Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 10:50   #451
M25
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w pracy, ale coraz mi ciężej wysiedzieć 8 godzin
W drodze do pracy też nie ciekawie, tłok na maxa w metrze. Do tego wszyscy naokoło prychają i kichają.
Poproszę chyba lekarza o zwolnienie w poniedziałek.
Podziwiam Cię, że jeszcze pracujesz :/
Stary 2010-10-07, 10:51   #452
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
dzięki ja mieszkam koło tego bazarku przy Hali! , ale rzadko tam wchodzę i nie kojarzyłam tego sklepu, ale dziś poszukam. A do tego bloku czluchowska/powstańców śl. to się wybieram od kilku dni
Sylwia też dzięki jak nie kupię koło siebie to się przejadę na nowolipie.
ale blisko mnie, ja mieszkam na wyki przy lazurowej będziemy się pewnie spotykać w parku na spacerach
ten sklep zielarski jest z tej strony pomiędzy halą a parkingiem, w linii tam gdzie kwiaciarnia, obok jest też pralnia i jakiś taki z pierdółkami metalowymi.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-10-07 o 10:55
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:51   #453
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Karolina, ty to masz sny
Anecka, kurteczka fajnusia
Dzieki

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
lala pierwsza klasa a kurteczka słodziutka...
Dzieki

Mallinka, nie trenuje (po prostu chcialam zobaczyc kurteczke jak lezy), choc przyznam, ze mialam wczoraj trudnosc w ubraniu pajaca bo on nie jest rizpinany w nogach No i nie wiem jak ja bede musiala dziecko wyginac, naprawde sie tego boje

Patrzcie co znalazlam nt tych malin:

Cytat:
pilam herbatke z lisci malin od 34 tygodnia ciazy, dwa razy dziennie.
Polozna w szkole rodzenia ja polecala. Skonczylo sie przedwczesnymi
skurczami w 35 tygodniu i cc w 37 tygodniu. Nie wiem czy moj przypadek jest
wyjatkiem potwierdzajacym regule, w kazdym razie polecam ostroznosc
Poczytalam pare stron i troszke dziewczyn tak skonczylo.

Cytat:
maliny, wiesiołek i kilka innych specyfików moga powodować skurcze, zielona herbata np. zawiera chininę która nie jest wskazana itd,
aha a to z innej strony:

Cytat:
Doskonałym napojem dla kobiet w ciąży jest napar z liści maliny – stosuje się go od wieków w Afryce, Ameryce i Azji. Wiadomo bowiem, że liście maliny mają wpływ na wzmocnienie mięśni macicy; regularne picie naparu pomaga zatem znieść wysiłek porodu. Liście maliny podnoszą też jakość i ilość naturalnego pokarmu matki. Już w drugim trymestrze powinno się pić napar z liści maliny raz dziennie, w trzecim trymestrze częściej – jeden, dwa razy dziennie.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-07 o 10:54 Powód: dokladka informacji :D
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:51   #454
KarolinaB
Raczkowanie

Ja mam ocieplane, ale kupiłam przypadkiem w sklepie no name i latam w nich cały czas, najchętniej bym z tyłka nie ściągała, sa takie wygodne. Więc ja moge podpisać sie pod nimi, że służa.

hehheh lala - bomba... i te blond loki
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:53   #455
kliwia
Zakorzenienie

liscie malin na pewno enie maja wplywu z wywolywaniem skurczy.

irsin mi tez by bylo szkoda teraz macierzynskiego przed porodem wybierac.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:53   #456
KarolinaB
Raczkowanie

to odpowiedź dla Aneckiej odnosnie legginsów cos mi sie nie zacytowało
Stary 2010-10-07, 10:57   #457
apoolonia
Rozeznanie

Wklejam moja kaszmirowe wdzianko
jest tak słodkie- strasznie żałuję że mała ubierze je dopiero gdzieś na pół roku
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:59   #458
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Ja mam ocieplane, ale kupiłam przypadkiem w sklepie no name i latam w nich cały czas, najchętniej bym z tyłka nie ściągała, sa takie wygodne. Więc ja moge podpisać sie pod nimi, że służa.

hehheh lala - bomba... i te blond loki
Ile zaplacilas za leginsy?

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
jest tak słodkie- strasznie żałuję że mała ubierze je dopiero gdzieś na pół roku
CUDOOOOOOOOOOOOOO

no a co do malin to roznie pisze wiec trzeba sprawdzic na sobie ja zamierzam pic, ale w razie "W" to musze poczekac jak zamowie laktator i bede kompletnie spakowana do spzitala hehehe

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-07, 11:00   #459
andziat
Zakorzenienie

Anecka a ja piję zieloną herbatę codziennie i to nawet 2 razy dziennie i mi lekarz powiedział, że jest nawet wskazana bo ma dużo antyutleniaczy
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:05   #460
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Anecka a ja piję zieloną herbatę codziennie i to nawet 2 razy dziennie i mi lekarz powiedział, że jest nawet wskazana bo ma dużo antyutleniaczy
Co osoba to bedie inna opinia. Mnie polozna mowila zeby nie pic zielonej wiec nie pije z reszta nie bardzo lubie. Choc ta z opuncja biedronkowa calkiem calkiem

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-10-07, 11:05   #461
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
co za noc znowu zero snu... PRZEZ TE ZĘBY bolała mnie cała szczęka...
u mnie zęby też dokuczają... takie ćmienie jakby cały czas czuję ale dziś idę do dentysty i jeszcze mam wizytę we wtroek

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
wczoraj TŻ wjechał w mega dziurę w drodze i dziś wyskoczył bąbel trzeba nowe opony kupić, i tak mieliśmy to zrobić ale za 2 tygodnie, a teraz kasy nie ma a w weekend do warszawy jedziemy
szukałam info żeby zwrócić się do zarządu dróg o odszkodowanie ale trzeba było wezwać policję żeby zrobili notatkę-a skąd on mógł wiedzieć że ten bąbel wyskoczy...zwłaszcza że ciemno było i dopiero teraz widać eh... jak zwykle coś...
uuu... no to niedobrze takie nasze polskie drogi

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
a ja od rana w strachu, dzisiaj zapadnie moj wyrok, co dalej ze mna zrobia.... ale sie cholernie boje. Az znowu mam dziwne bole w brzuchu i nie wiem co to, bo mam jakies bole na dole jakby sciskanie, wczesniej myslalam, ze to moze dzidzius gdzie mnie smyra, ale teraz mysle, ze to moze skucze ???? Jak znowu KTG wykarze skurcze i bede musiala zostac w szpitalu to chyba sie zalamie torba niespakowana, a wszystkie rzeczy leza w kolejce do prasowania po ostatnim pobycie. A wogole jak rano w lusterku pod brzuszkiem sie golilam, to jakies dziwny wyciek zauwazylam, pierwszy raz koloru bialego jak mleko.
BBBBooooooojjjjjjjje sie...................
oby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
dziewczyny, donoszę, że liście z malin działają super na sprawy kibelkowe przez zelazo miałam z tym czasem problemy a teraz chodzę nawet dwa razy dziennie
ooo!!! to super
u mnie z wypróżnianiem mega problemy ale wczoraj pierwszy raz zadziałały śliwki i czopek tak jak powinno

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
a co zrobimy jak urodzimy???? załozymy forum o wychowaniu niemowlaczka???
no jak to co?? odchowalnia nas przywita

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Troszkę się wkurzyłam na TŻ właśnie. Napisałam mu, że w niedzielę bilety do kina są po 10zł i że chcę iść (dzięki za informację , choć już nie pamiętam, która o tym pisała...). A TŻ na to - że co będzie, jak zacznę rodzić podczas seansu No kurde - to mam siedzieć w domu i nawet do sklepu nie wychodzić, bo mogę zacząć rodzić Dobrze, że mu przetłumaczyłam i idziemy do kina
Mieliśmy dziś pójść na zakupy jedzeniowe i cholera dziś strajk Będzie trzeba jutro skoczyć, ale szkoda mi piątku Może któraś z Was była dziś w jakimś większym sklepie i wie, jak sprawa wygląda?
Zaraz biorę się za sprzątanie w salonie, bo wczoraj skręciliśmy wszystkie mebelki Jak skończę to pokażę fotkę
no jak to co?? pojedziecie na porodówkę a tak swoją drogą to ja bym poszła, po pierwsze okazja cenowa, a po drugie prędko później nie wyjdziemy na 3 godzinki ja bym chciała obejrzeć "Śluby Panienskie"

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
\Wczoraj mi sie nudzilo i mam swoja taka MEGA stara lalke jeszcze od przyjaciolki ruskiej mojej mamy i ubralam ja w pajaca ktorego mojej malej nie zaloze bo zapinany na plecach no i musialam zobaczyc jak ta kurtka lezy co kupilam duza jest bo rekawiczek nie zalozulam, a rozmiar 68, kurcze oby moja córcia ja choc pare razy ubrala
też miałam taką lalkę, tylko miała inną fryzurę
kurteczka bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja wole moje kino domowe, mam komfort lezenia, i zatrzymania filmu kiedy chce, a filmow mam mase, i tylko sie usmiechaja, kiedy je obejrzymy.
takie podejście ma mój TŻ on jeszcze twierdzi, że może w spokoju chipsy chrupać

dziś mam wizytę u gina na 16 będzie robił usg takie dokładniejsze, przynajmniej tak mówił oby wszystko było ok

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:10   #462
mimiskierka
Raczkowanie

Dzieńdoberek

dziękuję Wam za słowa otuchy
kurcze tak dobrze ze mam Was na forum razem z rodzinką, przyjaciółką i Tzem, boże no muszę dać radę!! już jakoś dziś inaczej myślę.

parę godzin spędziłam na kompie w wyszukiwaniu jak połączyć dietę wątrobową z dietą cukrzycową. Lista wisi na lodówce i heja! Na śniadanie pól kubka kaszki mleczno ryżowej i 3 suchary z marmoladą popijane herbatą owocową bez cukru na razie ograniczę się do gotowanych warzyw (papki), chudy twaróg, chuda polędwica sopocka, jabłko bez skórki, jogurty naturalne bez cukru 0%tł. i jeść małe porcje co 2-2,5 h to wtedy cukry nie skaczą.

Weronisia, sanderinka i ktokolwiek kto ma doła.....
tak łatwo komuś mówić "nie martwcie się wszystko będzie dobrze" ale uwierzcie w to że mimo że teraz jest wam smutno i ciężko to wkrótce będzie lepiej. Ja wczoraj maltretowałam się piosenką Kukiza i chyba odniósł terapeutyczny skutek

Proszę słuchaj już
Ja też czasami płaczę
Kiedy mnie nie widzi nikt
Dzisiaj jakoś źle
A jutro jest inaczej
Przestań już ! Zaśpiewam ci że:

Jest taki dzień
I każdy tak ma
Że czasem jest źle
Że jakoś nie tak
A potem jest noc
I znowu jest dzień
Uwierz mi że
Uśmiechniesz znów się

M25
sliczny ten sweterekbrawo dla babci

mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:13   #463
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
cudo !

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:14   #464
Sysunia_d
Zakorzenienie

HEY

Moja dziecina dzisiaj w nocy nie spała wcale tylko brykała. Naszczescie robiła to delikatnie i nie przeszkadzało mi to w snie ale cały czas czułam jej ruchy.

Czy wasze tez tak brykaja prawie 24 godz?????????? Zaczynam sie zastanawiac czy nie bedzie mialo ADHD
Cytat:
rtprbj jak juz wszytskie urodzimy to przenosimy sie na podforum Odchowalnia.
Jak jeden mąż

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:16   #465
kliwia
Zakorzenienie

dzasta no chrupac chrupki i pic gazowane haha, a przede wszytskim komentowacv glosno czego moj maz nie znosi jak robie
Ale nie mamy kasy na kino za bardzo, wiec ciesze sie ze chociaz domowa kinoteka taka zasobna.

Anecka aha, co do lisci malin, to na Sr nam polozna mowila ze dopiero po 36tygodniu mozna. Wiec ta dziewczyna z cytowanego wczesniej zaczela w 32

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-10-07 o 11:17
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:18   #466
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ile zaplacilas za leginsy?

CUDOOOOOOOOOOOOOO

no a co do malin to roznie pisze wiec trzeba sprawdzic na sobie ja zamierzam pic, ale w razie "W" to musze poczekac jak zamowie laktator i bede kompletnie spakowana do spzitala hehehe
Za legginsy dałam 30 zł, więc jak dla mnie cena cud-miód-malina.
Ja też chce pić ten napar z liści, ale u mnie nie ma nigdzie na tym zad***piu zielarskiego chyba oblece apteki, a zaplanowałam na dzis kiszenie w domu

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

M25 - sweterk jest przepiękny, mój koc na szydelku to jakaś masakra paskudny i nierówny no ale uczę się, poza tym włóćzki różne, różnej grubości i rozciagliwości, to nie spodziewalam sie szału
Stary 2010-10-07, 11:19   #467
Aliszcze
Zakorzenienie

Cześć!! ja już po śniadaniu, jagodziance i batoniku fit a nie minęło jeszcze południe

fajne rzeczy kupujecie, lubię je oglądać

dziś zabieram sie za kupno materacyka do kosza wiklinowego ale wpierw to chyba muszę zrobić trochę miejsca w szafie, żeby gdzieś mieć przestrzeń na rzeczy dziecka teraz jest taki najgorszy okres, bo pokoik jeszcze nie zrobiony, komoda nie kupiona, a już różne rzeczy mam dla dziecka i teraz to np w kartonie jest. Nie wiem, kiedy się brac za przemeblowanie....:cojest :

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:20   #468
kretencja
Zakorzenienie

Ja piję zieloną herbatę codziennie, zwykle jeden kubek, sporadycznie dwa. Taka ilość chininy na 100% nie może zaszkodzić. Nie należy po prostu przesadzać, jak ze wszystkim

Pojadam sobie chrupki Goody z Lidla - czekoladowe muszelki, takie do Chocapic podobne. Są tak samo pyszne a dwa razy tańsze

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:25   #469
kootekk
Zakorzenienie

hej

wczoraj kompalizmy z tż michlaka bez foczki tak jak nam polozna pokazala i musze powiedziec ze bylo lepiej niz z foczka, z foczka to takie koce mycie było

weronisia
napisze ci na pocieszenie, ze jak maly w szpitalu mu pchali na hamca te 30ml jedzonka to teraz ledwo przyszedl do domu to pije po 60- 70ml i sam sie budzi do jedzenia wiec bedzie dobrze tylko trzeba troche cierpliwosci

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:29   #470
Patrycja_1708
Zadomowienie

Mój ból jednak nie jest w okolicy pępka lecz to boli mnie żołądek. Wczoraj na wieczór jadłam winogrona i podejrzewam że to może od tego?? Skórka może gdzieś mi staneła i teraz boli??

Chyba sie położe bo nie za ciekawie sie czuje... A na dodatek mnie mdli... Masakra...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:29   #471
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
HEY

Moja dziecina dzisiaj w nocy nie spała wcale tylko brykała. Naszczescie robiła to delikatnie i nie przeszkadzało mi to w snie ale cały czas czułam jej ruchy.

Czy wasze tez tak brykaja prawie 24 godz?????????? Zaczynam sie zastanawiac czy nie bedzie mialo ADHD

Jak jeden mąż
moja ma tak samo śmieje się do tżta że w tatusia będzie urwis taki

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:29   #472
mimiskierka
Raczkowanie

wiecie co.. jak byłam w szpitalu to leżałam z dziewczyną (25 lat , 3 dziecko w drodze, 6 m-c), która trafiła tam z wewnetrznym rozwarciem . W ciągu dnia wychodziła 5 razy na papierosa na dwór, z rana piła kawę sypaną a po obiedzie colę z automatu.
No kurcze szlag mnie trafia jak widzę tak nieodpowiedzialne laski!
ehh szkoda słów

Edytowane przez mimiskierka
Czas edycji: 2010-10-07 o 11:31
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:32   #473
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
ale blisko mnie, ja mieszkam na wyki przy lazurowej będziemy się pewnie spotykać w parku na spacerach
ten sklep zielarski jest z tej strony pomiędzy halą a parkingiem, w linii tam gdzie kwiaciarnia, obok jest też pralnia i jakiś taki z pierdółkami metalowymi.
szkoda tylko że ten nasz park taki zaniedbany niby coś tam robią tzn.piszą już parę lat że robią a efektów nie widać. Ale w sumie to nie byłam przez całe wakacje to może coś zrobili? muszę w weekend wyciągnąć tż na spacer. Mnie tylko trochę przeraża zima, że będzie taka jak poprzednia i nie da się z dzieckiem wyjść z domu do wiosny
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:33   #474
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Mój ból jednak nie jest w okolicy pępka lecz to boli mnie żołądek. Wczoraj na wieczór jadłam winogrona i podejrzewam że to może od tego?? Skórka może gdzieś mi staneła i teraz boli??

Chyba sie położe bo nie za ciekawie sie czuje... A na dodatek mnie mdli... Masakra...
a może do wzdecia? po winogronach jelita mogą szaleć i boleć.
Ja zauwazyłam, że obecnie najlepiej gdybym malutko jadła, bo zaraz dostaję albo zgagi albo niestrawności, ale ponoć to norma, bo macica na żołądek uciska.

Stary 2010-10-07, 11:33   #475
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
wiecie co.. jak byłam w szpitalu to leżałam z dziewczyną (25 lat , 3 dziecko w drodze, 6 m-c), która trafiła tam z wewnetrznym rozwarciem . W ciągu dnia wychodziła 5 razy na papierosa na dwór, z rana piła kawę sypaną a po obiedzie colę z automatu.
ehh szkoda słów
masakra
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:37   #476
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość

ja zawsze umieram po winogronach

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Ja też chce pić ten napar z liści, ale u mnie nie ma nigdzie na tym zad***piu zielarskiego chyba oblece apteki, a zaplanowałam na dzis kiszenie w domu

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

zamów przez internet, ja w żadnej aptece nie spotkałam, a pytałam w kilkunastu. I jeszcze patrzyli na mnie jak na ćwoka
Stary 2010-10-07, 11:43   #477
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Podziwiam Cię, że jeszcze pracujesz :/
ja też jeszcze pracuję
ale dziś chyba lekarz da mi L4 i sobie odpocznę w końcu

Cytat:
ale śliczności

Cytat:
ja sobie piję także raz na jakiś czas

Cytat:
dzasta no chrupac chrupki i pic gazowane haha, a przede wszytskim komentowacv glosno czego moj maz nie znosi jak robie
Ale nie mamy kasy na kino za bardzo, wiec ciesze sie ze chociaz domowa kinoteka taka zasobna.

ja oduczyłam komentować mojego TŻ, bo też to robił a mnie szlag trafiał
a teraz jak oglądamy jakiś bardziej skomplikowany film to czasami wręcz musi mi niektóre akcje tłumaczyć taka mało kumata jestem ostanio

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej

wczoraj kompalizmy z tż michlaka bez foczki tak jak nam polozna pokazala i musze powiedziec ze bylo lepiej niz z foczka, z foczka to takie koce mycie było
jak to takiego maluszka myć
kurcze niektórych rzeczy na dzień dzisiejszy sobie nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
ehh szkoda słów
o jaaaa... niektórym to tylko

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:43   #478
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej

weronisia
napisze ci na pocieszenie, ze jak maly w szpitalu mu pchali na hamca te 30ml jedzonka to teraz ledwo przyszedl do domu to pije po 60- 70ml i sam sie budzi do jedzenia wiec bedzie dobrze tylko trzeba troche cierpliwosci

Ale Wam zazdroszcze ze juz go macie przy sobie Jak przesypia noc? tzn co ile sie budzi i jak wyglada u Ciebie karmienie nocne? Przewijasz go od razu po karmieniu? Ile czasu to zajmuje ale pytan

Sysunia a moze wlasnie po urodzeniu bedzie spokojniutki skoro teraz daje czadu

dzasta, za wizyte 3mam kciuki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-07 o 11:44
Stary 2010-10-07, 11:49   #479
Aliszcze
Zakorzenienie

dzasta, mój tez lubi komentować ale mu mówię zawsze, że jest jak moja babcia, bo też lubiła komentować, no i zwykle przestaje wtedy komentować

kootekk, super, że wszystko w porządku a tak w ogóle to już zauważyłas, czy któraś z rzeczy, ktąrą kupiłaś jest całkowicie zbędna? albo wrecz odrotnie, coś jest bardzo przytdatne?

Stary 2010-10-07, 12:08   #480
Beata_Batumi
Zadomowienie

Dzień dobry !

Czy Wam tez drętwieją dłonie bardzo?

A moze ma któraś z Was taką sytuacje jak ja- jestem zameldowana u rodziców a nie u męża, mąż chyba nie może sam zameldować u siebie dziecka? Tego bym nie chciała....
Ile trwa przemeldowanie się? I co zrobić jesli pojadę rodzić i będę już przemeldowana ale ze starym dowodem osobistym?
wiem, że powinnam wcześniej tym się zając ale mój chłop to oporny strasznie...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości