Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 08:59   #4441
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Sofka trzymam :kciuki bardzo mocno w takim razie! Napisz potem co i jak.

Kasico ja używam i baaaaardzo sobie chwalę od teściowej dostaliśmy wyprawkę w postaci naczyń tupperware właśnie wartych tak około tysiaczka

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 09:14   #4442
kasienka1985
Zakorzenienie

Sofelini- czymam kciuki chociaż nie wiem za co
Aguniu- no właśnie powaznie zastanawiam się nad kompletowaniem tych naczyń...
Moja bratowa jest konsultantką i ma prawie wszystko z tego. Mnóstwo jest tam świetnych rzeczy Tylko strasznie to drogie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 09:38   #4443
agunia82
Zakorzenienie

Wiem że są drogie, ale akurat w ich przypadku warte są tej ceny Ja bym Ci polecała kompletować, zwłaszcza, że jak bratowa jest konsultantką to pewnie da jakieś upusty

Stary 2010-10-06, 09:56   #4444
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Wiem że są drogie, ale akurat w ich przypadku warte są tej ceny Ja bym Ci polecała kompletować, zwłaszcza, że jak bratowa jest konsultantką to pewnie da jakieś upusty
Jeśli zbiorę zamówienie u koleżanek na 1000 zł to dostanę od niej upust od tego co zamówię na 25 procent chyba i jeszcze prezent który jest dawany konsultantce
Opłaca się więc
Na razie planuję zrobić pokaz u mnie w chałupce.

Zakochałam się w komplecie nozy, których nie ma nawet w katalogu!!
Ma mi się dowiedzieć czy moge je dostać i za ile ale pewnie będa kosztowały z 500 zł :[

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-10-06, 10:06   #4445
agunia82
Zakorzenienie

No drogie mają te rzeczy niestety, ale akurat w przypadku produktów tupperware to jest jeden wydatek na dłuuugie lata. I jakość jest naprawdę świetna. Ja jestem zakochana między innymi w pojemniku na ser, w którym ser dojrzewa i naczyniu do wyrabiania ciasta, w którym ciasto drożdżowe pięknie rośnie. Mnie czasami powala, jak proste są ich rozwiązania a jak bardzo funkcjonalne. Ciężko znaleźć w sklepach produkty o podobnej jakości. Mam kilka plastikowych zwykłych pojemników, i między nimi a pojemnikami tupperware jest przepaść. A szkoda, bo jakby mieli większą konkurencję, to może chociaż trochę ceny by spadły
Szczęście mieliśmy, że teściowa też była konsultantką i tego sporo nazbierała

Stary 2010-10-06, 10:17   #4446
kasienka1985
Zakorzenienie

hehehhe
ja uwielbiam łyżeczkę silikonową tą wąziutką, wyciskacz do czosnku, obieraczkę i do krojenia cebuli ten taki cudak co się ciągnie za linkę
musze to nabyć jak najszybciej!!

dużo jest fajnych rzeczy do robienia w mikrofali i piekarniku a j anie mam ani tego ani tego na razie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-10-06, 10:20   #4447
agunia82
Zakorzenienie

haha, akurat obieraczka to jest JEDYNA rzecz jaka mi w ogóle do gustu nie przypadła i używam innej
Tego cudaka do krojenia cebuli nie widziałam, muszę poszperać jak to wygląda
Zarąbiste mają formy do pieczenia silikonowe, ale ich się jeszcze nie dorobiliśmy

Stary 2010-10-06, 10:37   #4448
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja mam tupperware i powiem ci Kasiu jedno-zanim zamówisz u konsultantki sprawdź ceny na allegro- czasem się można miło rozczarować
Uwielbiam tupper- szczególnie miskę do ciaste drożdzowego, maselniczkę i harmoniusze
Stary 2010-10-06, 10:42   #4449
kasienka1985
Zakorzenienie

Izka kiedy się pytam??

Mnie to mówisz żeby sprawdzać?? Mnie??
Chuckowi Norrisowi który zna Allegro na pamięć?
no prosz Cię

Biegiem na klub! I pomagać!!!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-10-06, 10:55   #4450
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Sofka trzymam kciuki

Kasiu dlatego ja ostatnio przerzucilam sie na zbozowke bo tez pilam za duzo kawy. A co do tupper... to osobiscie niec od nich nie mam ale mam znajomych co sobie chwala. Moi rodzice maja multum garow Zeptera wydali kupe kasy na nie ale ja nie wyobrazam sobie w niczym innym gotowac dlatego w prezencie tez dostalismy maly kompecik. A co do nozy, to powiem jedno dobre noze to podstawa, wiec sie nie dziwie ze wpadly Ci w oko . My mamy garlacha i to byl najlepszy zakup jaki zrobilismy. U tesciow zeby znalezc krojacy i ostry noz to katorga.

Czeko fajne zakupki, a kociatka sa najlepsze. Super ze humor Ci sie poprawil

Dzasti jak tam sie czujesz Kochana?

Katey super ze juz na wykonczeniu jestescie. Kurcze byl kiedys link do tej waszej chalupki ale mi wsiakl, a bym poogladala jak wyglada teraz
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 12:17   #4451
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasia odpada wizyta w tym tygodniu po Monia przyjedzie dziś i...mam ją farbować Oj odważną mam koleżankę

A co do pokazu-super sprawa-moja teściowa dzięki pokazom dostała kupę fajnych rzeczy

Ja tam uważam że warto inwestować w tupperware-wiele rzeczy w kuchni ułatwiają

http://www.portal-kredytowy.pl/article-129-2.html

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-10-06 o 12:37
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 13:27   #4452
soffera
Zadomowienie

Jestem

Obwieszczam wszem i wobec, że promotor podpisał mi pracę

Normalnie skacze, padam i sikam ze szczęścia na zmianę :ave:

Pal licho, że mam jeszcze jeden egz. Ale to najgorsze zrobione tra la la
Dzięki za kciuki, przydały się - wszyscy moi bliscy byli niemalże zmuszeni do ich trzymania W końcu wrócę do normalnego życia

Kasiu
Nie mineło, czały czas kicham i podsmarkuje bleeee
No miałaś brać łancuchową... Nad czym się zastanawiasz? Nad kolorem?
Tupperware - mam obierak do warzyw Taki o: http://www.tupperware.pl/xchg/pl/hs.xsl/931.html Jest ok. Ale jeśli wszystko tak jak mysle jest z tego plastikowego tworzywa to mi juz to nei pasuje - zastawa jak dla mnie to tylko szklo a garnki stal.

Agunia

Daget

Czeko kocice przeeeboskie, ale znam to z autopsji... Mała wczoraj czekajac az
skoncze pisac, spała na sofie wkomponowana miedzy ksiazki ktore na niej lezały

Matko skoro tak chwaliscie tego tupka to trzeba będzie poszperać Zobacze, jeszcze mnie przekonajcie ze ciasto lepiej rosnie w misce tupkowej a w normalnej gorzej Macie jakiś mały dowodzik, fotkę czy cuś?

Pedze do klubu
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 13:57   #4453
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żoneczki
Tydzień już po wakacjach... weny nie mam i energii też nie
No ale wkońcu postanowiłam zawitać na nasze wizażowe łono

Tęsknił kto z mną?? Potem poczytam co tu się wyrabiało podczas mojej nieobecności a tymczasem mała relacyjka z wczasów.

Było fajnie - nie rewelacyjnie a właśnie fajnie!
Doszliśmy do wniosku, że kolejne wakacje już tak nie zachwycają - wszystko podobne itp. Co nie zmiania faktu, że wypoczęliśmy i akumulatorki naładowaliśmy
Portugalia dość urocza - piękne plaże, urokliwe miasteczka, smaczne rybki
Hotel mieliśmy w miejscowości Quarteira - trochę za spokojnie tam dla młodych, dlatego wiecznie gdzieś wybywaliśmy. 3 dni leżeliśmy na plaży, 2 razy byliśmy w Albufeirze ( taka jakby stolica regionu) - super miasteczko, raz w Faro - nie polecam no i raz na całodniowej wycieczce w Lizbonie. Stolica super - choć, żeby zwiedzić trzeba by kilka dni poświęcić. My mieliśmy przewodnika, to zawieźli nas w kilka najważniejszych miejsc a później mieliśmy 3 godziny wolnego czasu. Przejechaliśmy się starym tramwajem, połaziliśmy małymi uroczymi uliczkami, wypiliśmy kawusię w knajpce na wzgórzu z widokiem na miasto. To był super dzień A codziennie wieczorami spacerkiem od nas szliśmy do Vilamoury - taka dość luksusowa miejscowość. Tam jedliśmy kolacyjki, piliśmy drineczki i spacerowaliśmy po porcie ( podobno największym w Europie) ach jakie tam jachty i katamarany były
Pogodę mieliśmy super - tylko raz do południa pokropiło.
Tak nam minął urlopik. Na nk wrzuciłam foteczki

A teraz nic mi się nie chce... nie mogę się przestawić a mój mąż to wogóle jakby z miesiąc ten urlop trwał - mota się i nie może wejść w normalny tryb. Do tego od paru dni mi choruje biedaczek na gardło na szczęście już mu przechodzi.

Ogólnie jakaś deprecha mała mnie łapie - nie mam humoru i nie wiem dlaczego

Ale są też pozytywy - zapisaliśmy się na prawko 26 listopada mamy testy - proszę o kciuki wtedy. Tu inaczej wygląda to wszystko, najpierw zdajesz testy i dostajesz od razu tymczasowe prawko, możesz od razu jeździć samochodem ale z osobą towarzyszącą posiadającą nomalne prawko. A w ciągu 2 lat od testów trzeba zdać jazdę.
No i napisałam do gina wczoraj odnośnie tych moich badań co robiłam przed wyjazdem i wyniki są bardzo dobre poprawiło mi to humorek

Dobra laseczki lecę teraz poczytać co u Was i wrócę jak się uporam z tą masą postów
Stary 2010-10-06, 14:01   #4454
agunia82
Zakorzenienie

Sofka no to gratki

Hehe, to Twoja psica grzecznie czeka, mój jak stwierdza że powinnam już odejść od laptopa to kładzie się obok mnie i najpierw kładzie mi głowę na ręce tak, żebym nie mogła nic pisać, a jak to nie poskutkuje to łapą uderza, czasem sobie w twarz niechcący trafi i wtedy natychmiast zlatuje z kanapy

Co do naczyń tupperware - to to nie jest ani zastawa ani garnki do gotowania Więc plastik nie powinien przeszkadzać Fajne mają patenty pojemników do przechowywania żywności - harmonijkowe pokrywki dzięki którym sporo powietrza można wyssać z pojemnika dzięki czemu jedzonko można dłużej przechowywać, pojemniki do przechowywania warzyw ze specjalnymi wywietrznikami, które można odetkać albo zatkać (do tego jest rozpiska które warzywa potrzebują wentylacji a które nie).

Stary 2010-10-06, 14:02   #4455
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Sofferko jak się ciesze ze i Ty jesteś "zatwierdzona" Ci promotorzy potrafią spędzić sen z powiek. A mój w dodatku czepia się na obronie swojego dyplomanta co uświadomili mi przed dziekanatem gdy podglądneli jakiego mam opiekuna pracy. Od jednej dziewoji usłyszałam, że jestem szalona. Już mi się nie chcialo gadac w jaki sposób uzyskałam tego promotora

Mam porównanie z tym na chemii- tez profesor ale taki przyjazny ze hej. Ten w sumie jako promo mocno sie mnie nie czepiał ale jego kultura pozostawiała wiele do zyczenia. Np rozmawiajac ze mna palił papierosa i dmuchał mi dymem w gębę. Dopiero na przedostatnim spotkaniu, gdy juz stwierdził ze mam jakies pojęcie o tym co piszę, zapytał czy może zapalić w moim towarzystwie...

Kochana moja powiedz mi jeszcze jedno- jaki miałaś temat pracy?

Sofko
kochana nie wiem czy cię przekonam ale ja nie wyrabiam ciasta drożdżowego -wrzucam skłądniki do miski, bełtam, zamykam odpowietrzam, wrzucam do zlewu pełnego ciepłej wody...czekam az trzy razy pyknie i już
Moja ciocia, robiąca najlepszą drozdzowke na swiecie otrzymała ode mnie to zjawisko i po latach robienia ciasta stwierdziła że to właśnie jest to czego jej było potrzeba - co więcej miałam zbiorowe zamówienie od jej koleżanek.

Sałatki zamykane w tej misce są dłużej świeże-nie podchodzą tak wodą, mięso jak tam marynuje nie szarzeje.
Teściowa ma wiele ich rzeczy, ja też od czasu do czasu przeglądam co tam mają. Ja też byłam sceptycznie nastawiona ale jak mam wybrać w czym przechowywać wędlinę...
W maselniczce masło nie jełczeje-nawet trzymane poza lodówką nadal jest bardziej białe aniżeli żółte

Więcej rzeczy nie pamiętam
Stary 2010-10-06, 14:40   #4456
mooonik
Zakorzenienie

Hej

Malutka wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek samych dobrych dni, dużo pieniędzy i mało zmartwień

Dzastuś robiłam te muffiny : http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=3045 pyyyyyycha !
albo z tego przepisu: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=10881&st=0
te są o tyle fajne, że można zrobić z tym co akurat mamy w domu
ale jestem pewna, że Sofferka ma w swoich zasobach jeszcze pyszniejsze przepisy

Gosia zazdroszczę wyjazdu, może nie Egiptu, ale samego wyjazdu do ciepełka. Trzymam kciuki, żeby się udało

Asiuk fajnie, że zajrzałaś do nas Czyli kolejna dziewczynka będzie, hehe Dawidek będzie miał w czym przebierać, same panienki na wątku

Anuś czyli stało się, zapisałaś się na prawko ehhh kopnij mnie mocno, może się w końcu zbiorę, bo już sama zła jestem na siebie

Soffi gratuluję zatwierdzenia pracy uważaj jak skaczesz, żebyś w głowę nie uderzyła

Paulinko no w końcu jesteś najważniejsze, że odpoczęliście Super, że wyniki bardzo dobre, bardzo się cieszę

co do tupperów mojej mamy koleżanka kiedyś tym handlowała i pokazy robiła u nas w domku, mamci się zawsze coś dostało ekstra i mamy parę pojemniczków i coś tam jeszcze. Ale nie wiem czy sama bym kupiła obieraczkę mam za 5zł ze sklepu i wcale nie narzekam, czosnku nie wyciskam tylko siekam, pojemników mam już pełno, nie mam gdzie tego trzymać, noże super mamy od męża z firmy, hehe nie potrzebne mi dodatkowe graty w kuchni a drożdżowego nigdy nie wyrabiam, samo się robi

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 16:31   #4457
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Paula
super ze fajnie było- może nie rewelacyjnie ale to pewnie dlatego, że masz chandre- jak sie skonczy zmienisz zdanko. No i najwazniejsze ze wyniki superowe

Moonik
- wiadomo, ze tupki nie sa 8 cudem swiata, ze nie wszystkie produkty są rewelacyjne
ale ja je lubię i wg mnie ich jakość jest wyższa niż zwykłych pojemników. Najlepsze jest to, że każda z nas może dokonywac wyboru Hehe a jak masz pojemnikow pełno i za duzo miejsca zajmuja to informuję ze tupek miał kiedyś harmoniusze-pojemniki które składały sie tak ze były cienkie jak pół omletu
I żeby nie było- nie estem spokrewniona z zadnym konsultantem, nie znam zadnego konsultanta osobiście a zakupy tupka robie zwykle przez allegro. Heh i w sumie nie mam jakis strasznych ilosci -jakies 6 sztuk
Stary 2010-10-06, 16:49   #4458
mooonik
Zakorzenienie

Izuś no jasne, że tak. Nie twierdzę, że są złe. Po prostu dla mnie były by zbędnym zakupem i wydatkiem. Naprawdę mam tyle pierd. ołek różnego rodzaju mniejszych i większych, że nie potrzebuje nowych I zgadzam się z tym co napisałaś, każda może dokonywać wyboru, chce to kupuje, nie chce to nie i już
ale takie składane to by mi bardzo ułatwiły przechowywanie ich, nie powiem

Julitka

Stary 2010-10-06, 17:36   #4459
paulinaizabela
Zakorzenienie

No dziewczyny przebrnęłam przez te 5 stron nie rozpisałyście się zabardzo.

Malutka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Dla żonek rocznicowych spóźnione ale szczere życzonka, dużo, dużo miłości, czułości i zrozumienia

Kotku przykro, mi, że masz szpiega ale w naszym tajnym klubiku nikt niepożądany się nie zjawi

Anusia Gratki stałej umowy

Czeko21 fryz super - bardzo Ci w nim do twarzy, a Weronisia słodka jak zawsze

Dzasta śliczny ten Twój brzunio torebajka i wóz też bardzo mi się podobają.

Molala twój brzusio też uroczy

Ava u Ciebie jak zwykle dużo się dzieje... życzę szybkiego powrotu do zdrowia i powodzenia we wszystkim co robisz

Czekotubeczko Gratki utraconych kg
zakupki super a kociaki przesłodkie...

Kasia super mieszkoanko urządziłaś zakupki jak zwykle udane, trzymam kciuki za pracę i obronę.

Gosia za Egipt

Asiuk kciuki za szybki koniec remontu

Sofciu Gratuluję zatwierdzonej pracy!!!

Katey kciuki za prawko i przeprowadzkę

Moonik
fajne foteczki z podziemia - na pewno warto tam zawitać

Dageciku mam nadzieję, że wkońcu znajdziecie dealny samochód

Dobra to teraz spadam zobaczym co tam w Klubie Szalonych Żonek
Miluś dzięki za zaproszenie
Stary 2010-10-06, 18:10   #4460
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dzasta śliczny ten Twój brzunio torebajka i wóz też bardzo mi się podobają.
a dziękuję

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Dzastuś robiłam te muffiny : http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=3045 pyyyyyycha !
albo z tego przepisu: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=10881&st=0
te są o tyle fajne, że można zrobić z tym co akurat mamy w domu
ale jestem pewna, że Sofferka ma w swoich zasobach jeszcze pyszniejsze przepisy

Anuś czyli stało się, zapisałaś się na prawko ehhh kopnij mnie mocno, może się w końcu zbiorę, bo już sama zła jestem na siebie
dziękuję za przepis
ja nie Anusia ale też mogę kopnąć
zapisuj się na prawko, ale to już ja bez tego dokumenty nie wyobrażam sobie życia... dzięki moim rodzicom, którzy posłali mnie na prawko już w wieku 17 lat, mam ten problem z głowy

Cytat:
Witam żoneczki
Tydzień już po wakacjach... weny nie mam i energii też nie
No ale wkońcu postanowiłam zawitać na nasze wizażowe łono

Ale są też pozytywy - zapisaliśmy się na prawko 26 listopada mamy testy - proszę o kciuki wtedy. Tu inaczej wygląda to wszystko, najpierw zdajesz testy i dostajesz od razu tymczasowe prawko, możesz od razu jeździć samochodem ale z osobą towarzyszącą posiadającą nomalne prawko. A w ciągu 2 lat od testów trzeba zdać jazdę.
No i napisałam do gina wczoraj odnośnie tych moich badań co robiłam przed wyjazdem i wyniki są bardzo dobre poprawiło mi to humorek
fajnie, że wróciłaś
jakoś dziwnie z tym prawkiem u Was proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Obwieszczam wszem i wobec, że promotor podpisał mi pracę

Normalnie skacze, padam i sikam ze szczęścia na zmianę :ave:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dzasti jak tam sie czujesz Kochana?
a dziękuję - jak na słonice to w miarę dobrze
nie spodziewałam się, że ciąża, aż tak obciąża

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Mnie to mówisz żeby sprawdzać?? Mnie??
Chuckowi Norrisowi który zna Allegro na pamięć?
no prosz Cię

Biegiem na klub! I pomagać!!!

Cytat:
Dżastini- wiem, że ta kuchnia nie jest jakaś rewelacyjna, ale widziałam dużo gorsze bardzo podoba mi sie kształt kafli ta fuga wychodzi taka nieregularna gorzej z kolorem
no właśnie mi kolor kafli nie pasuje nie lubuje się z niebieskim

MALUTKA
STO LAT, STO LAT
NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!!

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:23   #4461
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ ŻUCZKI !

Brakuje coś weny do pisania...

Odebrałam wczoraj wreszcie dyplom..

MALUTKA jeszcze raz samych najlepszosci... wesołosci i radości z dnia codziennego, no i pociechy z chłopaków Twych.

Sofferko gratuluję Taka wiadomość toż to powód do opijania.

Paulinko fajnie, ze pogoda udana i pełni energii...ale zaraz jak to nic się nie chce? Lecę obejrzć fotki. A i te wyniki...same dobre wiadomosci. Bardzo sie cieszę.

Kasienko mieszkanie wygląda bardzo fajnie.
Ojj mamy guściki podobne... Z NY ta kremowa z guziczkami.... też mam! Fajne zakupki...a te buty olaboga...cudo!

Moooni kopniaka chcesz żebyś prawko szybko zrobiła? Ależ proszę bardzo..

Asiuk pomyziaj brzusia od ciotki.

czeko Twoje koty sa cudne.

Anusiu doczytałam, że prawko w toku, jak idzie, popchwal się?

Gosiu ale masz fajnie z tym Egiptem...

Izuś teściowa ma też ta misę do ciasta i też śmiga ekspresowo ciacho, także godne polecenia.

dzastus ja miałam podobnie, tylko, ze w moim przypadku, to ja bardzo chciałam miec już prawko, dlatego zaczęłam chodzić już przed 18, zeby skończyć latka i sruuu egzamin.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-10-06 o 18:34
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:33   #4462
dzasta110
Wtajemniczenie

Izulek własnie o tobie myslałam, bo jadłam marchewkę z jabłkiem

hmm... kurczę... a ja zapomniałam o odebraniu dyplomu i jeszcze go nie mam

Stary 2010-10-06, 18:55   #4463
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Izulek własnie o tobie myslałam, bo jadłam marchewkę z jabłkiem

hmm... kurczę... a ja zapomniałam o odebraniu dyplomu i jeszcze go nie mam
TO mówisz, że CI sie kojarzę z marchewkę i jabłkiem w jednym zestawie? A wyobraź sobie, ze ja też konsumowałam, ale niestety tylko jabłuszko... Wszamałam też pół czekolady i paluszki..a teraz ledwie siedzę...powód ---> @
Ja chciałam odebrać jak najszybciej i nie chcę mieć nic wspólnego z tą uczelnią, a raczej z "przecudnie wkur....rzającą pomocą promotora"
Stary 2010-10-06, 18:58   #4464
mooonik
Zakorzenienie

Ałaaaaaaaa aleście mnie pokopały no! jak będę siedzieć

Dzasta niezłe skojarzenia z Izulkiem

uwaga ogłaszam wszem o wobec- mam tasiemca właśnie otworzyłam czekoladę gorzką, chipsy, orzeszki i przegryzam wszystko serkiem waniliowym

no dobra, @ przyszła i stąd te smaki

Julitka

Stary 2010-10-06, 19:02   #4465
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
fajnie, że wróciłaś
jakoś dziwnie z tym prawkiem u Was proszę bardzo

a dziękuję - jak na słonice to w miarę dobrze
nie spodziewałam się, że ciąża, aż tak obciąża

no inaczej niz w Polsce ale łatwiej zdać i przede wszystkim dużo taniej

jaka słonica?? ja żadnej nie widziałam u nas na wątku
nie czujesz, że rymujesz

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Odebrałam wczoraj wreszcie dyplom..

Paulinko fajnie, ze pogoda udana i pełni energii...ale zaraz jak to nic się nie chce? Lecę obejrzć fotki. A i te wyniki...same dobre wiadomosci. Bardzo sie cieszę.

ehh jakaś deprecha mnie łapie chyba
z wyników bardzo się ciesze, chociaż gin napisał, że leki jeszcze będę musiała brać... tak za 3 tygodnie się zapiszę, jak będą mi się table kończyły.

Mooniś niezły miksik haha
a i ode mnie mały kopniaczek też :p zapisuj się będzie nam raźniej

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-10-06 o 19:13
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:06   #4466
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Ałaaaaaaaa aleście mnie pokopały no! jak będę siedzieć

Dzasta niezłe skojarzenia z Izulkiem

uwaga ogłaszam wszem o wobec- mam tasiemca właśnie otworzyłam czekoladę gorzką, chipsy, orzeszki i przegryzam wszystko serkiem waniliowym

O nie tak nie może być...to ja ogłaszam wszem i teges , że tasiemiec mój CI on!
Ja z kolei przed @ mam takie smaki, no i w trakcie też.

paulinko najważniejsze, że wyniki dobre, a leki to sie wybierze, tak zeby było dobrze...
Stary 2010-10-06, 19:52   #4467
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

hejka

u mnie leci..powoli

mamy juz lozeczko i komode
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:51   #4468
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
mamy juz lozeczko i komode
ja to wiem jak takie zakupy cieszą

ciekawe kiedy mój Sz. znajdzie czas, żeby jechać ze mną do sklepu przecież sama nie będe pakować łóżeczka do samochodu

Cytat:
no inaczej niz w Polsce ale łatwiej zdać i przede wszystkim dużo taniej

jaka słonica?? ja żadnej nie widziałam u nas na wątku
nie czujesz, że rymujesz
no to dobrze, że łatwiej bo u nas czasami to masakra
no dobra, jak nie słonica to hipcio - taki mały
aaa... nawet nie zauważyłam, że zrymowałam coś

Cytat:

u mnie taki tasiemiec nosi miano mojej przyszłej córki

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
TO mówisz, że CI sie kojarzę z marchewkę i jabłkiem w jednym zestawie? A wyobraź sobie, ze ja też konsumowałam, ale niestety tylko jabłuszko...
kiedyś rozmawiałyśmy o tym, że mamy smaka na marchewkę to tak mi się skojarzyło
jak będę w mieście to muszę zajść na uczelnie i dopytać o ten dyplom

Stary 2010-10-06, 21:15   #4469
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laski. Właśnie proboje sie uczyć do egzaminu, który mam mieć, taki dodatkowy z kursu na który uczęszczałam. Mam nadzieję, że będzie można "korzystać z pomocy", bo ciężko idzie ta nauka.

Dzięki, że trzymacie kciuki za wyjazd

Co to za dziwaczne naczynia o których gadacie??? Pierwsze słyszę. Chociaż biorąc pod uwagę moj "pociąg" do kuchni to może i nie jest to dziwne

Paulinko widziałam Twoje zdjęcia na NK i...aż się zamyśliłam. Uwielbiam takie wakacyjne klimaty i po części uważam, że masz rację. Człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego i rzeczywiście każde kolejne wakacje przestają być "zarąbiste", zostają fajne.

Anusia fajnie, że będziesz prawko robić. Dziś nie wyobrażam sobie życia bez prowadzenia samochodu.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczynki!

Co u Was słychać? Wiem, żem niedobra i się rzadko odzywam, ale:
1. mamy nadal remont i obecnie mieszkamy u moich rodziców

U mnie wszystko ok, brzuszysko rośnie, mała się wierci, ja nadal chodzę do pracy. Już się nie mogę doczekać przeprowadzki do domu, ale jeszcze to trochę potrwa, bo w końcu robimy osobne wejście ze schodami na górę.
Cześć kochaniutka - niedobra Jak się w ogóle czujesz? Jak zniosłaś wakacje? Nie miałaś problemów w samolocie i na miejscu?

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gosiu jakbyś była miła zasięgnąć języka albo chociaż wskazać mi mniej więcej gdzie to ma być ta spalarnia. To będzie moja pierwsza praca teoretyczna, mam kilka pomysłów ale jak to wszystko poskładać.
Gosieńko niech będzię- po znajomości siostra może dołączyc bez męża
Izuś...zapomniałam o tej spalarni, ale teraz już postaram się zapytać a jak Cię znam to jestem pewna, że fajnie to wszystko poskładasz i celująca praca z tego wyjdzie
Dzięks - powiem siostrze

Cytat:
Buciory cudne Cycory też. Widzę, że znowu wyprzedaż u Ewy, muszę zajrzec
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 21:30   #4470
czekoladka79
Zadomowienie

malutka wszystkiego najlepszego Rybeczko

Ja właśnie siedzę i uczę się w hindii jak się mówi siostro***ca i matko***ca ..... powszechne przekleństwa w Indiach
to tak z pamiętnika przgotowań do wyjazdu

kasica w klubie Ci skrobnęłam co nieco nt Banku Donosicela

mój tasiemiec umarł ..... 3 tydzień dieta kopenhaska na tapecie
nawet dzisiaj nie za bardzo miałam siłę na siłowinę iść.

paulinaizabela suuuper wspomnienia i współczuję aklimatyzacji ..... niebawem ja będę gnać w sanadałach po śniegu na lotnisko

soffi gratuluję podpisanej pracy

Tupperami uraczyła mnie moja teściówka - mam jedną michę i trzy małe miseczki do lodówki - rozmyślam jeszcze nad stolnicą i tą michą do drożdżaka bo mi izazuśka chcicy narobiła

No i prawdopodobnie mamy już wybrany nocleg na Andamanach ..... bez luksusów hotelowych .... będzie chata na plaży http://www.havelock.co.in/images.html

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-10-06 o 21:33
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości