![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorówka, Pielęgnacja, Minerały
witam
![]() czy znajdziesz coś za: v krem IWOSTIN Sensitia 75 ml - NOWY (3 sztuki) v żel pod prysznic "Honey" Kings & Queens -NOWY, 3 razy użyty v balsam do ciała "Honey" Kings & Queens -NOWY, nieuzywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ach...kurczę...ten puderek jednak nie dla mnie ;( Szkoda, a sam rózyk NYX, to dla mnie zbyt mała zamianka..No nic, może kiedy indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
hej
![]() ja mam świetny krem do rąk, zapłaciłam 80zł http://www.tuttoluxobeauty.co.uk/Swi...n-300ml_75.htm mogłabym odlać 50ml ![]() JEśli chodzi o bronzer to również mogę zrobić odsypkę - mam od sióstr Olsen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
narazie nic:0 ale pisze to dlatego bo nie kojarze niektorych rzeczy z dokladki a jestem ich ciekawa wiec bede cos o nich szukac
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to może jeszcze z Joppy:
sampel w woreczku Light Concealer podkład Lightest #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy) Jeśli ok to wyślij adres na priv ![]()
![]() |
#67 |
BAN stały
|
ahh to był taki bronzer sypki zakończony pędzlem i używałam go trzymając, więc napisy mi się starły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Perfumy o które pytałaś to Kenzo Ca Sent Beau.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie też krem Iwostin Sensitia oraz odsypka Short Cake z EDM (nie wiem jaką ma wartośc?)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Witaj, to może za kremik pod oczy YR ten iwostin i Karmel brązujący do ciała Perfecta DAX COSMETISC (ok. 60%)?
pozdrawiam ania
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej! Pisałaś w moim wątku książkowym w sprawie "kuchnii azjatyckiej"
![]() Ja u Ciebie znalazłam sporo interesujących mnie kosmetyków, szczególnie minerały. Podoba mi się, w kolejności od tego, co chciałabym najbardziej: - sampel Medium Beige -Semi Matte bez LL (nieotwarty) - sampel Medium Beige Neutral -Matte bez LL (nieotwarty) - odsypka Aussie Perk Me Up (z Biga) - róż Come What May -odsypka z Biga ( nie znalazłam fotki tego short cake, czy jest bardziej różowy niż ten? Ogolnie zależy mi an takim cukierkowo różowym, nie wiem czy któryś z tych minerałowych taki jest? ![]() - odsypka cienia Jane Eyre, Tuesday Night Fever (ogólnie interesują mnie beże, brzoskwinie i karmele, wyszukałam, ze te mogłyby się nadawać ![]() Black on Black Sable Eyeshadow Brush - sampel Linen -Matte bez LL (90%) - sampel Sandy Fair -Intensive bez LL (90%) - odsypka maski algowej z aloesem z serii gabinetowej firmy Bielenda pomadka Round Lipstick NYX 'Fig'- 2 razy użyta To również bym chciała, ale w drugiej kolejności: v Krem rozświetlający do twarzy Morning Glow CLEAN & CLEAR, beztłuszczowa formuła (ok. 70%) v Maseczka Feng Shui z żeńszeniem, lotosem i witaminą C firmy MINCER v Karmel brązujący do ciała Perfecta DAX COSMETISC (ok. 60%) v Szczotka do masażu ciała ALM COSMETICS (nowa i nieużywana) v balsam do ciała "Honey" Kings & Queens -NOWY, nieuzywany § Tester pokładu scenicznego nr 02 Ciepły beż SORAYA § Tester pokładu Magic Skin nr 02 ASTOR § Tester pokładu Cashmere Touch, nr 22 Sable Sand Beige RIMMEL Tyle, że kompletnie się nie orientuję ile te odsypki itd. są warte, więc Ty musisz wybrać ile mogłabyś oddać za książkę. Może jeszcze byś coś sobie dobrała? Mam sporo anglojęzycznych, a widziałam, że takich poszukujesz. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Coś ode mnie za
§ Korektor w płynie NATURAL COLLECTION, odcień Fair (70%) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś u mnie o książki. Mnie interesuje najbardziej żel lub balsam Kings&Queens
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej, doszły kosmetyki i ten krem Sensitia jest taki świetny, że z chęcią przygarnełabym jeszcze jeden.
Widzę że masz w wish kremy antycellulitowe, może skusiłabyś się na ten ode mnie? Jest o wiele droższy od Twojego kremu, ale i tak z chęcią się wymienię ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana wymianą. Proszę o informację, co dokładnie proponujesz? Jeden z wybranych przez Ciebie kosmetyków za korektor? Dla mnie może to być którykolwiek z nich
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Interesuje mnie - odsypka cienia Jane Eyre , Shady Violets, Freckles, Lover’s Lane . Jak duża jest ta odsypka i w czym ją wysyłasz (nie mam doświadczenia w wymianach...)? Czy powinnam wybrać jeden kolor, czy jaka będzie równowartość maseczki? Proszę o pomoc. Czy cienie są błyszczące? Interesują mnie cienie bez drobinek, dlatego jeśli te mają drobinki, napisz które z Twoich odsypek cieni mineralnych są bez drobinek. I czy w ogóle ta wymiana jest możliwa. ![]() Pasta ma 75ml. Edytowane przez Chatte Blanche Czas edycji: 2010-09-28 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie potrafię odczytać kodu, podam Ci go może Ty się znasz na tej firmie.
![]() AV5261A 22H03/3 Kiedyś pytałam o tą wodę (inna buteleczka) na forum o kodach kosmetyków ale nikt nie potrafił mi rozwikłać Avenki. W dekalkulatorze nie pojawia się odpowiedź. ![]() W każdym bądź razie kupiłam ją na początku sierpnia, otworzyłam jakoś po tygodniu i raz użyłam. Jest świeża bo kupiona w aptece, a wątpię by tam mieli coś przeterminowanego. ![]() ![]() Olej ze słodkich migdałów już sobie kupiłam więc jeśli można to chętnie wypróbowałabym: rozpuszczalny kolagen z elastyną (Naturalis) ![]() Może być? Jeśli nie to może: olej kokosowy? ![]()
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Odpisałam w swoim wątku ale widzę że nie śledzisz poszczególnych wątków, tak więc kopiuje:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Dla mnie wymiana jest w porządku. Proponuję przesyłkę ekonomiczną, aby było taniej. Potwierdź, proszę, to wymienimy się adresami
![]() Edytowane przez Chatte Blanche Czas edycji: 2010-09-29 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Hej, trochę nie wiem jak wyceniasz balsam, ja chętnie oddam oba Clarksony (załączam zdjęcia) - książki są lekko używane, ciut przybrudzone, ale niezniszczone - stan db. Ewentualnie poprosiłabym do balsamu odsypkę maski algowej Bielendy na spróbowanie
![]()
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Ok, to Chmielewska + Clarkson za balsam + odsypkę maski (powiedzmy na 3 użycia?)? Tylko tak jak wspomniałam w wątku, Chmielewska jest z dedykacją na jednej z pierwszych stron (dostałam ją od koleżanki na urodziny, wpisała mi tam życzenia).
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ok, pasuje mi.
![]() Jeśli chodzi o róże, to ten 'short cake' bymi pasował. Jak da radę ( ![]() ![]() Odsypki są w woreczkach strunowych czy w jakichś innych pojemniczkach? Jeśli masz jakieś pytania co do książki - pisz, jeśli to wszystko, to czekam na PW z adresem.
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2010-09-30 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Hej ! żel z Plante System jest już zarezerwowany ...
Nie znalazłam nic co by przebiło wymiankę :P Pozdrawiam
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Pisałaś do mnie o Joelle Cosmetics - mineralny Bronzer oraz Avon Planet SPA - Arizona Hot Sands Body Conditioning Treatment - Odżywka do ciała pod prysznic. Byłabym zainteresowana minerałkami :
- Joppa: podkład Light #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy) - sampel Multitasking Neutral -Matte bez LL (95%) - pędzelek Oval Concealer Brush -sampel Ivory -Semi-Matte bez LL (95% zużycia) Oczywiście zaproponuj za które z tych rzeczy mogłabyś się wymienić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
To może tak :
- Joppa: podkład Light #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy) - sampel Multitasking Neutral -Matte bez LL (95%) - sampel Ivory -Semi-Matte bez LL (95% zużycia) I oddam za to obydwie rzeczy, którymi jesteś zainteresowana, czyli odżywka pod prysznic i bronzer. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Odsypka którą proponujesz bardzo chętnie, ale nie lubię woreczków strunowych :/ Gdyby wszystkie te odsypki były w słoiczkach to brałabym bez zastanowienia ![]() Podoba mi się antycellulitowa sól do kąpieli Swedish Spa Minerals ORIFLAME (nowa i nieużywana) To może ta sól i 2 sample? Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2010-10-04 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to jak chcesz, albo antycellulitowa sól do kąpieli Swedish Spa Minerals ORIFLAME albo sample za te 2 rzeczy ode mnie. Co bardziej Ci pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
- Joppa: podkład Light #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy)
- sampel Ivory -Semi-Matte bez LL (95% zużycia) - odsypkę podkładu 'Light Neutral' Intensive EDM - odsypka Kaolin Powder Sunlight (ale odsypki bardzo prosiłabym w słoiczkach ![]() Taka wymianka odpowiada? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Wpadła mi w oko jedynie szczotka do masażu...najpilniej mi potrzeba teraz jasnego transparentnego pudru matującego wpadającego w żółć-nie w róż, szkoda że Twój true match ma inny odcień...Będę zaglądać, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podobają mi się olejek monoi i Oval Cancealer. Nie wypatrzysz u mnie niczego więcej?
Skorzystam tez z okazji - czy miejsce na zamówienie Lucy nadal aktualne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.