![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Swoją też musiałam podnosić z podłogi. Cudowne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
jakiez Wy jestescie naiwne, chyba nigdy nie mialyscie do czynienia z photoshopem... zachwycacie sie cera ktorejs z panienek na zdjeciu a jakbyscie zobaczyly na zywo... I uwazacie ze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1286647306 doskonale wyglada? KILO TAPETY NA TWARZY, dziewczyny, piekno sie do tego nie ogranicza! Otworzcie oczy i pokazcie sie takimi jakimi jestescie a nie chowajcie sie pod tonami makijazu... dazac do idealnego wygladu co sie nigdy nikomu nie uda, bo jest po prostu niemozliwe.
pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Rozeznanie
|
ja też się melduję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiadomo do niektórych prowadzących studenci mają jakieś uprzedzenia i to samo tyczy się do przedmiotó, a co do przedmiotów których się nie spodziewałaś to norma ja miałam matmę fizykę, chemię i informatykę a zarzekałąm się że nigdy więcej do żadnego z tych przedmiotów już nie wrócę, ale jakoś to przebrnęłam teraz nawet bardziej polubiłam chemię i będę musiałą zacząć lubić też fizykę, ale w tym naprawdę nie ma nic strasznego nie ma co się załamywać tak od razu ![]() ![]() ja nałożyłąm peeling enzymatyczny wcinam ciastka mam zamiar obejżeć jakiś fajny nie przygnębiający film...ktoś mi coś może polecić? ![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Coldplay,angelinmyheart
![]() Cytat:
ostatnio odkryłam rewelacyjną maskę do włosów,a właściwie krem do włosów,który mogę z czystym sercem polecić -Lorys -krem do włosów zniszczonych Snake oil effekt.Po raz pierwszy nałożyłam coś na swoje włosy ,co je mocno odbudowało ,wizualnie zagęściło (?) i nie obciążyło....
![]() |
#40 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Poza tym widziałaś któraś z nas, że wiesz, że posiadamy 'KILO TAPETY NA TWARZY"? To żałosne. Jeszcze jedno, jeśli chodzi o idealny wygląd- to akurat jest pojęcie względne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żadna z nas nie est naiwna, zdajemy sobie sprawe że takie dziewczyny mają kilo makijażu , że zdjęcia sa w photoshopie przerabiane.. Ale czy od razu trzeba pisać do nas nie milo?? Co z tego że chcemy być piękne w każdym calu, i być zadbane.. ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Poemadka Dziękuje, ale z tego co wiem to lorysa można kupic w auchan, a u nas na mazurach nie ma takiego marketu, a osobe która znam na slasku i która moga by mi to kupic na tym się nie zna, i przez to ja trace z***iste kosmetyki do wlosów typu lorys czy gloria ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-10-09 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo przypasował mi hidraker oraz czosnkowy (ma ładny zapach, zero czosnku) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
To ze ktos sie maluje tona tapety to zwykle znaczy, ze ma problem. My tez mamy problemy, pryszcze, przebarwienia, blizny, tez sie malujemy i tez sie nieraz photoshopujemy. Nic nowego. To smutne, ze ktos tego potrzebuje, ale nie jego wina. Jestesmy tylko ludzmi, nie lalkami z idealnie gladka cera.
Natura natura ale jesli mozna jej pomoc to pomagamy, o tym jest ten watek ![]() -odzywka na wlosy dove hairfall defense - odzywka intense repair pantene bez splukiwania - krem do rak garnier z maslem shea - na usta nivea oliwka i cytryna, boska - na twarz maslo kakaowe od ziaji, w sumie nie dlatego ze dobre ale bosko pachnie xD - wyszoruje stopy pumeksem jeszcze - nawilzanie calego ciala tym razem kremem garniera czerwonym, musze go wykonczyc - fitness, o nieee, tym razem nie zrezygnuje ![]() - krem pod oczy ziaji jakis - zielona herbata - skrzyp complex, rutinoscorbin |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Było super ! Było nas 5 ![]() - Hej, dasz nam twój numer telefonu ? - raczej nie - ale dlaczego ? Przez ciebie przegrałyśmy 20 zł ! Wisisz nam colę ![]() ![]() 2. Dziewczyny poszły się bawić klockami lego, ja robiłam im zdjęcia, przyszedł ochroniarz do nich i coś takiego : A wy to nie jesteście za stare na takie zabawy ? ![]() ![]() ![]() A tak po za tym to witam w nowej części ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Widze Wasze miniaturki. Mnie osobiscie smiesza. Sezon na karpie byl we wrzesniu,a Wy dalej z tymi "dziobkami". Nie przyjechalam ty zeby po Was jechac czy wyzywac, bo to WASZA SPRAWA JAK WYGLADACIE ale chcialam wyrazic swoje zdanie (OD TEGO JEST FORUM!!) - ktore jak widac pare postow wyzej ktos podziela. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę, Może to jakaś prowokacja, na którą lepiej nie zwracać uwagi
#50 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a avatar nie mój, jeśli tak bardzo Cie on boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Mysle rowniez, ze lepiej COS ROBIC madrego, anie siedziec i uzalac sie "bo mi pryszczyk wyskoczyl" "bo mi lakier odprysnal" a potem narzekac na demotywatorach jakie to nasze panstwo jest zle i w ogole zycie jest do bani. To Wy ksztaltujecie swiat w ktorym zyjemy, a jak widze jak to wyglada... to szkoda slow, naprawde. TYLE Z MOEJEJ STRONY, pozdrawiam, dalej sie marnujcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ty kobieto nas widziałaś żeby nas oceniać?? a avatary każdy sobie ustawia taki jaki mu się podoba,i to racej nie jest Twoja sprawa. I żadna z nas nie ma jak to napisaaś sztucznych cycków, i ust! ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
@buahhot Nie powiedzialam, ze Ty jestes sztuczna, zapodalam tylko cytat z jakiejs storny internetowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozdrawiaj sama siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro tak twierdzisz, to nie rozumiem po co zalozylyscie watek, skoro gdy ktos wyraza swoje zdanie to Wy zaraz "OH MAMUNIU ONA NAS OBRAZA!" Nie mowie o WAS, ze Ty, Ty, tamta i jeszcze ona.. nie wytykam palcami, tylko mowie OGOLNIE, o dziewczynach ktore sie tak zachowuja. Dla mnie siedzenie i pisanie o tym, ze mi pryszcz wyskoczyl.... no smieszne, po prostu smieszne. Ok, koncze, bo to za daleko pojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
dziewczyno, przestań
![]() I nie generalizuj proszę co do avatarów czy upodobań. Jest nas tu tak wiele, że na pewno nie ujęlaś upodobań wszystkich z nas. Zresztą, co chciałaś osiągnąć? Na wątku, który ma już 4 część uświadamiać nagle, że idea jest bez sensu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobam sie sobie taka jaka jestem i nigdy w zyciu bym nie robila tego, co Wy teraz w tym momencie. Bronic swojego piekna. Naprawde, dziwne zjawisko, dziewczyny. Tak jak wrzucanie przerobionych zdjec na nk badz fb i czekanie na komentarze "jestes sliczna" albo jeszcze lepsze, jak ktos Ci powie ze jestes ladna, to odpowiadac "nie, nie jestem, jestem brzydka" tylko po to, zeby mowil Ci ze jestes piekna jeszcze dluzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Tobie coś zaszkodzio, bo widocznie widać że jedziesz po nas , nawet nas nie znając.. A skoro nie znasz i nie wiesz co i jak a masz urazę do sztucznych laleczek to idz gdzie indziej to komentowac, gdzie coś tego typu powstaje. Zreszta nie mam ochoty dużej komentować Twoich wypowiedzi bo są bez sensu.
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisanie, ze pryszcz wyskoczyl na tym forum jest jak najbardziej na miejscu, sa tematy powazne i sa tematy wlasnie luzne dla zabawy, gdzie o takich sprawach mozemy sobie popisac. A jak widzimy problem to to jest nasz problem. Bronimy piekna bo nam to sprawia przyjemnosc, nie meczarnie. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2010-10-09 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.