![]() |
#4831 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Polly, no jak to gdzie?
![]() ![]() Kolcia, to może hormonalne te zmiany? Ale to dziwne by było żeby gust muzyczno-ubraniowy zależał od hormonów??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
![]() No o tym nie pomyślałam... ale hmm, na razie awykonalne ![]() No dobra, wykonalne, ale ja nie chcem ![]() Z jednym ledwo daję czasami radę, jak mała da mi popalić to ja potem padam na pysk a ona dalej ma siłę się na mnie wyżywać ![]() ![]() Z resztą ja się nie nadaję... ja nigdy dzieci nie lubiłam. Swoje pokochałam nad życie, ale więcej serio nie chcę ![]() ![]() ![]() czy ja jestem nienormalna ![]() Cytat:
![]() Ale to chyba możliwe, muszę coś o tym poczytać ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-06 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś znów pracowałam w domu. Oby neta do weekendu naprawili bo w weekend już muszę koniecznie w biurze siedzieć, a bez neta to jak bez ręki i nogi ![]() W ogóle jakiś taki do d*** dziś dzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja miałam dokładnie tak samo-i trwało to jakieś 5 lat. co do muzyki...to jest coś takiego ze jak człowiek jest przy dziecku zagoniony, zmęczony itd to naprawde nie ma ochoty słuchac czegoś co sie nie ślizga gładko po zwojach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- nie ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jeszcze tylko 2 lata i 8 miesięcy ![]() Polly, jak dobrze, że Ty to napisałaś ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
chce mi się nowych perfum
![]() i gdzie jest Rejcz ![]()
![]() |
#4837 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja miałam jeszcze coś takiego ze jak szłam z dzieckiem to ludzie patrzyli na mnie jak na patologię ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- tez mi sie chce nowych "perfumów" tylko nie mam nic na oku ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już od razu nienormalna ![]() ![]() ![]() ![]() A dzieci tak ogólnie to też za bardzo nie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kup sobie Lejdi Million ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-06 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
grozi wypollizowaniem
|
tropem kameny buszuje po all...i patrze a tam.....ażurowe minetki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ze takie dziecko ma dziecko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- ja lejdi milion? az poszłam poczytac-za malinę i jaśmin to ja dziękuję ![]()
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do patologii - zapomniałam, że wyglądasz na "ryczącą trzynastkę" ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj juz niestety nie wyglądam..juz mi nawet drinki sprzedają bez dowodu-chamy jedne ![]() ![]() Jak kupowałam marynarkę na obrone to mi pani powiedziała ze młodziutko wyglądam jak na maturzystkę ![]()
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wam się chce perfum, to odkładajta na wspólne zakupy ze mną ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała takie ale skórkowe , czarne , widziałaś gdzies może ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-06 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojej też jeszcze nie zawsze rozumiem, zwłaszcza jak beczy biedna i próbuje coś mi powiedzieć, to już w ogóle tragedia i ona wtedy się wkurza i jeszcze bardziej ryczy ![]()
![]() |
#4846 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale takie z połówkami palców (to widziałam), czy takie rękawki z kciukiem? (to nie widziałam)
![]() |
#4847 | ||||
Zakorzenienie
|
Takie w sam raz
![]() Ale 32 mi się majtają zbyt wysoko nad ziemią nawet przy płaskich butach. A tego nie lubię. U Studencika zauważyłam podobne ciągoty. Rozcina dół nogawki na szwie, żeby przykrywały tył glanów prawie do ziemi, a z przodu zasłaniały sznurowanie. Cytat:
![]() Kameno, zalinkujesz mi ten biały proszek ![]() Muszę mieć tego więcej, miksuję of course. Mam całe pudło za ciemnego, a tak jest idealnie. ![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam na wywiadówce ![]() Ale się ludziska wykłócały ze sobą... totalny brak komunikacji między "trójką klasową" i żale kto się ile napracował przy przygotowywaniu imprez... ![]() A sukienkę, to bym taką chętnie przygarnęła. Druga też niczego sobie ![]()
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz śliczne zdjęcia robaczków w albumie ![]() ![]() I Twoje zdjęcia... strasznie mi kogoś przypominasz... tylko kogo ![]() Muszę sobie przypomnieć ![]() ![]()
![]() |
#4851 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale takie z połówkami palców (to widziałam), czy takie rękawki z kciukiem? (to nie widziałam) co do szlachty...no niestety...i dlatego do niczego nie dojdę ![]()
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide oblukac all
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4855 |
grozi wypollizowaniem
|
a to są ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- no nie pomyslałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pani Ewa ( ja ) to jest ta berdziej podobna do Barbary Streisand ![]()
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam
![]() Niestety... ale coś mnie sen bierze, jakieś chorubsko mnie dopadło i mnie paskuda osłabiła ![]() ![]() Dobrej nocki wszystkim ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie no, ja muszę pomyśleć i może wymyślę ![]() A to zdjątko w różowej bandamce/opasce/huście boskieeee ![]() Dobranoc łan mor tajm ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-06 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóz , rasowce może piękniejsze ale kundelki zdrowsze i inteligentniejsze ![]()
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
a nie masz jakiejś ciekawostki do zdilowania
![]() ![]() ![]() i najgorsze jest to, że on czepliwy, trzeba zrywac z ubrania, a jak mi wlazł we włosy to myślałam, że nigdy go nie wyciągnę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.