|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cześć
![]() ja dzisiaj znów cały dzien w pracy .. a jutro szkola brrr 8-21 :O .. Miłego dzionka ;*
![]() |
#4473 | ||||||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No, a ja to sobie radzę z samochodem, nie miałam raczej większych przygód oprócz tej z dostawczakiem. Nie lubię się chwalić, ale wczoraj jak jechałam z instruktorką Ewą to mi powiedziała, że będę dobrze jeździć, bo ambitna bestia ze mnie jest. Kurde, pierwszy raz mi ktoś powiedział, że jestem ambitna - dziwne uczucie ale miłe ![]() No, inni instruktorzy też mnie chwalą, że technicznie jest ok, teraz wyrabiam sobie nawyk na patrzenie na znaki na skrzyżowaniach ![]() No widzisz jakie nuuudy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę już zdanego prawka, bo egzaminu to się strasznie boję. A praca, najniższa krajowa to wychodzi chyba coś koło 1050zł. Jak dla mnie jest to ciekawa propozycja i bym się modliła żeby do mnie zadzwonili, ale nie jestem obiektywna - to desperacja z powodu braku pracy przeze mnie przemawia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Czesc Sun, czesc Myszaku
![]() A ja juz prawie zebrana i za chile na uczelnie;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Rozeznanie
|
Kaś, niech moc będzie z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
Mysia to najważniejsze, że sie nie boisz pozatym nie było w tym nic Twojej winy
![]() ![]() ![]() wogóle znalazłam na necie takie oto coś http://www.ogrzewacze.net/details.html?id=17 i sie zastanawiam czy nie zamówic;D dobry patent na zimowe czekanie na przystankach ![]() ![]() ![]() dobra lece bo jeszcze w piżamie siedze .. a 3ba zaraz wyjsc;D Buziaki i Tulaki ![]()
![]() |
#4477 | ||||||
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() ja dzisiaj zabawie niedługo bo wychodze wcześniej z pracy i jade do domku ![]() ![]() ale odkąd pracuje, studiuje itd i mam mniejszą możliwość swobodnego przyjeżdzania do domu to zawsze sie z tego cieszę i mi się tęskni ![]() Kaś- króliki! świnki! ja chcę fotki z tego! musisz iść koniecznie! miłego dnia na uczelni, a z tymi krotokami to troche lipa chociaż jeżeli masz katar to może ta krew wynikać z naruszonych naczynek? no chyba że masz z tym problem od dawna Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a synuś- no cóż, pewnie ma to po mamusi ![]() ![]() jak aukcja??? wybrałaś? mam nadzieje ze tak ![]() Cytat:
Wg. mnie powinaś brać tą pracę,bo 1. kasa nie leży na ziemi 2. z pracą jest ciężko 3. trzeba zdobywać doświadczenie i każda okazja jest dobra 4. jeżeli już długo szukasz i nie masz opcji na nic innego to sprawa jest jasna 5. z pracy łatwiej jest zrezygnować niż ją znaleźć powiem Ci na swoim przykładzie- jak zaczynałam pracować (2008) było dużo więcej ofert pracy niż teraz, można było przebierać a mimo to i tak było mi trudno coś znaleźć bez konkretnego doświadczenia (miałam tlyko doś. w typowo studenckich pracach- kelnerka, barmanka, pracownik tesco itp. jedno co było lepsze to tłumacz polsko-niemiecki,ale to przez krótki czas). Dostałam okres próbny 3m-siące i 1200zł brutto (wtedy najniższa krajowa) więc na ręke to było ok.700zł. do dzisiaj nie wiem jak za to wyżyłam, ale dało rade. potem przeszłam na umowe na czas określony 1roku i dostałam 1400 brutto, potem po ok. roku 1600 brutto. Dzisiaj mija mi ok.2,5roku pracy i wcale nie mam wiele więcej:/ ale siedzę tu i szukam, a że alternatywy nie mam żadnej to się muszę cieszyć z tego co mam. Także wg mnie powinnaś się zdecydować. Zawsze możesz w takcie tej pracy wciąż wysyłać kolejne CV, a na okresie próbnym zazwycaj nie ma żadnego określonego czasu wypowiedzenia, potem na umowie na czas określony jest zazwyczaj 2tygodnie więc też nie jest źle. Cytat:
![]() Myszka ambicja to jest bardzo dobra cecha! choć nad ambicja to już "choroba". Ja Cię na oczy nie widziałam a mogę powiedzieć że przejawiasz cechy ambitnej i upartej- w tym dobrym znaczeniu-hmmm zawziętej ![]() ![]() Myszka a co z Twoją pracą? szukasz cały czas? naprawde u Ciebie też jest tak strasznie kiepsko? a co z pracą TŻ bo pisałaś że rozważa zmianę? a te maślane oczka przy opowiadaniu o instruktorze Robercie to co to? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj rano jak wychodziłam do pracy to mnie w radiu postraszyli że podobno nadciąga nie zima stulecia ale tysiąclecia!!! do -30stopni!!!! ja oczami wyobraźni widzę Antarktydę ![]() wiecie co? byłam wczoraj na squoshu- mówie wam jaka to ejst świetna gra! ktoś mógłby powiedzieć- co to za frajda jak debil odbijać piłke od ściany,ale na prawdę rewelacja! człowiek się tak fajnie męczy- tak że ma po godzinie gry więcej siły niż przed ![]() ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słoneczko bierz tą robotę! od czegos trzeba zacząć ![]() ![]() ![]() Goś dziękuje bardzo że popierasz moje postanowienie ![]() ![]() ![]() Myszka wiesz niby nic złego ale... ja widziałam (i nie tylko ja) jakim wzrokiem na mnie patrzył na tym piwie po poprawce ![]() Dziewczyny jaka dziś cudowna pogoda ![]() ![]() haha właśnie w radiu mówią że jakieś 30 km od mojego rodzinnego miasta w dość znanym klubie jest Kiss Party ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-08 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A instruktor mi mówił, że pełno jest takich cwaniczków, którzy chcą za przeproszeniem wydymać ludzi, dlatego mówił by dodać: "Oświadczenie zawiera jedną stronę i kończy się na podpisie", żeby potem jakiś jaj nie było. Serduszko jest genialne, aż się zastanawiałam czy nie kupić Tż na prezent gwiazdkowy, bo zmarźluch z niego ![]() Cytat:
![]() Naprawdę miło słyszeć, że ktoś mnie uważa za ambitną, bo wcześniej raczej słyszałam, że nie jestem ambitna, co raczej podcinało mi skrzydła, a teraz mam dodatkową motywację, bo ktoś we mnie wierzy ![]() Pracy nadal szukam, ostatnio nawet prosiłam rodzinę i znajomych by puścili w świat info, że podejmę się opieki nad jakimś dzieckiem. Jakiś czas temu zajmowałam się opóźnionym w rozwoju 7-latkiem i dawałam sobie z nim radę, więc pomyślałam, że mogłabym to robić. Miałam też propozycję pracy w knajpie jako pracownik barowy, ale zrezygnowałam, bo ta knajpa cieszy się raczej złą sławą. Nieciekawa dzielnica, narkotyki, pijaństwo i bijatyki. Może głupia jestem, ale bałabym się pracować w takiej spelunie. Tż postanowił jednak na razie nie rzucać pracy, bo kolega pomógł mu załatwić sobie co drugą sobotę wolną więc będzie mógł chodzić na kurs przewodników. Niedługo idzie na spotkanie organizacyjne ![]() Instruktor, Radek, nie Robert ![]() ![]() ![]() W ogóle z nimi wszystkimi czuję się jak z rodziną, gadamy o wszystkim, zawsze jest bardzo fajna atmosfera, jak czegoś nie wiem to nie boję się pytać. No nie mogę się nachwalić tej szkoły ![]() Szczerze to nie myślałam, że squosh to taka fajna sprawa, ale z Twojego opisu wynika, że się nieźle wybawiłaś ![]() ![]() A tak poza tym, to wyszywam dla Tż mapkę Wielkich Węgier (czyli tych w których skłąd wchodziły tereny np. dzisiejszej Chorwacji czy Słowacji, a do których Węgrom bardzo tęskno). Nie myślałam, że tyle roboty będzie przy tym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam. Jupiiijajajej za 2 tyg tzn 21-22 mam wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
eeeee a to dlaczego? cóż za niesprawiedliwość:/
ja też ![]() ![]() mi się znowu plany posypały ![]() ![]() ![]() yyy a gdzie się wszystkie podziały?? pewnie jak piątek to balujecie, a tylko ja w domu siedzę ![]()
#4483 |
Zadomowienie
|
ygerna jaki taniec?
![]() ja miałam kontynuować kurs, ale czasu brak, zajęcia są w środy, a to najgorszy dzień jaki może być. później zapisuję się na pewno ![]() ja dziś nie szaleję mimo, że jest piątek, wychodzę na chwilę na piwo wieczorem i tyle
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Agat kurde trzeba bylo sie ze mna umawiac bo ja tez siedze w domu!
![]() A niesprawiedliwosc taka ze mamy konferencje i akurat tylko z ludzmi z tego zakladu mam zajecia w czw i pt. |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zadomowienie
|
Wpadam tu na szybkie dzień dobry
![]() zostawiam gorącą czekolade na rozgrzenie ![]() i mykam do szkoły ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry babeczki
![]() ![]() Słoneczko to miłego siedzenia w szkole..mnie za tydzień czeka to samo.. ![]() Myszka no to fajnie masz w tej szkole..nic tylko zazdrościc... ![]() ![]() ![]() Gosia widzę,że aktywnie spędzasz czas..chyba bedę musiała zacząc brac z Ciebie przykład. a gdzie się podziała reszta? Maryś, Lala, Asia, Kropelka..? ![]() ![]() Dzisiaj mam wizyte mojej babci więc uciekam sprzątac domek.. ![]() ![]()
#4487 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Muzyka na dzis. Wstalam i odkad otworzylam oczka to nucę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Kocham ta piosenkę
![]() ![]() jak poznałam mojego tżta to ciągle leciała w głośnikach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Kaś, ja kocham tą piosenkę ![]() ![]() Riave- masz na imię Magda czy Roksana??? wiem że są u Nas dwie nowe ale imion jeszcze nie przyswoiłam ![]() ja dzis planuję pouczyc się jeszcze trochę, odkurzyc w pokoju i może pojadę spotkać się z rodzicami bo przyjeżdżają na zakupy do lbn ![]() Słoneczko dziękuję za czekoladkę! ja Was mogę poczęstować białą herbata z płatkami róży ![]()
#4492 |
Zakorzenienie
|
Dajesz herbatke to juz wogole nie bede musiala wychodzic z lozeczka
![]() Ja dzis sie mam z kolega zobaczyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
oooo tyyyyyyy leniu:P
szkoda że ja nie mam laptopa, też bym się z łóżka nie ruszyła ![]() ![]()
#4494 |
Zakorzenienie
|
Wiem, jestem ogromnym leniem. Dosłownie ogromnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
jestem większym!
![]() ja teraz na okrągło słucham kawałka Toto-Africa ![]()
#4496 |
Zakorzenienie
|
A ja "I" w wykonaniu Kamila Bednarka(
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
no to też jest fajne
![]() ![]() ja uciekam bo rodzice już jadą więc muszę się wyszykować ![]() ![]()
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na latino ladies też miałam iść, bardzo chciałam iść na salsę no i poszłam na zajęcia dla początkujących, chciałabym iść na 2 stopien tylko z partnerami bywa różnie.. mam paskudny humor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Madzia co jest?a nasze imiona?
gg22- Małgosia kropelkaa- Marta Legionistka- Natalia nietypowynick- Kaś Babcia Jaga- Asia lala- Aguś ygerna- Agata lenka- marlena myszka- Andżelika marys- Marysia cu.kinia- Kinga sun in the winter- Roksana Kachaaa- Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
dziękuję za listę, w pierwszym poście też są wasze imiona tylko jeszcze za bardzo nie pamiętam
![]() mam jakieś obniżenie nastroju, chyba za dużo myślę i za bardzo koncentruję się na tym co było i na takim głupim gdybaniu 'bo jakby coś kiedyś to teraz może by było inaczej' to najgorsze co może być.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.