|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
W niedziele ok 13 bodajże
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mozecie mi wytłumaczyc o co chodzi z Smolińską ?dlaczego ona na wszytskich fotach ma taka sama minę ,takie zdziwienie ?
Usta Krupy miałam wrażenie ,że pękną chyba była po nowych wstrzyknięciu ,okropnośc ,ma bardzo nie symetryczną twarz. |
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy za Krupa nie przepadalam, ale w tym programie ją polubilam.
Smolinska ma taki wyraz twarzy nawet na zywo. Pretensjonalne zdziwienie ksiezniczki. |
|
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Kasia Smolinska jest w hiszpanskiej agencji Traffic Models
http://www.trafficmodels.com/#/en/women/211 |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytywałam Was a dzis dołaczę.
Mnie sie podobaja motywy rozbierane, chcą być modelkami - niech już teraz staja przed najtrudniejszymi wyzwaniami. Mają sznasę zastanowić się czy naprawde im odpowiada taka praca. Nie wiem czemu lubię Paulinę Pszech Aczkolowiek to zdjęcie tak sobie mi się podobało.Kasa Smutniak - byłam nią zachwycona na castingu. A teraz widze, że ona wszędzie ma tę sama minę - jak Orlando Bloom i Iza Scorupko Pamela ma przesliczną buzię i chyba najbardziej kobiece kształty ![]() A faworytka to chyba Beata dla mnie
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2010-10-07 o 10:47 |
|
|
|
#1447 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#1448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i nie zapomij pominąć cycków. W ANTM nie bylo wogole golizny a widze ze tu tvn strasznie stawia na szokowanie etc. Pamela ma 17 lat a oni do niej z pretensjami ze nie chce sie rozebrac ( chociaz imho sesja tego nie wymagała). Przeciez dziewczyna sie rozbierze a potem wroci do domu liceum i ludzie jej zyc nie dają Dziwne. Nastepny odcinek to ma byc wogole caly nagi wiec ciekawa jestem jak to bedzie.Odcinek jest krotki i szczerze to nie zobaczyłam niczego wiecej niz w reklamach. |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie am powtóek w niedzielę jak ja co niedzielę włąsnie podczas maratonu telewizyjnego oglądam własnie "Top modelki"
chyba ze juz zdjęli z anteny? bo np. "usta usta" przenieśli ostatni z niedzieli na sobotę![]() Mina Smolińskiej to chyba taki "rozpoznawczy znak" Ania Rubik tez ma swoją z otwartymi ustami Dla mnie ona "pozuje" na taka niedoświadczoną, mało obcykaną w kwestii modelingu co mnie strasznie irytuje, ama bodajże najwieksze(co nei znaczy najlepsze) doświadczenie w branzy.modelki maja sesje w najdziwniejszych pozach, miejscach, porach,wiec od nich sie wymaga powiedziałabym "dostosowania do sytuacji". Modelka zmienną jest. Tak jak sesje bikini robi sie czesto pora jesienną, zimową a potem obróbka szopem
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2010-10-07 o 10:59 |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
czy ten program to ma je przygotowac do zdjec w jakis pjelbojach czy innych cekaemach??? czy jako modelki na wybieg..ja rouzmiem ze nie powinna sie wstydzic, ale co u licha ma wspolnego modelka z wybiegu z pozujaca nago..na wybiegu to raczej mało spotykane zjawisko ( od czasu do czasu moze ida z gołą piersia) ale to raczej nieliczne przypadki...narazie to tak wygląda jakby dziewczyny mialy sie szykowac na kariere a'la krupa - czyli swiecenie gołym tyłkiem i cycami z okładki...
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Smolińska zachwyciła mnie na castingu, ale wg mnie nie sprawdza się w programie, przynajmniej póki co. Swoją twarzą nie wyraża żadnych emocji, żadnych.
Pamela jest śliczna, zdjęcie z arbuzem było bardzo apetyczne, ale wydaje mi się, że ma taką urodę komercyjną. Będzie dobrze wyglądała na plakatach, bilbordach itp. ale czy na wybiegu? Jakoś mi nie leży. Marta tancerka... wygląda bardzo staro
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
co do Kasi Smolińskiej mam takie same zdanie jak Wy. jak ją zobaczyłam na castingu,to od razu pomyślałam,że jest tak idealna,że wygra bez problemu ten program. teraz widzę,że z fotomodelingiem sobie słabo radzi i widać to też na zdjęciach z wrzucanych przez Was linków.
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze że odpadła Sonia. Może i była urodziwa ale była za miękka do tego programu - najpierw zemdlała, później o mało co nie dostała zawału na tym wybiegu 30m nad ziemią.
Strzasznie irytuje mnie Paulina Pszech. Ciągle nawiązuje do tego wypadku jej mamy a już najbardziej wkurzają mnie jej przechwałki typu : umiem pokazać prawdziwe cierpienie w oczach bla bla bla.. a efekt wychodzi taki że mimikę jej twarzy trudno przyporządkować do cierpienia. I mogłaby w końcu poznać jakieś inne słowa a nie tylko : co nie ? Kasia Smolińska - podczas castingów była moim nr 1 natomiast teraz na każdej sesji ma identyczną twarz - bardzo słabo gra emocjami. Mimo tego widzę ją w pierwszej trójce. Emilia - kolejna irytująca panna. Wczorajsze zdjęcie fatalne. Plus nie lubię ludzi pysznych a te wczorajsze gadki że nic jej nie zdziwi bo przecież rodziła w " potwornych mękach " są tak słabe że aż boli. Od początku co do niej jestem na NIE Pamela - jest super-śliczna natomiast nie rozumiem czego ona się wstydzi ? Musi sporo popracować nad oswojeniem się z nagością bo jestem pewna że ma super ciało i wielki potencjał a wczorajsze zdjęcie było słabiutkie jak na przyszłą top model. Paulina Papierska - moja faworytka. Śliczna, skromna i ma coś do powiedzenia. Jeden minus to to że ciągle podkreśla że jest totalną amatorką modelingu . Wczorajsze zdjęcie o wiele lepsze niż to z wężem sprzed tygodnia. Plus za to że profesjonalnie pozuje mimo swoich uprzedzeń. Beata - nie lubiłam jej na początku natomiast to co widzę po pierwszej i drugiej sesji sprawia że zmieniam zdanie. Jedna z najlepszych tego programu. Ola Kuligowska - wielki szacun za wczorajsze zdjęcia. Świetnie wczuwa się w zadaną rolę. Zdecydowanie najlepsza we wczorajszym odcinku Reszta dziewczyn ujdzie w tłoku.
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Ola Kuligowska - pełna profeska.
Ola i Beata potrafią grać przed aparatem, dodawać coś od siebie, bawią się pozowaniem. Reszta dziewczyn za bardzo stara się wyjść na zdjęciu "ładnie" kosztem emocji. Wydaje mi się, że boja się zrobić jakąś minę, bo a nuż nie bedą wtedy wyglądały zachwycająco. Może jest to też wynikiem tremy, przydałoby się trochę więcej wyluzowania. Współczuję im tego świecenia golizną. Z drugiej strony mają szansę sie przekonać, że ten zawód bywa naprawdę ciężki, niekomfortowy, a modelki traktowano sa przedmiotowo, a nie jak wystrojone księżniczki strzelające dziubki w stronę fleszy. |
|
|
|
#1459 |
|
Rozeznanie
|
a mnie się Sonia bardzo podobała
Paulina Pszech też wzbudza moją sympatię, ale wczorajsze zdjęcie jej nie wyszło poza tym ma bardzo fajną urodę, oryginalną, ale bez przesady ![]() Emilii współczuję ciężkiego porodu, ale widać to dla niej życiowe osiągnięcie i musi się pochwalić ![]() Natomiast w przeciwieństwie do większości z was nie podoba mi się ani Pamela ani Paulina Papierska. Pamela jest bardzo ładna, ale ma nudną twarz i jakoś nie zapada w pamięć - przynajmniej mnie , natomiast ta druga mnie irytuje - sierotka Marysia, dobrze, że już przestała płakać przy każdej okazji, bo to było żałosne |
|
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, któraś wczesniej pisała że Zula obsmarowuje na facebooku program i uczestniczki, nie mogę jej tam znaleźć, mogłybyście podesłać link do jej profilu na facebooku?
|
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Hej Gosiu_Es,
Lesley to ta laska: http://www.rtl.nl/reality/beneluxnex...lesley2010.xml Obczajcie sobie te fotki z miesem: http://www.rtl.nl/reality/beneluxnex...vleesshoot.xml Masakra... ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Dziewczyny, ja mam 176cm i tez 52kg. I wcale nie wydaje sie taka drobna. Chuda tak, ale nie drobna. Mysle, ze to wszystko zalezy od budowy. Nie mam chudej twarzy, jak ona i mam rozbudowane ramiona.... Wg. Trinny i Suzannah typ ROZEK... takze absolutnie drobno nie wygladam. Ona ma waskie ramiona i chuda twarz, pewnie dlatego tak miniaturowo wyglada... |
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kontoanny;22535657]Hej Gosiu_Es,
Lesley to ta laska: http://www.rtl.nl/reality/beneluxnex...lesley2010.xml Obczajcie sobie te fotki z miesem: http://www.rtl.nl/reality/beneluxnex...vleesshoot.xml Masakra... ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- QUOTE] yyy nie podobają mi sie te foty;/ te modelki sobie pozują obok mięsa, ale niezbyt z mięsem, a to chyba o to chodziło. |
|
|
|
#1463 | |
|
Winter is coming
|
[QUOTE=69love69;22535836]
Cytat:
A co do polskiej wersji- to rzeczywiście, zgadzam się z wami, za krótki jest ten program. I za długie eliminacje. Po tych kilku odcinkach najbardziej podoba mi się Beata i Ola.
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wielka fanka ATM polska edycje zaczelam ogladac z czystej ciekawosci. Choc przyznam szczerze wciagnela mnie okrutnie
Jak na moje to producenci troche przeginaja z ta golizna no ale czyms widza przyciagnac musza (plec meska)Moja faworytka jest Beata mam nadzieje ze dotrwa do konca programu
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Smolinska ma na bank chore migdalki. wiecznie otwarte usta,fuj.
|
|
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
nie mogę znaleźć wczorajszego odcinka , może ktoś pomoże?
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podrzucicie linki, gdzie mozna obejrzec zagraniczne wersje ?
|
|
|
|
#1469 |
|
Crazy turtle lady
|
Mi brakuje w tej edycji rozmów przez telefon z rodzicami (tak jak w ATM, osobny pokój) jak i ogólnie takich osobnych momentów każdej z dziewczyn,że mówią co je wkurza, która je wkurza i dlaczego :d Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.
A wczorajszy odcinek tak średnio mi sie podobał, uważam, że powinna odpaść (SPOILER) dziewczyna która nie chciała pozowac nago. Nagośc jest wpisana w kariere modelki i ja bym nie dawała znaku równości między nagość = playboy, rozbierane sesje itp. Woliński dobrze sie jej spytał, co by było gdyby miała wyjść w samej spódnicy itp. Dla świata mody golizna to nic wielkiego, np. Kate Moss w 93 prezentowała się topless dla Calvina Kleina, miała 19 lat . Dodaje linki z m.in pierwszymi zdj. Kate - oczywiście nude. (KONIEC) http://gossip.whyfame.com/nude-photo...n-auction-4878 http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/blogs/page/a...moss_shown_off
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() podglądam sobie tę polską edycję, to coś skrobnę ![]() Cytat:
Pamela może startować w reklamie, bardzo ładna twarz ![]() Cytat:
Pamela, za słabe ciało ![]() Paulina Papierska, jedna z moich faworytek, ma wszystko co trzeba dla top model natomiast moja faworytka nr. 1 to uważana przez wielu za brzydulę Beata Szarłowska, kibicuję jej i uważam, że wygra ![]() jej twarz jest tak plastyczna, niestandardowa, połączenie Kate Moss, Gemmy Ward i Natalii Vodianovej w jednym ![]()
Edytowane przez 6roove Czas edycji: 2010-10-07 o 16:15 Powód: lit. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

Aczkolowiek to zdjęcie tak sobie mi się podobało.

Dziwne. Nastepny odcinek to ma byc wogole caly nagi wiec ciekawa jestem jak to bedzie.
Ania Rubik tez ma swoją z otwartymi ustami