Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-05, 14:04   #3181
monika267
Raczkowanie

GG do monika267
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

Co do mroczkow przed oczami i ciemnosci chwilowych to u mnie normalka w ciazy ;D nie raz to az mi sie nie dobrze zrobi ale takich dretwien czy czegos na podobe to nie mam....zapisz sobie w kalendarzu o takich sytuacjach tak w razie czego.
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:21   #3182
blackrose4u
Wtajemniczenie

z tym zapisaniem tego to dobra myśl, bo przy mojej sklerozie...
ale na serio zaniepokoiło mnie to. Bo ciemno to robi mi się czasem jak gwałtownie wstane ale to zdrętwienie to już przesada i to jeszcze w takim miejscu, mam nadzieje że maluszek tego jakoś nie odczuł

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:36   #3183
iweczka
Zakorzenienie

a moje połówkowe usg 20.10, ciekawe co wyjdzie....przeczucie mam do dziewczynki, ale kazdy mówi ze będzie chłopak. Na szczęście tz wszystko jedno, najwazniejsze, żeby niunio był zdrowy
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:38   #3184
aja1
Zakorzenienie

blackrose4u ja jak szybko wstanę to siadam z powrotem tak mnie kuje na dole. Dziś idę do gina zobaczymy.

Kobietki takie info z doświadczenia:

Polecam Wam dla maluszka do mycia dziąsełek, bądź ich po prostu "drapania" jak rosną pierwsze ząbki taką silikonową nakładkę na palec. To jest też dobre, bo dziecko przyzwyczai się do tego, że zawsze przy kąpieli są "myte ząbki" i łatwiej pójdzie potem.

http://dzieciecakraina.net.pl/produk...abkow,776.html

I jeszcze coś takiego. To jest żelowe coś tam, trzyma się to w lodówce, jak dziecko w coś uderzy nie biega się do niego z zimnym nożem czy puszką, tylko tym wkładem. Używam dla młodej do tej pory. Teraz jak się rąbnie sama leci do lodówki po rybkę Naprawdę warto, nie wiem tylko gdzie to w Polsce kupić,bo mnie szwagierka ze stanów przysłała.

http://cgi.ebay.pl/Disney-finding-ne...Educational_RL

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:59   #3185
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Czarna, ja do końca ciąży co wizytę prosiłam o zbadanie długości szyjki i gin robił to dopochwowo. Czyli miałam zawsze oba rodzaje usg

Castia, nigdy nie chodziłam do Lepiarczyka, robił mi jedynie usg przed porodem i to on mnie ciął. Ale dziewczyny w szpitalu o nim opowiadały, ponoć jest świetny w czytaniu usg ale to straszny mruk i ciężko z niego cokolwiek wydusić. Ile kasuje nie mam pojęcia. Guzika polecają wszyscy, ma dobry sprzęt. Do Roguli sama chodzę i też polecam Ogólnie, jeśli chodzi o połówkowe i 3D to wiem że najwięcej chodzi do Guzika

Monika267, oj ja też chcę dziewczynkę, Aleksa już mam Jaką dawkę bierzesz? Mnie przepisała 50 i co miesiąc mam badać ft4 i ustalać dawkę. Gdybym wreszcie mogła się dobrze czuć mogę brać tabletki nawet do końca życia, ja już dobre 10-15 lat jestem ledwo żywa i podejrzewam że tyle czasu choruję...

Eirene, och dzięki... to w razie czego się wymienimy

Marsylia, ja mam obniżone TSH (zawsze było na dole normy) ale jednocześnie też bardzo niskie ft3 i ft4. A to oznacza jednak niedoczynność, przy nadczynności ft3 i ft4 miałabym powyżej normy. A samo TSH jest chyba najmniej ważne, przynajmniej tak zrozumiałam. A jakie Ty masz ft4 ? I ft3, choć to już przy niedoczynności ponoć mniej ważne.

Iweczka, witaj

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 15:26   #3186
megi2015
Zadomowienie

Witajcie kobietki
jestem po wizycie. tak jak myślałam usg nie miałam robionego, bo mój lekarz uważa że usg w czasie ciąży powinno się robić 3-4 razy góra no i chyba że jest taka konieczność.

Ale po zbadaniu wszystko jest ok. Odczytał wyniki badań prenatalnych - bo robiłam je w Katowicach -i powiedział że są bardzo dobre. Prawdopodobieństwo zespołu Downa praktycznie równe 0.
Dostałam skierowanie na badanie moczu i krwi. Kolejna wizyta za 3 tyg....
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 15:30   #3187
diatoma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
moja mama tez tak uważa, ze dzieci powinni wychowywać rodzice a nie dziadkowie, którzy swoje już wychowali

i w sumie się z nią zgadzam,
nie wyobrażam sobie obciążyć mamy codzienny zajmowaniem się dzieckiem, w sumie minimum 9h, jeśli ktos pracuje jedynie 8h,
przecież ona ma swoje życie

oczywiście nie chodzi mi o taką chwilową pomoc przy dziecku czy zosatnie z maludasem np. raz w tygodniu

no własnie mi o taką pomoc chodzi, żeby dziecko na spacer wziąć, albo do siebie na 2 godzinki czy zostać w domu żeby coś załatwić, ona jest restrykcyjna. ja bym sobie nie zyczyla zeby caly dzien mi z dzieckkiem siedziala bo potem by wszytsko leepiej ode mnie wiedziala. ale dla niej to jest tez problem. takze mi nie chodzi o siedzenie 8godzin. ona sie zarzeka juz teraz ze na zadne spacery chodzic nie bedzie. no i od 2 lat jest na emeryturze, troche dorabia sobie.
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:01   #3188
wikakika
Rozeznanie

[QUOTE=iizabelaa;22496446]

dzisiaj w pracy moja koleżanka z biura stwierdziała, że wszystkie ostanio urodzone dzieci przez nasze dziewczyny, które pracują na naszym korytarzu to .. chłopcy

mam nadzieję, że przerwę ten łańcuch

U mnie tak samo Izabelaa, w pracy same chlopaki sie porodzily ostatnio i robia zaklady co teraz ze mnaja tez mam nadzieje, ze dziewuszka bedzie!
Apropo tetna to mialam na poczatku 140 a na ostatnim badaniu tetno skoczylo do 162 uderzen...wiec mam nadzieje, ze to na dziewczynke
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:05   #3189
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

ja jak robiłam usg w 17 tyg to robił mi dopochwowo i przez brzuch, bo od środka chyba lepiej widział wszystkie narządy dziecka a przez brzuch reszte..?
Ja jeszcze wczoraj w 18 tyg wymiotowałam. Mała jest wybredna
A dziś robię sałatkę warzywną - będziemy zajadać
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:05   #3190
agaaga89
Zakorzenienie

U moich znajomych tak samo, wysyp chłopców jakiś urodzaj ewidentnie na płeć męską panuje, ale za to pomyślcie jak wasze córeczki za 15 lat będą miały w czym przebierać

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:27   #3191
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Castia, nigdy nie chodziłam do Lepiarczyka, robił mi jedynie usg przed porodem i to on mnie ciął. Ale dziewczyny w szpitalu o nim opowiadały, ponoć jest świetny w czytaniu usg ale to straszny mruk i ciężko z niego cokolwiek wydusić. Ile kasuje nie mam pojęcia. Guzika polecają wszyscy, ma dobry sprzęt. Do Roguli sama chodzę i też polecam Ogólnie, jeśli chodzi o połówkowe i 3D to wiem że najwięcej chodzi do Guzika
dzięki Gosiu,właśnie dzwoniłam do Guzika, chciałam połówkowe tak w 22tc czyli gdzieś za 3 tyg ale jeszcze nie zapisują, mam zadzwonić pod koniec przyszłego tyg, tylko powiedziała mi że 3d robią od 25tc i że będę miała zwyczajne usg połówkowe za 70zł, nie chce mi się za bardzo wierzyć tej panience bo moja koleżanka robiła tam 4d w 24tc, jakaś zakręcona ta asystentka jest
zapisze się i Guzika zapytam już w gabinecie jak to zrobić
do Lepiarczyka chyba nie dzwonię, własnie mówią że to straszny mruk, i taki niesympatyczny i sporo kasuje.

ale mnie dziś kłuje po lewej stronie coś, normalnie nie moge chodzić, nie wiem co się dzieje tak na wysokości jajników. czyżby jeszcze macica mi sie rozszerzała. bo to takie kłucia jak na poczatku ciazy miałam tylko duzo silniejsze nie wiem.... wziełam nospe ale nie pomaga.

a byłam dziś na zakupach. i wiecie co weszłam do lumpka i zdobyłam 2 pary spodni ciązowych, wiecie jakie super
jedne za 10zł, a drugie za 8zł jedne jeansy rurki a drugie takie czarne eleganckie, na świeta jak znalazł. super stan, jak nówki. jestem mega szczesliwa bo juz mialam kupowac w niedziele za 100zl w sklepie. dobrze ze nie kupiłam
no i dla mojej córuni kupiłam bluzeczkę i welurowy sweterek
ale dostałam 2 wory ciuszków od szwagierki i musze je poprzebierac i dopiero cos bede kupowac. spioszkow i bodziaków to tam widze mnostwo wiec pokupie sobie tylko takie jakies grubsze rzeczy na wyjscia gdzies.
ale mnie głowa boli buuuu
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 16:42   #3192
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Czarna, ja do końca ciąży co wizytę prosiłam o zbadanie długości szyjki i gin robił to dopochwowo. Czyli miałam zawsze oba rodzaje usg

Monika267, oj ja też chcę dziewczynkę, Aleksa już mam Jaką dawkę bierzesz? Mnie przepisała 50 i co miesiąc mam badać ft4 i ustalać dawkę. Gdybym wreszcie mogła się dobrze czuć mogę brać tabletki nawet do końca życia, ja już dobre 10-15 lat jestem ledwo żywa i podejrzewam że tyle czasu choruję...

Eirene, och dzięki... to w razie czego się wymienimy

Marsylia, ja mam obniżone TSH (zawsze było na dole normy) ale jednocześnie też bardzo niskie ft3 i ft4. A to oznacza jednak niedoczynność, przy nadczynności ft3 i ft4 miałabym powyżej normy. A samo TSH jest chyba najmniej ważne, przynajmniej tak zrozumiałam. A jakie Ty masz ft4 ? I ft3, choć to już przy niedoczynności ponoć mniej ważne.

Iweczka, witaj
Ja przed ciaza bralam 100 eutyrox na poczatku ciazy w weekendy doszlo 125 a teraz od od 3tyg biore 125 eutyrox a w niedziele 150 poziom sie podwyzszyl byl 12,09 robie sobie badanie co 3 lub 4tyg. w ciazy i jest ok teraz 27.09 poziom 14,09 ft4 wiec sie podwyzszyl jest ok ale w ciazy powienien byc nawet 19.....a tabletki na pewno poprwia Twoje samopoczucie ja bez nich czuje sie okropnie a tak jest wszystko w porzadku
Stary 2010-10-05, 16:59   #3193
blackrose4u
Wtajemniczenie

Castia to miałaś mega szczęście że i Twój rozmiar się trafił

ja wcinam ryż na mleku Beleriso - nigdy nie przyszło mi do głowy mi to kupic a teraz mi bardzo smakuje

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 17:14   #3194
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Montii ten Twój tż to tak jak moj, ciągle myśli, że będzie dziewczynka, chociaż jak mu powiedziałam o tym tętnie, że jak 140 to chłopak a jak więcej to dziewczynka, to zaczyna chyba w to wierzyć i powoli myśli o chłopaku, bo nasza dzidzia miała tętno 140
myślę,że to raczej tak na przekór, ja chłopiec, a on ,że dziewczynka pewnie jakbym obstawiała dziewczynkę to on chłopca... zakład to ogromny obiaddddd więc obydwoje skorzystamy

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Ja jestem umówiona na połówkowe 09 października czyli już w sobotę... no ciekawe co zobaczę między nóżkami Mam to szczęście, że mój TŻ nie ma faworyta co do płci bo on w ogóle kocha dzieci i to chyba dlatego
no coś Ty mój nie ma żadnego faworyta ;-) dziecko to dziecko nieważne jaka płeć byleby nasze

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
napewno już coś pokaże ściskam kciuki za łaskawość malucha

To lada moment, do soboty tak zleci szybko że szok dobrze, że na nic się nie nastawiacie już jestem ciekawa wieści
o tak sam fakt co tam się kryje
już bym chciała po imieniu mówić i stroić mego malca

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Montii, mój Tż ma urodziny 22 października i też planowałam iść w tym dniu,bo chcę mu zrobić niespodziankę związaną z płcią(chociaż on wie,że będzie synuś )
niezły prezent nie w każde urodziny można się dowiedzieć czy będzie córcia czy synuś a jaki to piękny prezent

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
U moich znajomych tak samo, wysyp chłopców jakiś urodzaj ewidentnie na płeć męską panuje, ale za to pomyślcie jak wasze córeczki za 15 lat będą miały w czym przebierać
u mnie też wysyp chłopców a jakich pięknych z czuprynami jak rumuni
Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

ja wcinam ryż na mleku Beleriso - nigdy nie przyszło mi do głowy mi to kupic a teraz mi bardzo smakuje
o jaaa uwielbiam toooo :roll eyes:

ja wróciłam z uczelni puścił nas 40 min wcześniej a tż pojechał po brykiet żeby dziewczyny mogły palić w kawalerce ( wynajmuje ) no i jestem sama sobie odpoczne troszkę, a jutro od 8 do 18.45 toż to przesada

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 18:07   #3195
wikakika
Rozeznanie

Dziewczynki powoli rozgladam sie za wozkiem i chyba zwariuje tyle jest rodzajow i firm. Co myslicie o tym, oczywiscie jesli okaze sie ze bedzie dziewczynka:

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...72_10001_14051
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 18:19   #3196
Montii
Zakorzenienie

hm wygląd wyglądem ;-)) to dla mnie rzecz drugorzędna
najważniejsze czy ma rozkładane siedzisko na płasko czy można zmieniać kierunek jazdy, tj przekładane siedzisko, pompowane skrętne koła, jaka waga, kosz na zakupy, czy można fotelik wpiąć, no i czy budkę ma większą w spacerówce jeden oglądałam i budkę można było naciągnąć do pałąka i to wg mnie bdb bo dzidzia w zimę będzie w spacerówce i jak zawieje śniegiem to szybko dociągnę...

ale ten wizualnie b. mi się podoba chyba ma skrętne i pompowane koła, i gondola wydaje się duza ;-) spacerówka fajna, ładny

[LEFT]
Stary 2010-10-05, 18:40   #3197
aja1
Zakorzenienie

Wróciłam od gina:

1. Dzidzia ma 8 cm
2. Bóle brzucha jak by ból jajników to rozciąganie się macicy.
3. Na przeziębienie spokojnie leki homeopatyczne.
4. Przytyłam 2 kg a jem mniej niż wcześniej.

Lekarz powiedział, że stawia na chłopaka, ale to nie na 100 %

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-10-05, 18:42   #3198
bosti
Zadomowienie

Montii, Castia już nam leci 19 tydz. czujecie może ruchy dziecka?? ja jeszcze nie

ostatnio mam bóle spojenia łonowego - taki dziwny plusujący ból na samym środku spojenia łonowego, nie wiem czy to normalne?? miała może któraś coś podobnego??

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Wróciłam od gina:

1. Dzidzia ma 8 cm
2. Bóle brzucha jak by ból jajników to rozciąganie się macicy.
3. Na przeziębienie spokojnie leki homeopatyczne.
4. Przytyłam 2 kg a jem mniej niż wcześniej.

Lekarz powiedział, że stawia na chłopaka, ale to nie na 100 %
gratulacje

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 18:42   #3199
Montii
Zakorzenienie

bosti poczułam wyraźne puknięcie 2 tyg temu, wczoraj pierwszy raz od tych 2 tyg też , puk i tyle, jak przyloze reke to czuc ze ktos tam jest ;-) ale o regularnych ruchach nie ma mowy, czy np jak siedze...

aja1 duze malenstwo;d

[LEFT]
Stary 2010-10-05, 18:46   #3200
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
bosti poczułam wyraźne puknięcie 2 tyg temu, wczoraj pierwszy raz od tych 2 tyg też , puk i tyle, jak przyloze reke to czuc ze ktos tam jest ;-) ale o regularnych ruchach nie ma mowy, czy np jak siedze...

aja1 duze malenstwo;d
ja chyba jeszcze nic nie poczułam, ale na usg tydz. temu dziadzia mało ruchliwa była, może mam po prostu taką spokojną córeczkę

Stary 2010-10-05, 18:47   #3201
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Hej dziewczynki ja dzis sie nudze po poludniu niemilosiernie;(...tz w pracy synus u kolegi bo w koncu 7 lat to gdzie on bedzie z mama siedzial tak tak Moje Drogie i Was to czeka jak dzieciaczki podrosna dlatego my z tz bardzo cieszymy sie z drugiego dziecka choc roznica troszke duza ale jak jedno bedzie na studiach to drugie jeszcze w domku ....ugotowalam dzis pomidorowa i strasznie sie objadlam :P heh w koncu zaczynam normalne jadac choc teraz to mnie bardziej do slodkiego ciagnie wiec zapewne przytyje szybciej ale co tam wlasnie wciagnelam paczke herbatnikow w czekoladzie ,7daysa i loda na patyku i zastanawiam sie gdzie ja to mieszcze ;D.........a jeszcze jedno gdzies tam wyczytalam ze na usg 4d mozna juz w 14 tyg plec poznac choc nie gwarantuja w 100% wiec i tak trzeba bedzie dluzej poczekac a ja w sobote na 4d jestem umowiona i place 150zl wiec to nie wiele z porownaniem do tych cen co tu pisalyscie a lek.naprawde swietny i polecany przez pacjentkino i przez moja przyjaciolke bo tez ciezarna
Stary 2010-10-05, 18:58   #3202
Montii
Zakorzenienie

bosti możliwe ;-)) jeszcze dadzą nam popalić ;-))

monika ja jestem taka sceptyczna,że nie wierzyłabym w płeć na tak wczesnym etapie ale to ja pochwal sie koniecznie zdjeciami jak kruszynka wygląda

[LEFT]
Stary 2010-10-05, 19:00   #3203
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
aja1 duze malenstwo;d
Dzięki.

Montii dlaczego duże?? Ty mnie nie strasz, urodziłam jedno duże, to drugie mogłoby by być mniej więcej takie same, ale nie większe.

Ile dł miały wasze dzieciaczki w 14 tyg??

Pukanie też czuję od dwóch tygodni, ale mnie łatwiej, bo już wiem o co kaman

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2010-10-05 o 19:01
Stary 2010-10-05, 19:05   #3204
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
Montii, Castia już nam leci 19 tydz. czujecie może ruchy dziecka?? ja jeszcze nie
mi też leci już 19
ale ruchów nie czuję, czułam z dwa razy ale to jakieś 1-2 tygodnie temu i takie jednorazowe było
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:05   #3205
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Cytat:
bosti możliwe ;-)) jeszcze dadzą nam popalić ;-))

monika ja jestem taka sceptyczna,że nie wierzyłabym w płeć na tak wczesnym etapie ale to ja pochwal sie koniecznie zdjeciami jak kruszynka wygląda
Wiesz co znajac mnie to tez nie bede wierzyc co innego w pozniejszym terminie ...no tym razem zdjecie na pewno dostane bo u nas na panstwowym to daja jak maja kaprys no i ja nie dostalam bo lek.poswiecil nam ok 3min.-pisal sobie esy BRAK SLOW!!!!Dlatego w sobote mam kolejne usg Powiedzilam sobie ze juz nigdy nie pojde na panstwowe .!!!!
Stary 2010-10-05, 19:09   #3206
bosti
Zadomowienie

aja a czy Ty czasem nie składałaś zamówienia na dziewczynkę czy mi się coś pokręciło

Stary 2010-10-05, 19:09   #3207
Montii
Zakorzenienie

aja to raczej było tak z przekąsem 8 cm - niezły kolos
a moje dziecie w 12tyg i 4 dni 6 cm , nie wiem pewnie w 14 tez z 8

[LEFT]
Stary 2010-10-05, 19:09   #3208
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Dzięki.

Montii dlaczego duże?? Ty mnie nie strasz, urodziłam jedno duże, to drugie mogłoby by być mniej więcej takie same, ale nie większe.

Ile dł miały wasze dzieciaczki w 14 tyg??

Pukanie też czuję od dwóch tygodni, ale mnie łatwiej, bo już wiem o co kaman
wiesz co to raczej normalna wielkosc dzidzi w tym tyg wiec nic sie nie przejmuj moje malenstwo mialo w 12 tyg 57mm wiec teraz na usg w sobote powinno miec a zaczne 14 tydz cos kolo 80mm napisze w sobote jak bede po co i jak............oooooooo oo i przeczytalam wlasnie ze dzidzia w tym tyg powinna miec od 80do 90mm wiec wszystko jest ok i nie musisz sie zastanawiac czy duza bo wielkosc jest idealna

Edytowane przez monika267
Czas edycji: 2010-10-05 o 19:20 Powód: dopisanie
Stary 2010-10-05, 19:09   #3209
Castia
Wtajemniczenie

Bosti mnie tez coś tam czasami puknie w brzuszku ale nie wiem czy to tonie umiem jeszcze rozpoznac, ale mnie to bardziej boli niz smera to nie wiem czy to córa tak wierzga nózkami czy co tam w brzuszku sie dzieje
dzis bardzo mnie kłuje w lewym boku, na wysokosci jajnikow.
cały dzien i nie wiem co mam o tym myslec.
moze jeszcze macica sie rozciągac
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:10   #3210
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
moze jeszcze macica sie rozciągac
Będzie się rozciągać jeszcze baaaaardzo długo

Mój Aniołek 30.12.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości