|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam tytułu piosenki - zbiorczy - część III
Cytat:
Mya "Do You Wanna Dance" http://www.youtube.com/watch?v=eVxdGIhHPTQ aczkolwiek nie ma tam słow 'dance with me' tylko jak w tytule ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
KARALUSZYSKO
a może to dance with me-deborah morgan- ona była kiedyś w reklamie jakiejś?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słucha tu ktoś rnb, czy też hmm soulu? Więc piosenkę śpiewa pani (panie?) o ciepłym, młodym głosie, coś jak Aaliyah lub Ciara, En Vogue lub panie z TLC. Napewno nie jest to Angie Stone (chyba napewno). Piosenka jest bardzo wolna idzie tak: how was gonnna take control of me, but if that too lirija larity ( ![]() hit me mentality and give it me emotionality, and i hope in my eyes is real..więcej nie pamiętam, no i rzecz jasna nie wiem, czy nie pomyliłam słów,bo słyszałam to tylko raz kawałeczek. ????????/ ![]() ![]() ![]() (i proszę nie szydzić,tak jak przy aj love dogs ![]()
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dzięki za pomoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=td6CnGR36Eo to pogrubione mi sie z tym skojarzylo a reszta textu raczej sie nie zgadza ![]()
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tamta była: - bardzo wolna,poduszkowa wręcz -wokalistka miała cieńszy głos, ale na bank jest ciemnoskóra -to co pogrubiłaś, te larity to nie było a'la "lalalala" tylko jakieś słowo,którego po angielsku nie znam ![]() ![]() btw.ta piosnka też fajna
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-07 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda słowa nie odpowiadają, ale jedyne co przyszło mi na myśl to Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart ![]() może dlatego, że napisałaś o czarnoskórej piosenkarce i że jest to piosenka do poduszki, a na teledysku Alicia leży najpierw na łóżku ![]() Wiem, że to zapewne nie to - to po prostu mój strzał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
ja tez szukalam piosenki z "dance with me" i mialam nadzieje ze przy okazji ja znajde ale nie ... w dodatku tak sie osluchalam tych piosenek ze uciekla mi melodia i pare slow tej mojej ale sproboje opisac
![]() piosenka ma slowa w referenie dance with me (byc moze pojawia sie cos tam crazy i better w nastepnych wersach) piosenka jest bardzo charakterystyczna, ma motyw jakiegos tanga lub innego tanca, napewno obilala sie wam o uszy ... spiewa babka pamietam teledysk sprzed okolo lat 5-10 ( byc moze to jakis remix) dziewczyna tanczy i dolaczaja sie kolejni ludzie ida tak ulicami, chyba jest tam gosc z trabka bo trabke tez slychac aha piosenka taka troche latino ale po ang slyszalam ten motyw kiedys w reklamie jakiegos drinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha w tej mojej piosence, nie ma takich wyraźnych bitów jak w Alicii. Ona przypomina początki piosenek Destinys Child tych wolnych z płyty Survivor ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
A ona nie skakała na skakance?Ta dziewczyna?
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-07 o 18:16 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze słow nic nie kojarzę ![]() btw. lirija larity? mi to się ze słowem reality kojarzy ![]() nie znam tego słowa kurcze... no nie wiem a tak chce pomoc ![]() Może Amerie? Albo Ashanti Edytowane przez gabryssiaa Czas edycji: 2010-10-07 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
a ktos kojarzy te piosenke ? niekoniecznie z h&m , moze ona tez leci w muzycznej tv/ radio . Bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
ojj gdyby to bylo cos tak znanego to nie byloby problemu
![]() ![]() ogladam muzyczna telewizje , slucham radia a jej tam nie slyszalam nigdy... wiem ze tez czesto radio wawa ma swoje hity ktore czesto puszcza a np. w moim miescie nie sa kompletnie znane. Mowie o tym,bo akurat slyszalam te piosenke w Warszawa wiec moze to jakis trop;] nie wiem czy dobrze pamietam ale te glosy to takie nastoletnie, taka typowo mlodziezowa(?)wakacyjna przyjemna piosenka ;] moze ktos jeszcze cos wie???? ![]()
#3166 |
Zakorzenienie
|
ale śpiewana przez dziewczyny czy chłopaków?
a może jeden wokalista? kojarzysz słowa piosenki jeszcze jakieś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ashanti? No głos podobny,taki lekki, ale nie wiem czy ma w swojej twórczości takie utwory, przejrzę zaraz youtub. Szukajcie a znajdziecie ![]()
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Dziooołchy!
Ta moja piosenka ("dace with me") była dzisiaj w "Tancerzach"! Co za zbieg okoliczności! Ale tylko fragment, nie doszło jeszcze do refrenu! I prócz kobiety tą piosenkę śpiewa jeszcze facet. Muszę ją znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
Piosenka z lat 90. Śpiewają trzy dziewczyny, po angielsku. Akcja teledysku rozgrywa się m.in. w klinice powiększania biustu. Co to za piosenka?
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=g2gy1Evb1Kg&ob=av2e
![]() |
#3172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3173 |
BAN stały
|
Poszukuje piosenki z 1 odcinka 3 serii serialu 'Tancerze' ... Gabryś Piotrowski z ycd , w filmie Piotr tanczyl solo na sali treningowe do jakiegos polskiego utowru reagge , zna ktos ?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-08 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie jestem pewna czy w tej mojej piosence jest dance with me, slyszalam ja tak dawno temu ze sama sobie wprawiam slowa; wydaje mi sie ze cos moglo byc w refrenie: make this way swing it more bardziej zasugerujcie sie opisem teledysku, choc to moze byc jeden z wielu coverow tej piosenki, bo jest ogolnie znana ![]() a wiec szukam :piosenka jest bardzo charakterystyczna, ma motyw jakiegos tanga lub innego tanca, napewno obilala sie wam o uszy ... spiewa babka pamietam teledysk sprzed okolo lat 5-10 ( byc moze to jakis cover) dziewczyna tanczy i dolaczaja sie kolejni ludzie ida tak ulicami, chyba jest tam gosc z trabka bo trabke tez slychac ... miejscem akcji sa sloneczne ulice, po ktorych ci ludzie ida aha piosenka taka troche latino ale po ang slyszalam ten motyw kiedys w reklamie jakiegos drinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=UzaLEC7kDdE
Ja bym chodziła wokół tego motywu ![]() edit: błąd ort:P Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2010-10-08 o 14:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale fossa wspominała chyba ten teledysk http://www.youtube.com/watch?v=BR03WCEEvSs
![]() |
#3179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() myslalam ze zamiast tego swing cos bylo sway ale ze nie znam tego slowka to nie pisalam ale bogactwo coverow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z góry dziękuję. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Tytułu piosenki nie pamiętam, w każdym razie pochodziła ona z nowej, jeszcze niewydanej (?) płyty. Widziałam gdzieś taki temat na filmwebie, zaraz poszukam. Tu masz info --> http://www.filmweb.pl/serial/Tancerz...osenka,1463485 Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2010-10-08 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.