|
|
#2131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)
No to siedzimy tam już obie
![]() Cytat:
zabawa lepsza niz na oczepinach.
|
|
|
|
|
#2132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
raz lepiej, raz gorzej czasami tak jak Aleks jestem fed up with ślub, ale zobaczymy jak to wyjdzie.. czasami zastanawiam sie, czy dobrze robie, ale z drugiej strony zyc bez niego nie moge..sensitiv, witamy w skromnych progach
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2134 |
|
Wtajemniczenie
|
Szwagierka mojego M. miała woalkę, na pocztę wrzucę zdjęcie. Generalnie całą retro była, bo dodatkowo miała jeszcze futrzaną narzutkę do kościoła.
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam
![]() Do jutra dziewczynki ![]() P-o-n-y do wieczorka!
|
|
|
|
#2136 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo potrzymać ![]() Cytat:
wiesz, w każdym związku zdarzają sie kryzysy a skoro jesteś pewna,że Kochasz go i nie możesz żyć bez niego to powiedz tym wątpliwością "sio" ![]() Cytat:
3maj sie
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd ja wiedziałam, że będziesz chciała
![]() ale fakt faktem, przezycie niesamowite. Najpierw PM i panna nr 1 podnoszą do góry zwoje sukni z trenem. w tym czasie panna nr 2 zawija halkę z tym kołem do góry, i PM i 1 wpychają suknie do tej takiej kieszonki co sie utworzyła z halki. Potem 1i 2 podnoszą wyżej i PM może wreszcie zrobić siku ![]() Nie wiem, czy to dobrze opisałam, ale bycie nr 1 było śmieszne
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj madzia - ja tak mam co chwila takie sytuacje - powinnam zapisywac chyba bo juz wielu nie pamietam....
Moi znajomi to sie juz tak przyzwyczaili, ze nic ich nie dziwi wmoim wykonaniu... Kiedys mi strzelilo kolo w aucie (opona znaczy sie) a ze podczas tego taki huk byl, autem szarpnelo i moja pierwsza mysl byla "silnik mi odpadl?" Do dzis znajomi, jak mam dalej gdzies jechac mi mowia, zbeym uwazala na silnik ![]() A ostatnio moiwlam to kolezance i jej tlumacze, "ale to nie tak, ze ja tak myslalam, tylko ta mysl mi sie tak sama w glowie pojawila, bez myslenia" a kolezanka - aaa to ty tak pomyslalas bez myslenia mam rozumiec? aaa i rozesmialam sie na slubie przyjaciolki - niechcacy oczywiscie - a bylam jej swiadkiem wiec w USC siedzialam w pierwszym rzedzie kolo pary mlodej.... moj niekontrolowany wybuch smiechu mial miejsce w momencie jak urzedniczka pytala czy dzieci beda mialy nazwisko meza - do dzis mi to wypominaja i maz przyjaciolki mowi, ze on juz zbiera rozne dzwonki w tel typu muczace krowy i ze sie kiedys zemsci ![]() ojjj ja sie sama czasem sobie dziwie jak mozna byc takim zakreconym osobnikiem jak ja
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-10-08 o 15:08 |
|
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zapisuj jaka pamiątka bedzie na starość
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że skoro oboje macie takie tradcyjne podejście, to już tuż-tuż btw. śląsk górą! Cytat:
z colą to najpyszniejszy drink na świecie (raz na jakiś czas )nie wiem, czy to komplement Arrakis, ja też czytam ten wątek od wczoraj i też mogłabym coś od siebie dorzucić (jak mi żul powiedział: ”ale śmierdzisz” - tylko bardziej wulgarnie - albo mój talent do wyśmiewania się z wykładowców, gdy Ci stoją za mną lub mnei mijają a teraz sobie przypomniałam, jak kiedyś klepnęłam w tyłek tatę P., bo myślałam, że to mój luby o ślizganiu się, przejęzyczaniu itp. nie wspomnę) w ogóle niektóre dziewczyny piszą tam rzeczy,których ja bym za żenujące nie uznała. no sorry - też mi megasiara powiedzieć ”dzień dobry” zamiast ”do widzenia” ![]() I tego - ja mam wrażenie, że moje zaręczyny bedą do d... P. wie, co mi się podoba, wie, że tego chcę, co za niespodzianka...? A jak ja się teraz stresuję organizacją ślubu, to co będzie po? nie chce cichego ślubu bez najbliższych... ale nie chcę też walk o każdą pierdołkę. buuu
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-10-08 o 15:45 |
||
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Umieraaaaam. Calutką noc nie mogłam spać. Najpierw bardzo mnie bolał żołądek i mi go aż tak "wywaliło" na wierzch. Tak zaraz pod żebrami miałam taką wielką twardą gulę, która bolała i mnie mdliło. Więc nic nie jadłam, bo nie mogłam. Więc byłam później głodna i dlatego nie mogłam zasnąć. Jak przeszedł ból (o 3 w nocy) zjadłam pół opakowania takich mini grzanek ze śmietankowym Almette, maniuński słoiczek grzybków marynowanych, kanapkę z pasztetem i przepiłam sokiem wiśniowym. Położyłam się do łóżka. Po 30 min uświadomiłam sobie, że nie umyłam zębów więc wstałam dokonać jest czynności. Zaczęło mi się przelewać w brzuchu co było na tyle irytujące, że nie mogłam oczywiście zasnąć. Włączyłam radio i sobie sluchałam muzyki. Leciała smutna piosenka i się popłakałam. Jak się popłakałam to mnie rozbolała głowa... i tak do 6 rano. Potem musiałam przysnąć, bo budzik przed 7 mnie obudził... ehhh masakra ot co. I jeszcze zajęcia taaaaaaaaaakie nudne ![]() Ale kupiłam sobie czapeczkę w Cubusie bo dzisiaj było -3 stopnie rano a wolę dbać o zatoki więc będzie lans ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() Ale tak, od 2 lat w zimie było -30.
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis widzę, że się wkręciłaś
uwielbiam tego typu wątki. kiedyś wpadłam na wątek "najśmieszniejsze teksy dzieci" i spisałam sobie kilkaPiotruś(3,0) słucha opowieści o tym, że jak był mały to był karmiony piersią. Zafascynowany opowieścią pyta: -z którego cycuszka piłem mleczko, a z którego herbatkę? Piotrek(3,6) siedzi w fotelu i co chwila zagląda do swoich majteczek. Po kilku takich spojrzeniach na przyrodzenie odzywa się: -maamooo....chcesz zobaczyć potwora? Pewnego ranka gdy robiłam śniadanie Piotruś(3,6) wszedł cicho do kuchni i niespodziewanie mnie ugryzł w tyłek. Gdy odkręciłam się do niego zaskoczona powiedział: - mmmmm...,ale pyszny tyłeczek Piotrek(4,0) o 6 rano prosi mnie abym poczytała mu książkę. Ja w półśnie próbuję otworzyć oczy, ale nie bardzo mi to wychodzi. Mówię do Piotrka: -zobacz, że oczy same mi się zamykają! On na to: nie, ty specjalnie nimi mlaskasz! Piotrek widzi jak pierwszy raz karmię butelką jego młodszego brata. Zdziwiony pyta: - mamoooo - to już cycki zamknęłaś? Olka, co Ty mi tu gadasz:P zawsze w zimie jak mówią w prognozie, że w Polsce będzie (powiedzmy) od -20 do -15 stopni to znaczy, że suwałki mają -20 a wrocław -15 ![]() Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-10-08 o 16:12 |
|
|
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekma do domku, miłego wieczoru moje Panie
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olka, poka czapkę i odeśpij sobie dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ja w ogóle myślę, że na wątku nie ma żadnej dziewczyny z Suwałk, bo wszystkie zamarzły
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nareszcie piątek i dzisiaj się wyśpię. Bu. Obładowałam się kserami z biochemii, bo oczywiście mam w jeden dzień laborki i seminaria z wejściówkami. Poza tym mikrobiologia jest fajna, przynajmniej to laboratorium jest wypaśne, extra i świetnych mamy prowadzących. Już chcę założyć własną, bakteryjną kolonię a'la simcity ![]() I chce mi się spaaać A tu jeszcze muszę na TŻ czekać aż przyjedzie...
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, w wysłanych
![]() Zjadłam sobie obiadek i zaraz pójdę do wyrka bo wieczorem możliwe, że z chłopakami gdzieś pójdę
|
|
#2151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, low ju tu
![]() A ja Wam zazdroszczę wyspania się... ja muszę wstać jutro o 8, bo przyjdzie pan od gazu, sprawdzić czy jest szczelne wszystko, a potem magisterka... choć 5-6 stron wypocić muszę
|
|
|
|
#2154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to co Was tak cisną z tą magisterką? Przecież ledwo rok akademicki się zaczął...
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisną, bo mam niezaliczony semestr poprzedni z powodu braku wpisu z seminarium
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to będzie fajne
Naj, pagka ma rację - panowie kontrolerzy nie bywają punktualni
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
To musisz mieć całą pracę napisaną żeby Ci dali wpis z seminarium z czwartego roku?
|
#2158 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo to taki typ, że jak się nie da drzwiami to wejdą oknem i idą przez życie z hasłem: nic na siłę... wszystko młotkiem![]() Tak trzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Osoba, która Cię kocha, osoba, którą Ty kochasz, uklęknie przed Tobą i jak to zestresowany facet łamiącym się głosem zapyta czy chcesz być jego żoną. Czekasz na to tak długo, że pewnie ze wzruszenia Ci stanie gula w gardle, i będzie musiał pochrząkać żebyś wykrztusiła z siebie to tak. A potem przyjdziesz do nas i z wypiekami na twarzy i przejęciem nam opowiesz wszystko. Zobaczysz będzie cudownie Cytat:
Pomyśl tak samo i od razu zrobi Ci się lepiej.
|
|
#2159 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wolę Amaretto z colą ![]() na pół roku TŻ zabiera mnie do Krakowa |
|||||
|
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki za tamte słowa o zaręczynach ciekawa jestem, jak to będzie ![]() ooo, na pół roku? WOW, a w jakimż to celu?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-10-08 o 17:11 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

zabawa lepsza niz na oczepinach.

)

. a jeszcze dwie godziny. No i w ogóle to w porządku

koniec dobroci !