|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Infatuated a którą fotka najbardziej oddaje kolorek?? i odpowiedz na moje pytanka wcześniejsze jakbyś mogła
![]() Enchanted no ja tym bardziej, ale dziękuję
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-08 o 17:52 |
|
|
|
#1833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi dobrze we włosach maksymalnie do łopatek, najlepiej takich do ramion, więc nawet nie mam co zapuszczac. Ja malutka jestem, mam tylko 158cm więc w długich nie jest mi dobrze ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
tylko używaj czegoś do farbowanych, bo Londa lubi się szybko wypłukiwac A które zdjecie najbardziej oddaje kolor? Bo na tym ostatnim odcień taki cieplutki.. |
||
|
|
|
#1834 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a któraś z Was próbowała nisim fast na porost? Ja kiedyś chciałam spróbować, ale że wcześniej używałam alpecinu z kofeiną przeciw wypadaniu włosów i nie przyniósł żadnych skutków, zrezygnowałam z nisimu bo nie wierzę że zadziała na mnie
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrost popielaty sredni blond, mniej wiecej jak na pudełku garnier 11, moze ciut ciemniejszy, rozjasnil się do fajnego beżu, mam nadzieje ze nie zrobi się złoty ;D reszta ładnie się ochłodziła, wysrebrzyła bym nawet powiedziała, jak widać nie bez powodu w nazwie farby jest 'platynowo-srebrny ' stan włosów bez zmian, a dołączona odżywka jest boska
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam poziom 5-6 ![]() Dziewczyny to co radzicie?? ![]() Zostawac przy deluxe+syoss czy iśc do fryzjera?? Nie wiem co robic
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
no to czekam na efekty farbowania
wlasnie siedze z Syossem na glowie.. troszke szczypie ale zaraz pewnie przestanie oby tylko było dobrze... jeszcze jakies 40min. i będę zmywać.
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
hehe to wszyscy czekaja
a jak radzicie przyz zmywaniu zrobic? spienic woda i jeszcze chwile trzymac czy jak? bo ja zawsze tylko woda zmywalam a pozniej szampon2 razy i odzywka.
|
|
#1840 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny w niedziele mam chrzciny i chciałabym do tego czasu sie zafarbować
Byłam dzisiaj w rossmanie i wyposażyłam się w Palette Deluxe 100 oraz w 2 x Syossa 9-5 (ponieważ wolę zeby zostało niż zeby brakło) A wiecie że był w promocji za 14,99 a na paragonie za 17,99 i zauwazylam to i poszlam do nich tak więc uważajcie jak będziecie kupować bo mogli nie wbić na kasy :P Ewcia lub bunny powiedzcie mi teraz co i jak robić bo nie wiem dokładnie, a i mam pytanko czy zdąrze w 2 dni to zrobic i czy mozna tak chodzi mi o to czy kolor chyci??Chodzi o to czy jeśli dzisiaj mama mi nałozy podkład to czy jutro wieczorem albo w niedziele rano będzie mogła nałozyc farbę czy trzeba czekać az wlosy będa tłusciejsze??Bo w niedziele o 11.30 mam chrzciny i chcialabym wiedziec ![]() A i jeszcze jedno czy mogę ten palette deluxe nałozyc na całe włosy czy tylko na odrosty??Chciałabym zeby ten syoss chycil mi całe włosy nie znam się dlatego pytam ![]() |
|
|
|
#1841 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() deluxe daj na same odrosty, tak jak Ci pisałam a w sobotę wieczorem syoss'a też na same odrosty i potem jakieś 5 minut przed spłukaniem przeciągnij na całośc i wmasuj, potrzymaj 5-10 minut i płucz ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Bo jak na całych to od razu płucz, a jak tylko na odrostach to spień trochę i potrzymaj 5 min. i płucz ![]()
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-08 o 18:52 |
||
|
|
|
#1842 |
|
Rozeznanie
|
Ewciu
Mam na samych odrostach. Trzymam juz 50minut. takze zaraz chyba przeciagne na reszte wlosow tak na 10min. i zmywam.
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się ładnie wypłukiwał :P hmm..chyba fot nr 3 ale robiłam tuż przez zmrokiem wiec za dużo nie poobserwowałam kolorku w świetle dziennym ;D
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
ewcia ale chyci tak samo czy gorzej? ma to jakis wpływ te 3 dni dłuzej??wlosy wtedy lepiej łapią??
A nie mozna dac deluxe na całe włosy?? Tak pytam bo moze wyszłyby jasniejsze wtedy?? |
|
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
ide zmywac.
to jak robic ewciu? chociaz kurde jak tak patrze to mam kolor jasnorudy.. ale mokre sa wiadomo. trzymam juz godzine, 15minut. co mowicie, zmywac czy jeszcze poczekac chwile?
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
zmywaj, farba co miała rozjaśnić to rozjaśniła
![]() jak wysuszysz się okaże co z tym rudym, póki co nie panikuj
|
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny za nie dlugo idę farbować z mamą te odrosty tylko mój aniołek mały zaśnie , ma nadzieje że nie wyjdą rude
![]() Powiedzcie mi ile trzymać na tych odrostach???Pisze 30 - 40 minut |
|
|
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochaneczka czekam czekam odezwij się jak tam włoski
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-08 o 20:15 |
|
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
aaj musze niestety się wstrzymać z tym az do poniedzialku bo mama sie nie zadobrze czuje , no nic w poniedzialek się odezwe i zdam relacje co i jak
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam kochaneczka wyszło?
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczynki dzis zwrocily moja uwage ziolowe szampony w yves rocher, uzywala ktoras?http://www.yves-rocher.com.pl/szampo...wlosow_suchych
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
no ja juz po.. wysuszyłam wlosy i.. rudawo niestety na odroscie;/ taki biszkoptowy jakby..
pocieszam sie ze moze to tylko przy sztucznym swietle tak wyglada.. bo na zdjeciach tragedia- rudy ze hoho. wkleje Wam jutro fotki w dziennym swietle bo teraz to bez sensu. Ale wlosy nie sa zniszczone, bardzo sie blyszcza. nie uzywalam jeszcze nic z fioletem, moze jutro.. zobaczymy..
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Blondyneczki
![]() Przyznam, że codziennie zaglądam na Wasz topik Również miałam wiele przygód związanych z tym pięknym kolorem włosów jakim jest blond. Ostatnio postawiłam na ciemniejsze blondy, ale teraz znowu kusi mnie na coś jaśniejszego i w związku z tym mam pytanko a nie znam większych speców od blondu od Was ![]() Mianowicie ... obecnie mam na głowie dość sprany odcień Blond Belle Color ... czyli jest taki średni blond a na odroście trochę ciemniejszy. I zastanawiam się czy farba Londacolor Naturals odcień Perłowy Blond rozjaśni mi włoski ? ... Chciałabym uzyskać taki naturalny jasny blond bez żadnej żółci czy rudości. Może któraś z Was Kochane będzie w stanie mi pomóc albo proszę chociaż o wyrażenie Waszej opinii na ten temat ![]() Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Was Blondyneczki
|
#1855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudny kolor ![]() wooow ja juz dosc powiedziałam farba rozjaśniającym hmm ciekawe jak kolor bedzie sie wypłukiwał ... ale mysle ze odcien platynowo-srebrny raczej bez rudościpieknyyy mam pytanie czy włoski na ktore nakładałas londe było ciemniejsze jasniejsze od moich?ja załączam foto z wyraźniejszym kolorkiem
|
|
#1856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Takich włosków jak na fotce już nie posiadam.Obecnie mam takie jak w awatarze.Ale odrost się wyróżniał bardzo a ja tego nie mogłam strawić. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wklejam swoje zdjęcia, mam nadzieję, ze uda Wam sie stwierdzić jaki mam odrost i jak najlepiej pofarbować, żeby odrost wyszedł tak jak reszta, jak będzie potrzeba to zrobie jakieś inne zdjęcie, ale teraz nie mam czasu, a chce pozbyć się już odrostu
a w świetle wyjdzie inaczej, zdjęcia są aktualne bo robione w ostatnią niedziele
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
kochaneczka daj zdjęcia
![]() Ja używalam Nisimu, ktoras z Was pytala. Na KWC zostawiłam opinię ![]() Teraz zamówiłam dopalacze do włosów Na pewno dam znac jak dzialaja![]() Ewcia pomyśl o Loreal Majirel-ta farba jest dość dobra. Ewentualnie polecam Ci Alfaparf-jeszcze lepsza. Zamow kolorek bezowy, nałoz i ciesz sie nowym kolorkiem |
|
|
|
#1859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę Ci, aby Tobie długo kolorek się trzymał ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() A nakładałaś ją na wczesniej farbowany odrost prawda? |
||
|
|
|
#1860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co pokryje odrost a nie bedzie farba rozjasniajaca wellaton ,garnierki ,loreal odpada te ultrarozjasniajace itplondą miałam kiedys farbowane włoski w salonie , włoski ok po koloryzacji bez zmian kondycja farba rowno i stopniowo dlatego z sentymentem patrze na ta firme zastanawiam sie czy na ,moich by złapała![]() to jest farba z tej serii???
W myślach wszystko ma początek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2010-10-09 o 07:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

to chyba tylko tym się różnią, chociaż nie jestem specem w tych sprawach

a moje cieniutkie, mam nadzieje ze stopniowo pozbędę sie tych co są na końcach zniszczone 
tylko używaj czegoś do farbowanych, bo Londa lubi się szybko wypłukiwac