I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-05, 18:56   #1411
elena_100
Wtajemniczenie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Claris to raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze

A tak wogóle to helloł laseczki

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:11   #1412
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam
uffff Ciężki weekend .
Claris jeszcze raz Wszystkiego najlepszego (pogodę Ci chyba ładną wyczarowałam co ?) Ślicznie wyglądałaś sukienkę miałaś Przepiękną

Co do sobotniego wesela było fajnie , za chwilkę wybiorę jakieś fotki i wrzucę na pocztę .
Do tego przez całe DWA DNI słyszałam od TŻ :
jaka to jestem piękna
kochana
cudowna
że chcę mnie za żonę
ciągle gadał o nas , słodził mi i w ogóle w szczególe był cudownyyyyy
Tylko co mi w ciągu tych dwu dni powiedział komplementów i w ogóle był kochany, to więcej w ciągu 2,5 roku nie usłyszałam od niego w sumie takich rzeczy (nie wiem czy ktoś zrozumiał to zdanie )
Tak w ogóle złapałam welon
a TŻ krawat musieliśmy jako PRZYSZŁA PARA MŁODA zatańczyć trzy tańce , na początek Pan Młody czyli TŻ miał pocałować mnie w dłoń więc ładnie klęknął i pocałował ( dobry znak kolanka mu miękną powoli )
potem sobie tańczymy i na koniec pan z orkiestry mówi , że może pocałować przyszłą Pannę młodą, więc uhhh namiętny pocałunek był
A tu cała sala w szoku i tylko takieee ohhhhhhh aahhh ihhh ogłosy znaczy się i orkiestra w szoku coś tam nadaje chyba nie wiedzieli , że jesteśmy parą .

Ogólnie fajnie było , ale poniedziałek 4 rano a mi niedobrze, i co i złapała mnie jelitówka na szczęście cały poniedziałek był TŻ przy mnie , więc pojechał mi po leki, robił herbatkę , słuchał moich jęków , poprawiał poduszkę, smyrał po pleckach ( nie wiem czemu ale to mi pomagało) i dziś już się lepiej czuje na szczęście .

Ale mówiłam już Wam , że mam kochanego TŻ
Przez ten weekend tak obrosłam przez niego w piórka, że widać u mnie samie pióra tylko a nie mnie
Stary 2010-10-05, 19:27   #1413
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja też, pouczyłabym się jakiegoś języka

A w ramach poprawy swoich kwalifikacji podjęłam decyzję o pójściu na kurs językowy z niemieckiego kiedyś umiałam całkiem nieźle szprechać a później niestety nastało liceum, w którym dwa miesiące uczono nas liczyć do dziesięciu - cofnęłam się w rozwoju lingwistycznym i do dziś zostały mi tylko podstawy
Ja chciałam iść teraz od października na rosyjski, bo docelowo chcę umieć 5 języków na poziomie komunikatywnym a umiem tylko 2 na razie. No ale niestety, obawiam się, że nie wyrobię, bo mam dosyć ciężkie przedmioty teraz.
Także chyba mi zostanie przyspieszony wakacyjny kurs.
Stary 2010-10-05, 19:28   #1414
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a które firmy mają w pisaku ?
oriflame ma calkiem fajny i teraz jest w promocji za jakies 12 zl chyba

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Mąż już po mnie dzwoni, także pakuję szybko to co zmieszczę w torbę podróżną i jadę. 3majcie się
ale to fajnie brzmi ja tez chce....
ale wesele zazdrosnicowe to nadrobisz co?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat: iść do Ilo z winem czy bez wina :P Skoro mam ją pocieszać i wyciągnąć (delikatnie) jak najwięcej informacji, to może lepiej z winem?
z winem

a ja bede sama w domu u babci w przyszlym tygodniu od srody do soboty i mzoe D. do mnie przyjedzie
Stary 2010-10-05, 19:34   #1415
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
oriflame ma calkiem fajny i teraz jest w promocji za jakies 12 zl chyba

ale to fajnie brzmi ja tez chce....
ale wesele zazdrosnicowe to nadrobisz co?

z winem

a ja bede sama w domu u babci w przyszlym tygodniu od srody do soboty i mzoe D. do mnie przyjedzie
To już widzę, co się będzie działo
Stary 2010-10-05, 19:38   #1416
upadly_aniol00
Zakorzenienie

wysłałam zdjęcia na pocztę z wesela w wysłanych są
Stary 2010-10-05, 19:48   #1417
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejka piczonki

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jestem master of disaster! Malowałam sobie kreskę eyelinerem i wyszła mi krzywo, więc chciałam ją zmyć, ale jedynie rozmazałam tusz na połowie twarzy i za cholerę nie chciał zejść. Próbowałam miliona specyików i nic. Już chciałam wziąć urlop na żądanie, bo wyglądałam szkaradnie i z domu bym tak nie wyszła, ale jakoś udało mi się dobrowadzić twarz do porządku... masakra, mówię Wam. Wyglądałam jakbym miała rozmazany tatuaż na policzku.
dobre

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Jutro podpisujemy umowę z fotografem a w niedzielę jesteśmy umówieni z szefem lokalu na wesele i też będzie umowa

Claris to prosimy jeszcze później relację z nocy poślubnej A pierwszy taniec jak wyszedł? Nie podeptaliście się?

Paollino i jak u Ciebie sytuacja? Lepiej troszkę? Przestraszyłam się jak ostatnio tak smutno napisałaś...

O, właśnie eyelinera w pisaku szukam i nigdy znaleźć nie mogę normalnym daję radę, ale z 10 minut mi to zajmuje, żeby równo było w miarę

Tż wraca koło 20!! Chyba go wykorzystam...no może niech najpierw się wykąpie

Na uczelni masakra, ale chyba dam radę Oczywiście na ostatni wykład już nie dałam rady pójść, muszę się stopniowo przywyczajać do siedzenia przez 1,5 godziny w jednym miejscu

A tak w ogóle to muszę pomyśleć, co do Egiptu zabrać...Baby, braliście jakieś leki konkretne ze sobą? Co warto zapakować?

Aha, no i poczta ma jakąś konserwację i pupka, nie mogę wejść
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:51   #1418
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

Aha, no i poczta ma jakąś konserwację i pupka, nie mogę wejść
jak mi ostatnio tak napisało to kliknęłam ok i można było się zalogować

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 19:56   #1419
Gleniusia
Zakorzenienie

O, udało się
Rain
, Tż fajnie wygląda w garniaku, jednak...mój chłop mi się najbardziej podoba

Aniołku, to zdjęcie z przyklękiem super Fajnie, że złapałaś welon, a Tż krawat Może niedługo będzie i pierdzionek, tak jak u Aleks
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-10-05, 20:02   #1420
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain[/B], Tż fajnie wygląda w garniaku, jednak...mój chłop mi się najbardziej podoba
Wiesz, to jest najzupełniej prawidłowa reakcja
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:03   #1421
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
To już widzę, co się będzie działo
to sie okaze ... bo to jeszcze nie wiadomo czy on przyjedzie... to zalezy ile im zejdzie w poznaniu z nagrywaniem plyty i od paru inych rzeczy wiec pod koniec tygodnia bede wiedziala czy przyjedzie...
Stary 2010-10-05, 20:07   #1422
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Paollino i jak u Ciebie sytuacja? Lepiej troszkę? Przestraszyłam się jak ostatnio tak smutno napisałaś...
Domi, skarbie, dzięki za troskę Hmm... czy lepiej? Uspokoiłam się, to na pewno. Rozluźniłam, bo od wczoraj do dzisiejszego popołudnia była u mnie moja najlepsza przyjaciółka i wyciągnęła mnie do klubu - zapomniałam na jakiś czas o kłopotach, chwała jej za to
na razie sytuacja ogólnie jest słaba. Nie wiem jak będzie dalej, boję się że za jakiś tam czas wszystko wróci do normy i nikt nie zrozumie po co to było, czemu podjęłam takie kroki... co więcej - obawiam się że i tak będę się czuła tą stroną która zawiniła i której z łaski i miłosierdzia wielce zacnego - wybaczono

Pociesza mnie jedna myśl - rodzice TŻ kupili to mieszkanie. Czyli za 2 lata, jeśli Bóg pozwoli nam wciąż żyć w szczęściu i miłości, wprowadzamy się tam...

PS. A z leków - na pewno weź na gorączkę coś i ból gardła - klimatyzacja, klimat inny... No i coś na zatrucia pokarmowe - przeciwwymiotne i przeciwbiegunkowe. No i pewnie jakieś Ibupromy itp.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:07   #1423
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
O, udało się
Rain
, Tż fajnie wygląda w garniaku, jednak...mój chłop mi się najbardziej podoba

Aniołku, to zdjęcie z przyklękiem super Fajnie, że złapałaś welon, a Tż krawat Może niedługo będzie i pierdzionek, tak jak u Aleks
Mam nadzieję Jak mówiłam Przyklęk już zrobi, kolanka mu zmiękły, cudownych słów też się nasłuchałam jaka to jestem cudowna i TYLKO JEGO więc jeszcze tylko ten pierdzionek ( TŻ w weekend 3 razy pytał się o rozmiar pierścienia , ba nawet widział jaki mi się podoba, a do tego już od tej wypłaty będzie go na niego stać po tych wszystkich weselach kto wie )
Do tego w sobotę jesteśmy sami w domu i TŻ marudził o kolacji przy świecach chodź wiem, że i tak w sobotę to się nie stanie to mogę sobię pomarzyć prawda
Ale kocham mojego faceta z tygodnia na tydzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoim cudownym zachowaniem
Stary 2010-10-05, 20:07   #1424
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
uffff Ciężki weekend .
Claris jeszcze raz Wszystkiego najlepszego (pogodę Ci chyba ładną wyczarowałam co ?) Ślicznie wyglądałaś sukienkę miałaś Przepiękną

Co do sobotniego wesela było fajnie , za chwilkę wybiorę jakieś fotki i wrzucę na pocztę .
Do tego przez całe DWA DNI słyszałam od TŻ :
jaka to jestem piękna
kochana
cudowna
że chcę mnie za żonę
ciągle gadał o nas , słodził mi i w ogóle w szczególe był cudownyyyyy
Tylko co mi w ciągu tych dwu dni powiedział komplementów i w ogóle był kochany, to więcej w ciągu 2,5 roku nie usłyszałam od niego w sumie takich rzeczy (nie wiem czy ktoś zrozumiał to zdanie )
Tak w ogóle złapałam welon
a TŻ krawat musieliśmy jako PRZYSZŁA PARA MŁODA zatańczyć trzy tańce , na początek Pan Młody czyli TŻ miał pocałować mnie w dłoń więc ładnie klęknął i pocałował ( dobry znak kolanka mu miękną powoli )
potem sobie tańczymy i na koniec pan z orkiestry mówi , że może pocałować przyszłą Pannę młodą, więc uhhh namiętny pocałunek był
A tu cała sala w szoku i tylko takieee ohhhhhhh aahhh ihhh ogłosy znaczy się i orkiestra w szoku coś tam nadaje chyba nie wiedzieli , że jesteśmy parą .

Ogólnie fajnie było , ale poniedziałek 4 rano a mi niedobrze, i co i złapała mnie jelitówka na szczęście cały poniedziałek był TŻ przy mnie , więc pojechał mi po leki, robił herbatkę , słuchał moich jęków , poprawiał poduszkę, smyrał po pleckach ( nie wiem czemu ale to mi pomagało) i dziś już się lepiej czuje na szczęście .

Ale mówiłam już Wam , że mam kochanego TŻ
Przez ten weekend tak obrosłam przez niego w piórka, że widać u mnie samie pióra tylko a nie mnie
ojjj, coś czuję, że już długo nie będziesz musiała czekać
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:13   #1425
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

aniolku pieknie wygladalas na weselu
Stary 2010-10-05, 20:15   #1426
Antii89
Zakorzenienie

Glen Weźcie sobie wapno, przeciwbólowe, coś na przeziębienie. Na choroby żołądkowe to od razu kupuj u nich Antinal, nasze specyfiki nie działają, a ich natychmiastowo. Wypróbowałam.
Stary 2010-10-05, 20:18   #1427
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aniolku pieknie wygladalas na weselu
A jak mogło być inaczej jak nad uchem ciągle słyszałam tylko ahyyy na mój temat
Stary 2010-10-05, 20:22   #1428
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Domi, skarbie, dzięki za troskę Hmm... czy lepiej? Uspokoiłam się, to na pewno. Rozluźniłam, bo od wczoraj do dzisiejszego popołudnia była u mnie moja najlepsza przyjaciółka i wyciągnęła mnie do klubu - zapomniałam na jakiś czas o kłopotach, chwała jej za to
na razie sytuacja ogólnie jest słaba. Nie wiem jak będzie dalej, boję się że za jakiś tam czas wszystko wróci do normy i nikt nie zrozumie po co to było, czemu podjęłam takie kroki... co więcej - obawiam się że i tak będę się czuła tą stroną która zawiniła i której z łaski i miłosierdzia wielce zacnego - wybaczono

Pociesza mnie jedna myśl - rodzice TŻ kupili to mieszkanie. Czyli za 2 lata, jeśli Bóg pozwoli nam wciąż żyć w szczęściu i miłości, wprowadzamy się tam...

PS. A z leków - na pewno weź na gorączkę coś i ból gardła - klimatyzacja, klimat inny... No i coś na zatrucia pokarmowe - przeciwwymiotne i przeciwbiegunkowe. No i pewnie jakieś Ibupromy itp.
Hmm...no to mam nadzieję, że wszystko się powoli unormuje, ale absolutnie nie obwiniaj się za nic!!! Jesteś silna i dasz radę co do mieszkanka to trzymam kciukasy, żeby się udało

No właśnie zrobię taką mini apteczkę, kupiłam też jakieś plastry, wodę utlenioną itp...także chyba damy radę Gorzej, że nadal nie uporządkowałam garderoby, a miałam to w weekend zrobić...i dalej jest syf

Cytat:
Mam nadzieję Jak mówiłam Przyklęk już zrobi, kolanka mu zmiękły, cudownych słów też się nasłuchałam jaka to jestem cudowna i TYLKO JEGO więc jeszcze tylko ten pierdzionek ( TŻ w weekend 3 razy pytał się o rozmiar pierścienia , ba nawet widział jaki mi się podoba, a do tego już od tej wypłaty będzie go na niego stać po tych wszystkich weselach kto wie )
Do tego w sobotę jesteśmy sami w domu i TŻ marudził o kolacji przy świecach chodź wiem, że i tak w sobotę to się nie stanie to mogę sobię pomarzyć prawda
Ale kocham mojego faceta z tygodnia na tydzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoim cudownym zachowaniem
Ahh no to pewnie już niedługo Pomarzyć zawsze można

A właśnie, miałam Wam powiedzieć - moja koleżanka z roku dzisiaj pokazywała pierdzionek zaręczynowy (chyba Jedyny, z tego co rozpoznałam moim emowsiurskim okiem) Ale ponoć zabrał ją do jubilera i tam się oświadczył dopiero później, jak już dostali pierdzionek to poszli świętować do parku z winkiem Chciał sam kupić pierdzień, ale kilka razy próbował w nocy zmierzyć jej rozmiar palca i nie dał rady

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Glen Weźcie sobie wapno, przeciwbólowe, coś na przeziębienie. Na choroby żołądkowe to od razu kupuj u nich Antinal, nasze specyfiki nie działają, a ich natychmiastowo. Wypróbowałam.
O dzięki, zapisuję nazwę Właśnie kiedyś gdzieś na forum czytałam o tym leku, tylko nazwy nie mogłam sobie przypomnieć

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Gdzie ten mój Tż? Niech już wraca, mrrrau
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-10-05, 20:25   #1429
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
A jak mogło być inaczej jak nad uchem ciągle słyszałam tylko ahyyy na mój temat
miejmy nadzieje, ze zaowocuje to pieknym przyklekiem z pierdzieniem w niedlugim czasie
Stary 2010-10-05, 20:26   #1430
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Ahh no to pewnie już niedługo Pomarzyć zawsze można

A właśnie, miałam Wam powiedzieć - moja koleżanka z roku dzisiaj pokazywała pierdzionek zaręczynowy (chyba Jedyny, z tego co rozpoznałam moim emowsiurskim okiem) Ale ponoć zabrał ją do jubilera i tam się oświadczył dopiero później, jak już dostali pierdzionek to poszli świętować do parku z winkiem Chciał sam kupić pierdzień, ale kilka razy próbował w nocy zmierzyć jej rozmiar palca i nie dał rady

W sumie TŻ widział mój wymarzony pierścionek ciekawe czy jeszcze jest w sklepie
U mnie w sumie nie ma z tym problemu mam taki sam rozmiar palca jak TŻ ja mam dość duże paluchy a TŻ małe jak na mężczyznę tak mi się chociaż wydaję
Stary 2010-10-05, 20:28   #1431
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cześć...

Anioł, ależ ja Ci zazdroszczę, to już tuż-tuż u Ciebie
Claris, właśnie, jak pierwszy taniec? Fajnie, że wszystko się udało i konsumujcie się!

Wróciłam, na uczelnię przybyłam i pocałowałam klamkę
potem się zafarbowałam.
potem poprzytulałam się z konkubentem i zjadłam pół blachy ciacha
teraz biorę się za siebie...

PS zamawiam podkład z tej polskiej stronki EDM - jest cholernie drogi, ale nigdzie nie umiem znaleźć dobrego dla mnie, a na przesyłkę z USA nie mam czasu. jestem rozrzutna...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:43   #1432
OlkaR
Zakorzenienie

Aniołku.... jaki Ty masz biust na tej fotce z przyklękiem

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Naj w tyłek Ci pójdzie to ciacho
Stary 2010-10-05, 20:44   #1433
crozee
Zakorzenienie

naj, jaka to jest polska strona edm?
a widziałyscie to??? moze ja cos przegapilam, bo troche mnie nie było, ale nie powiem, zeby mnie to dzisiaj nie ucieszyło: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=366515
ciekawe, czym przeskrobała
Stary 2010-10-05, 20:49   #1434
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

tam już nie ma miejsca. teraz w bebech

ale dobre było - i zdrowe, wszak z migdałami

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

crozee http://kosmetyki-mineralne.com/
madmuazelle już dawno jest zbanowana. przegięła (nie w postach na forum - dręczyła dziewczyny przez internet, w portalach społecznościowych, wiadomościach prywatnych itp.), w końcu dziewczyny wzięły sprawę w swoje ręce. Złoś nie miał innej możliwości i musiał ją zbanować (plus kilka jej klonów )
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:49   #1435
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

wstawiłam takie zdjęcia gdzie najmniej go widać, ponieważ w tej sukience strasznie mi wychodził na wolność większość zdjęć To tylko moje bimbałki miałam nadzieję , że nikt tego nie zauważy
Stary 2010-10-05, 20:51   #1436
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
tam już nie ma miejsca. teraz w bebech

ale dobre było - i zdrowe, wszak z migdałami
Aaaa to dobre

Boziu jak mi się nie chce sprzątać. Okrutnie nasyfiłam w kuchni i wiem, że jutro sobie w takim syfie nie zrobię śniadania więc muszę ale taaaaaak mi się nie chceeeeeee

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
wstawiłam takie zdjęcia gdzie najmniej go widać, ponieważ w tej sukience strasznie mi wychodził na wolność większość zdjęć To tylko moje bimbałki miałam nadzieję , że nikt tego nie zauważy
Hahahaha no co Ty, atucik taki chować...?
Stary 2010-10-05, 20:53   #1437
crozee
Zakorzenienie

naj, dzieki za stronke nie wiedziałam o mad. i dobrze jej

http://www.plus.pl/urodziny/multikino/
Stary 2010-10-05, 20:55   #1438
frezyjka85
Zakorzenienie

Aniołku... nonono biuścik pierwsza klasa - nie chowaj

carmel dam znać bo w przyszłym tyg. powinam być może na kawę się spotkamy dziewczyny?

Olka do sprzątania nabrudziłaś???? to o co Ci chodzi?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:57   #1439
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa to dobre

Boziu jak mi się nie chce sprzątać. Okrutnie nasyfiłam w kuchni i wiem, że jutro sobie w takim syfie nie zrobię śniadania więc muszę ale taaaaaak mi się nie chceeeeeee

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Hahahaha no co Ty, atucik taki chować...?
nie da się go schować nie no one nie są takie duże, są tylko jędrne i ładnie wyglądają właśnie w takim staniku do takiej sukienki ale w tej na poprawinach sukience też się ładnie prezentowały
Stary 2010-10-05, 20:59   #1440
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

Olka do sprzątania nabrudziłaś???? to o co Ci chodzi?
Oj mrrrru rób mi tak jeszcze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości