|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() zapraszam z jagodka--tez niech sie dziewcze pobuja |
|
|
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() A tak na serio to zastanawiałam się czy z Małą nie jechać na Wszystkich Świętych do rodziny, która mieszka pod Wrocławiem, ale chyba się nie zdecyduję, bo to jednak kawałek drogi jest. Musiałybyśmy jechać z moimi rodzicami w tej mojej małej corsie, zakładając, że nie pojedzie mój brat. I wszystko by było ok gdybyśmy mogli tam przenocować, ale nie możemy i trzeba by wracać w ten sam dzień a to by chyba było za dużo dla Jagodzianki.
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak znajdzie się ktoś chętny toja je zawiozę nawet nad morze byle miały kochający nowy dom.Buaaahahaha a ja zaplułam się twarożkiem bo właśnie wcinam Dieta dr Dukana - na wizażu jest wątek.. już 16 części nie głodujesz, jesz i chudniesz im więcej jesz tym większe efekty. Tylko trzeba się ściśle trzymać zasad jak dla mnie nie sa jakieś rygorystyczne, nawet ostatnio czekoladę sobie zrobiłam i serniczek wszystko dietetyczne i z dozwolonych produktów
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mi kruszon zasnal na rekach a mialam z nia isc na spacer kuupic baterie do maty ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- siala kochana podasz linka do diety raz jeszcze ? bo zainteresowalo mnie to ze wg jego testu do 11 grudnia powinnam wazyc 59,5 kg |
|
|
|
|
#1985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze bardzo - czytać pierwsze posty wątku proszę najwazniejsze informacje tam są.My byliśmy dziś na szczepieniu.. horror.. 3 igły a feee.. darcie okropne, aż zachrypł całkiem i piszczał, charczał.. 0_o Teraz śpi.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Cytat:
I potem sie patrzy w aparat z zaciekawiona mina, ale juz sie nie usmiechnie Tylko kilka razy udalo mi sie uchwycic usmiech ![]() za nocke!![]() Duza panna juz!caprica, alisa super dzieciaczki papeteria a probowalas gripe water na kolki? U nas sie sprawdzilo Misiulka odpowiem nt kolek - teoretycznie po 3 mcu powinny ustapic, u mojej corci jeszcze pare atakow sie zdarzylo jednak Xawmeli pokaz nam jakies zdjecie Nadinki! |
|
|
|
|
#1988 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za kciuki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) 10kpln no i 5kpln dla agencji ale facetelastyczny... umowa na 4msc, potem w razie co aneks na 2msc a potem dodał że w ostateczności weźmie mieszkanie w rozliczeniu w piątek maja być znowu jacyś chętni oglądać mieszkanko... a ja jeszcze kluczy nie mam a już oglądam na necie aranżacje łazienek i kuchni ![]() wow! pierwsze słyszę Cytat:
idę z malym na spacerek... |
|||
|
|
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
Augulentin
juz zaraz cos pokaze........ heheh
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wali wlasnie kupke
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
moj dawid zabronil mi zakladac ten sweterek bialy hehe...... a jej sie podobal
|
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
Augulentin i jeszcze jedno z mama juz je dawalam ale na koncu tamtego watku--nie wiem czy widzialas
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu zabronil?? na niektorych zdjeciach podobna do mojej Anastazji na pewno z braku wloskow
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.....mowi ze to taki wiesniacki sweterek...nie zna sie hehe........mojej teraz na glowie jez sie rzuca wyglada jak zolnierzyk taki maly co pod kosiarke wpadl
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Nadinka śliczna i jaka duża
|
|
|
|
#1997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- wiesz wogole to ona na 62 lub 68 nosi ciuszki ---szok jakis...... ![]() Augulentin--Twoja milen oglada tv??bardzo to szkodliwe jest?? a pamietam jak urodzilas i jak Ci zazdroscilam i napisalas--ze wpadasz na chwilke i zaraz bedziesz karmic przed tv dziecko.....ja sobie myslalam jejku jak to fajnie........teraz sama siedze i karmie hihihi
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
A to rówieśniczka Nadinki- Igusia (kończymy dziś 8 tygodni, prawda?
)
|
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
aniu jaka ona swietna!!!! to w bluzie jakie ma powazne spojrzenie hiihih........czad!! tak tak 8 tygodni temu o 6:30 rano eh......jak sobie przypomne........Ty chyba jakos popoludniu urodzilas??
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urodziłam o 12.37
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
duze te wasze dziewczynki i slodkie
niech sobie zdrowo rosna
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne są obie! Nadinka i Igusia!!! zakochać się można
|
|
|
|
#2003 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
popłakałam się!Cytat:
zabije za tego snicersa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-10-07 o 16:23 |
||||||
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
agamarcio jest tragicznie...
Mój płaszcz w rozmiarze 40 sięga połowy cyców ;( |
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobne są z moją Jagódką ![]() A sweterek śliczny przecież! Moja ma taki biały wełniany z haftowanymi kwiatkami z h&m- mama moja kiedyś przyniosła używane ciuszki firmowe- i bardzo ładnie w nim wygląda i jak wychodzimy to Jej go zawsze zakładam.
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jo ni mom i w cycach 40stke dopnę ale w brzuchu guziki są tak napięte jak baranie jaja i boję się, że jak odstrzelą to kogoś zabiją
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia przykro mi z powodu poprzedniej ciazy...wogole wszystkim dziewczynom wspolczuje...ja na poczatku lezalam bo tez myslalam ze to juz koniec tak krwawilam ale udalo sie i teraz sobie nie wyobrazam zycia bez Adaśka....
wogóle to cały czas mi siedzi koleżanka w głowie...w sobote napisała esa (cieszyla sie na usg w 9 tyg szła) że ciąża rozwineła sie tylko do 6 tyg i czeka na krwawienie ![]() lazurowa co do cery to bioderma jest fajna firma wprawdzie micela nie mialam ale miałam krem i był super...na wypryski polecam lush fresh farmacy lub smierdziel ale skuteczny herbalism....ale na all jest drogo a podejrzewam ze nie bedzie ci sie chcialo bawic we wpolne zamowienia na wizazu...jezeli chodzi o nasz rynek to glinke co do fridy to ja polecam ale wiem ze jest cos takiego w aptece jak "sopelek" a polowe tanszy karolcia no duza babka z n Nastki i gratulacje z okazji 3 miesiecy Cytat:
ale ostatnio wcinam herbatniki, biszkopty na potęge.....odstawiłam nabiał by sprawdzić czy to nie jest przyczyna rewolucji mojego malego i chodze caly czas glodna ..![]() frania co za model ![]() agravka ja kupilam ten olejek ale u nas sie nie specjalnie sprawdzil na malym.... ale czuc go bardzo nie powiem bajka ktora ta mate te okragla czy podluzna...ja czaje sie na nia i czaje w koncu musze kupic.... misiulka ponoc mijaja ![]() siala to bylo to pierwsze szczepienie? współczuje dzidzia bo teraz mi sie przypomnialo ze nie odpisalam bo chyba pytalas ...na szczepieniu maly strsznie plakal ale w domu bylo nawet ok nie mial tempki ani nic chyba nawet byl spokojniejszy niz zwykle...wzielismy 2 uklucia zamiast 3 z infanrix alguien chyba jeszcze tylko gripe water nie testowalam ale z miesiac juz wogole nic nie podaje bo mialam wrazenie ze wszystko inne nasilalo objawy....musze sprobowac w takim razie choc przyznam ze boje sie troche...zeby nie mial bardziej bolesnych tych pierdków.....xaw , anuszka no ślicznie Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-07 o 16:37 |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
Siala!!!! Umarłam!!!
Obie z mamą ryjemy z baranich jaj!!!!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

jak znajdzie się ktoś chętny toja je zawiozę nawet nad morze byle miały kochający nowy dom.
jak dla mnie nie sa jakieś rygorystyczne, nawet ostatnio czekoladę sobie zrobiłam i serniczek 
bo zainteresowalo mnie to ze wg jego testu do 11 grudnia powinnam wazyc 59,5 kg 

popłakałam się!
zabije za tego snicersa 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)