|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Cytat:
Tak upiłam sobie-masz jakiś problem-zazdrościsz mi ze mogę sobie pozwolić na kolejną parę Już pomine fakt ze sama zamawiałaś na sigmie Jak i część dziewczyn z wątku-co nie firmowe może Za tanie na Twój akże wysoki poziom życia![]() Tak bardzo Ci zazdroszcze ze możesz kupić dziecku drogi wózek ![]() Za to Twój Oliwier wyrośnie na kolejnego zapatrzonego w sobie Małego egoisty-ale bogatego oczywiście Anulka
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Miałam wenę poniosło mnie
dodałam zdjęcia.Spokojnie moich nie ma hehe... bo na 600 zdjęć na żadnym dobrze nie wyszłam
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
Heh, dzięki dziewczyny za komentarze...dodałam jeszcze kilka, zrobilam przed chwilą jak sprzatają
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() resztę zostawię bez komentarza |
|
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull fajny ten stolik i krzesełka tez chcemy kupic natanowi, mysłałam o tych z ikei ale jak beda drogie to odpuszcze.
Piekny portrecik Milenki moze masz cos w ustawieniach? czy to mnie już pada na wzrok?? Caro ) ale z innych powodów Marika bedzie dobrze, jestes kontaktowa i symatyczna osobą więc szybko sobie znajdziesz znajomych. trzymam kciuki Igorek jak zawsze przystojniak musisz kiedys do mnie przyjechac, no musisz! Blondynka szkoda ze do mojej wypowiedzi sie nie odnioslas, a byla to odpowiedz na Twoje pytanie, a bardzo mnei ciekawi po jaką cholere wypowiadasz sie na forum które jest do nieczego.
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Anulka ![]() dziewczynek jeszcze nie widzialam ... Kurka i Caro nie wiem jak Wy, ale ja zaraz lece po nowy wozek bo mam kompleksy, a Olek traume ![]() Milej soboty ![]() |
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa natan pewnie temu ciągle mnie bije a mamy wózek tylko za 350 zł
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Anulka super ze wróciłaś, rzruszaj nam jakaś impreze ![]() a ja jutro idę z Tżtem do kina
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka
no to sprawa z Natankiem sie wyjasnila ![]() a z Tz idziesz do kina, czy na film ??? ![]() |
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve może ja tępa jestem ale nie rozumiem Twojego pytania
bez Tzta nie chodze na filmy ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- w sumie to mieliśmy iśc tylko po popcorn do kina, ale jednak chyba wejdziemy na film (jak mi sie dostaną bilety...)---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Ewa choć mi pomóż w klubie bo mam problem ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cześć Seona Cześć Bercia
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co Dziewczyny, Kuro, Eve, dosłownie jedziecie na Blondynkę jakby coś straszliwie niegodziwego zrobiła wracając. Nie dziwię się innym Mamom, które przestały pisać i nawet nie wracają Trzeba być non stop na posterunku i opowiadać jak to na forum jest super, śmiesznie, zabawnie, hurra i wogóle? Czasem była tu taka atmosfera i poziom że i ja nie miałam ochoty zaglądać Kompletnie nie rozumiem niepokazywania na forum swoich zakupów, pochwalenia się czymś co się kupiło Co w tym złego? A to, że się zmienia i testuje wózki?????? Zaraz strach będzie powiedzieć cokolwiek bo zostanie odebrane jako chwalenie się a kupno nowej rzeczy i wymiana starej jako brak konsekwencji i sublimowanie swoich kompleksów No bo co tu robić, że np.kupiło się nowy samochód, na jeździe próbnej był fajny a po miesiącu okazuje się, że jest do d... na dłuższe trasy?Masakra, powiem tyle. I jak na chwile sobie odejdę żeby odpocząć od takich pyskówek i za jakiś czas chciałabym wrócić aby zobaczyć co u rówieśników mojego dziecka, to wiem, że nie ma po co wracać. Bardzo to przykre. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-10-09 o 11:51 |
|
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Ursull
Chyba dawno nie widziałaś moich zdjęć to zdjęcie z tortem jest z przed roku Tamtych zdjęć nie ogląda mój Tz ,ale to już wiesz bo widziałaś go na innym zdjęciu. No fakt przystojni Ci moi męszczyzni
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Seona ja porponuje zebys poczytała co Blondynka pisała o forum
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje już dobrze
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Napisała coś, że forum ma niski poziom. Coś więcej było a jeśli nawet i co z tego? Z tego powodu nie może już tutaj przebywać? Z kim i gdzie ma pogadać np. o swoim dziecku, co mu kupiła?
Ja np. gdyby Marika nie napisała, że będzie szczepić Igora to całkiem zapomniałabym o szczepieniu A tak to wiem, że na początku listopada mam termin, sprawdziłam w książeczce.
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blondi chyba troszkę podpadła dziewczyną. Ja czasem nie piszę z różnych przyczyn ,ale nikt na mnie nie naskakuje jak wracam , a piszę z Wami od początku kiedyś miałam tarcia z Ursull bo myślała ,że jej nie lubię czy coś wcale tak nie było wyjaśniłyśmy to i jest ok.Prawda Ursull![]() Z starej ekipy mało dziewczyn już pisze a szkoda
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
seona może i pojechałam
![]() Dla mnie taka jest i tyle-zdania nie zamierzam zmienić ![]() A pisanie mi prywatnych wiadomości typu-idź sobie na sigme zamów buty lub "zazdrościsz że moge kupić dziecku droższy wózek niż Ty", jest poniżej jakiegokolwiek poziomu-po to mamy chyba forum żeby wyrazić swoje zdanie
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka
do kina czy na film ![]() do kina idzie sie pobyc z ukochanym w ciemnosciach a na film, no to na film ![]() Seona bardzo tej sytuacji nie rozumiesz.... Anulki tez nie bylo wieki i baaaaaaaaardzo za nia tesknilysmy i cieszymy sie, ze wrocila, nawet jesli pokaze nam co kupila Nie chce mi sie ciagnac tego i tlumaczyc. |
|
|
|
#1428 | ||
|
Zadomowienie
|
Ursull Babki właśnie zasnęły,wiec już je pakuję i wysyłam do ciebie
![]() naciesz sie i mi odeślij jak już będą samodzielne...a właśnie a propos samodzielności, przed chwilą zanim poszły spać dziewczyny mnie zaskoczyły Marta sama sobie odpięła pieluche i siadła na nocnik po czym zrobiła siusiu, a jak Magda zobaczyła jak bardzo się cieszę i biję brawo, pozazdrosciła i zrobiła dokłądnie tak samo co za miła niespodzianka, na pewno naumiały sie tego w złobku, bo ja sadzałam je raz na jakis czas, nie za czesto. A tu proszę.---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
na szczescie ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- a jesli chodzi o zakupy, to pokazywanie tego co kupiłam rajcowało mnie, ale jak dziewczynki miały sie urodzic, albo jak byly malusie, bo wtedy wszystko było takie słodkie, malutkie, te bodziaki, pidżamki, czapeczki, pierdułeczki...ale teraz to juz jakies takie wielkie te ciuchy, ze na zdjeciach sie nie mieszczą
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Co to za kod?????????????
2060dec2 etorebka ![]() czyżbyś była też maniaczka torebek ![]() kupowałaś tam torebki??? w realu też takie ładne jak na zdjęciach??? napadłam Cie pytaniami heheh..
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blondyna Załącznik 3460851
|
|
#1431 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka!
U nas nic ciekawego i oszalamiajacego sie nie dzieje. Jaskowi zeby ida teraz na leb na szyje, chlopak rosnie jak na drozdzach i trzeba coroz garderobe wymieniac ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyni sa super, na nude na pewno nie narzekac, a i gratulacje dla tak samodzielnych pannic. Jednak zlobek nie taki zly My wlasnie sie przymierzamy do czestszego przysiadywania na nocnik tylko jakos ciezko nam to idzie![]() Cytat:
![]() A to moj przystojniak
|
||
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się zdystansowac i nie wciągać w tą niezdrową aferę,ale nie potrafię siedzieć cicho
. Napiszę więc jak ja to widzę.Cała afera z Blondynkąpoznan zaczęła się od klubu. Wtedy Magda zachowała się bardzo nieładnie w stosunku do mnie,zaczęły się pyskówki na wątku itd. Dostała zaproszenie do klubu,ale uniosła się honorem i je odrzuciła,a potem jeszcze probowała skłócić nas na forum . Nie udało jej się,więc odeszła melodramatycznie . Przyznaję,że nigdy nie dażyłam jej jakąś szczególną sympatią,ale też nie przeszkadzała mi jej obecnosć na wątku. Ja też się chwalę zakupami,może w inny sposób,ale robię to. Faktycznie,dość rażące jest wywyższanie się Blondynki. Często jej wypowiedzi odbierałam jako chwalenie się tym,że ją stać na coś,a nas nie i przez to my jesteśmy gorsi od niej . Tak czy owak,Magda z wątku odeszła,do tego zazyczyła sobie,aby usunąć jej dane z listy . Pozostał pewnien niesmak,ale życie toczyło się dalej. Emocje opadły,a że ja sentymentalna jestem,to któregoś dnia napisałam kilka pw do dziewczyn,które dawno do nas nie zaglądały. W ten sposób udało mi się ściągnąć Esti,Anulkę,Pakusię i Heksę. Blondynka odpisała,że nie zamierza wrócić,że nie ma o czym z nami pisać i ,że jest zła na Eve i Caro,bo jej dokuczały . Trudno - pomyślałam,ale nadal utrzymywałam,że forum jest dla każdego i jak dla mnie może wracać. Poród Rozaliontki stał się powodem dla którego Blondynka wróciła do nas . Część dziewczyn przyjęła to normalnie,bez większych emocji,a części się to bardzo nie spodobało. Niektóre z nas nadal czują się urażone stwierdzeniem,że "wizaż spadł na psy i nie ma tu z kim pisać,bo taki jest niski poziom",które Blondynka nieomieszkała kiedyś wyrazić . Było to obraźliwe,ale akurat ja szybko chowam urazy w sobie. Powiem szczerze,że jestem trochę zdziwiona takim obrotem sprawy i jest mi przykro z tego powodu Czuję się również nieco winna całej sytuacji .Nadal uważam,ze jak najbardziej Blondynka może pisać na tym watku,bo jest to forum publiczne,jest z nim związana od samego początku i fajnie wiedzieć co u niej słychać. Jedyne czego nie toleruję to obrażania innych (jak zrobiła to w przypadku Caro), lekceważenia i traktowania z wyższością . Mięliśmy tutaj juz kilka afer i melodramatycznych odejść i powrotów,a tylko powrót Blondynki zrobił tyle zamieszania. Czemu? ![]() Przykro mi,że dochodzi do takich akcji,bo faktycznie atmosfera na wątku jest okropna. Anulka mam nadzieję,że ty ją poprawisz To chyba tyle na ten temat. Wybaczcie jeśli coś namieszałam i nie wyraziłam się jasno,ale hormony mi się na mózg rzuciły ![]() Eve Milka stoliczkiem zachwycona,dziś ładnie śniadanko przy nim jadła Marika trzyma kciuki za pierwszy dzień na studiach ![]() Igorek jak zwykle super i jak próbuje spaść narzeczoną. Czyli przyszłowie "kochanego ciała nigdy za wiele" sprawdza się w tym wypadku ![]() Malutka ![]() Anulka ja się bardzo cieszę,że wróciłaś ,u nas służy jako krzesełko Kurko stolik kupiliśmy za jakieś 90zł,bo akurat promocja była. I powiem ci,że jak narazie to super sprawa,a i dla Aaronka sie przyda. Co do fotek,to juz wspomniałam,ze chyba cos z ustawieniami,bo mi takie prześwietlone wychodzą Seona Bercia no przecież teraz się lovamy,ale fakt,że i miedzy nami za dobże nie było A tort,mimo,że przeterminowany to i tak fajny Żabulka hajka . Dobrze widzę,że Jasiu ząbki myje? Ale myje myje,czy tylko gryzie szczoteczkę? Bo mIlka to pastę wyjada i tyle ![]() Idę pupę małej przebrać,bo coś mi tu śmierdzi .
|
|
|
|
#1433 |
|
Wtajemniczenie
|
Zabula cudny ten Twoj przystojniak
bercia mam czarna flavie, jest bardzo fajan taka sama jak w reserved za 189 ja kupilam z wysylka za 113.... jak na razie jestem zadowolona, choc jeszcze jejnie uzywalam ![]() Seona wiec troche malo o tym wiesz... pozatym nie naskoczylam na nia tylko napisalam co mysle, ona juz nie potrafi odpisac ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Ursull mnie nie chodzi o zakupy, bo lubie ogladac to co inni kupili, mozna cos fajnego podpatrzec a zdjecia nie tyle przeswietlone co nieostre
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Kurko a ja ci mówię,że prześwietlone
A o "Incepcji" też słyszałam,że szkoda kasy na kino,ale sama nie widziałam |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull
popieram Kure - zdjecie jest nieostre Fajnie, ze sie Milce stolik podoba A mnie znowu przypisano cos, czego nie zrobilam to juz zaraza jakas ![]() Zabka Jasko Anulka dziolchy mnie totalnie zachwycily |
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Ursull mama lub tata myje a Jasko wyjada paste i gryzie szczoteczke
![]() Eve
|
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaba Jaś jest sliczny!
Reszcie nie odpisuje, bo za duzo nawaliłyscie
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Eve i Kuro zdjęcia nieostre bo prześwietlone
i nie przeciwstawiac mi się tutaj,bo po pierwsze primo jestem starsza,a po drugie primo w ciąży ![]() Spadam |
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
Hej
U mnie pracowity dzień, ale znalazłam chwilkę, aby tu wpaść. Mam mnóstwo zaległości w pracach domowych, a ciuchy do prasowania mnie zaraz zasypią. Dzisiaj dzień mobilizacji, a jutro relaksu.Jaśkowi znów się ząbki odezwały więc nieco marudny jest, ale żeby go rozweselić namiot ma rozłożony i harce odstawia w nim. Ursull Milenka ślicznotka, mała księżniczka Daję Jaśkowi Sanostol 2x dziennie, ale jak wszyscy chorzy wkoło to nie ma siły i łapie, z tym, że katar obecny jakiś dziwny, bo w jeden dzień lała mu się woda, dwa dni nic się nie działo, jakby mu nosek przyblokował i dzisiaj znów troszkę leci. Wygląda, że może z ząbkami jest związany, bo Jaśko wczoraj i dzisiaj znów marudny, dziąsła ma bardzo, bardzo spuchnięte na dole i na górze i nic się nie przebija. Do tego w przedszkolu mi narzekali, ze Jaśko biega i nie chce czekać na nic,marudzi, kurcze czy oni nie widzą, że dziecku ewidentnie coś dolega. Może i dobrze, jak zostaniemy w domu, bo oni też mnie już dobijają. Ale dałaś obszerne wyjaśnienia ![]() Mariczko Igorek wygląda na poważnego młodego mężczyznę Generalnie spokojny jest, czy to pozory?Przypomnij mi proszę, wybrany kierunek. Życzę wytrwałości, ale do sesji daleko. Rozalinko śliczne maleństwo, wielkie gratulacje Malutka był u Was strajk włoski? Anulka Małe zdolniachy,Jaśko dalej nie rozumie do czego służy nocnik Superzabula Jaśko poważny, śliczne oczka ma Mell A CO DO SYTUACJI Z BLONDI WYPOWIEM SIĘ, W SUMIE CZEMU NIE?.... UWAŻAM, ŻE WCIĄGANIE DZIECI W KŁÓTNIE JEST ŻAŁOSNE I INFANTYLNE, ALE ROZUMIEM, ŻE NIEKTÓRE KOBIETKI ŻYJĄ DLA TAKICH AKCJI, PRZYNAJMNIEJ WZRASTA ICH AKTYWNOŚĆ |
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull co ma prześwieltenie do nieostrości?
![]() powiększ sobie zdjęcie zobaczysz ze nie ostre... a ja właśnie slyszałam ze incepcja fajna, zobaczymy, nic lepszego i tak chyba nie leci. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Angel o co chodzi i dlaczego tak krzyczysz?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Za tanie na Twój akże wysoki poziom życia

SYNEK

moze masz cos w ustawieniach?
) ale z innych powodów

Trzeba być non stop na posterunku i opowiadać jak to na forum jest super, śmiesznie, zabawnie, hurra i wogóle? 

Marta sama sobie odpięła pieluche i siadła na nocnik po czym zrobiła siusiu, a jak Magda zobaczyła jak bardzo się cieszę i biję brawo, pozazdrosciła i zrobiła dokłądnie tak samo

.