Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 20:01   #631
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

dzięki dziewczyny za pocieszenie dobrze jest słyszeć tzn czytać słowa pocieszenia

od jutra mam L4 na 2 tygodnie, ale pojadę jutro do pracy z racji tego, że ciacho upichciłam dziewczynom, w końcu trzeba się ładnie pożegnać

ja obroczkę nosze

kootekk - co za lekarz chyba każdy normalny rodzic bałby się kłaść w nocy dziecko na brzuszku

pelnia - zdrówka życzę

Weronisiu - ale masz blondaska

apoolonia - jak to przypaliłaś dobrze, że dziury nie ma

vikicullen - a mi się podoba 1 albo 3 ten drugi ma fajny wzór, ale taki zielony kolor do mnie nie przemawia

a ja dziś złożyłam karuzelkę, któa przyszła niedawno i już myślałam, że nie działa, ale źle śrubki dokręciłam i styki nie łączyły

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:04   #632
kularek
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

szukam jakiegoś łóżka i nie mogę znaleźć takiego, które spodoba mi się od razu poszukam jeszcze trochę i idę spać
zastanawiam się drewniane czy metalowe ?

dobranoc kobietki
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:28   #633
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Hej.

Dzisiaj przyszły do mnie pieluchy tetrowe, 2 podkłady i 2 szt. majtek wielorazowych. Czeka mnie dzisiaj długie prasowanie
A dodatkowo wklejam fotki ciuszkow ostatnio zakupionych m.in przez szalejąca babcie (oczywiście moja mamę) no i mój brzusio.
Ale super zakupki no i brzuch zgrabny

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Weronisia - on jest boski !!!!
ma takie piękne włoski jaśniutkie, normalnie do schrupania. Jest drobny, ale to widać tylko na tle np Twojej dłoni- na zdjęciach, gdzie jest sam wygląda jak donoszony bobas, a nie wcześniaczek.
Trzymajcie się
Wlasnie to samo mialam napisac, wiec po prostu zacytuje

No i Weronisia, dla mnie to nie sa nudy co piszesz, ehh ja chyba juz bym chciala byc po wszystkim..

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Zabiegu na udroznienie tej nerki nie bede miala,bo lekarze boja sie ze moga wywolac porod i nie da sie tego powstrzymac,a skoro infekcji nie mam,goraczki tez nie,dreszczy brak to wklucia i sciagniecia wody z tej zablokowanej nerki tez nie bedzie..Jesli cos sie stanie i mnie skosi,to wtedy dopiero beda robic cokolwiek a tak to musze niestety wytrzymac i sie dalej meczyc jeszcze urolog zauwazyl ze mala mocno napiera glowka na pecherz,ja rano zauwazylam rozstepy pod brzuchem i w ogole ten brzuch jakis dziwny,moge normalnie oddychac i sikam po kropelkach dzis zglosilam to poloznej,to stwierdzila ze za 2-3 tyg moge juz byc po wszystkim,kurcze a u mnie to dopiero 34 tydzien skonczony,no szok nie mam sily na robienie wyprawki dalej
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze z ta nerka ale wiesz co ja tez cos normalnie oddycham i sikam kropelkami a dopiero 34 tc :P wiec nie strasz

Dasz radę ze wszystkim, wierze ze jakos to będzie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
HEJ HEJ HEJ

MELDUJĘ Z GRZESIEM SIĘ
SZYBKO WAM POSZŁO

WERA i KOTEK słodziakowe dzieciaczki - niech chowają się zdrowo i szczęśliwie

APOLONIA odpisze ci z linkiem, ale za jakies dwa dni jak dojde do siebie!!

JESTESMY W 4 CHORZY!!!!!!!!!!!
- Tosiu zap,. gardla dalej kontynucja antybiotyku
- tż grypa temp 39 i padl
- ja i Grzes: ojj tu duzo
zap gardla krtani tchawicy nosa i ucha do tego doszly od wczoraj oskrzela i zaawansowanie astmy wiec leze poce sie gotuje i czekamy na kase by leki wykupic - masakra :/
ledwo na oczy patrze wiec nadrobilam zaledwie 3 strony i uciekam bo juz mi sie w glowie kreci ;(
pa
Wspolczuje choróbka Ale moze teraz wszyscy sie wygrzejecie i w pare dni jakos bedzie lżej?
Ty lepiej grzej sie w lozku, nie siedz przed kompem i pij wszystko co tam masz, zdrowiej!!!

Kurde a ja dzis cwiczylam i chyba mała zmienila pozycję bo zaczelo mnie zgac po lewej stronie troche z dolu.. nie no czekam na kase i ide do gina prywatnie jakiegos..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:31   #634
kretencja
Zakorzenienie

Kochane, ja spadam, bo całe popołudnie się wgapiam w monitor
Dobrej nocki!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:55   #635
mimiskierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
też z rana piję kawę sypaną inaczej bym umarła chyba
no mi się wydaję że kawa jest ok, ale tylko dla tych, co mają wszystko pozamykane i ginekologicznie jest ok i dla niskociśnienowców, no ale na jej miejscu kiedy ma jakieś rozwarcie to z kawy i coli ( a już nie mówię o fajkach) to bym zrezygnowała. Coś tam o kofeinę chodziło.

No ale jeśli wszystko u Ciebie pozamykane to pij kawkę

mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:57   #636
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
dziewczyny nosicie jeszcze pierścionki/obraczki na palcach??
Tak. Nic mi nie puchnie. Pierścionek zaręczynowy i obrączkę zdejmuję tylko jak wyrabiam jakieś ciasto.

Cytat:
HEJ HEJ HEJ

MELDUJĘ Z GRZESIEM SIĘ
SZYBKO WAM POSZŁO

zap gardla krtani tchawicy nosa i ucha do tego doszly od wczoraj oskrzela i zaawansowanie astmy wiec leze poce sie gotuje i czekamy na kase by leki wykupic - masakra :/
ledwo na oczy patrze wiec nadrobilam zaledwie 3 strony i uciekam bo juz mi sie w glowie kreci ;(
pa
Zdrówka, zdrówka, zdrówka.
Ja też ciągle kicham i czuję się jakby coś mnie "brało". Trochę się boję gdzieś wyjeżdżać na Wszystkich Świętych, ale jak gin pozwoli to pewnie pojade.

Ja też zmykam. Dobranoc!
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:58   #637
Anecka
Zakorzenienie

Dobranoc

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 21:04   #638
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez nMartinixxx Pokaż wiadomość
Ostatni. mam lekką awersje do czarnych wózków. Tutaj 90% wózków to czarne.

nosze pierscionek, nie puchna i paluchy

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

kurde juz przy kompie mi zle siedziec bo brzuch mi sie nie miesci pomiedzy stolem a krzeslem, a jak odsune dalej to nie widze nic

W SR Pani pokazywala porody w wodzie i wizualizywowalysmy sobie swoj porod
bylam jedyna , ktora przyznala,ze sie boi porodu i bolu
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 21:28   #639
Aliszcze
Zakorzenienie

Pelnia, to dom w szpital się zamienił, życzę zdrowia oj, coś chorubska szaleją, teściowie mieli w sobotę przyjechać w odwiedziny, ale się pochorowali, jeden szwagier też zaziębiony. Jakaś plaga.

Weronisia, pisz śmiało co u Was, to nie są żadne nudy!! ja już nie mogę się doczekać, kiedy będziesz pokazywać nam fotki Pascala zrobione już w domu

tradycyjnie cieżko mi na żołądku, mam po prostu dosyć tego, nieważne, czy coś zjem, czy nie, wieczorem mam albo zgagę albo niestrawność:mu r: dobija mnie już to

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 07:17   #640
sylwia01485
Zadomowienie

Dzień dobry
Ojej jak tu cicho, u mnie kawka zrobiona, zasiadam przed kompem nadrabiać, a tu prawie nie ma co ...
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 07:32   #641
_paulinka2
Wtajemniczenie

pelnia zdrowiejcie !

cześć wam

wczoraj na wieczór tak mnie rozbolały zęby że pierwszy raz płakałam z bólu, myślałam że oszaleje. Do tego doszła głowa. Mama zawiozła mnie do lekarza i okazało się że tak bardzo mnie bolała 8emka głupia nikomu nie życzę takiego bólu :kwas:

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 07:39   #642
kretencja
Zakorzenienie

Witam.
A mnie po jednej nocy spokoju znowu dziś męczyły skurcze nóg. Wieczorem stopa i zaraz poszło na łydkę z przodu, a rano na chwilkę druga łydka. I wczoraj wieczorem to myślałam, że się poryczę z bólu. Co gorsza zdążyłam wyleźć spod kołdry (bo szłam siku) i zrobiło mi się strasznie zimno. Trzęsłam się ze skurczu i z zimna Mąż mnie ratował dzielnie i po paru minutach przeszło. Ale jakiś koszmar to jest. Zwiększam dawkę magnezu jeszcze o jedną tabletkę (3x1 będzie, zanim zwiększę jeszcze bardziej, poradzę się jednak gina za 1,5 tygodnia).

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-08, 07:47   #643
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cześć dziewczynki. Noc minęła ok i na szczęście żołądek przestał mnie boleć Jaka ulgaaaaaa że nie boli... Tak się ciesze że mi przeszło bo wczoraj naprawde się zaczęłam martwić że tak długo mnie trzyma... Wypiłam już inke z mleczkiem i zaraz będę jakieś śniadanko szykowała ale najpierw chciałam do was zajrzeć

A tak poza tym to dzisiaj zaczęłam równiutko 30 tc

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-08 o 07:49
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 07:51   #644
kretencja
Zakorzenienie

Ja zawsze zaglądam razem ze śniadaniem To już dla mnie rytuał, robię sobie śniadanko, herbatę (zwykle zieloną) i otwieram laptopa. A w nim onet, poczta i wizaż

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-08, 08:08   #645
mallinka
Zadomowienie

A ja zaglądam po śniadaniu, bo jem razem z TŻtem już go wyprawiłam i moge spokojnie zająć się: gmail, wizaz, fb, nk i lokalne portale info

A w ogóle to dzień dobry

Pelnia dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

Jako jedyna powiedziałaś prawdę

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
wczoraj na wieczór tak mnie rozbolały zęby że pierwszy raz płakałam z bólu, myślałam że oszaleje. Do tego doszła głowa. Mama zawiozła mnie do lekarza i okazało się że tak bardzo mnie bolała 8emka głupia nikomu nie życzę takiego bólu :kwas:
o mnie już 2 razy 8emka bolała w ciąży ona już mi od 3 lat rośnie takimi fazami... ale co najdziwniejsze zawsze jest to w czasie jakiś ważnych wydarzeń-egzaminy, urlop, imprezy rodzinne. koszmar i współczuję tego bólu

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-08, 08:10   #646
rptrbj1978
Rozeznanie

ja wsta łam juz
mam pytanie a jakie pampesy kupic do szpitala najlepiej????
wyczytałam pampers newborn
new baby?
a jakich innych firm kupujecie?
Mam wysłac tz do sklepu i musze dokładnie mu napisac

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-08 o 08:24
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:23   #647
kotek81
Zakorzenienie

Sie witam
Ja dopiero myślę nad śniadankiem

Ja do szpitala kupiłam małą paczkę Huggies newborn 2-5kg

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

no wreszcie wymyśliłam śniadanie na dżem i kakao już się patrzeć nie mogę więc idę sobie jajca na miękko ugotować
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:25   #648
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
ja wsta łam juz
new baby?
witajcie

ja kupiłam pampers new born te białe rozmiar 2 - 5
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:27   #649
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Zaraz zabieram się za nadrabianie. Rany nawet się dziś wyspałam!Mały był spokojny co jest dziwne, i aż się wystraszyłam i rano go obudziłamZeby się przekonać czy wszystko dobrze

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
ja mam dokladnie taki sam wozek mam 1 kolor ok, nie jakiś połyskujący. mnie sie podoba bardzo.

sie zaczytałam i z tz no ciekawer ciekawe

no dobra... troche sie boje
eeee no ja też się bojęale oswajam wroga

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Ostatni. mam lekką awersje do czarnych wózków. Tutaj 90% wózków to czarne.

ja juz nie-popuchły mi strasznie i jest mi przez to niewygodnie.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:27   #650
rptrbj1978
Rozeznanie

Cytat:
Sie witam
Ja dopiero myślę nad śniadankiem

Ja do szpitala kupiłam małą paczkę Huggies newborn 2-5kg

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

no wreszcie wymyśliłam śniadanie na dżem i kakao już się patrzeć nie mogę więc idę sobie jajca na miękko ugotować
oki. dzieki. co dzien zagladam do twoich tygodni sprawdzam swoje, ciekawe która z nas sie pierwsza rozpakuje??

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:28   #651
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Zabiegu na udroznienie tej nerki nie bede miala,bo lekarze boja sie ze moga wywolac porod i nie da sie tego powstrzymac,a skoro infekcji nie mam,goraczki tez nie,dreszczy brak to wklucia i sciagniecia wody z tej zablokowanej nerki tez nie bedzie..Jesli cos sie stanie i mnie skosi,to wtedy dopiero beda robic cokolwiek a tak to musze niestety wytrzymac i sie dalej meczyc jeszcze urolog zauwazyl ze mala mocno napiera glowka na pecherz,ja rano zauwazylam rozstepy pod brzuchem i w ogole ten brzuch jakis dziwny,moge normalnie oddychac i sikam po kropelkach dzis zglosilam to poloznej,to stwierdzila ze za 2-3 tyg moge juz byc po wszystkim,kurcze a u mnie to dopiero 34 tydzien skonczony,no szok nie mam sily na robienie wyprawki dalej
Trzymajcie się dzielnie!Dziecku nic nie będzie jest już silne!Dobrze, że wiadomo co Ci jest i lekarze będą na Ciebie uwarzać. Będzie dobrze.

Stary 2010-10-08, 08:28   #652
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
oki. dzieki. co dzien zagladam do twoich tygodni sprawdzam swoje, ciekawe która z nas sie pierwsza rozpakuje??
ja jestem tuż za wami - 23.11
Stary 2010-10-08, 08:38   #653
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Ja obrączkę zdjęłam jakiś czas temu. Nie puchły mi palce, ale nogi trochę, więc nigdy nie wiadomo. Czytałam kiedyś o przypadkach, że kobitkom niemal z dnia na dzień palce popuchły i trzeba było obrączkę rozcinać. To wolę nie nosić, chociaż dziwnie mi bez niej

A ja się podłamałam trochę, bo tak myślę i myślę i nie mogę wymyślić, jak sensownie zorganizować miejsce do pielęgnacji. Do sypialni wejdzie tylko łóżeczko, na nim przewijak. Drobne akcesoria do niezbędnika wrzucę, ale już większe - gdzie? Pudełko z chusteczkami, pieluchy, ciuszki... Nie wspomnę o tym, że wanienkę trzeba będzie nosić w tę i wewtę...
wpadnij do mnie-kawalerka w sumie 23m i jeden mały zapakowany po sufit pokójhumor Ci się poprawi
Ja pampersy i chusteczki daje do szuflady pod łóżeczko. Tam też wędruje zapadowa pościel. Ciuszki mam w małej komodzie. Reszta upchania gdzie się da. Na kosmetyki mam kosmetyczkę kuferek-wszystko w kupie, łatwiej mi będzie to ogarnąć. A wanienka będzie latać z miejsca na miejsce. Będzie śmiesznieW razie potrzeby mam do dyspozycji łóżko i dywan na którym rozłożę kocyk i będziemy szaleć.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiem co myśleć

po wizycie u gina nieciekawie moja córcia ma jedną nerkę powiększoną i po porodzie trzeba będzie jej zrobić usg brzuszka czy nie ma zatoru, albo innej cholery lekarz powiedział, że nie jest to nic bardzo groźnego, ale trzeba będzie nerkę zdiagnowzować później, chyba, że jakimś cudem z czasem się unormuje

TŻta nie ma i nawet nie mam komu się wypłakać w rękaw...

ale, ale, ale... gin chyba na poprawę nastroju w gabinecie, bo zobaczył moją przerażoną minę, przełączył usg na 3d i widziałam twarzyczkę mojej córeczki ale tak leżała, że nie można było dobrze zobaczyć, ale to co widziałam i dalej widzę (mam zdjęcie) to ma taki nos kartoflowaty po mnie i usta męża moi rodzice stwierdzili, że jest podobna do TŻta waży 1630 gr, czyli w normie na ten czas no i leży jeszcze sobie w poprzek, głowę ma po prawej stronie brzucha, a nogi po lewej
łatwo sie mówi spokojnie, ale spokojnieU dzieciaków to się samo wyrównuje często. Mojej koleżanki synek miał problemy z sercem, które same zanikły w ciągu miesiąca po porodzie. Postaraj się być dobrej myśli

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilke bo zaraz mykam na łózeczko. Cały dzien leże i męcze sie z tym bólem żołądka... Piłam herbaty gorzkie bo mięta okazała sie być juz pustym pudełkiem... Mam nadzieję że do jutra mi to przejdzie... Dawno sie tak źle nie czułam...

Dobranoc wszystkim...
ja też mam problemy żołądkowe bardzo często. ehhhh

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
HEJ HEJ HEJ

MELDUJĘ Z GRZESIEM SIĘ
SZYBKO WAM POSZŁO

pa
no to pieknie się załatwiliście!Dużo czosnku, dużo miodu i dużo lipy

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
nosze pierscionek, nie puchna i paluchy

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

kurde juz przy kompie mi zle siedziec bo brzuch mi sie nie miesci pomiedzy stolem a krzeslem, a jak odsune dalej to nie widze nic

no co Ty!A co one sa jakieś superbabki?ja się boję jak cholera jak o tym myslęAle kurcze strach jest chyba jak najbardziej na miejscu.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Pelnia, to dom w szpital się zamienił, życzę zdrowia oj, coś chorubska szaleją, teściowie mieli w sobotę przyjechać w odwiedziny, ale się pochorowali, jeden szwagier też zaziębiony. Jakaś plaga.

Weronisia, pisz śmiało co u Was, to nie są żadne nudy!! ja już nie mogę się doczekać, kiedy będziesz pokazywać nam fotki Pascala zrobione już w domu

tradycyjnie cieżko mi na żołądku, mam po prostu dosyć tego, nieważne, czy coś zjem, czy nie, wieczorem mam albo zgagę albo niestrawność:mu r: dobija mnie już to
o ja mam też piekną zgagę. Czasem ma wrażenie, że aż od niej zwymiotuje. Czuję się jakbym dostawała gorączki i momentami płakać mi się chce.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
ja wsta łam juz
new baby?
eee ja nie wiem jaka jest różnica. Ja kupiłam pakę pampersów 3-6 kg bo była promocja w Lidlu bardzo fajna. A drugą kupię pakę pampersów premium care 2-5. A czy new baby czy new born to nie zwracałam uwagi. patrzę na kg.

Stary 2010-10-08, 08:44   #654
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no zobaczymy
Chociaż mi gin niby wczoraj na wizycie powiedział, ze wszystko mam pozamykane na 4 spusty i raczej przed terminem nic się nie wydarzy - no ale wiadomo różnie to bywa
Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
ja jestem tuż za wami - 23.11
jeszcze się może okazać, ze nas przegonisz
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:46   #655
lisek15
Zakorzenienie

DZiewczynki lecicie, oj lecicie

Na pewno nie nadrobię Was.

My kupimy pampersy new born 2-5 kg.

Mallinka widzę,że dzisiejszy dzień będziesz miała pracowity

JA na reszcie idę do fryzjera Już nie mogę się doczekać

Patrycja gratuluje 30 tc

Kretencja ja jak miałam skurcze(nie łydek) to brałam magnezin 500 mg 3x2. Ale też skurcze możesz mieć z powodu też niższego potasu. Także lepiej skonsultuj się z lekarzem.
Ja już nie biorę magnezu i na szcz escie nie wiem co to skurcze, a zwłascza łydek. Bywały w dawniejszych latach dość bolesne

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:48   #656
mallinka
Zadomowienie

A u mnie trochę smutno bo zakupy muszę odłożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość tak się spłukaliśmy przez ten samochód że nie mam ani grosika

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:48   #657
_paulinka2
Wtajemniczenie

mallinka ból rzeczywiście masakra, ale pan doktor był tak uprzejmy że szok wiecie ? Pani w recepcji mi powiedziała że nie ma szans o tej godzinie (19) żebym weszła z bólem na kase chorych, więc ja że ok. No i przyjął mnie po 30 minutach i po mojej interwencji pan doktor (bo już mdlałam z bólu) łyknęłam nawet apap ale zero pomocy, i na koniec wizyty mi powiedział że nic nie płacę :O a do tej 8emki mallinko wsadzał mi jakieś lekarstwo bo powiedział że jak 8 się psują to wyrwać trzeba bo one nie są potrzebne a ciężko się je leczy , i wyszedł ze mną do tej pani recepcjonistki i powiedział że na NFZ pierwszy raz w sumie spotkałam się z taką uprzejmościa, wybadał tak te moje zęby, powiedział co mam robić jak będzie mnie boleć i za 3 tygodnie mam przyjść na zmianę lekarstwa. Hihi a po znieczuleniu jaka ulga :P mogłabym już iść tam spać

ja pampersy kupiłam pampers 3-6 kg, bo była super promocja, ale poluję jeszcze na te new borny pampersa premium care 2-5

dzasta, oby sie ta nereczka dzidzi unormowala (często tak bywa)

a ja jak na suwaczku mam 34 tydzień tzn że zaczynam 35

dbam o włosy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-08, 08:52   #658
lisek15
Zakorzenienie

_paulinka Wy już powoli jedną nogą na porodówce

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 08:59   #659
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no zobaczymy
Chociaż mi gin niby wczoraj na wizycie powiedział, ze wszystko mam pozamykane na 4 spusty i raczej przed terminem nic się nie wydarzy - no ale wiadomo różnie to bywa

jeszcze się może okazać, ze nas przegonisz
bardzo możliwe
ja bym chciała donosić do końca terminu ale pewnie lekarka będzie mi chciała robić cc w 39 tc. Zobaczymy
Stary 2010-10-08, 09:01   #660
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
_paulinka Wy już powoli jedną nogą na porodówce

lisku nie strasz

dzisiaj pierwsze zajęcia na uczelni, jakoś się dygam oO . nie wiem co się stałam taka roztrzęsiona w tej ciąży

dbam o włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości