![]() |
#4891 | ||||||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i już mam pierwszy ciążowy dylemat ubraniowy bo 12-go są urodziny chłopa łączone z urodzinami kolegi, chcą iść do Paradoxu albo jakąś imprezę zrobić i nie mam co na siebie włożyć bo wszystkie moje imprezowe/stylowe ciuchy są obcisłe a wieczorami brzuch mi wywala i będę wyglądać już pasztet. Jeszcze się zwierzę co do chustek z all - sprzedawczyni mnie zauważyła i odpisała, że chora ale już się kaja i załatwia sprawę ![]() A wczoraj zwiedziliśmy z TŻtem wszystkie sklepy budowlane i wybraliśmy insze panele podłogowe (niech nam Komfort skoczy) czyli tym razem odcień "dąb celtycki". No czy to nie brzmi klimatycznie? ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Kliknęłam wczoraj te futrzaste kozaki na koturnie, wahałam się pomiędzy szarymi i czarnymi, weszłam je jeszcze raz obejrzeć i się okazało że już szare wyprzedane, to spanikowałam i kupiłam czarne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tu linka: http://www.adornedwithgrace.com/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
KISSi ![]() ![]() To znaczy że choroba porusza się w górę i niedługo wyjdzie czubkiem ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
grozi wypollizowaniem
|
no...mozna przeczytać w internetowym wydaniu
![]() nom..przerażające nie? i organizują te....bale debiutantów ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4894 | |||||
Zakorzenienie
|
o widzisz, dobra data
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zapomniałam Ci napisać, że przesyłkę od Ciebie wczoraj odebrałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (a propos w miedzyczasie, parę dni temu dostałąm @ więc alarm ciążowy odwołany ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
A które to? Baume du Doge?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy tę młodzież też to rzeczywiście kręci czy tak się poddają prądowi? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
grozi wypollizowaniem
|
boze jakie te pin...na szafie są goooopie
![]()
#4897 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bez przesady... no, chyba, ze masz małą stópkę i tak uszyte, że stopa mała i cholewa wąska. w mojej ryczącej czterdziestce całkiem przestronna cholibka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a norweskich nie mieli? ![]() I fińską saunę sobie zróbcie koniecznie ![]() O właśnie - ale wczoraj średniopióra widziałam przed wejściem do złotych tarasów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i Panda będzie miała w czubie ![]() Cytat:
![]() (jak to niektóre laski mówią "romantiko" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak wezmę rozmiar wiekszy, to pasuje w biuście, ale na brzuchu kawał materiału wisi i idstaje i wyglądam jak słoń w ciązy ![]() Cytat:
![]() Mój pierwszy bal, sentymentalny bal, tra la la la... ![]() Ale mi się spać chce i zmęczonam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 10:16 |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już niedługo se od niej "łodpoczniesz" ![]() Ja też nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Eee tam zawsze mogłaś tych zegarów nie zauważyć ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Nindżopesz
|
![]() A co się stanęło? Cytat:
![]() Niestety nie mieli, najwyżej dąb północny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
![]() a co Ci zrobiły? ![]() Cytat:
![]() e, na widok taaakiego ciacha by mi kłamanie nie wyszło, zaczęłabym sie motac itp ![]() może być ![]() A celtycki, to czym się różni od północnego - ma plecionkowe wzory? ![]() Nie znalazłam wczoraj żadnej mhrrrocznej bluzki w ciuchlandzie. To dzisiaj mam nowe chciwejstwo - biżuteria ![]() ![]() ![]() te kolczyki z mechanizmami z Polly_ szafy są super ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
grozi wypollizowaniem
|
mi nic nie zrobiły ![]() ![]()
![]() |
#4902 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Jeszcze jakbym mogła w każdej chwili pójść sie myć i spać to byłoby ok. Ale w domu jest pięć osób, często musze czekac w kolejce do łazienki, a moja siostra niekoniecznie kładzie się wcześnie i później się kręci po pokoju. Zasnę prędzej czy później mimo włączonego światła, no ale... A to przecież nie od dziś wiadomo ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
![]() mam na dziś sprytny plan, postanowiłam nic nie robic ![]() tzn. ewentualnie poczytam sobie książkę
![]() |
#4904 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Opadły mi kiedyś łapki jak przeczytałam w jakimś artykule promującym najnowsiejsze trendy że rozszerzane nogawki optycznie skracają nogi i dlatego takie świetne są rurki....
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | ||
|
Cytat:
Cytat:
![]() Juz widuję dziewczyny w marchewach, to dopiero wszystkie będą zgrabnie wyglądać ![]() ![]() I jeszcze widuję takie koszmarne bufiaste dżinsy z gumką w kostce ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Nindżopesz
|
Szczerze? Dla mnie niczym
![]() Cytat:
![]() A tak, czytałam też, że dzwony pogrubiają bo zaburzają proporcje (no chyba tylko chudego patyka, wtedy może się wydawać, że ma łydki) a rurki wysmuklają (ta, jasne, wysmuklają zwłaszcza dziewczyny o szerokich tyłkach, grubych udach i wąskich łydkach, yhmmmm, a już najlepiej noszone do balerinek - potem wygląda taka jak kaczka). Jak na mój gust jedyny naprawdę wysmuklający fason to proste nogawki. No ale to passe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i niech s kazdy chodzi jak chce ,ale nie wciska kitu wszystkim naokoło, kurde wyrocznie mody jedna z drugą, a pojecia nie mają ![]()
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale w rurkach w dobrym rozmiarze, na inszych butach i w inszym topie to już jak najbardziej można ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-07 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa - duża ![]() ![]() kamea, spluwy, Audrey, obróżka, koronkowa (widziałam podobną i teraz mnie skręca ![]() znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się niecierpliwego chciejstwa kupowania? ![]() oprócz zakupu ofkors ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jeśli ma sie nogi zbyt krótkie do reszty, to w rurkach nie bedzie sie wyglądało dobrze-w zadnej konfiguracji
![]() |
#4915 |
grozi wypollizowaniem
|
#4917 | |
grozi wypollizowaniem
|
o matko bosko!
szara kieca zostala wieszakiem dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() jak ja bym sie tak ubrała to by zabijała smiechem: -1/3 wysokości ciała-koturna -1/3 reszta nog 1/3 korpusik z główką ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Zgodzom siem... same różowe, chodzące w skinach i biodrówach, wietrzące nery parówki
![]() ![]() Polly ![]() ![]() ![]() ![]() No i napisała mi w końcu jedna, że moje Perles de lalique to brzydka broszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i tym optymistycznym akcentem witam ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-07 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
grozi wypollizowaniem
|
na indycze uda zakłada sie tunike-i juz jestes piękna i powabna-jak ja ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.