|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#35191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2006
Ja oglądam TVN Style, ale zaraz znów będzie powtórka Biografii
Może poczekam do 0:30 na Sex Inspektorów
|
#35192 |
|
Zakorzenienie
|
Afra super fotki
i adnotacje boskie i jak najbardziej pasujesz do grona piczakównatka a co to za Sex... ??? Sama nazwa mi sie podoba
|
|
|
|
#35194 |
|
Zakorzenienie
|
Afra i wyślij i mi proszę
|
|
|
|
#35195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyzej pojde do innego pokoju ogladac, naucze sie czegos ciekawego - wskazowki na przyszlosc
|
|
|
|
|
#35197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydałoby się na przyszłość |
|
|
|
|
#35198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35199 |
|
Zakorzenienie
|
nu poszlo do tych co mialam <dyszy ze zmachania>
![]() Dziewczyny, dzieeee-----kuuuuuu-----jeeeee *moja samoocena spada praktycznie codziennie, nasilasie glownie rano...pozniej kolo 16....wieczorem jest ok, a w nocy kontynuacja spadku ![]() A data na zdjeciach nie mam pojecia jakim cudem taka sie ustawila, cyfrowka jakas lipna, pozyczona, wielkosci pudelka od zapalek,..![]() uch... po tym winie, i spotkaniu normalnie padam z nog...a poza tym jest mi zle ![]() Edit: Lnk : juz wysylam ![]() Ala: wyslalam do Ciebie....powinnas dostac mailem... najwyzej wysle jeszcze raz.. |
|
|
|
#35200 |
|
Zakorzenienie
|
Oj u nas na watku mozna podbudowac swoja samoocene
a czemu humor zly? Dzisiaj rozmawialismy na gg, normalnie... tak, jakby nie bylo nic po przyjacielsku...
|
|
|
|
#35201 |
|
Zakorzenienie
|
Ale gorącooooo. Nie wiem jak ja zasnę dzisiaj
![]() PS. Z moją samooceną jest podobnie - skacze raz w górę, raz w dół. Choćby dzisiaj jest z nią baaaaardzo różnie (wzrosła mi po poście Paulyny, któa od dziś jest moją najlepszą przyjaciółką i bardzo bardzo ją kocham
|
#35202 |
|
Wtajemniczenie
|
afra doszly foty
nie no dziewczyny ja przez was niedlugo zmienie orientacje i wcale nie zartuje
|
#35203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#35204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natka kochasz mnie? ?LnK no ja glupia mam dalej nadzieje , troche go nie rozumiem... no, ale czas pokaze
|
|
|
|
|
#35206 |
|
Zakorzenienie
|
widze gosiaczka
edit. kuwa piszta cos |
|
|
|
#35207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham Cię soł macz i muczo muczo i w każdym innym języku równie mocno ![]() Chyba sobie zafunduję zimny prysznic tuż przed snem, może to coś da.
|
|
#35208 |
|
Wtajemniczenie
|
ej no bo ta zmiana orientacji dobra by byla..
no bo co.. ![]() znamy sie juz troche.. znamy swoje potrzeby, nie? zwiazek niemalze idealny po co nam faceci.. pfi ![]() Paula ja wiem.. tez tak mialam nie raz ja tez mam nadzieje.. ze sie jednak uda ![]() gosc najwyrazniej jest bardzo wrazliwy ... ale no ****a taka okazja! jak sie nie opamieta no to coz.. olej wiem wiem latwo pisac ale czasem to dziala na facetow
|
#35209 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz
uch juz nadazam ,juz juz ![]() no to, eee Ala doszly zdjecia?????!!!! ![]() Lnk, fenk ju ![]() Nu, a czemu mi zle....ech...z podobnego powodu jak Ty Paula ![]() Ale to jest tak pokrecona historia, ze ...abu ![]() straszne to jest a z samoocena, no musimy sie wspierac dzisiejsze czasy ....sa brutalne... agresywne.... amy biedne piczątka, wchodzace w dorosle zycie Zalozmy partie
|
|
|
|
#35210 |
|
Zakorzenienie
|
natka
LnK okropne uczucie... łudzisz się i nie wiesz czy potrzebnie... No,ale drugi raz jestem w takij sytuacji i jest troche inaczej, znaczy sie inaczej do tego podchodze Ale jak beda jakies zmiany to na bierzaco bede informowac![]() Tak, jak mowisz znamy sie dlugo, potrzeby, zachcianki i mozemy sie wzajemnie kusic <ruch> <banan>
|
|
|
|
#35211 |
|
Raczkowanie
|
helołł
Przed chwilą wróciłam z festynu Tak po łebkach czytałam to co naprodukowałyście zaraz jak mi się uda to dam zdjęcia, ale tak na sekund pięć więc bądźcie gotowe ![]() edit : Afra86 wyslij mi proszę swoje zdjęcia gosica87@o2.pl
|
#35212 |
|
Zakorzenienie
|
gosiaczek no to dawaj adres maila
|
|
|
|
#35213 |
|
Zakorzenienie
|
Afra
![]() ![]() gosiaczek czekamy |
|
|
|
#35214 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam drugą przeróbkę ;P
Kuuuuurde, jak mnie ciągnie do tego brązu. Czuję, że prędzej czy później i tak go zrobię, wbrew wszystkiemu ;P
Que las palabras vienen y se van. Y yo soy como soy en realidad. Quiero vivir a mi manera. Edytowane przez natka_pietruszki Czas edycji: 2006-09-15 o 15:42 |
|
|
|
#35215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, serio![]() jak masz chec to szalej, ryzykuj, popelniaj bledy nie no ja tez wtedy mialam bialy leb, bo musialam sprawdzic, jak wygladam nie
|
|
|
|
|
#35216 |
|
Zakorzenienie
|
Paulyna : dzieki
![]() stan zawieszenia, niepokoju, czekania, tesknoty itd...oj bardzo dobrze znam ...a w sumie to " " ;pNatka: kurcze no fajnie Ci w brazowych jezeli w blond ( a wygladasz w tym kolorze tak naprawde bardzo ladnie) czujesz sie jednak nijaka, to moze faktycznie braz... dodaje nazwijmy to wyrazistosci itdJa bym sie farbnela
|
|
|
|
#35217 |
|
Wtajemniczenie
|
natka
mi sie bardzo podobasz w tym brazie ![]() powaznie .. zaryzykuj, a co ![]() ja niedlugo do fryca ide moze se grzywke walne. tak jakos mnie kusi ostatnio cos chcem zmienic ale nie wiem jak co i w ogole ![]() Paula, no jak cos to pisz ja zawsze chetnie przeczytam a jak co to wiesz Klub starych panien, lub klub samotnych piczakuf czy cos tam cokolwiek zawsze cos wymyslimy ![]() dobra ja brata puszczam na kompa wiec tak oto sie zegnam z wami kochane ![]() e.. kocham Was ![]() powaznie ![]() znik. busi.
|
#35218 |
|
Zakorzenienie
|
No kurde, w sumie natura obdarzyła mnie ciemniejszymi włosami, więc co ja z nią będę walczyć?
|
#35219 |
|
Raczkowanie
|
yy nieśmiałe cześć
zachęcona odwagą gosiaczekkk i Afra86 przyznam się że i ja was czasami czytam;-)i wyrobiłam sobie o Was psychologiczny obraz ale pozytywny oczywiście. Po liczbie moich postów wiadać że ja jestem świeżutka w tym towarzystwie.Ale mature też mam za sobą.
|
#35220 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc LnK
![]() jak co to naskrobie co i jak , ale i tak mam nadzieje, ze w Gizycku sie widzimyja tez zaraz chyba ide... muli mnie i to goraco... ide pod zimny prysznic chyba ![]() ![]() viconiaa witamy hmm wstydzilyscie sie wczesniej wbic w nasza rodzinke? eee nie bylo czego hihi , ale fajnie nasze grono sie powieksza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Może poczekam do 0:30 na Sex Inspektorów

i adnotacje boskie

*
Dzisiaj rozmawialismy na gg, normalnie... tak, jakby nie bylo nic po przyjacielsku...

, troche go nie rozumiem... no, ale czas pokaze

ale pozytywny oczywiście. Po liczbie moich postów wiadać że ja jestem świeżutka w tym towarzystwie.Ale mature też mam za sobą.