|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Ja też byłam rano w Biedronce, robilam duże zakupy i nie zauważyłam strajku, Pani przy warzywach była do tego bardzo miła zdjęła mi z owiniętej palety szczypiorek. Znalazłam jakąś szynke z indyka (potrzebna mi do sałatki) nigdy nie kupowałam wędlin z Biedronki ciekawe czy jest dobra
|
|
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie wróciłam z biedro o strajku sie nie wypowiem bo mało ludzi było i jedna kasa pracowała i jak nie było ludzi to kasjerka coś tam w koszach układała ale jak podeszłam do kasy zaraz przyszła
![]() chrupek zbożowych u mnie na razie nie ma wziełam za to orzechowe na maxa kupiłam jogurt banan z czekoladą , piernik z orzechami laskowymi (właśnie jem jest taki sobie ) i duży jogurt pana cotta z truskawką jadła go któraś??
|
#3183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceciu to chyba znatury mniej cierpliwi do miedzy innymistania w kolejkach.Pamietam jak przed świetami czy innymidniami wolnymi zawsze ale to zawsze co stanie facet to albo rezygnuje, albo narzeka i t ostrasznie. Kobiety natomiast stają <nie powiem ze nei uronią słoa złosci>ale stoja wytrwale ot takie moje spostzreżenie.zaraz też sie wybiorę do Biedry i obadam sytuacje |
|
|
|
|
#3185 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie wrocilam ze sowjej Biedrony i u mnie panie nie strajkuja. sa jak zwykle mile. zreszta, wole jak pracuja troszke wolniej ale za to dokladniej
) widzialam pojemniki na zywnosc ale mam juz duzo roznej masci wiec sobie odpuscilam. za to zaraz bede jadla uwielbiane przez mła ruskie pierogi pycha!
|
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
Dla krakowianek
w sobote 9.10 otwarcie biedronki na piastowskiej, calkiem sporo promocji, gdyby ktos byl zainteresowany, to moge wypisac
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie strajk słabo odczuwalny, tyko tyle, że jedna kasa i duza kolejka i obsluga w kasie troche wolniejsza, normalnie Panie tak szybko obslugują w mojej biedrez, że ciezko zdazyc schowac produkty i zaplacic
ale ogolnie uciążliwy ten strajk nie jestkupiłam dwa rondelki z misiami bardzo fajne, natomiast koldra welniana mnie rozczarowala cienka dośc i malo przyjemna, mam takie koldry wełniane i wygladaja calkiem inaczej
|
|
|
|
#3188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuję!
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiła któraś z Was te pojemniki po 4,49 zł ( czy jakaś taka cena
), bo by mi się coś takiego przydało, ale sama nie wiem czy warto?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiecie może czy jest w B. proszek/ płyn do prania rzeczy niemowlecych? W jakiej cenie? a jak z jakością? Nie podrazniał/ uczulał? Dzięki.
|
|
|
|
#3191 |
|
Rozeznanie
|
Banany 1kg 1,97zl
Olej wyborny rzepakowy 1l 2,99zl Schab 360g 4,99zl Kielbasa podwawelska 1kg 8,99zl Pomidory 1kg 1,97zl Nektar pomaranczowy Sunfruit 2l 1,99zl Ser zolty Swiatowid plastry 300g 3,99zl Boczek wedzony 1kg 9,99zl Parowki wieprzowe Culineo 700g 3,99zl Jaja Ale jaja M 10 szt 1,99zl Cola original 2l 1,49zl Mleko prawdziwe 1,5% 1l 1,39zl Mieso mielone wieprzowe z szynki 500 g 4,99zl Szynka konserwowa Kraina wedlin plastry 200g 2,49zl Jogurt FruVita 150g 0,49zl Ptasie mleczko w czekoladzie 500g 4,99zl Koncentrat do plukania tkanin Eden 2l 4,99zl Plyn do naczyn kraft 1l 2,99zl Papier toaletowy Queen 8 rolek 4,49zl Netbook emachines 599zl Przenosny odtwarzacz DVD 7'' Denver MT-774 199zl Dysk zewnetrzny 2,5' 320gb Samsung 179zl Sluchawki bezprzewodowe 50zl Pilarka tarczowa Skil 79zl Golarka meska 19,99zl Notebook emachines 1799zl Lokowko-suszarka 19,99zl Pas masujacy 29,99zl Krzeslo wypoczynkowe 59zl Regal narozny 79zl Komplet 5 misek z pokrywkami 4,99zl Elektroniczna waga kuchenna 19,99zl Mop Vileda 19,99zl Pojemnik prozniowy 9,99zl Szklanki 18 szt 14,99zl Dres damski 29,99zl Materac 2-os z pompka 79zl Przescieradlo jersey z gumka 14,99zl Telefon LG KP260 ze starterem 129zl Telefon MyPhone 8815 TV ze starterem 149 zl prosze ![]() Jesli ktos chce jakies dodatkowe informacje na temat elektroniki itd, to prosze sie zglaszac, dopisze, moge tez zrobic zdjecia (od razu mowie ze beda raczej slabe )
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
czy mam rozumieć, że te fruvity pojawią się we wszystkich biedronkach ?
byłam w swojej parę dni temu i byly tylko te klasyczne - truskawka, brzoskwinia itp. i smaki lata...
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam dzisiaj i u mnie nie było i nigdy takich smaków nie było, więc pewnie tym razem też się nie pojawią
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dziś coś wartego pójścia do B?
|
|
|
|
#3197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie gryzie, że nie kupiłam garnuszka z dziubkiem, mam nadzieję, że wieczorem jeszcze będą. Kupiłam wczoraj jogurty fruvita piernik z orzechami laskowymi, pieczony banan z orzechami laskowymi i śliwkę z cynamonem, i śliwka najsmaczniejsza, tamte takie sobie. Kupilam jeszcze Bon creme choco pomarańcza z czekoladą, pycha. Jestem jogurtowym żarłokiem, więc tak naprawdę zjem każdy jogurt, z fruvity najbardziej smakuje mi agrestowy. Duża panna cotta truskawkowa taka sobie, daleko jej do jogobelli. |
|
|
|
|
#3198 |
|
Przyczajenie
|
Uff przebrnęłam przez cały wątek <big grin> troche mi to zeszło ale co tam
Witam forumowiczki! Biedronke uwielbiam i dzięki wam znalazłam wiele ciekawych rzeczy z produktów które regularnie kupuje i moge polecić to:- podpaski fenima (czy jakoś tak) - poleciła mi je koleżanka która od podpasek wszelkiego rodzaju dostaje uczulenia a jedynie od tych nie, długo nie mogłam się przekonać ale jednak warto ![]() - płyn do naczyń Tymek - tani a dobry, dobrze się pieni - ogórki konserwowe - papryka marynowana - pomidory w puszkach - kukurydza i groszek również w puszkach - ketchup Madero - nawet mój wybredny TŻ go pochwalił - jogurt naturalny Tola - musli tradycyjne z crunchy To są produkty które kupuje regularnie, jak mi się coś jeszcze przypomni to dopisze
|
|
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)-system operacyjny Windows XP Home Edition -procesor Intel Atom N270 (1,6 GHz, 512 kB Cache L2) -dysk twardy 160 GB -pamiec RAM 1 GB -czytnik kart pamieci 5w1 -zintegrowana kamera internetowa -modul WiFi -waga tylko 1,2 kg
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Dziękuję za info o promocjach, przyjrzę się bananom i pomidorom
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej biedronce ani śladu strajku,a byłam dwa razy. W ogóle moja biedra ma fajny klimat,zawsze miłe panie na kasie
![]() Stał przede mną facet w kolejce, kupił 15 proszków,tych co akurat są w promocji. Dziwnie się wszyscy na niego patrzyli
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłyście garnki?
Ja wzięłam wszystkie cztery, zapłaciłam niecałe 100 zł i jestem mega zadowolona. Wydaje mi się, że za taką cenę takich garnków nie udałoby mi się kupić
|
#3203 |
|
Klientka w krawacie
|
W B. nie ma strajku, bo B. nie zatrudnia kasjerów z zewnętrznych firm. A przeciwko temu skierowany jest ten strajk.
|
#3204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- te garnki były po 8,99 to za 4 sztuki zaplacilas 35,96 a nie 100zlotych, czy o innych garnkach piszesz? |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
19.99 za kilogram
|
|
#3206 |
|
Przyczajenie
|
Ja z kolei obskoczyłam dziś 2 Biedronki (strajku w żadnej nie zauważyłam) w poszukiwaniu tych belgijskich czekoladek.
Ktoś wspominał, że są malutkie. Na miejscu okazało się, iż te 'maleństwa' mają po 75g (czyli 3/4 normalnej czekolady). Wzięłam wersję orzechową. Trochę (a nawet bardzo trochę ) się zawiodłam. Orzeszków (a nawet ich posmaku) brak, z kolei doskonale wyczuwalne były kryształki cukru. Przy okazji zakupiłam misiowy rondelek <uroczy > Wie ktoś, czy przy gotowaniu ta rączka się nagrzewa?
Edytowane przez _arachne_ Czas edycji: 2010-10-07 o 18:53 |
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3208 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja również dzisiaj zdobyłam mały garnek z dwoma uchwytami ze słodkim misiem.
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a u Was też zmienili serki wiejskie w opakowaniu 200g na "Delikate"?
I próbował ktoś Amigos truskawkowych/czekoladowych lub pomarańczowych? (limitowane) aaa i jeszcze jedno pytanie dziś w chłodniach widziałam tylko kartkę po kopytkach dobre były?
|
#3210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

wziełam za to orzechowe na maxa 
pycha!
w sobote 9.10 otwarcie biedronki na piastowskiej, calkiem sporo promocji, gdyby ktos byl zainteresowany, to moge wypisac
cienka dośc i malo przyjemna, mam takie koldry wełniane i wygladaja calkiem inaczej

)

dobre były?