|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
Cytat:
![]() Ja rozbudzona jestem strasznie zła i nieprzyjemna ![]() Potem położył się, a raczej padł na łóżko ze zmęczenia, a ja oczywiście kazał mu się posunąć daleko tak, żeby mnie nie dotykał niczym ( Więc wygoniłam go, i zawsze mamroczę coś przez sen wkurzona, a rano budzę się i pytam, czy naprawdę to i to mówiłam, czy tylko mi się śniło, bo mam wyrzuty sumienia
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2010-10-07 o 11:34 |
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, pytałam brata, ale się nie przyznał (mało który facet by się przyznał...), ale wczoraj wieczorem przez kilka godzin gadał z jakąś laską na czacie na gmailu (widziałam jakieś długie włosy w kamerce czy czymś takim). To potwierdza wersję jego ex. |
||
|
|
|
#1923 |
|
Wtajemniczenie
|
No to wie, ze ma byc szafir
![]() Chyba Wam sie wyżalę, bo mi smutno... Zawsze przed urodzinami przypominam delikanie TŻowi że je mam, wiecie w stylu: Ty pamiętasz że za dwa tygodnie mam urodziny? No i tym razem tak było też, więc jak co roku zaczęło się: Co mam Ci kupić. Po półtora tygodnia się zlitowałam i powiedziałam, żeby po prostu mnie zabrał na kolacje do knajpy i dał mi kwiatek i się będę cieszyć. Powiedział że postara się coś wymyślić, umówiliśmy się że dziś pójdziemy. A wczoraj wieczorem (czyli dzień po moich urodzinach) mówi że nic nie wymyślił i że może bym sobie coś wybrała a on mi kupi. Powiedziała, że mi przykro że sam nie może się wysilic i trochę pomyśleć co by mnie uszczęśliwiło.No i teraz siedzę w pracy i mi jest przykro
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi cóż takie życie. Masz 2 lata - znajdziesz druhen kilka nie tylko jedną. A brat na długo się wprowadził na waszą podłogę?
Stefania też by mi było przykro. A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą to miał pomieszkiwać u najlepszego kumpla, który ma własne 2 pokojowe mieszkanie, ale po 3 nocach kumpel go wywalił, tzn. powiedział, że jednak nie może u niego nocować i brat stał się bezdomny Najdziwniejsze jest to, że u tego kolegi mógł tylko spać, a nie przebywać, więc czasem czekał po pracy w samochodzie przed blokiem kilka godzin aż się ściemni i będzie mógł przekimać... Nie ma to jak kumple ;]
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Stefannia spóźnione, ale najszczersze życzenia z okazji urodzin
Wszystkiego dobrego! ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Najbardziej groteskowe w tej całej sytuacji jest to, że to jest właśnie ten kumpel, z którym mój brat tak bardzo chciał się spotykać, że zerwał z Ilo, bo ona podobno ograniczała ich spotkania.... |
|
|
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
Naj, słodka rozmowa poranna Uznanie dla Twojego TŻta za znajomość kamieni Potrzebuję kopa od Was, takie humorki mam ostatnio, nie wiem co się ze mną dzieje Nie wiem, jak TŻ mnie teraz znosi, a widać, że się stara... Stefcia, naj naj
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę na spontanie jedziemy jutro do Krk na imprezę urodzinową koleżanki. Co kupić? Pomóżcie. Rozważam butelkę lepszego winka albo jakieś kosmetyki (np. balsam).
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia najlepszości!
![]() "Chceeeee Ci tyle daaaać" mamuśka radia słucha Wyszykowałam się i uciekam do koleżanki, si ju lejter aligejter! ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Takie spontany są fajne ![]() Paaaa
|
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
ale masz obcykanego TŻ ![]() Może jednka pierwsza Ty dostaniesz pierścień niż ja ![]() Cytat:
![]() Ja też dość często coś przez sne sobię gadam ![]() W ogóle dziś rano po 6 TŻ przyjechał , nawet oka nie otworzyłam słyszałam tylko jak wchodził do pokoju zaraz do łóżka mi się władował jeszcze z tekstem "przesuń się maleńka" no kurde, ale chociaż wstałam w pięknym humorku dzięki temu . Ale szczerze mówiąc to średnio to lubię tak po przebudzeniu czy nie , ponieważ czasem mam wrażenie , że to sen Kiedyś tak miałam, że Tż wybudził mnie ze snu , a w sumie tak pół na przytomna byłam a potem rano zastanawiałam się było coś czy nie ![]() Ale jest fajnie cudownie i mega piękna pogoda , może Tż na spacer dziś wyciagne , oczywiście jak wrócę będzie spał , ale chyba kiedyś się obudzi ![]() Kurcze jak ja go kochammmmm ![]() |
||
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziń dybry
![]() Stefka masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego I witaj, bo chyba się jeszcze z Tobą nie witałam
|
#1935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli to był pretekst te ograniczania,nie wychodzenie żeby to skończyć dla innej ..Cytat:
Wszystkiego Najlepszego !!!! Cytat:
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
stefka, wszystkiego najlepszego!
![]() widzialam dzisaj Ilse Powiem Wam, ze w rzeczywistosci wyglada lepiej niz na zdjeciach ![]() pewnie mnie nie zauwazyła, bo sie gdzies spieszyla jak wysiadala z 12 na kaponierze ![]() a poza tym dzisiaj ide potyniac ![]() bylam zalatwic praktyki i ciezko troche. jeden koles sie zgodzil, ale on nie ma akurat lekcji wtedy kiedy ja mam sloty na praktyki;/ i musze dalej chodzic i pytac...
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Stefannia najlepszego!
Byłam u mojej pani dentystki, przed leczeniem poprosiłam o znieczulenie i znieczuliło mi wszystko tylko nie ząb ![]() Znalazłam buty, które by się nadawały na ślubne są srebrne, ozdobione świecidełkami po trochu, mają pasek na kostkę jak chciałam, pełną piętę, gołe śródstopie i wycięcie na palec z przodu. No i plus za gumową podeszwę i kosztują bagatela 75 zł ![]() ... tylko się zastanawiam czy nie za dużo tych świecących duperelek na nich i czy obcas nie za wysoki... żebym od P. nie była wyższa |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Nadrobiłam, ale już zapomniałam, co miałam odpisać, tyle tego było ![]() Stefcia, Wszystkiego Najlepsiejszego! Jutro jedziemy wszystko rozbabrane, jeszcze pewnie połowy rzeczy zapomnimy i dupka. Oby tylko jeszcze nie przesunęli na wcześniejszą godzinę, bo wtedy leżę
|
#1939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
naprawdę się cieszę bo chciałabym mieć już chociaż długość na bobaCytat:
Cytat:
Cytat:
może to nie ja ? mam nadzieję bo nic dzisiaj nie włożyłam na twarz
|
|||||
|
|
|
#1940 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzis rano mi napisal smsa, ze do 1 w nocy nagrywali i ze jada do studia teraz i ze sie odezwie wieczore - to mu napisalam, ze udanego nagrywania zycze i czekam do wieczora, byleby ten wieczor nie byl o 3 w nocy (tak wiem, jestem wredna i zlosliwa baba Cytat:
ja ci dam moje piekne gory pagorkami nazywac ![]() Cytat:
a jak cos by pozniej pytal odnosnie rozmowy to mozesz powiedziec, ze nic nie pamietasz ![]() to bedziesz miala nowa dziewczyne brata na druchne, za 2 lata to sie jeszcze moze kilka razy zmienic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) wiec mozesz zaszalec z obcasem i swiecidelkami jak ci sie podobaja to bierz
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyślę, popatrzę - jak będzie trzeba do wrócę
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, ze wolno wszystko ale z umiarem i w granicach rozsadku
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Cześć pagka ![]() miałam we wtorek, też się witam Ilsa, to miłe nawet że chciałaś zapamiętać ![]() Rain, wierzymy w Twój dobry gust, poza tym zazdrośnice Ci powiedzą, kiedy przegniesz ![]() Glenia, pomyśl sobie że będzie super, a jak coś dostaniesz to będziesz i tak mieć w nosie, że nie wzięłaś załóżmy szczotki czy majtek![]() I coś jeszcze miałam dodać, ale mi wyleciało ![]() I chyba dzis w ramach poprawiania humoru wybiorę się po uświadomiony nacycnik
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
aaa wlasnie stefcia najlepszego z okazji urodzin zycze
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na to liczyłam
To mój czwarty już. Bo jak trochę przytyłam okazało się że 75D przestało się nadawać i Panie mi zaczeły proponować 80tki![]() Cytat:
W sensie, że nawet to że chciałaś bardzo miłe było |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ brzmi straszne wkurzenie przez telefon, pewnie chodzi o te nauki dzisiaj
znowu mam stresa
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Madziu nie, nie było- raz mu wystarczy reszta będzie za 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() Carmi możesz, pozwalam, tylko chyba sporej klatki potrzebujesz, bo ze dwie musiałabyś zabrać. Takie przypadki są raczej stworzeniami stadnymi i w samotności czują się bardzo źle ![]() Poza tym jestem wyruchana jak koń po westernie i nic mi się nie chce. Hasło dnia z wykładów: "Nie ma prokreacji bez kopulacji" i "Drogie panie, jesteście teraz w najlepszym wieku na zajście w ciążę. Wasze oocyty krzyczą za plemnikami."
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

ale zasnęłam po 1 w nocy i plan padł

Nie wiem, jak TŻ mnie teraz znosi, a widać, że się stara... 

jeszcze z tekstem "przesuń się maleńka"

mam zdecydowanie zbyt bujna wyobraznie - powinnam chyba ksiazki pisac 
13.03.2008