|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
![]() dla Zuzi, ba ![]() Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
![]() , oj ja dobrze znam to yyyy ![]() ![]() No tak, nie zginie ![]() One jak tornado pędzą ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Ale ona zapisała ten lek, zanim te miejsca zobaczyła , to taki przeciwzapalny, na doleczenie przeziębienia. A potem się okazało, że i na zmiany na skórze pomoże ![]() Oj, ja też bym sobie poleżała ![]() Ja mam, ale bez mleka, bo Małż zapomniał kupić
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-10-07 o 09:04 |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, Tomek ma od wczoraj temperaturę 39,5 niby spada pod wpływem leków, ale nie za dużo... nie wiem czy to normalne przy ospie, czy coś się dzieje i powinnam pojechać jeszcze raz do lekarza...
![]() chyba zadzwonię do ciotki pediatry potem
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Miramejku
Cytat:
![]() http://www.pfm.pl/u235/navi/199247 ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Pomóżcie mi się zdecydować Potrzebuje torebkę, najlepiej szarą...no i miałam kupić tą z Promodu (jeszcze kumpela nie kupiła więc się waham)...Którą wziąć? 1. PROMOD 2. eTorebka-Laia 3. eTorebka-Alice Wszystkie mi się podobają...pomóżcie się zdecydować
|
|
#485 | |||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://allegro.pl/black-botki-do-kos...255345768.html Cytat:
hmmmm Mi się właśnie skończył cukier, także dopiero popołudniu kawka, a teraz ew. herbatka z miodem. Cytat:
Bartek miał tylko pierwszego dnia gorączkę przy ospie. Skonsultuj to lepiej ![]() Olu, a ja jeszcze o tych strzykawkach. W jakiej temp. je się przechowuje? Rozumiem, że tym preparatem mozna posmarować zeby dopiero po wyleczeniu ubytków? Bartek ma jeszcze kilka, więc w tym czasie nie chciałabym, żeby to u mnie straciło na wazności lub coś. A trochę potrwa jego leczenie, bo nie mam tyle kaski, zeby co tydz chodzić ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moje dziecko jest takie inne - nigdy tak nie leżał, a teraz jak placuszek Alice jest taka babcina (nawet jak dla mnie ), pozostałe dwie ok, tylko Promod trochę mała, więc zależy jaką potrzebujesz ja muszę mieć dużą, więc dla mnie Promod byłaby za mała, ale jest najładniejsza - pozostałe takie zwyczajne... ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- a taka http://www.promod.eu/accessories/bag...290226080.html
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Babcina? no co Ty oglądałam real zdjęcia dziewczyn z Wizażu i kurka fajna jest...Promodowa bardzo mi się podoba, zwłaszcza kolor...dużej torebki nie potrzebuje, wiadomo że jak jest to się wykorzysta (więcej pierdół się zmieści czyli więcej bałaganu), ale może być małaTa druga Promodowa fajna, nie widziałam jej w sklepie ale ja się tak na szarą uparłam![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- REAL ALICE REAL LAIA
|
|
#488 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ale chyba obstaje przy Laii
|
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się tylko ta z Promodu podoba ![]() Cytat:
Też bez cukru ani rusz? ![]() Cytat:
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje dziecko jest takie słabe - nie poznaję go ![]() a ta szara Flavia? ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- nie czytałam, że taka wysoka temp. jest normalna, więc na razie się wstrzymam teraz moje słonko śpi, jak temp. nie będzie spadać to zadzwonię
|
|
|
#491 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
budzi sie bo chce monia i do mnie do łózka, jak ja wezme od razu zasypia z reguły, czasmi tylko musi sie troche potłuc (czyt. podrzec mnie za wlosy) a my dalej postój basenowy Cytat:
![]() Karo, mi sie najbardziej podoba ta co p4w wkleiła
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Promodowa w real też ładniejsza niż na zdjęciach![]() Daj mi troszkę zdecydowania ![]() ![]() Cytat:
A mi ta Flavia wydaje się babcina Cytat:
dziękować ![]() ale ta nie była do wyboru
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki.
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Moja ma ochote na papryke ale nie umie jej rozciamac. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Ja juz mysle, ale sie waham. |
|
|
|
|
#494 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
nie mam humoru powiem wiecej - jestem mega wkur.......... ![]() mam dosc TZ, nawet jak nie ma go w domu to jest jazda chyba sie wyprowadze bo niedam rady psychicznie Karo jakbys kupowala etorebke to mozesz mojego kodu rabatowego uzyc a ja kupilam otatnio Kristy jest ekstra
|
|
#495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Natalii ja normowalam drzemki. Teraz ma 1. |
||
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest też jedno krzesełko z ikea takie do karmienia. Wykorzystałam je na czas swojego ubrania.Reszta była w parze to łatwiej im było, co nie znaczy że szło im sprawniej ![]() Dziś jade z mężem i on wchodzi z nią do wody. Bo to sama prawda, czysta prawda i tylko prawda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#497 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cukier musi być
|
|
#498 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Siema
Cytat:
Cytat:
za to to jeszcze nigdy kciuków nie trzymałam ![]() Cytat:
na sobie pokazujesz jej jak dmuchać?Pewnie tak ![]() ona ciągle te swoje tiuda gada aż głowa puchnie całe zdanie jakby mówi np tu ta titi tiuda ? z akcentem i pytajnikiem na końcu i patrzy na mnie żebym jej odpowiedziała O właśnie miałam pytać czy dzisiaj idziecie bo czwartek ![]() Cytat:
Trzymają się małż zaczął je wczoraj obrabiać, ale trochę to zejdzie bo w nocy pracuje, a w dzień odsypia ![]() 12 min ja już bym pewnie odpuściła Ja mam dziś ten komfort bo mała u babci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kubcia damy do mojej mamy to z Amelą się pobawi ![]() mój zapomniał mi syropu kupić i połowę listy, którą mu napisałamCytat:
ja pamiętam miałam gorączkę na początku ospy przez 4 dni ![]() mnie się podoba ALICE i ta Cytat:
![]() Mała u babci, a ja walczę Pousuwałam wasm emotki bo przeładowana grafika
|
|
#499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Ale jak?? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Rany julek. Nic tylko strzelac do takich lekarzy. |
||
|
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Odpalam miotłę i lecimy No mój nie miał napisane
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
Svi nie wiem co Ci doradzić
czasem taki odpoczynek od siebie pomaga, ciężko doradzić jak się nie jest w środku sprawy, przytulam Ja miałam taką sytuację z tż całkiem niedawno temu, nawet miałam już z nim rozmowę przeprowadzić żeby się wyprowadził, ale na spokojnie wszystko przegadaliśmy i jest ok Wczoraj Amelia dostała od dziadków taki zestaw co Svi wklejeła, u nas na targu kupili stolik 35 zł, a krzesełko 15 zł Mała uwielbia siadać u babci na takim małym stołeczku (jeszcze po mnie) to teraz ma swój Amelia zadowolona
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To L na naście sposobów umie zaintonować "mama" dzięki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#503 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że się dziad opamięta...najgorsze jest to że człowiek potrafi się tak zmienić aniołek w tyrana potrafi się zmienić zapamiętam... no mi ona na taką szkolną wygląda...taki tornisterek ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszy mnie to ogromniea jak! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie jakoś tak to przypalanie do dzieci nie pasuje a gdzie właścicielka?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:19 |
||||
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
Uff. Nadrobilam. Łatwo nie bylo.
U nas noc w miare, w miare. A w zasadzie jak na noce to powinnam swteirdzic ze dobra. Raz kolo 2 pobudka na mleko. I kolo 5 pobudka z niewiadomego powodu, ktory olalam. Tzn ona tak ma ze sie przebudza, chwile pojeczy a potem odpada wiec ja juz nawet nie wstaje. Tylko jezeli rozpocznie sie histeria to dopiero wtedy ide do niej. |
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tiuda
![]() ![]() Macie jakiś sprawdzony przepis na zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Jak modelka wróci to zrobię Cytat:
Przypalanie Właścicielka u babci nie czytasz uważnie moich postów (foch)
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
czesc mamuski
![]() wpadlam sie tylko przywitac bo jestem wykonczona tym weselem-nogi mam w tylku jedyny minus taki ze Werka dostala kataru chyba od klimywiecej napisze wieczorem i postaram sie nadrobic ![]() ![]() milego dnia
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby to był Wasz ostatni![]() Mammut prześliczne Kritter Minnen O Ty...chodziło mi o zdjęcie...dlaczego nie ma jej na zdjęciu...że chce zdjęcie z właścicielką w sensie już nie fochuj mi tutaj bo czytam
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:38 |
|
|
|
|
#509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Winny się tłumaczy
|
|
#510 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Karola gratuluje powiększenia garniturku Zuzki --- No i która trzymała kciuki, co, co? Przyznawać się , bo zdałam testy A w ogóle to dzień dobry
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:51 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

dla Zuzi, ba

(pokazuje łapka z tym swoim nieśmiertelnym yyy, przy czym ma na myśli TYLKO JEDNĄ, KONKRETNĄ butelkę a innej nie chce, sama do nich nie dostanie i zanim zgadnę, która to 

.

, to taki przeciwzapalny, na doleczenie przeziębienia. A potem się okazało, że i na zmiany na skórze pomoże 
NIE LUBIĘ TROLLI
bardzo mi się podoba![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mój zapomniał mi syropu kupić i połowę listy, którą mu napisałam
MACIEJKA SYNEK KOCHANY