|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Blisko to nie całkiem dobrze a daleko całkiem źle
Gonie fikcyjne szczęście `...a gdybym chciała Cię zjeść ? ` ; > Dziwne. Wyspałam się inaczej, niż sobie pościeliłam xD -kto z was chodzil po tatrach?? -a to zalezy po ilu? Któregoś dnia człowiek budzi się i otacza go rzeczywistość. |
|
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry żabki ![]() Dawno się nie udzielałam.. jakoś życie mi się pomieszało i nie miałam ani weny, ani chęci. Przez ten czas regularnie Was czytałam. Żeby nie było to przyznaję się do zbrodni: okradłam każdą po trochu, niektóre bardziej niż trochę ale nie zamierzam za to przepraszać I gdybym chciała tak wszystkie, które okradłam wymieniać, to by mi zeszło do rana ![]() Także wielkie muaaa dla każdej ;* Weny nadal brak, ale mimo wszystko chciałam się z Wami podzielić moimi wypocinkami.. ![]() _________________________ ____ Czasem odnoszę wrażenie, że to ja w tej bajce gram faceta z jajami . W przechodniach na ulicy rozpoznaję Ciebie.. Lubię zasypiać z Tobą, gdy całą resztę budzi już świt. <3 Jedna sekunda podzieliła dusze. Jeden gest przekreślił wszystkie dni. Dokąd zabrałeś mój uśmiech ? Chcę rozmawiać z Tobą o naszym niczym. Jak wtedy. Otwieram kolejną butelkę wina. W lustrze widzę moją twarz, zapłakane oczy. I wiesz.. One też nie chcą zapomnieć. Mam Cię dwa kroki stąd. Cóż z tego, że ja idę naprzód skoro Ty się ciągle cofasz.. Dziękuję, dobranoc . ![]() ;*
będę wierzyć, że pokonam ból, pokonam lęk.. nim będziemy sami łukiem ciał rozgrzanych, narysuję je.. ich każdy mały cień.. ![]() Edytowane przez Kradziejka_ Czas edycji: 2010-10-07 o 17:45 |
|
|
|
#3273 | ||
|
Zadomowienie
|
Będę miała niezłe towarzystwo
Cytat:
Cytat:
BoTylkoTyPotrafiszByc x3, _changime, Chers, donacia4, Frutellka xD, jagodkowa, latin, mandziak, naiwnie__, Nensie, rumuneczkaxd - okradłam __________________
'Niosę Ci jeżyn kosz, na pociechę jedz. Czemu gdy wstaje dzień mam zmęczony wzrok, a oczy nie śmieją mi się? Czemu gdy wstaje dzień ja wykrzywiam twarz, a gęba nie cieszy się? Czemu gdy wstaje dzień trudny każdy krok, a w lustrze nie cieszy się nikt? Czemu gdy wstaje dzień znowu boli kark? Czemu gdy wstaje dzień znowu pada deszcz, choć słońca naprawdę mi brak? Czy może wiesz co ze mną jest?'
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
"
Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły. obiecaj mi, że to przetrwamy. kocham go nawet kiedy gra na komputerze i zapomina, że istnieję oddałabym wszystko by wiedzieć co czujesz. Powiedz, co byś czuł, gdyby miał mnie ktoś inny? .machasz tymi swoimi 'kocham Cię' jak dziwka torebką Tęsknię za Tobą tak, jakbyś był mój. Powiedziałam, że nie umiem zdradzić. Umiałam On wie, że dalej chcę, żeby był mój. nie pytaj, wiesz przecież, że czekam! i znów mam ochotę pie%*#^nąć uczuciami o ścianę ale wszystko wygląda lepiej, kiedy zachodzi słońce. dlaczego milczysz? boisz się słów? bezczelnie stałeś się powietrzem. Przykre. Patrzę na dziewczynę, której właśnie pęka serce. Na dodatek patrzę w lustro cały czas miała przed oczami tamten wieczór. jasny, pełny księżyc, pochmurne, czarne niebo i on. "
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-10-07 o 17:58 |
|
|
|
#3275 |
|
BAN stały
|
patrysiowa_
na zdrowie ![]() Drift <3... obiecałeś byś,
a tymczasem jeden pstryczek jej palcami, a Ciebie nie ma . zaufaj, pokochaj, bądź i trwaj . coraz częściej mam wrażenie, że nie rozumiesz tych słów. przyrzekałeś nie ranić, zaklinałeś na Boga smutne łzy, więc gdzie do cholery podziewasz się, kiedy wali jej się cały świat ? i wmawia sobie codziennie rano, że wszystko jest w porządku i że tak ma być . niewyobrażalna moc trzyma nas przy sobie, choć tak silna jest to wiedz, że nie potrafi, nie jest w stanie wiecznie trwać . zawsze mówiła najwięcej, dobierała wszystkie słowa jak najlepiej, było tylko jedno słowo, na które odpowiedzieć nie potrafiła, 'kocham' ... - 'kocham' wychodzące z jego ust, paraliżowało ją . a w jej oczach zamiast rosnąć malejesz, z takiego wyjątkowego wielkoluda, stałeś się nic nieznaczącym krasnalem . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-07 o 18:07 |
|
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
Mówiłam : on to dla mnie bardzo wiele,
A teraz ani on, ani przyjaciele. Joł. Więc czemu życzysz mi źle, a na ulicy ciągle mówisz mi 'cześć'? W Twoim życiu są ważniejsze sprawy, niż miłość. Cóż.. I dalej mam nadzieję że Twój honor wydmuchasz wraz z dymem papierosowym. Więc dbaj. Drugiej szansy nie dostaniesz. I ja wiem, i Ty też wiesz. Wiemy, że my - to koniec. Wiemy.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-10-07 o 18:51 |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierzę w miłość, a gdy ktoś mówi o Tobie, udaję, że nie słyszę. marzenia to takie bańki mydlane. są ich tysiące, bardzo łatwo je stworzyć, jednak wystarczy malutka przeszkoda i wszystko znika. mrr dziękuję, że pamiętasz mimo tego, że bardzo rzadko tutaj jestem
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
: *
Drift marikab dziękuje, ucałowywuję Was ![]() " umierałam przez całe życie chcę być pochowana pod drzewem. jego korzenie sięgną do mojego ciała i wchłoną mnie w siebie. stanę się kwiatem jabłoni. opadnę wiosną jak konfetti i przykleję się do butów moich bliskich. schowają mnie do kieszeni i rozsypią wieczorem na poduszkach. pomogę im zasnąć. ciekawe, co im się wtedy przyśni chowam to wszystko w sercu - dotyk skóry pod palcami, jego smak na moich ustach. będę tego potrzebowała jak talizmanu, żeby przetrwać swoją niemożliwą podróż kocham cię, kocham wysyłam te wiadomość przez palce do jego dłoni, wzdłuż ramienia, az do serca usłysz mnie - kocham cię przepraszam, że cię zostawiam nie mogę uchwycić się żadnej myśli jak drzewo gubiące liście zapominam, o czym myślałam " " zanim umrę " - jenny downham
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-10-07 o 19:07 |
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
happyend- dziękuje Słońce
" uciekł mi moment, w którym zaczęłam dorosłe życie... ` i po prostu tańczę na wietrze, im szybsze tempo, tym szybciej zapominam o tym, co straciłam... - Że co? miłość nie istnieje?! To czym wytłumaczysz to, jak się czuję, gdy go widzę? Czym wytłumaczysz serce, które bije z prędkością światła, motylki w brzuchu, uśmiech na twarzy i rozszerzone źrenice ? -Głupotą Pozbierałam się. Nie jestem co prawda już tą samą zwariowaną osobą, ale istnieję nadal. Spokojna i zrównoważona- z większym doświadczeniem i posklejanym sercem.. 90% Twoich problemów można rozwiązać za pomocą Google. Na pozostałe 10% wystarczy wódka ![]() "
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Bo przyjaźń jest NA ZAWSZEa nie na KILKA LAT......
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
biorę, i za nic nie oddaję
___________________ 'I could hardly believe it. I had to come and get it straight from You. Someone's swept Your heart away. From the look upon Your face, I see it's true.' Z trudem mogłam w to uwierzyć. Musiałam przyjść i usłyszeć to prosto od Ciebie. Ktoś zagarnął Twoje serce. Po wyrazie Twojej twarzy poznaję, że to prawda. 'Suddenly it all cracked down and God took all of my heart. There happened to be a strom and I just ended up alone.' Nagle wszystko runęło, a Bóg zabrał mi serce. Pojawiła się burza, a ja zostałam sama. 'I don't want to go on without You. It's so bad to be alone.' Nie chcę iść dalej bez Ciebie. To straszne być samotnym.
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
"Mężczyzna cudzego życia"
A o sobie wciąż nie wiemy nic. jest dumny, a gwiazdy mu zazdroszczą. i przepraszam, że nie jestem idealna. czy nadal jesteś mój? Ty nie mów do mnie w romantycznej walucie. Szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki. kochaj mnie. tak po prostu. czemu cię nie ma na odległość ręki? kocham cię. chociaż nie wiem co to miłość. aspołeczna. jak wiele masz jeszcze marzeń? a jej wzrok? co oznaczał teraz? wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. |
|
|
|
#3283 |
|
Przyczajenie
|
- powiedział że mnie kocha !
- uwierzyłaś ?! - Tak ! - Głupia .! - Nie.. uczciwa. - Jak to ? - Kiedyś ja powiedziałam że go kocham dlatego żeby było mu miło. Teraz to ja będę cierpieć tak jak on dawniej. On kochał mnie wtedy, a ja kocham go teraz.
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
-Dla Ciebie zrobię wszystko -Naprawdę? To skocz do sklepu po chipsy bo się skończyły. -Kochasz mnie? -eee.. nooo... ładna dziś pogoda prawda? -Nie o to się pytałam. Widzę że jesteś zwykłym dupkiem jak wszyscy faceci, nie wiecie co to miłość i nie umiecie kochać... Skoro tego nie czujesz to szkoda. Żegnaj, obyśmy się już nigdy więcej nie zobaczyli. Jesteś zapomnianą melodią mojego życia. Nasza miłość była ciągłą niewiadomą... Musieliśmy o nią tyle walczyć a i tak przegraliśmy... Pokonał nas czas. Jesteś dla mnie najważniejszy, ale co z Tego?! Przecież i tak to dla Ciebie nic nie znaczy, jestem tylko kolejną naiwną idiotką kochającą Ciebie do szaleństwa. Do dziś pamiętam zapach Twojej ulubionej bluzy przesiąkniętej dymem papierosów. -Czemu nie możemy być razem? -A czemu księżyc nie jest słońcem? Masz talent! Do zakochiwania się w dupkach!
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-10-07 o 19:56 |
|
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
marikab - cieszy mnie to kochanie .
![]() ze łzami w oczach mówił , że miłość jest ich nadzieją . Kiedy patrzę ci głęboko w oczy - mam cię. Kiedy mnie po udzie głaszczesz - masz mnie. i miej tą świadomość , że moja czarna lista zaczyna się Ty ku*wo od Twojego nazwiska . Wciąż będę czekać na Twój znak, choć na daremnie .. kochanie, zabierz mnie gdzie tylko chcesz. wszystko oddam za tą jedną zwykłą rzecz.. |
|
|
|
#3286 |
|
Rozeznanie
|
i skrywała w ciemnościach miasta swe łzy, kiedyś siadywała w tamtym miejscu i się śmiała.. przyznaję dałam ciała, żałuję. gdyby wszystko było tak cholernie łatwe i klarowne, gdybyśmy urodzili się życiowymi wygranymi. cały czas pod górkę, i tak rodzi się dobra kondycja u ludzi. nic się nie dzieje, po prostu wszystko jest nie tak, musiałam wyjść, zasmakować mroźnego powietrza i wyrzucić z siebie wszystkie nagromadzone emocje. ile człowiek może udawać szczęśliwego? ile procent mnie widzisz na co dzień pod maską sztucznego szczęścia? Brnij dalej czarodzieju z krainy Oz, Alicja przycupnęła, kocha i czeka. Blaszany rycerzu przyszedł czas naoliwić Twe serce.
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
marikab - zabieraj słońce ;* _____ obiecaj, że zostaniesz do końca świata i o jeden dzień dłużej. ♥ ' i nigdy nie mów, że nie masz nic do stracenia.. ' forever we will stay ! ♥ widzisz tamtą dziewczynę? przyjżyj się jej dokładnie. jeszcze ostatnio kożystała z życia ile tylko można.. a dzisiaj? dzisiaj to najchętniej wskoczyłaby pod pociąg! spytasz jaki jest tego powód? ON - ten, który obiecał, że zostanie na zawsze.. a odszedł po dwóch miesiącach.. </3 ' Ci co oszukują samych siebie są naprawdę biedni nie czujesz winy, gdy w żyłach syf się toczy. myślisz, że jesteś inny? synu otwórz oczy... ' odebrałeś mi siebie ale zapomniałeś zabrać ze sobą wspomnienia.
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
okradłam wszystkie i każdą z osobna ♥ ; * .opuszczam Was na jakiś czas . nieokreślony jak narazie . szkoła, szkoła, szkoła .. no same wiecie .. więc paaaa ; *
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż stoję w kałuży benzyny podczas, gdy Ty jesteś płomieniem. czasami potrzeba milionów kilometrów i setek godzin spędzonych w podróży by zrozumieć jak bardzo się kogoś kocha. skarbie, nie mamy już nic do stracenia. rzućmy sobie kilka niewinnych kłamstw i zapomnijmy. w rzeczywistości nie jestem zbyt samotna, nie siedzisz mi całymi dniami w głowie i nie czuję kłucia w sercu na dźwięk Twojego imienia.
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
`Jak to dobrze, że mam Ciebie. Znam każdą partię Twojego ciała i duszy, A jednak z dnia na dzień co raz bardziej mnie zaskakujesz. Nałogiem można nazywać drugą osobę, czuły dotyk, pocałunki, zapach. Nawet mruczenie, które daje doskonałą świadomość, że partnerowi jest dobrze. Ludzie tak szybko się przyzwyczają, nietrzeźwo myślą .. później tylko krzyk i płacz. Nie tęsknie za tobą, nie myślę już o tobie, nie chcę byś wrócił. Tęsknie tylko za tymi uczuciami i emocjami, tęsknie za tymi myślami, w których wiem, że jest ktoś kto mnie potrzebuje, chcę by wróciły chwile szczęścia. Ale już nie z tobą. Chcę na nowo poczuć się kochana, ale przez kogoś, kto jest mnie wart. Tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce.. Kiedy mówię, że Cię kocham, nie mówię tego z przyzwyczajenia, czy żeby podtrzymać rozmowę. Mówię to, by przypomnieć ci, że jesteś najlepszą rzeczą, jaka kiedykolwiek mi się przydarzyła. Nasza miłość jest silniejsza niż litry spirytusu. Wyobraź to sobie. I ten twój wzrok w stylu " No chodź tu do mnie ". To okropne, kiedy tęsknie za nim całą sobą, a on milczy i tylko czasami sobie o mnie przypomni. A ja nic nie mogę z tym zrobić przywiązana do niego uczuciem.`
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-10-07 o 20:55 |
|
|
|
#3291 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i okradam z tych opisów Cytat:
![]() Cytat:
heheh Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okradam Was złotka! mam nadzieję że nie jesteście złe ? Piękne opisy tworzycie "You give your hand to me Then you say hello I can hardly speak My heart is beating so Podajesz mi rękę I witasz się ze mną Ledwo mogę mówić Serce tak mocno mi bije You think you know me well But you don't know me Myślisz, że dobrze mnie znasz Ale nie znasz mnie No, you don't know the one Who dreams of you at night And longs to kiss your lips And longs to hold you tight Nie, nie znasz tego Który śni o Tobie w nocy I pragnie Cie całować Pragnie przytulić Cie mocno Though my heart aches With love for you Afraid and shy I've let my chance to go by The chance that you might Love me, too" Mimo, że serce mnie boli Z miłości do Ciebie Przestraszony i nieśmiały Pozwalam, by szansa przeszła mi koło nosa Szansa, że mogłabyś Też mnie kochać (- Michael Buble - You don't know me.) I love you in a place where there is no space or time, I love you for my life Kocham cię w miejscu gdzie nie ma przestrzeni ani czasu, kocham cię na całe moje życie (- Michale Buble - A song for you) Your goodbyes left me with eyes that cry How can I go on dear, without you Twoje pożegnania zostawiły mnie z oczami, które płaczą Jak mogę kontynuować kochanie, bez ciebie You took the part that once was my heart So why not why not take all of me Wzięłaś tę część, która kiedyś była moim sercem Więc dlaczego nie, dlaczego nie bierzesz mnie całego (-Michael Buble- All of me)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-10-07 o 20:52 |
|||||||
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Ja bede ucielesnieniem twoich marzen
Powracajacym impulsem fascynacji Bede glownym watkiem w twoich myslach Obiektem i powodem twojego zatracenia I twoim szczesciem. Odkąd odszedłeś obgryzam paznokcie dniami i nocami. bolesne powody każą mi wierzyć że jeszcze spotkam się z życiem obgryzając paznokcie tonąc w łzach tak za tobą tęskniąc Bóg nie występuje w gazetach występuje w sercach. Niech znikną twoje znamiona I w zamian niech pojawi się Namalowany na twoim ciele Każdy pocałunek, każdy uścisk Nigdy nie wiedziałam Że moje usta Będą umierać z pragnienia Przepłakałam milion burz Zdmuchnęłam chmury I wtedy przybyłeś Ty Przywracając mi wiarę Bez wierszy i kwiatów Z wadami i błędami Ale trwały
|
|
#3293 |
|
Raczkowanie
|
chciała bym rozpłynać sie w twym spojrzeniu... <3
kochałam.. kocham... i będę kochać Cię ![]() Imitacja miłosći ..... - spójrz na mnie... - po co? - bo jutro mnie nie bedzie - to cześć! -Naiwna jestem -czemu tak sądzisz?? -bo cię kocham -tak, jesteś naiwna -kocham cie !! -co ?? -kocham cie!! -nie słysze, co mówiłaś ?? -że cie nienawidze !! _________________________ zatracona w wspomnieniach.... |
|
|
|
#3294 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna, Viper19, Lucyferowa, ciii, abunee, Chocolaaate, 3martyna3, Primadonna, MySmallCornerInSky, dreams_x33 , maanslaughter, xxgroszek07xx , Drift , Martusssia - Okradzione : )
Nadrobiłam, ogarnęłam, wróciłam ![]() W Polsce wypicie danej ilości piwa jest wyznacznikiem zapieczętowania znajomości. ![]() Zapamiętaj każdą myśl z dziś ,wczorajsze spojrzenie, Jutrzejszą miłość i każde darowane przewinienie. Policz rany na kolanach z minionych dziecięcych lat, Zobacz dookoła, trochę zmalał, na wartości stracił świat. Policz wszystko co zdobyłeś, pomnóż przez to, co straciłeś Pomyśl kim dla kogo kiedyś byłeś, ile razy zawiniłeś. Jako prolog chcę słyszeć rytm w tych murach. W sercu miasta słychać pulsu głuchy szept, Widać jak mechanizm reakcji zaszczepia lęk Zaburzone funkcje i odruchy destrukcyjne Sinusoidalne brzmienia, zsynchronizowane w czasie wydarzenia, Spojrzenia od niechcenia i skomplikowane przemyślenia. Paralogiczna dreams_x33 absorbeed Toogether93(Stworzyłaś mój ulubiony opis ;O ) Primadonna MyCh kontrastowa0 desiree01 3martyna3 happyend Extremalna Frizz _mandarynka xsxs KaMa2704 latin CaMa TiS Magari91 minimum4znaki agrr Otojest chciałam być Karmelowomi ciiri bajkowa grise itstoolatex3 xxgroszek07xx LoveYourEyes hoe chocapic Extremalna Papegirl cobainowa abunee CookieCrisp
< 3
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-10-07 o 21:38 |
|
|
|
#3295 |
|
Przyczajenie
|
Nie mając czasu na nic i nikogo zawsze w myśli znajdę kogoś. Zawsze trafiam na tą sama osobę czyżby to oznaczało że zakochałam się w Tobie ?
Zamknij oczy i pomyśl, że mnie tu nie ma.. I wzielo mnie dzisiaj na te pieprzone sentymenty . powspominam sobie dawne chwile przez chwile... Wbrew pozorom podoba mi się Twoje podejście do sprawy. Też chciałabym mieć na to wszystko wy***ane... |
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥
what a shame we all became such fragile, broken things co za wstyd, że staliśmy się tak wątpliwymi, rozbitymi rzeczami
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
po małej nieobecności <której pewnie nikt nie zauważył> wróciłam. ; )
PaniJana, patrysiowa_ , Kradziejka_ , Guziki xD , = Nareszcie.! Już myślałam, że się Was nie doczekam. Więcej was tu chcę.! abunee , happyend , Emaa x3 = No nie, Wy nie możecie mi tego zrobić.! Zostańcie, proOoszę.! ;( *** Dwoje ludzi spotyka się przypadkowo. A jednak, czekali na siebie całe swoje życie. *** Wierzę w słowa, nie w uczucia. *** I mówisz, że marzenia magią są .? ***
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-07 o 22:31 |
|
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
Poprawianie poduszki, czy przekręcanie się z boku na bok nie pomoże. Tutaj potrzebne jest Twoje 'dobranoc'
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
z Tobą marznąć i Ciebie ogrzewać
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
Witam
tak więc jestem pozdrawiam._______________________
Możesz sobie pogratulować, zrujnowałeś mi życie! Chcę w końcu móc zmienić stan na facebook'u z "wolny" na "w związku Tęsknie za tym co nigdy nie było i nie będzie moje Leżę na łóżku i zastanawiam się co to jest i po co siedzi w moim sercu? Szkoda że czasu nie da się cofnąć, wtedy wiedziałabym że to była moja wyobraźnia a nie rzeczywistość |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

ale nie zamierzam za to przepraszać
I gdybym chciała tak wszystkie, które okradłam wymieniać, to by mi zeszło do rana 

<3