|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Cytat:
Idzcie przez zboże, we wsi Moskal stoi ![]() Ooooo, jakie mądre! Wyszyje se to na makatce normalnie. Krzyżykami. I w kuchni powieszę ![]() Dorotto, filiżanka zaiste zgrabna. A to słodkie, to Ty robisz podobne do bloku czekoladowego, nie? Rawito, torebka śliczna, Macedonia urokliwa, więcej zdjęć! Fenriss, idz do jeszcze jednego lekarza, może ktos ze znajomych mógłby Ci kogoś sprawdzonego polecić? Katty! Zaśliniłam się do tych Twoich cieni naocznych, normalnie cudne! O. I se zaszcztowałam. Mam nadzieję, że nikt postronny nie zauważył ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-10-06 o 14:16 Powód: szczyt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Piers do przodu
|
Ja zauważyłam Lubciu
![]() ![]() Aaaa Doroto - spróbuj do tej Twojej masy poza mlekiem w proszku dodać trochę pokruszonych herbatników BeBe ![]() ![]()
#2103 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Siedzę w pracy i pachnę Aniołkiem Likierowym ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Piers do przodu
|
Ale Ci dobrze Zimowa
![]()
#2105 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
rude jest piękne:)
|
Rawito same cudownosci i torebka i Macedonia az se powzdychalam zazdrosnie
![]() Dorotto ,dobrze prawi Kasia-san dodaj jeszcze pokruszonych petitkow, niebo w gebie ![]() Marta nie zalamuj sie tylko idz do jeszcze innego lekarza.......ja najwiecej dowiedzilam sie od gina i to ,to co powinnam sie dowiedziec w szpitalu i od rodzinnego.. Tak jak wszedzie sa ludzie i ludziska akurat trafilas na tych drugich ale nie wszyscy sa tacy ,nie odpuszczaj ,nie placz tylko idz do nastepnego..popytaj dziewczyn w pracy gdzie chodza kogo polecaja i idz ![]() ![]() a ja se dzis pachne czarna Coco na balsamie ,boszzzz jaka ona piekna ![]()
#2107 |
Piers do przodu
|
![]() też .... A ja pachnę bosko NR for Her dzięki pewnej wewątkowej Pannie i uciekam do domu ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-10-06 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Miło mi, że Macedonia się Wam spodobała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Czekam na Ragnarok
|
Tymeno, Chypre, Magnetico -
![]() Rawito - no właśnie ja zmieniłam lekarza, u tego dzisiaj byłam pierwszy raz. Liczyłam, że może będzie lepszy. Mam na oku jeszcze jednego (babeczkę) i nst razem się tam wybiorę. Może ona zmieni mi tabletki. Poza tym gratuluję torebki i bardzo ładna ta Macedonia. Lubo - akurat dzisiaj spotkałam znajomą, która poleciła mi babeczkę, do której chodzi, także jeszcze tam spróbuję za jakiś czas. Tereso - pójdę, sprawdzę, może mnie u trzeciego milej potraktują. Całe życie (już kilka dobrych lat) chodziłam do jednego. Był sympatyczny i w ogóle, ale zawsze ta sama diagnoza, te same leki i chyba za bardzo się nie znał na tym co robi, bo musiałam często do niego chodzić, nigdy mnie nie wyleczył do końca, nie zlecał badań, o cytologię sama się prosiłam. Doroto - ja nie jestem hipochondryczką. Chodzę do lekarza w ostateczności. A że chodzę do gina co miesiąc to znaczy, że muszę, a nie sobie wymyślam. Poszłam z poważnym problem, zapytać dlaczego tak często choruję, że już nie daję rady z tym, a on kazał mi iść do psychologa, zamiast mnie zdiagnozować i może wyleczyć raz a dobrze, żebym przez kolejny rok nie musiała go widzieć. W ogóle na moje 5min monologu on miał jedną odpowiedź, nie chciał ze mną rozmawiać i sam wyglądał, jakby miał chorobę psychiczną (strasznie obojętny, jakby w ogóle nie zainteresowany pacjentem, potraktował mnie jak klacz, a nie człowieka). Zjadłam całą czekoladę, a miałam się od dzisiaj odchudzać. Uciekam się odstresować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
witam,
Rawito, torebka przepiękna. ja tez sobie 2 upatrzyłam w necie i chyba jedną kupię. choc ta druga równie piekna. Katty, piekne cienie. Fenrisie, caluski przesyłam. Katt, macham łapka.
#2111 |
|
i kcialam jeszcze napisac ,ze filizanka Dorotty sliczna ,oj pilabym se rano kawe z takiej pieknoty i czytala wewontek
![]()
#2112 |
Zakorzenienie
|
Fenrisie - to , że poczułas się bardzo źle potraktowana przez lekarza nie podlega dyskusji, każda z nas jak widac ma przeróżne doświadczenia, często niezbyt miłe, ja nie jestem wyjątkiem. Jedna rzecz mnie tylko zastanowiłą i może powinnaś tę jego niezbyt fortunnie wyartykułowaną poradę jednak przemyśleć. Otóż, częste infekcje, choroby i ogólnie złe samopoczucie fizyczne w połączeniu z psychiczną kiepską formą - mogą znamionować stany depresyjne.
A wtedy właściwa porada i kuracja mogą czynić cuda. Nie jest to łatwa droga znaleźć dobrego specjalistę ale sama widziałam na przykładzie bliskiej osoby jak przebiega choroba z takim właśnie obrazem "maski depresyjnej" w postaci ciągłych soamtycznych dolegliwości. A potem widziałam też jak pod wpływem kuracji osoba ta jakby na nowo się narodziła. Czyli reasumując, rada była fatalnie przekazana ale może coś w tym jest...
#2113 |
Zadomowienie
|
Oj, tak, Martusiu, tak
![]() Ragutka napisala Ci to co ja chciałam i zastanawiałam się jak to zrobić, byś mnie nie zrozumiała opacznie ![]() Bardzo bym chciała byś się poczuła jak "nowo narodzona" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
![]() ale ładne mata fiżylianki i torebki ![]() kasanno, superowskie cienie, ja się czaję na serię disneyowską, zaraz w niedzielę lecę do galerii krakowskiej jej obadać (zła matka chrzestna interesuje mnie najbardziej ![]() dzięki skarbiątku ![]() ![]() aha i wieta co, chłop mi jakowyś zwisa za oknem ![]() Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2010-10-06 o 16:37 Powód: chuopa zauważyłam;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Wtajemniczenie
|
Zuzieńko Czarna, dziękuję
![]() Cytat:
![]() Ale chętnie pomacałabym ![]() Cytat:
![]() Bebzun... ![]() Rawito, torebka i Macedonia ![]() ![]() Wiecie co, pokażcie coś brzydkiego, bo się nudno robi ![]() Jakieś zdjęcie Muglera albo co ![]()
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam Forda
![]() ![]() Fenris, tak to bywa z lekarzami, przykro ale nie załamuj się, poszukaj lepszego ![]() głowa mi dziś pęka idę cierpieć ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Dorotto, filiżanka śliczna, taka delikatna pasuje do właścicielki ![]() trochę mniej pasuje taka ilość domowejrobotyczekolady ![]() Rawito, pięknie miałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Aha!
Jeszcze coś chciałam powiedzieć, bo zapomniałam wcześniej... Mogęęę? No to: - Dzień dobry Państwu ![]() ![]() A oprócz Macedonii, torepki, cieni, filiżanki to ja bym jeszcze chciała mieć tę... masę czekoladową ![]() Z tym, że poza pokruszonymi herbatnikami, chciałabym w niej także orzechy ![]() Co ja bym tu jeszcze mogła mieć??? ![]() Już wiem! Forda mogłabym jeszcze mieć ![]() Albo nie, bo on wczorajszy jest, to już nie taki świeży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Tako
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Dzień dobry, Pani Passero ![]() ![]()
#2119 |
Zadomowienie
|
Przyszło mi na myśl, że ja to może lwica jestem skoro mi Ford nie świeży już
![]() To chyba wszystko przez Lubę ![]() Dzień dobry Pani Jewonko ![]() Kattarino - nareszcie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
żywy aby i zdatny do użycia?
![]()
#2121 |
Wtajemniczenie
|
Doroto, przepis zanotowałam. Masa czekoladowa w wykonaniu prosta jest, to sobie zrobię.
Siem tak zastanawiam, czy nawet jakby gołębie narobiły do masy studzącej się, to człowiek poznałby? ![]() A, poznałby, bo to się studzi przed dodaniem mleka w proszku. Ufff...
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() Nie mogę z Wami ![]() Jewonko, zajrzyj do przepisów Vesenki albo na jej bloga, tam jest przepis na blok czekoladowy, własnie z herbatnikami. Robię taki, moje dzieci uwielbiają.
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Ford w czekoladzie? Czemu nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
![]() Fenris ![]() Dziewczyny, gratuluję pięknych zakupów kosmetyczno torebkowo zastawowych ![]() Łeb mi pęka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
|
Martoprosto z serca radze ,tak poczytalam co pisze nasza Ragutka i wiesz co? ja bym jej posluchala
![]() ![]() noooo ja z Wami tyz nie moge ,bo sie chichram ![]() see tak wyobrazilam ,ten blok z nadzieniem golebim ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-10-06 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anastazjo ![]() ![]()
![]() |
#2127 |
|
Mi tez, juz sie dzis prochow nalykalam i udaje ,ze to nie moja glowa . W konjcu pania gozdzikowa se lyklam i ciut lepiej. Z Forda to lubie Mustanga ![]()
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Nooo... ten to dopiero zasuwa!
Niczym ścigany ![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-10-06 o 17:52 Powód: bo a z e pomyliłam i takie tam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
czyli Endżi
|
Tygrysie, Wróbelku, Anastazjo, Fenris, Lubo, Tymeno, Joasiu, Mamito, Zuzinko, Katty, Figarro, Rawito, Lipcowa, Ago, Winterro, Iwono-jk, Chypre, shachownico, vesenko, Takulo, Koto, Katt, homyku, Córuś, Magnetico, MałaOlu
bardzo, bardzo Wam dziękuję - jest mi ogromnie miło i wzruszyłam się z deczka po lekturze ![]() ![]() Szczególne podziękowania dla naszego niezastąpionego Tygrysiego Rodzynka, który pamiętał o tej szczególnej dacie - nawet pomimo faktu, że z pewnych względów w profilu mam mały blefik. Niektórzy pewnie pamiętają genezę tej przykrywki ![]() Przemiła sprawa ![]() W tym roku padł rekord liczebny jeśli chodzi o otrzymane przeze mnie życzenia ![]() ![]() Raz jeszcze - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2130 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2010-10-06 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.