|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [ [QUOTE=gg22;22534238] Ax umówiłaś się dzisiaj z Hulą? Czy ja Cię mogę wykorzystać do odebrania mojej piżamy od Huli jeśli się z nią stykniesz i odżywki od Lalaith,bo chyba tez się umawiacie? a ja Cię z wdzięczności zaproszę na pyszną kawe albo wielkie piwko ![]() QUOTE] Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że ogarnę to i jakoś będe dawać z tym wszytskim rade dzisiaj moge sie pojawić gdzies w centrum od 17 do 18.30 mam ang jutro koło południa będe w okolicach dworca i galerii krakowskiej w niedzielę po południu mogę być gdzie chcecie
|
|||
|
|
|
#153 | ||||
|
Matka Smoka
|
Bosh nie wiem jak ja się przestawię na normalne funkcjonowanie, codziennie wstaję między 11 a 12
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ax daj proszę moje pigmenty lalaith Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Ax, oczywiście chcemy Awanti, tylko patrząc na wątek zamówieniowy, to tam masakra jest teraz, ale możemy zaryzykować. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-10-07 o 13:20 |
||||
|
|
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spoko, nie pali się- ustawimy się w przyszłym tygodniu ![]() Cytat:
Jak pisałam Ax mnie nie ma cały weekend, dzisiaj nie dam rady dojechać pod AHG jak proponowałaś, dlatego mam prośbe- jeżeli któraś z dziewczyn będzie miała możliwość spotkania się z Tobą to przekaż jej moje zamówienie, ok? muszę się cofnąć do tego postu Neciaka bo dla mnie to w ogóle niezrozumiałe. i ile jej z nami nie będzie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dni powszednie od 06:00 rano do 02:00 w nocy niedziele od 19:00 do 02:00 w nocy - ma Meiselsa
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#156 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - dostałam od niej smsa, że za posta o Avonie i to był pierwszy, jaki znalazłam w jej profilu. Nie lubię grzebać po profilach, więc nie szukałam dalej. Może za inny...
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję wątek zamówieniowy i dziewczyny strasznie długo czekają na weryfikacje. Można spróbować zamówić, ale trzeba przygotować się na wybór wielu rzeczy, bo pewnie szybko wszystko będzie znikać i do wymaganych 20 sztuk trzeba będzie ciągle coś dokładać, a raczej nikt nie będzie chciał być zmuszony do wyboru np. minimum 3 czy 4 rzeczy.
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
bo jeżeli np. koło 30 sztuk to można zamawiać i póxniej przy weryfikacji jeżeli będą mieli te 20 sztuk to już nei kombinować z domawianiem bo bur*el wychodzi z tego straszny wogóle to mam nadprogramową bluzkę z tego zamówienia i jakąś męską bluzę.... i chyba będe musiała na allegro opchnąć żeby nei być stratną;/ |
||
|
|
|
#159 |
|
Matka Smoka
|
Malla, a co Ty tak stare wątki odgrzebujesz?
![]() Dostałam maila od ktpi, że paczka zostanie wysłana dzisiaj, czyli pewnie jutro ją dostanę dopiero. Cholerko, steper jest w samochodzie koleżanki, ale nie wiadomo czy dziś uda jej się go do mnie podrzucić. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Hula, jak to nadprogramowe? Wklej zdjęcia może się jakaś chętna znajdzie.Ja myślę, że 30 się uzbiera tutaj. |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś numer telefonu do cat
?
|
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
Ja uważam, że uzbierać 30 szt to wcale nie jest taki problem. Poza tym popytam jeszcze wsród znajomych u siebie.
|
|
|
|
#162 |
|
Matka Smoka
|
To co Ax, otwierasz?
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm sama nie wiem bo kasjencji jeszcze nie poznałam no chyba że podskocze do Ciebie do pracy po weekendzie jeżeli nie będziesz miała z tego tytułu problemów?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze braliśmy bodajże " przecięte " (?), " sztangle" i mały chlebek
drożdżówki też mi smakująnie znoszę mojego kota.. jak jej wybrałam z kuwety to poszła nawalić na swieżo życie nie znosi próżni
|
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla, lalaith i Mju już były![]() po weekendzie myślę że łątwiej nam będzie się gdzieś umówić bo dostałam tylko 2 zmieny w tym tygodniu i już jakoś to sobie wszytsko poukładam że będe mogła podskoczyć gdzie Ci bedzie też pasowało
|
|
|
|
|
#167 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Kobity, nie wyrabiam, nie mam nawet czasu Was nadrobić, a prawie po wszystkich zajęciach stwierdzam, że będzie coraz gorzej.
Już powątpiewam w to czy sobie poradzę...BU postaram się zorganizować, chociaż nie wiem czy dam radę to ogarnąć w takim natłoku zajęć. Ściskam wszystkie |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ecrulo, dasz sobie radę. Tak jak mówiłam, później będzie lepiej, a to jakieś zajęcia odwołają, a to będzie wolne, a Ty zdolna jesteś to będzie ok. Co do BU zgłaszam ofertę pomocy, gdybyś faktycznie nie wyrabiała z dodatkowymi "obowiązkami"
|
|
#169 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ecrulo - dasz radę, zawsze możesz poprzestawiać egzaminy, opuścić jakieś zajęcia... A niedługo odpadnie Ci informatyka
![]() Ineso - odświeżam listę subskrypcji, coś tam dopisuję jak mnie dotyczy, pytam jak się wyjaśnił czyjś problem, jeśli mnie to interesuje itp. Z 400 wątków pozostało 150. Czekam na złośliwe komentarze o odkopywaniu starych wątków Ale chyba po to zakładane były kiedyś wątki na dany temat, by nie tworzyć tysiąca nowych, prawda?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-10-07 o 13:58 |
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie bedę Cię nękać w tym natłoku zajęć, wystarczy Ci.Cytat:
na początku zawsze wszystko wygląda tak stasznie a z czasem Ci się wyklaruje.Shiruvii jeżeli przejmiesz od Ecrulo organizację BU to ja jestem JUŻ bardzo chętna Sama jeszcze tam nie zamawiałam, ale w razie czego mogę to zrobić
||
|
|
|
#171 |
|
Matka Smoka
|
ecrulo - będzie lepiej
Shiruvii - myślę, że ecrulo sie nawet ucieszy jak Ją wyręczysz z zamówieniem ![]() Ja będę coś brała z BU, ale też planuję niedługo ZSK - więc rozważcie co i gdzie zamawiacie ![]() Malla, ale trafiłam Napisałam właściwie a propos czekolady i podpisu wizażowego - bo akurat w tych też jestem. Ale praktyka godna pochwały
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś pożyczyć sagę Millenium
?pytałam już wczesenij ale kolejka się utworzyła więc ponawiam pytanie teraz ![]() a jak nie to to może coś innego
|
|
|
|
#173 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
A mnie tak nogi świerzbią..
|
||
|
|
|
#174 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - Mam "Pamiętnik nimfomanki" od Ax.
Ineso - osoba grzebiąca po Neciaku mnie natchnęła
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-10-07 o 14:28 |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, gg, sama spokojnie mogłabym wziąć się za zamówienia, bo mam bardzo dużo wolnego czasu (aż mnie to zaczyna wkurzać), ale nie chcę brać na siebie odpowiedzialności za całość zamówienia. Głównie chodzi mi o dostarczenie paczek do Was, bo spędzam w krk tylko dwa dni tygodniowo i nie chciałabym mieć dużych zaległości, bo nie jestem dostępna cały czas.
|
#176 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
). Do sagi nadal kolejkaCytat:
Hihi czyli robisz sobie porządki, żeby Ci nikt czegoś nie wynalazł Ja sobie chciałam zrobić porządki z osobistych rzeczy w poprzednim wątku i nie zdążyłam, bo zamknęli... ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Shiruvii, wg mnie to nie problem bo wychodzę z założenia, że to uczestniczki dostosowują się do organizatorki a nie na odwrót. Ja też nie jestem zbyt ustawna, bo nie podróżuję po mieście, ale chyba wszystkie się już przyzwyczaiły Wystarczy, że napiszesz to w regułach zamówienia. Zresztą od czego nam nasze sztafety i kombinacje alpejskie z podawaniem dalej zamowień
|
||
|
|
|
#177 |
|
Copyraptor
|
Ineso, do 16 przynajmniej to ja siedzę na praktykach, i nie dam rady..
|
|
|
|
#178 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - nimfomanka średnia, kończy się tak nagle i bezsensownie.
Nikt mi niczego nie wynajdzie, bo uważam na słowa.
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć już kiedyś o to pytałam, ale spokojnie poczekam.teraz bym chciała 3część zmierzchu Cytat:
![]() w ogóle to jest okropne że tutaj jest tylko pozorna anonimowość, a opcja podglądania czyiś watków, gdzie, kto co pisze jest bez sensu no ale jest jak jest
||
|
|
|
#180 |
|
Copyraptor
|
A co do mojego niebycia w weekend - wyjeżdżam w sobotę, jakoś przedpołudniowo, a wracam w niedzielę wieczorkiem. No i jest jeszcze dzisiaj. Więc wiesz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

I sprzedawca ma tanie, cieple legginsy i uwaga uwaga: skarpety do spania

mnie też dzisiaj pod AGH nie pasuje

Wklej zdjęcia może się jakaś chętna znajdzie.