![]() |
#4591 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jezu ![]() ![]() To się Rozterko ciesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj Teziaczku nie mów tak ... ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
A mnie się śniło, że leżałam sobie na boku w łóżku (co rzeczywiście miało miejsce), i nagle przylgnął do mnie, bardzo blisko, nieznany mi mężczyzna, na dodatek poczułam, że on jest gotów (znaczy się, jego instrument)...Nie widziałam twarzy, jednocześnie coraz wyraźniej słyszałam takie "stuk...stuk". Nieznajomy chciał mi coś wyszeptać do ucha, ale ja się żachnęłam i zniecierpliwiłam- "Powiedz mi lepiej, co tak stuka!"- i z tymi słowami się obudziłam. Stukało nadal- a raczej cykało- świeżo wczoraj nakręcony wiszący zegar. I tak skończyłam z niczym- zamiast przeżyć upojną fantazję, czepiłam się zegara
![]()
#4593 |
Wpisz tu zomzing
|
Ogon_, jesteś księdzem? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Nindżopesz
|
Ju, jednym słowem nie stuknął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
grozi wypollizowaniem
|
#4596 |
Zakorzenienie
|
A może mafiozo
![]() Choć księżom do mafii to nie daleko ![]()
#4597 |
Nindżopesz
|
Polly, gdybym nie wiedziała kim jesteś (byłaś?) strzelałabym w komornika, kominiarza lub zakonnicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Heh, to o Hetfieldzie jest, serio ![]() Aż szkoda, że podróba ![]() Cytat:
![]() Dziękuję pięknie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Stewie Griffin? ![]() Taaak? to sobie wyobraź, że Twoja praca polega na ocenie jakości zdrowotnej tysionca pińciuset kurczaków na minutę ![]() Jes! ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jestem zakamuflowaną zakonnica która siedzi na wizazu zeby sobie ulżyc pisząc rózne świństwa ![]()
![]() |
#4600 |
Nindżopesz
|
Kolcia, no niestety przy nowych osiedlach jest czasami loteria. Mam nadzieję, że na naszym nowym nic nie zakombinują bo nie ma gdzie. I specjalnie szukałam żeby było dużo zieleni więc są nawet dwa jeziorka i Wisła niedaleko. Ale może je zasypią z czasem albo wyschną i postawią tam wieżowce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
grozi wypollizowaniem
|
co do loteri to sie nie zgodzę
-radzę zapoznać sie z planem zagospodarowania (jeśli dana okolica go posiada) i bedzie wiadomo czarno na białym co i gdzie moze byc zbudowane. Jeśli nie ma planu to jest studium uwarunkowan-gdzie tez wszystko jest-gdzie zielen, gdzie bloki, gdzie domki, a gdzie fabryka ![]() Jesli mieszkanie jest nowe mozna zapytac developera dokąd sięga jego działka-jeśli ciągnie sie jeszcze 2 hektary za naszymi oknami to na pewno powstaną tam nowe bloki i to niedługo
#4602 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
specjalnie na zimę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie marazm i otępienie cd. przytłacza mnie ilośc kurzu i gruzu w pokoju, wszystko siwo - ceglaste ![]() ![]() i jeszcze ekipę muszę obrabiac, obiadki gotowac, czy ja nic nie mogę miec normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() idę odgruzowywac
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
więc róznie to bywa...bo przekręty i polityka są wszędzie. Plan obowiązujący powinien byc zawsze i dla kazdego terenu-ale tak nie jest, bo na mocy ustawy stare plany straciły waznośc, a opracowanie nowego zajmuje całe lata. Ale przewaznie jest studium, które choć nie jest zadnym obowiązującym dokumentem, to jednak powstająca zabudowa nie powinna stać w sprzeczności ze studium. jednak zdaza sie ze ktos komus zapłaci i dostanie takie ustalenie warunków zabudowy jak chce. Generalnie-jesli w planie teren jest pod zabudowę wielorodzinna to ona tam powstanie wczesniej czy później i nie ma sie co łudzić ze bedzie inaczej. A jeśli np w poblizu mamy rzeczke to moze sie okazac ze wydzielono np 100 metrowy pas ochrony zieleni łęgowej czy czegoś tam i mamy pewnośc ze przynajmniej tam nam ne grożą wieżowce. podsumowując-wszystko na pewno jest na sronach urzędu miasta stołecznego Warszawy. I radze sie orientować-poniewaz plany są ciągle uchwalane, podczas uchwalania projekt jest do wglądu i można składać swoje wnioski-nie opłaca sie tego przegapic zwłaszcza gdy ktoś ma działkę-moze sie okazać ze mieliśmy działkębudowlaną, a teraz mamy chroniony lasek i domku juz nie wybudujemy. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- jesczze jedna wskazówka-jeśli nie ma planu to decyzję o tym co mozna zbudować na danym terenie wydaję sie wg zasady kontynuacji zabudowy. Czyli jeśli developer wychaczy kawał pola pomiędzy osiedlami (np kupi od spadkobierców) a dla tego terenu nie ma planu, to zgodnie z przepisami urząd nie moze mu odmówic wybudowania tam tak samo wysokich budynków jak naookoło juz istnieją. warszawa: http://www.bip.warszawa.pl/Menu_podm...iejscowych.htm
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-05 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
No nie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4607 |
grozi wypollizowaniem
|
dokłądnie ![]() ![]()
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak ze wszystkim, z samochodami też, jeżdżę poobijanymi, nie odstawiamy jak normalni ludzie do warsztatów ![]() ![]() z remontem to samo, były różne ekipy, ale zawsze coś spartoliły, więc mąż się wkurzył i wszystko robi sam, ale oczywiście się nie wyrobił, a zima nadciąga. Ta ekipa jest jakby "zaprzyjaźniona" i firmowo i rodzinnie, doskonali fachowcy, ale z daleka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Aha, i jeden z nich to pan łazienkowy? Mnie to określenie kojarzyło się ze zwierzątkiem klozetowym, o którym, w celach wychowawczych, opowiadał mi Tata. Tylko nie wiem dokładnie, jaki to był cel- przecież to raczej faceci nie opuszczają deski?
![]() |
#4610 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znaczy sie chodzi o ślimaka klozetowego? ![]()
![]() |
#4611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to powiem Wam że dla mnie jest przerażające że gość siedzi w łazience i zachowuje się podejrzanie ![]()
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uważyłam dla ekipy danie jednogarnkowe w postaci grochówki na wędzonych żeberkach, wyszła orgazmiczna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa już wiem,to chyba było w "I kto to mówi"
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-10-05 o 14:54 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziwny film swoją drogą ![]() A ja znowu z pytaniem jak to ja ![]() Ja też mogem zorganizować napad na atomki... prawda ![]() ![]() Bo mi siem kurka powoli kończom ![]() Na następny raz zrobię gigantyczne zapasy ![]()
#4615 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
Myślę że tak Kolciu, co prawda początkowo miało być tak że będzie kilka osób które będą ogarniać atomki ale zapotrzebowanie dużo a organizatorek takich na stałe mniej,czemu trudno się dziwić bo zajęcie mozolne,a I główna organizatorka atomkowa,czyli Gwai "odpadła" że się tak brzydko wyrażę... a Cbr nie nadąża z innymi tematami.
Planowałam przedstawić swoją kandydaturę na stanowisko atomizerowego wybawcy, ale póki co ,nie ogarniam ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Hello Winter
![]() Dziękuję Skarbiątko ![]() Czyli najpierw zakup bąbli bo też na wykończeniu... a potem do dzieła ![]() Eh, tego zawijania jest sporo, ale czego się nie robi dla zdobycia atomków ![]()
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Ju, co za sen ze stukaniem
![]() ale Ty nie masz blondu na ciemnych włosach a'la piczon ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4619 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hi dziewczynki
![]() Mój sen chyba przebił wszystkie,ale był okropny i przygnębiający,więc Wam oszczędzę szczególów ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie czekam na jakiegoś rzuta atomków ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.