglądaliśmy prezenty. Dostaliśmy duuuuuuużo słodyczy i napewno dużą część damy do domu dziecka. Prócz tego 2 zastawy i 2 komplety sztućców z takich materialnych rzeczy. No a prócz tego kaskę
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Claris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja powiem tylko tyle- Szczęścia na nowej drodze życia życzę I oczywiście dużo ciepła i miłości ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() Ale spokojnie, ja jeszcze troszkę poczekam, jeszcze jedno takie hasełko i chyba powiem im dokładnie to co Ty teraz napisałaś, lepiej bym tego nie ujęła
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Claris no nareszcie
Jak się mieszka u teściów? Super, że wesele udane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Ale z kolei on nie lubi, jak siedzę przy komputerze 

Nie musi traktować mnie jak księżniczkę, ale akurat z jego strony takich najprostszych gestów nie mam co oczekiwać... Kiedyś jeszcze nosił za mnie torby (z ciuchami, bo jak wiecie, ja zawsze "na walizkach"), ale już od dłuższego czasu tłumaczy się, że on ma też swoje rzeczy, więc czasem idę obwieszona z każdej storny, a TŻ z torbą swoją... 

do tej pory nie doszła a i do mnie nie wróciła
jakbym źle wpisała to powinna do mnie wrócić prawda?? zresztą miejscowość gdzie mieszka mój brat jest mała i wszyscy się znają więc jeśli nawet to paczka by dotarła
i tak mi szkoda tych ubranek
i po co od razu coś takiego? Przecież ja tylko pytałam KTO prowadził ćwiczenia a reszta, czy mnie wpuszczą czy nie, to już tylko i wyłącznie moja sprawa.

13.03.2008
bo masakra muzyka była tak głosna, że nie słyszałam prawie siebie no i wyszło jak wyszło