![]() |
#4681 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
okno na pólnoc sie przydaje zwłaszcza w lecie-bo od pólnocy zawsze wieje....tzn zawsze przez pólnocne okno włazi zimne powietzre-tak ze przy upałach idealnie sie wietrzy. No i najlepiej by było to okno od kuchni. Chociaz uznaje sie ze orientacja północna w mieszkaniu to ta najmniej wartościowa. a najlepsza południowa z odchyleniami (południowy wschód i zachód). chociaz teraz mamy różne zaluzje,rolety pierdoły,wiec najlepiej tak sie ustawiac by światła miec jak najwięcej i ewentualnie je sobie dawkować zaluzjami, bo na niedobór światła to sie nic nie poradzi
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Normalnie Savanna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- O ja piertfole ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Zakorzenienie
|
Tak ten lejący się tu i ówdzie pot ...
![]() ![]() Pseprasam Maju ![]() ![]() Cytat:
kolica to ja już wszystko wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zreszta qrde bloku się nie przestawi przecie jak się fajne mieszkanie znajdzie (czy nie? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-05 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4687 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Aż sprawdziłam temperaturę w mieszkaniu - jest 21 stopni a ja w swetrzysku i marznę
![]() Ale za to mam sypialnię na zachód i kuchnię na wschód, więc idealnie ![]() Zmieniając temat - właśnie wyczytałam że moje trzy ulubione ciastka z filmowej wersji Władcy Pierścieni grał ten sam aktor. Ciekawe, prawda ![]() A już w ogóle ciekawa jestem czy ktoś zgadnie które są te moje trzy ulubione ciastka ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez jakiś czas miałam burdel naprzeciwko, to trochę niezręcznie było, ale się wyniosły ostatnio i rodzina z dziećmi sie wprowadziła. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do temperatury to ja wolę raczej ciepło niż zimno, ale bez przesady ![]() Spoora, byłam na poczcie dziś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eh, tak to jest z tymi naszymi programistami... a u nas w sypialni, która niestety też jest pracownią, stoją 3 komputery ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4691 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zdecydowana większośc bloków jest w miarę dobrze poustawiana, moze oprócz niekórych z ostatniego boomu mieszkaniowego-radze sie wystrzegac takich mieszkań,a juz koniecznie dobrze sie przyjrzeć jakby co ![]()
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to mnie siem Aragorn - Vigo Morternsen podobał, ale tylko w tym filmie, reszta jego wcieleń do mnie nie przemawia ![]() A poza tym moje ulubione ciastka to Depp, Johnny Depp, zwłaszcza jako pirat - ah te jego nadpsute zębiska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czegoś takiego jak Ogóras Patison czy inne picusie - bożyszcze obecnej młodzieży - nie trawię... ble
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-05 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
![]() Szczęściara ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
branoc
![]()
#4695 | |
Wpisz tu zomzing
|
no, przecież piszę, że nie mam
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() pomysł z arizony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
grozi wypollizowaniem
|
wrzuciłam kiece na szafe
![]() ![]()
#4697 |
Zakorzenienie
|
Polly, już oblookałam ich sklep i nie ma w Polsce, trza jechać do naszych sąsiadów, na Litwę lub do Uk... gdzie wolisz
![]() ![]() ![]()
#4698 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez ![]() ![]()
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Kochane Barowiczki i Barowicze, dobranoc
![]() Zmykam, bo czeka mnie kąpiel i mycie włosów... a potem walka z ich układaniem ![]() ![]() Wszystkim życzem boskich, erotycznych snów ![]() Takich z pazurem ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-05 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
never say no to panda
|
potrzebuję jakichś dobrych psychotropów... tak se myślę
![]() Babcia źle się czuła przez ostatnie 2 tyg, a dziś miała niesamowity skok ciśnienia + szum w uszach Matka do mnie zadzwoniła, że mam przyjechać po zajęciach i Babcię osłuchać... a ja dziś zajęcia kończyłam po 19.30. Oddzwoniłam, opieprzyłam i kazałam doktora wzywać z prawdziwego zdarzenia, najlepiej kardiologa. Kardiolog był, osłuchał, zrobił EKG, na Holtera Babcia się nie zgodziła ![]() ![]() Po ostatnim wykładzie - onkologii - podeszłam podpytać doktora, co z tą moją ciotką począć - rak wnęki wątroby, nieoperacyjny - na razie jeszcze na chirurgii siedzi, ale lada chwila trzeba pomyśleć o przeniesieniu na onko. Generalnie nic - chemia niewiele pomoże (o ile w ogóle) i to już kwestia najbliższych tygodni-miesięcy. Druga Ciocia i Tata bardzo to przeżywają, serducho mi się kraja, jak na nich patrzę. Mama też cała rozdygotana, bo boi się, czy i ona nie ma w sobie bomby zegarowej w postaci jakiegoś raczora. I jeszcze moja nieszczęsna sztywniacka grupa. Aha, gardło mnie boli :/ nie mogę się teraz pochorować!
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-10-05 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Wpierdzielam wlasnie paluszki z Lajkonika Juniorki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Pando, przytulam
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
a mój dom stoi dziwnie, kuchnia wschód, ale drzewa zasłaniają, sypialnia też wschód i też drzewa, saloon
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj,niedobre są te paluchy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.