Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 247 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-05, 20:45   #7381
pink star
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

o jak slicznie magerka mnie wyreczyla...
sylwia co do staniczka to masz jeszcze czas, ja kupilam bo znalazlam na promocji...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 20:51   #7382
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
A prosze Cię bardzo

05/10/2010
Kwianna 05.10 0!!!!!!!!!!!!!!! dni
Madzienka 07.10 2 dni
Syllwia82 11.10 6 dni
Naomi_85 12.10 7 dni
BabyB 14.10 9 dni
Syllwia82 20.10 15 dni
Laloona 02.11 28 dni

Miliqqq 05.11 31 dni
Yoko02 08.11 34 dni
Dragon 26.11 52 dni
Pink 06.12 62 dni
Magera 08.12 64 dni
Kejsiii 14.12 70 dni

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

A tak w ogole kochana, to gratulacje !!!!
Hihi... mniej czasu na stres, co??
Co do staniczka czy topików, to racja, jeszcze będziesz miala czas, żeby zaopatrzyć się w nie jeden po zabiegu
Ach dziękuję za popraweczkę Racja ten stresik tragedia!!!
Ciesze się a zarazem obgryzam "paznokcie"ale najważniejsze że będę już miała śliczności moje przy sobie:l ove:
Mało się tu udzielam ale często jestem tu z Wami i śledzę wszystkie wpisy..
Buziaki dla Was Laseczki:cmok :

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
o jak slicznie magerka mnie wyreczyla...
sylwia co do staniczka to masz jeszcze czas, ja kupilam bo znalazlam na promocji...
Nio właśnie po zabiegu bedzie czas to będę szukać...staniczków
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 23:00   #7383
Madzienka2010
Raczkowanie

dziewczyny jak nazywała się ta strona co oglądałyśmy te posiniałe piersi?? nie mogę sie doszukać tych zdjęć

dobra dobra już trafiłam, dziękuję

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-10-05 o 23:42
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 23:49   #7384
kejtigda
Wtajemniczenie

Magera ja niestety mam takie problemy z wagą, 180/53 i niestety pewnie pol roku nie przytyje i cycki będą małe

Tym którym odliczamy mogę ZAZDROŚCIĆ, kupowania nowych staniczków, bluzek, tego oczekiwania, u mnie żelki dużo zmieniły choć się nie spodziewałam, zrobiłam się po prostu bardziej szczęśliwa a zakupy to już w ogóle, ta duma gdy cos mierze i mam piękny dekolt, warte tego bólu i stresu
Stary 2010-10-06, 00:07   #7385
Samanta1985
Przyczajenie

O Jezu, jaki balagan na tym portalu, chcialam sie czegos dowiedziec, a nie wiem nic. Po ile lat maja uzytkownicy, bo ja juz chyba sie wsrod tej ilosci ikonek zaczynam gubic.
Samanta1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 00:21   #7386
kejtigda
Wtajemniczenie

Same sweet nastolatki
Stary 2010-10-06, 07:24   #7387
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

viola, strasznie się cieszę, że do nas wróciłaś. I czekam na fotki, jestem bardzo ciekawa tych cudeniek, które wyczarowała tobie pani dr. Ale już teraz wiem, że są doskonałe
Hej Listopadziu też się cieszę, że jestem z Wami niedługo zrobię albumik to zobaczysz moje cycolki.. mocno spuchnięte jeszcze, coś czuję, że do doskonałości to u mnie jeszcze dłuuuuga droga

Cytat:
Napisane przez syllwia82 Pokaż wiadomość
dziewczynki a ja mam przełożony termin z 20.10 na 11.10. Czyli zostało mi 6 dni !!:c isza:

Hej Syllwia. Nie miałyśmy okazji się poznać.
Gratuluję zmiany terminu! To jeszcze troszeczkę i będziesz miała cycuchy. Będę trzymała kciuki

Cytat:
Napisane przez samanta1985 Pokaż wiadomość
o jezu, jaki balagan na tym portalu, chcialam sie czegos dowiedziec, a nie wiem nic. Po ile lat maja uzytkownicy, bo ja juz chyba sie wsrod tej ilosci ikonek zaczynam gubic.
same młode osiemnastki

Kejti ja podejrzewam, że u mnie te cm to nabija opuchlizna. Mam cycki strasznie spuchnięte od początku i myślę, że te 97 to mi zjedzie.

Mya, Maceratka

Witajcie laseczki
Całusy, ściskanko dla wszystkich
Stary 2010-10-06, 09:25   #7388
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Romaria,
a ja mam pytanko do Ciebie...
Ty robiląś w Gryficach?? Moja znajoma wybiera sie właśnie tam, bo trochę taniej niz w Szczecienie
Ile zaplaciłaś za całość ? Czy badania musiałaś zrobić na własna rękę i czy bieliznę pooperacyjną kupowałaś sama ?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Kejti,
aż tak zauważalna jest zmiana w rozmiarze??
... nie pozostaje nic innego jak ociupinkę przytyć

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 10:28   #7389
korinka
BAN stały

samanta1985 wcale takiego bałaganu strasznego nie ma da się połapać tylko trzeba być na bieżąco bo inaczej to trzeba nadrabiać ja właśnie miałam trochę do nadrobienia
Dziewczynki kiedy mniej więcej wraca czucie w piersiach...i w ogóle to moje blizny nadal są takie różowe.... kiedy one mniej więcej nabiorą normalnego wyglądu ? ale tak poza tym to już jest super ekstra....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 11:28   #7390
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Czesc pieknosci pozdrawiam wszystkie
Stary 2010-10-06, 11:51   #7391
pink star
Rozeznanie

Witam i odliczam~!!!!

06/10/2010
Madzienka 07.10 1 dni
Syllwia82 11.10 5dni
Naomi_85 12.10 6 dni
BabyB 14.10 8 dni
Laloona 02.11 27 dni

Miliqqq 05.11 30 dni
Yoko02 08.11 33 dni
Dragon 26.11 51 dni
Pink 06.12 61 dni
Magera 08.12 63 dni
Kejsiii 14.12 69 dni

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-06, 12:52   #7392
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Romaria,
a ja mam pytanko do Ciebie...
Ty robiląś w Gryficach?? Moja znajoma wybiera sie właśnie tam, bo trochę taniej niz w Szczecienie
Ile zaplaciłaś za całość ? Czy badania musiałaś zrobić na własna rękę i czy bieliznę pooperacyjną kupowałaś sama ?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Kejti,
aż tak zauważalna jest zmiana w rozmiarze??
... nie pozostaje nic innego jak ociupinkę przytyć
Witaj Horo, robilam, wszystko razem tj. badania, zabieg plus bielizna po op 10200, anatomy 2 tysiaki wiecej, badania robia na miejscu w dniu, w ktorym do szpitala przyjmuja

Pozdrawiam laseczki
Stary 2010-10-06, 14:16   #7393
horo
Zakorzenienie

GG do horo

dziękuję kochana
czyli wszystko na miejscu... to super

teraz pozostaje jej się wymodlić o odpowiedni rozmiarek

Stary 2010-10-06, 14:28   #7394
romaria
Raczkowanie

usg piersi musi miec ze soba... bardzo polecam Gryfice, opieka i atmosfera super, zawsze bede pobyt w tym szpitalu milo wspominac
Stary 2010-10-06, 14:59   #7395
2sweet
Rozeznanie

hej dziewczyny! dlugo mnei tu nie bylo
od paru dni mecza mnie moje piersi a mianowicie autostrada
w tym miesiacu minie 7 miesiecy od op i juz napewno nic sie zmieni w ksztalcie piersi i moge uznac ich wyglad za ostateczny
wiedzialam od poczatku ze bede miec odstep z powodu szerokiego mostka ale zastanawiam sie ciagle czy wiekszy implant nie zminimalizowalby mi tej przerwy i nie daje mi to spokoju!
jak piszecie ze macie odstep miedzy piersiami mniej niz cm to mi serce peka bo ja mam chyba nawet wiecej niz 3cm..
a nieraz slysze ze ktos tez ma szeroki mostek a mimo wszytsko wyszla mu malutka przerwa miedzy piersiami w porownaniu do mnie..
mam piersi sa sliczne , rowne , mieciutkie ale odstep mnie meczy i zastanawiam sie czy to wina wkladki, czy mojej budowy a moze tego ze tak dlugo spalam na plecach i sie rozlazly? ze moze gdybym zaczela na boczku wczesniej to by mi sie blizej mostka ulozyly? jak leze na boku to mi sie piersi dotykaja, tak samo moge je zblizyc do siebie by sie przytulily i sobie mysle dlaczego w takim razie nie dalo sie ich umiejscowic blizej?
a moze daloby sie zminimalizowac odstep gdybym miala wieksze wkladki?
no milion pytan naraz, dziewczyny napiszcie co o tym sadzicie?
Stary 2010-10-06, 15:26   #7396
kejtigda
Wtajemniczenie

Kochana spanie itp chyba nie ma nic do rzeczy, ja spałam na plecach i mam małą przerwę, chciałabym większą!, kobiecie się chyba nie da dogodzić
Stary 2010-10-06, 16:29   #7397
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! dlugo mnei tu nie bylo
od paru dni mecza mnie moje piersi a mianowicie autostrada
w tym miesiacu minie 7 miesiecy od op i juz napewno nic sie zmieni w ksztalcie piersi i moge uznac ich wyglad za ostateczny
wiedzialam od poczatku ze bede miec odstep z powodu szerokiego mostka ale zastanawiam sie ciagle czy wiekszy implant nie zminimalizowalby mi tej przerwy i nie daje mi to spokoju!
jak piszecie ze macie odstep miedzy piersiami mniej niz cm to mi serce peka bo ja mam chyba nawet wiecej niz 3cm..
a nieraz slysze ze ktos tez ma szeroki mostek a mimo wszytsko wyszla mu malutka przerwa miedzy piersiami w porownaniu do mnie..
mam piersi sa sliczne , rowne , mieciutkie ale odstep mnie meczy i zastanawiam sie czy to wina wkladki, czy mojej budowy a moze tego ze tak dlugo spalam na plecach i sie rozlazly? ze moze gdybym zaczela na boczku wczesniej to by mi sie blizej mostka ulozyly? jak leze na boku to mi sie piersi dotykaja, tak samo moge je zblizyc do siebie by sie przytulily i sobie mysle dlaczego w takim razie nie dalo sie ich umiejscowic blizej?
a moze daloby sie zminimalizowac odstep gdybym miala wieksze wkladki?
no milion pytan naraz, dziewczyny napiszcie co o tym sadzicie?
domyślam się, że niektórzy nie zgodzą się ze mną dla zasady
ale moim zdaniem, i po moich doświadczeniach, uważam, że wiele da się zrobić.. jak wiesz ja nie miałam wymienianych na większe wkładek, nadal mam takie same jak Twoje, ale po pierwszym powiększaniu miałam piersi dalej od siebie, niż teraz - to jest moje subiektywne odczucie, żeby nie było przy okazji poprawki pomarudziłam dr, że może dałoby się coś zrobić z tym odstępem między piersiami, no i trochę się dało jak widać. może to kwestia nowych kieszeni na wkładki, może jakiegoś rozwarstwienia przyczepów przymostkowych, efekt w każdym razie jest przyjemniejszy dla oka, niż był
szersze wkładki też pewnie zmniejszyłyby ten odstęp - przypomnij sobie choćby przypadek Horo
zawsze należy brać pod uwagę naszą anatomię, jednak określenia typu szeroki mostek, za mało skóry etc pojawiają się na forum dość często, i w zasadzie można by je przypisać praktycznie każdej z nas a jednak różne wkładki i efekty mamy mi miało nie wejść więcej niż 240cc u jednego lekarza, innej dziewczynie nie więcej niż nasze 325cc, a ma piękne 420 (i idealny odstęp między piersiami )
obawiam się że zaraz ktoś wytknie mi, że może gdybym miała mniejsze wkładki to nie miałabym komplikacji cóż, wolę efekt który mam z poprawką, niż efekt który sobie wyobrażam z 240cc bez
spanie na plecach etc nie ma wpływu na odległość między piersiami, gdyby tak było raz spałybyśmy na jednym, raz na drugim, boku, żeby się do siebie piersi przyklejały

jeśli dobrze kojarzę jeszcze niedawno spierałaś się z dziewczynami w kwestiach rowka, i teraz nie bardzo rozumiem, masz od początku taki rozstaw piersi szeroki, czy tak Ci się jakoś ostatnio zrobiło..?
po poprawce jestem przeczulona na wszelkie jakieś nagłe zmiany, nie miej mi za złe

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
http://www.triumph-sport-bh.de/trium...performer.html
ja mam ten jest dosc wygodny , ale czasami wystaje z pod koszulki , dlatego za nim nie przepadam.
http://www.triumph-sport-bh.de/trium...h-extreme.html
Ten jest bardzo fajny i swietnie sie pieze
http://www.triumph-sport-bh.de/trium...brid-star.html
ten model slicznie ulkada piersi i dobrze trzyma .
http://www.triumph-sport-bh.de/trium...bh-trophy.html
tego modelu nie lubie - ciezko nazwac go sportowym .
Nadaje sie do chodzenia , ale nie do sportu - chyba , ze jogi.
Dostalam go z kliniki po op.

http://www.triumph-sport-bh.de/trium...power-top.html
Ten topik moze ciezko uwiezyc , ale jest rewelacyjny . Swietnie trzyma biust podczas joggingu , jest bardzo wygodny , ramiaczka ma na krzyz wiec nie wystaje z pod koszulki - wszystkim polecam ten model !!!

We wszystkich stanikach trzeba zwracac uwage na gume bo jest dosc ciasna.
Ten problem nie istnieje przy tym sportowym topie .

ooooh Pysiu, tysiąc pięćset razy przewijał się tu temat sportowych/rekreacyjnych topików i tysiąc pięćset razy pisałam, że okropnie zazdroszczę Ci wyboru sportowców w Triumphie
te dostępne u nas... tragedia
miałam styczność z przedostatniego i ostatniego linku - mam dokładnie takie same odczucia
ten topik z ostatniego mam niebieski, udało mi się go w pl upolować, rewelacyjnie się sprawdza po poprawce, kiedy muszę spać w topie - i dobrze trzyma piersi, i nie ściska

ale zastanawia mnie.. w jakim celu kupować staniki przed operacją (chyba ze plastyk to zaleca i informuje jaki kupić)...
nie da się przewidzieć dokładnie rozmiaru po powiększeniu - dziś 65F może się wam wydawać olbrzymie, ale w taki rozmiar shock absorbera ja z moimi 325cc nie wchodzę za nic
wszystko w swoim czasie - zdążycie
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:56   #7398
horo
Zakorzenienie

GG do horo

2 sweet,
no to ja Tobie napiszę... każdą przerwę można zmniejszyć odpowiednio szerszym implantem... wiem to po sobie.
U mnie przy 420 g miaam między piersiami ok. 4 cm... koszmar
zauwazyłam... bez urazy.. ze sama robisz fotki bokiem, a nie na wprost, czyli coś się jednak Tobie nie do końca podoba w piersiach.
I jesli mogę cokolwiek zasugerować, to... 7 miesiecy po op jest odpowiednim momentem na wymianę implantów na większe
i dodam nieskromnie, ze... widzę u Ciebie 450 cc HP (śr. 12,7 cm) ... byłoby idealnie

a teraz szybka decyzja ... wymieniaj kochana
już trzymam kciuki

Stary 2010-10-06, 17:59   #7399
2sweet
Rozeznanie

hej

Samii nie boj sie pisac swojego zdania, wszytskie mamy do tego prawo i ja doceniam to ze piszesz mi co myslisz
poza tym ja nie mam uwag do swojej pani dr bo odwalila kawal super roboty i mowila mi ze bedzie odstep ale kurcze nie wiedzialam ze az taki
jak juz pisalam wczesniej podobaja mi sie piersi z mala przerwa ale odstep bez staniczka 1.5-2cm to nie 3, zreszta boje sie go zmierzyc ... gdybym miala taki jak na swoim avatarku to bylabym najszczesliwsza na swiecie

Horo hehe gdybym nie miala na glowie biznesu teraz itp to pewnie bym zrobila poprawke ale ja planuje za rok o tej porze mniej wiecej juz lazic z brzuszkiem wiec chyba nie ma sensu, poprawie sobie po ciazach bo chcialabym jedno dziecko po drugim ale wtedy gdy juz wymienie to tak jak mowisz, napewno duzo wieksza wkladka!!
nie ze teraz rozmiar mam zly, bo mi sie podoba, ale napewno szerszy implant
skoro pani dr powiedziala ze u mnie nawet 500 widzi po ciazy to chyba jednak jest tam miejsce jak bede w pl to kiedys do niej podjade pogadam o tym

co do fotek to niestety racja, wstawialam troche z boku majac nadzieje ze ten odstep sie jeszcze "ulozy" i bedzie ladniej..

no i tez jednego nie rozumiem, ja przed ciaza dostalam 325, maceratka 350, a kejtigda tez przed ciazami i ma 485 ?! fakt roznimy sie wzrostem ale cialo szczuple mamy wszytskie i "obwody" podobne

na szczescie moj TZ ubostwia moje cycuszki

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-10-06 o 18:03
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:21   #7400
angelnight1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chibuike Pokaż wiadomość
Dziękuję
Wiem że może się dziać różnie, ale ten wypadek tydzień po operacji gdzieś zasiał niepokój i on się ciągnie.
Nie mam tu z kim pogadać o tym bo tylko mąż wie, a on mówi że będzie dobrze nawet jak zostanie ten jeden krzywy
No i jak tu słuchać jego rad
Wiem że chce dobrze ale mi to nie pomaga.
W prawej piersi z boku też lekko czuję jak mocniej nacisnę implant, jedyna rada lekarza sporo przytyć.
Tylko że moje cyce "tyją" na końcu
Zszyłam środek stanika i czuję że je lekko (piersi) ciągnie do środka bo były na boki, czy im to nie zaszkodzi?
Dodam że lekko się ładnie zbliżyły
nie powinno im zaszkodzić ściąganie przez stanik. ja też tak robię.
Nie wszyscy mają predyspozycje do idealnych kształtów z tego wynika.
musisz czekać aż się unormuje i wtedy zdecydować.
Moje też odbiegają od ideału i nie tak sobie je wyobrażałam.
Myślę sobie że przed zabiegiem nie miałam nic i wtedy mi przechodzi. Ciesze się że nie mam powikłań, że wyglądam jak człowiek, że robią wrażenie. Czego więcej chcieć. Facet się cieszy a na golasa biegać po ulicy nie będę. Zawsze pozostaje jeszcze drugie podejście za jakiś czas. Do dwóch razy sztuka.
Stary 2010-10-06, 19:18   #7401
kejtigda
Wtajemniczenie

2sweet dla mnie to też zagadka, zwłaszcza że marzyłam o dużych ale słowem o tym nie wspomniałam. Najpierw miałam mieć 545 i 610 ale nie doszły na dzień operacji i ze zniecierpliwienia zgodziłam się na 485 i 545 Ale 500 po ciążach i to pod 2 mięśnie noszone bez stanika, marzenie, myślę że przed dzieciakami już nie ma co się kroić jak już tak szybko planujesz Swoją drogą jestem ciekawa jakie pani dr by mi po ciąży zaproponowała
Stary 2010-10-06, 19:31   #7402
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
ale zastanawia mnie.. w jakim celu kupować staniki przed operacją (chyba ze plastyk to zaleca i informuje jaki kupić)...
nie da się przewidzieć dokładnie rozmiaru po powiększeniu - dziś 65F może się wam wydawać olbrzymie, ale w taki rozmiar shock absorbera ja z moimi 325cc nie wchodzę za nic
wszystko w swoim czasie - zdążycie
mam wrazenie,ze piszesz o mnie...
ja kupilam staniczek bo trafila mi sie okazja, jesli bedzie za maly to go po prostu sprzedam i kupie inny...
co do rozmiaru doradzalam sie was...
bo wczesniej wzielam DD ale podobnie jak Pysia i Miska nie pamietam kto jeszcze, pisalycie abym wziela wiekszy bo Shock jest mniejszy niz Triumph... ja bede miala pancerniak przez miesiac, ale po OP nie bede miala czasu biegac po sklepach i szukac chyba,ze bede zmuszona do tego...mam 2 malenstwa na glowie i caly dom, do tego moj M w domu jest tylko 40h tygodniowo... i cala odpowiedz...

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-06 o 19:32
Stary 2010-10-06, 19:36   #7403
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja też kupowałam staniki przed bo już się doczekać nie mogłam
Stary 2010-10-06, 19:46   #7404
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
ja kupilam staniczek bo trafila mi sie okazja, jesli bedzie za maly to go po prostu sprzedam i kupie inny...
bo wczesniej wzielam DD ale podobnie jak Pysia i Miska nie pamietam kto jeszcze, pisalycie abym wziela wiekszy bo Shock jest mniejszy niz Triumph... ja bede miala pancerniak przez miesiac, ale po OP nie bede miala czasu biegac po sklepach i szukac chyba,ze bede zmuszona do tego...mam 2 malenstwa na glowie i caly dom, do tego moj M w domu jest tylko 40h tygodniowo... i cala odpowiedz...
CZEŚĆ LASKI!!!!!!!!!!

Słonko znajdziesz czas. Gwarantuje, choćby nie wiem, co. Kupowanie cyckonoszy to sama przyjemność. Ale z autopsji wiem i nie polecam przed wczesne kupowanie... żaden, ale to żaden nie pasuje na mnie teraz gorzej nawet te co kupiłam po dwóch miesiącach od op teraz tragedia. Całe sutki w nich mam na wierzchu, a wierz mi nic nie przytyłam, bo tak zgoniłabym to na wagę. Po prostu wiem, że już ich nie założę szkoda niektóre pokochałam szczególnie a teraz kupuje różne i nie mogę się w nich zakochać szkoda kasy na kupowanie przed w dodatku, co sklep to inna rozmiarówka, a niby to samo. A propos trzymałam ostatnio staniczek 100 B Laski masakra B na B to to nie wyglądało hi hi

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

No Sweet kochaniutka, to kiedy będziemy tu mieli drugą mamusię na forum Listopadzia, to nam chyba niedługo jakieś fotki go galerii podrzuci, swojego brzusia Ach ciąża... kobietom wszystko wtedy wolno : roza:

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-10-06 o 19:44
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:44   #7405
Chibuike
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
nie powinno im zaszkodzić ściąganie przez stanik. ja też tak robię.
Nie wszyscy mają predyspozycje do idealnych kształtów z tego wynika.
musisz czekać aż się unormuje i wtedy zdecydować.
Moje też odbiegają od ideału i nie tak sobie je wyobrażałam.
Myślę sobie że przed zabiegiem nie miałam nic i wtedy mi przechodzi. Ciesze się że nie mam powikłań, że wyglądam jak człowiek, że robią wrażenie. Czego więcej chcieć. Facet się cieszy a na golasa biegać po ulicy nie będę. Zawsze pozostaje jeszcze drugie podejście za jakiś czas. Do dwóch razy sztuka.

No i właśnie mi się też wydaje że lekkie zszycie nie zaszkodzi im, skoro nawet w klinice i to zalecili
Moje piersi są w końcu okrągłe i dość blisko siebie głośno mogę powiedzieć że jestem zadowolona
Ale....wydaje mi się że urosły
Znaczy się jakby je wypchało do przodu są mniej piłkowate niż na początku bardziej naturalne, wiem wiem na efekt końcowy muszę jeszcze dłuuugo czekać ale mogłyby już takie pozostać bo już je koffam bardzo

Miłego wieczoru wszystkim cycolinkom tym dużym i tym małym

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Dodałam 2 nowe fotki
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 21:03   #7406
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
CZEŚĆ LASKI!!!!!!!!!!

Słonko znajdziesz czas. Gwarantuje, choćby nie wiem, co. Kupowanie cyckonoszy to sama przyjemność. Ale z autopsji wiem i nie polecam przed wczesne kupowanie... żaden, ale to żaden nie pasuje na mnie teraz gorzej nawet te co kupiłam po dwóch miesiącach od op teraz tragedia. Całe sutki w nich mam na wierzchu, a wierz mi nic nie przytyłam, bo tak zgoniłabym to na wagę. Po prostu wiem, że już ich nie założę szkoda niektóre pokochałam szczególnie a teraz kupuje różne i nie mogę się w nich zakochać szkoda kasy na kupowanie przed w dodatku, co sklep to inna rozmiarówka, a niby to samo. A propos trzymałam ostatnio staniczek 100 B Laski masakra B na B to to nie wyglądało hi hi
nie no z pewnoscia znajde czas, ale pozniej...nie zaraz po zdjeciu pancerniaka... w PL bede jeszcze 3 tygodnie po OP...pozniej do domu 2 dni drogi... zanim sie ogarne juz Nowy Rok...moj M do pracy a ja sama. A to jest sportowy staniczek nie dopasowana fiszbina...wiec powinien byc dobry (zobaczymy) spokojnie po prostu kupie inny....a ten sprzedam... nie widze problemu jak cos...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-06, 22:48   #7407
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Słonko znajdziesz czas. Gwarantuje, choćby nie wiem, co. Kupowanie cyckonoszy to sama przyjemność. Ale z autopsji wiem i nie polecam przed wczesne kupowanie... żaden, ale to żaden nie pasuje na mnie teraz gorzej nawet te co kupiłam po dwóch miesiącach od op teraz tragedia. Całe sutki w nich mam na wierzchu, a wierz mi nic nie przytyłam, bo tak zgoniłabym to na wagę. Po prostu wiem, że już ich nie założę szkoda niektóre pokochałam szczególnie a teraz kupuje różne i nie mogę się w nich zakochać szkoda kasy na kupowanie przed w dodatku, co sklep to inna rozmiarówka, a niby to samo
--> otóż to
nie bądź taka przewrażliwiona - pisałyście że szukacie staniczków rekreacyjnych na po op jeszcze przed, a z doświadczenia wiem, że to głupota bo potem nic nie pasuje
no ale, pewnie jest tu więcej doświadczonych, nie będę się narzucać
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 23:08   #7408
kejtigda
Wtajemniczenie

Sami to po prostu babska glupota, tak jak kupowanie ciuszków pt wezme za male bo schudnę, czasem instynktu nie da się powstrzymac

z moimi zelkami tragedi nie ma bo dzis się zaklinowalam w przymierzalni w river island bo się pokusiłam na mały rozmiar bo myślalam ze się uda
Stary 2010-10-06, 23:18   #7409
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadzia, to nam chyba niedługo jakieś fotki go galerii podrzuci, swojego brzusia Ach ciąża... kobietom wszystko wtedy wolno : roza:
Zdjęć brzuszka na razie nie zamieszczę, ale mam inne zdjęcie - z dzisiaj
Aha - jestem w 11 tc., termin porodu 30.04.2011 (a nie jak wcześniej 4.05). Dzidzia duża i ruchliwa, nie widać jakichkolwiek nieprawidłowości - aczkolwiek upewnię się po usg prenatalnym, które mam 13.10.

Tymczasem życzę Kolorowych snów
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 23:46   #7410
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja nie mam daru do odczytywania usg, malo tu widzę ale cieszę się ze dzidzia duża i ruchliwa, początek maja to chyba astrologiczny byk, bardzo mili ludzieA kiedy będzie znana płeć, czy chcesz niespodziankę ?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości