|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Ja tez uzywam bardzo jasnego pudru, bo cere mam jasna, do tego zarozowiona. Nie chodzę do solarium, nie smaruje sie samoopalaczem.
Ale na wakacjach słonca nie unikam-ładuje mi baterie na cały rok ![]() Smaruje sie filtrami i opalam, pływam, no i szybko się opalam. Na codzień jesli masz jasną cere lepszy bylby róz-rozowy lub brzoskwiniowy niz bronzer, nie sądzisz? Chyba że masz naturalnie ciemną cere, to bronzer jak najbardziej |
|
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
mysia m
Dziewczynki pomóżcie z tym odrostem
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewciu kochana dzisiaj idą pasemka syossem na podkład delux ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- z odrostem przeczekaj jeszcze chociaż z tydzień! i potem delux i może pasemeczka syossem... zobaczymy jak mi wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- a moze vitapil??? ja tez sie zastanawiam... mysia ma mega porost po nim...
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja jestem chyba na tym etapie tych gul
narazie nie moge rozgryzc czy to od pokrzywy czy przed okresikiem niby nie sa takie straszne czy widoczne bo pojedyncze ale mnie niezle wpieniaja jako ze jestem wytrwala to przeczekam ten okres tym bardziej ze mysi zeszly wiec jest nadzieja ze to chwilowe i u mnie
|
|
#1625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeżeli chodzi o mój odrost to dziękuję za radę, ale chodziło mi o poziom na jakim jest mój odrost ![]() ja chyba kupię ten Ha-Pantoten
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie, ale ja myśle że ten porost to nie sam Vitapil, ale wszystko razem czyli wcierka plus picie pokrzywy i raz w tygodniu jeszcze olejuję olejkiem rycynowym i do tego Vitapil.
cascada, dasz radę, zobacyzsz jaka potem jest ślizna buzia- jak marzenie. Zawsze miałąm kłopoty z cerą a teraz mam po prostu śliczną. Pokrzywa oczyszcza organizm, wiec syfy potem w ogole przestają sie robic, ale najpierw toksyny musza wyjsc.
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
jak tam kotka sama sobie robisz te pasemka czy ktoś?? no tez juz nie moge się doczekac twoich włosków zeby je zobaczyc
![]() Ja zamierzam wybrać się do drogeri i zakupić podkład i jakąś farbę tylko zastanawiam się nad syossem a matrixem i tu mam dylemat :P Jak myślisz która farba lepiej chyci włoski?? i mamuśka będzie mi robić włoski w przyszłym tygodniu zobaczymy co wyjdzie ![]() |
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
bo Snow go polecała
![]() Dziewczyny tak teraz sobie szperam po internecie i bardzo mi się podoba odcień 901S i 900 majiblond oraz 10,13 majirel
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a ja marze o kolorze tym co ma snowhitee na osttatnich fotkach-czyli jednolity kolor perłowy bez pasemek. Jak to osiągnąć? poradzcie proszę. Mam dosc pasemek.. Wiem ze snowi robi sobie lorealem stokholmem ale mi on raczej nie chcwyci, bo ja mam naturalny kolor wlosow cimny blond i jak patrzylam na opakowaniu to ten odcien nie jest zalecany do takiego koloru wyjsciowego;/ Nie wiedzialam co wziac i kupilam Syosa 9-5 Mrozny perlowy blond.. Sprobuje na pasemku zobaczyc co wyjdzie.. zastanawiam sie tez, czy mozna tym odcienien farbowac jesli mialam niedawno robione pasemka rozjasniaczem i na to toner w chlodnym odcieniu. Czy ktoś mógłby mi pomoc? ostatnio scielam duzo wloskow i teraz tak zdrowo wygladaja, nie chcialabym ich zniszczyc..
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny też myślę nad tonerem
![]() ale tak się zastanawiam czy nie wybrac się za niedługo do fryzjera żeby zrobił mi chłodny beż ale nie wiem czy to dobry pomysł, chciałabym spróbowac
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
EWCIA tak to ja
![]() Po 2 h ten puder to masakra wygladam jakbym sie kakalem pomazala ![]() Bede nim tylko policzki podkreslac ;d i jeszcze musze dzis nalozyc na wlosy tone silikonow ![]() i jeszcze nauka
|
|
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
west mysle ze jak zrobisz palet delux 100 a potem syoss będzie super i kolor będzie równy ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
do matury sie uczyć!!!! a nie!!
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2010-10-06 o 16:33 |
||
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
To mnie dziewczyny przeraziłyście
Zawsze miałam problemy z cerą, trądzik na mojej twarzy gościł dłużej niż go nie było no ale teraz już mam czasami tylko nieliczne kłopoty, więc mam nadzieję, że nawet jeśli pokrzywa je obudzi to potem znikną na zawsze
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zauważyłam zmian po pokrzywie a pije ja już jakieś półtora miesiąca.No ale to może dlatego ze pije ocet jabłkowy a on również oczyszcza organizm.Ale pokrzywa mi służy.Także nie przejmujcie się chwilowymi problemami.
|
#1636 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wlasnie narazie tylko pomazyc moge bo TZ kupil mi w maju babylissa i chyba by mnie zbiczowal ze krece nosem i juz chce nowa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo jasny braz 5?![]() Cytat:
na wieczor bronzer na policzki a na co dzien roz ![]() Cytat:
moze sprobuj
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Kotka17
no wlasnie tak myślę zeby zrobić, tylko powiedz mi jak dlugo co trzymać na głowie??ten podkład ile? i ile syoss? i ten syoos to na całe wlosy nałożyć? bo chciałabym zeby dół włosów tez mi chycił bo mam ciemniejszy duzo od góry ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- dziewczyny a ten toner wlasnie to gdzie mozna kupic i jak on działa?? bo ja wiem ze to daje białe włosy ale mógłby ktoś to bardziej wytlumaczyć?? |
|
|
|
#1638 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
Weronika no to jak to TY to jak dla mnie trochę za ciemny puder, ale masz bardzo fajne włoski
![]() Kotka hihi uczę się uczę![]() a jak tam pasemka?? Snow no właśnie, ale jednak 5 czy 6 poziom?? ![]() kochaneczka ja Ci z czystym sumieniem polecam syoss'a ![]() Buahhot no najbarzdziej skłaniam się do goldwella w sumie
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-06 o 18:40 |
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem za ciemny na policzki bedzie
![]() ![]() Ide zaraz nakladac maske loreala ja nie wiem co ona ma w sobie ,ale mam po niej tak piekne wlosy achh
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
snow
ja mam wlosy zrobione rozjasniaczem ,a odrosty zrobilam ostatnio palette ooa czysta platyna. L'oreal absolut repair maska
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na welle sp
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Weronika no tak właśnie myślałam, że za ciemny
![]() Snow ale śmieszne!! ale bardziej do 5 czy do 6?? a myślicie, że to dobry pomysł z tym fryzjerem?? bo mój wymarzony kolorek to chłodny beż, a nie uzyskam go sklepowymi farbkami...
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-06 o 19:23 |
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie moje zdanie ale zrobisz jak zechcesz.
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no nie wiem właśnie czy iśc czy nie, czy może sama sobie kupię farbę profesjonalną i spróbuje... ![]() ale powiem Ci, że mam taką jedną obeznaną fryzjerkę i to jest jedna z nielicznych dla której kasa nie jest na pierwszym miejscu tylko dobro klienta jak jej się zapytałam kiedyś czy pasemka brąz na moich włosach to dobry pomysł to mi pwoiedziała, że bez sensu, bo wydam kupę pieniędzy a za dwa dni tego koloru nie będzzie. A zapewne większośc by odpowiedziała "tak jak najbardziej, zapraszam, pasuje pani jutro?"
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Jestem Magda i czytam Was od...pierwszego wątku, naprawdę ![]() Dzisiaj postanowiłam napisać, ponieważ potrzebuję pomocy (a dokładniej moja przyjaciółka). Namówiłam ją, żeby rzuciła w diabły rozjaśniacz i zaczęła stosować farby. I tu napotkałyśmy problem- jej naturalne włoski są na poziomie6-7, ale nie chcą się rozjaśniać. Stosowałyśmy w odstępach tygodniowych N&E 532, Palette A10 i jeszcze jedną, chyba też z palette, ale nie pamiętam dokładnie. Wychodzi blond na poziomie 9 (zawsze ciepły) i dalej ani drgnie (najdziwniejsze jest to, że ma piękne, jedwabiste i niezniszczone włosy ). Powiedzcie proszę, które farby są z dodatkiem rozjaśniacza, bo jeżeli Palette sobie nie dała rady, to ja już nie wiem....Jakieś pomysły? |
|
|
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam włosy na poziomie 5-6 i stosuje najpierw palette deluxe 100 jako podkład i rozjaśnia się do żółtego, a potem na to daje syoss'a 9-5 i wychodzi piękny blondzik ![]() Dziewczyny kochane patrzcie jaki jej fajny balejaż zrobiła a swoją drogą wie ktoś coś na temat farb BLONDME??![]() http://www.youtube.com/watch?v=Qdthl...next=1&index=2
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-06 o 20:44 |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o farbkę z aktywatorem rozjaśniania to są np.Palett skandynawski blond naturals,palett delux 100 i zdaje się A10 tez palett.Ale muszę powiedzieć ze rozjaśniają na żółto(tz,kurczaka) i potem trzeba nakładać farbkę z kolorkiem wyjściowym.A to ze za nic rozjaśniany odrost nie chce pójść dalej to wina tego ze farbka farby nie rozjaśni.To raczej rzadko się zdarza.Dlatego jeśli dąży do jaśniejszego blondu to podkład któraś z palett ww i potem wybrana farbka z kolorem.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

narazie nie moge rozgryzc czy to od pokrzywy czy przed okresikiem
niby nie sa takie straszne czy widoczne bo pojedyncze ale mnie niezle wpieniaja
jako ze jestem wytrwala to przeczekam ten okres

no ale teraz już mam czasami tylko nieliczne kłopoty, więc mam nadzieję, że nawet jeśli pokrzywa je obudzi to potem znikną na zawsze