![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
ja wolałabym 9/10/11
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
tylko że to jest piątek a u mnie ksiadz nie chce dawac slubow w piatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() gdybym brała ślub w 2011 to byłoby to 17.09.11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
szczerze mowiąc nad data wole nie myslec bo wiadomo jak to jest rezerwacje trminy itd
![]() mabi czyli w wasza rocznice?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale doczytałam że Ty w czerwcu będziesz żoną? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
no tak powiedział babci i bratu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Raczkowanie
|
No i stało się
![]() ![]() ![]()
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no napewno warto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przyklęk był? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zadomowienie
|
Baby montana ja takiej pannie chyba bym oczy wydłubała... nienawidze takich, sory za wyrażenie ale szmat. Skoro ma kolesia, wie że Twój TŻ jest z Tobą zaręczony to jej zachowanie jest delikatnie mówiąc ŻAŁOSNE
![]() Włącz sobie "ignoruj". Nie jest warta czyjejkolwiek uwagi. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mnie wpisali dzisiaj ocenę (po 2 tygodniach) w wirtualnym dziekanacie i może już niedługo poznam datę obrony... A po dzisiejszym dniu dowiedziałam się, że mam mu zaufać... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Baby Montana, na gadu jest taki przycisk. IGNORUJ ![]() Nie będzie fotek z urodzin. Będę tam sama jedna, więc nie dam rady jednocześnie animować i cykać fot, ale chociaż się nie zgubię, bo mamusia mnie odwiezie ![]() Weźcie. Zapisuję się na watek PM 2020 ![]() W Sylwestra? Za trudny temat. U mnie nie ma co robić, bo non stop ktoś jest w chałupie, w domu TŻ jest toksycznie, znajomi robią taaaaakie świetne domówki, że aż na wymioty zbiera, więc...eee...może pójdziemy na spacer po Starym Mieście, kurka wodna. Aj, nie wytrzymałam. poszłam do fryzjera zapytać ile kosztowałoby spełnienie mojego fryzjerskiego marzenia. Jak pani powiedziała "noo, tak minimum 350 zł" to mi się odechciało. Polatałam za rozjaśniaczem w spray, nie znalazłam, teraz mam na łbie jakiś miodowy brąz - pewnie nie wyjdzie taki jasny, ale chociaż czerwone zniknie i nie będę wyglądać, jak córka wampira. Za blada jestem do tej czerwieni. Lecę zmywać ![]() Czekam, tys ten sam rocznik, co ja. Inżyniera bronisz? Magistra? Poowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Czekam, plany są od tego, żeby je realizować. Dasz radę
![]() Na łbie teraz jestem bardziej brązowa niż czerwona, chyba, że to placebo. Nie wiem. Okaże się rano, bo tą przedwojenną suszarką nie idzie kłaków wysuszyć. ![]() A moje marzenie to dekoloryzacja, jakaś fajna fryzura (nie wiem jaka) i jasny brąz na głowie. Że z natury ciemna jestem i jeszcze ostatnio poprawiłam farbą, to bez ściągania koloru by się nie obeszło, ale jakby to ująć...ciutek za drogo ![]() Chociaż kiedyś koleżanka mi robiła blond pasemka i wyszły blond bez cudowania. kurka, ja już nic nie kumam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Och, mi nie musisz tego mówić. Jeszcze rok temu byłam święcie przekonana, że bronię w tym roku i licencjat i magistra, a tu co? Niespodzianka! Wyprowadzka też już raz była przekładana, na II roku próbowałam pracować i studiować, ale nie dało rady. Nic w przyrodzie nie ginie. Jak nie teraz, to za rok
![]() Więc nie marudzić, tylko tyrać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Gajaa- my mamy podobnie z Sylwestrem, z tym że pewnie zostaniemy w domu....
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Ale skoro piszesz, że niedługo powinnaś dostać termin, to znaczy, że już masz absolutorium, a na większości uczelni obrona to formalność. Głowa do góry i popraw mnie, jeśli się mylę
![]() Ech, ja w tym roku muszę zdać egzamin na b2 z angielskiego, a jestem skończonym matołem językowym do kwadratu. Nie mogę go przełożyć na kolejny rok, bo mnie zabiją różnice programowe (jestem ostatnim rocznikiem 5letnich na polonie.) Czas umierać ![]() Więc damy radę, Czekam. Musimy ![]() Baby Montana, też wpadasz w przewlekłą depresję na myśl o Sylwestrze? Ja tak. Nie dość, że non stop ktoś jest, to jeszcze za grosz prywatności, bo mój "pokój" graniczy z kuchnią i zamiast ściany ma szybę. Nie wiem, może warto spróbować do jakiejś miłej knajpki się wbić na dłuuugą kolację albo coś. Albo znajomych ogarnąć, ale oni są straszni. Szczyt szału wg nich to impreza z planszówkami, toast wznoszą mleczkiem, panie siedzą w jednym kącie, a panowie, jako, że to przyjaciele, w drugim. nieee, oni się nie nadają do spotykania ![]() No, ale do Sylwestra jeszcze troszkę, a jutro Cinema City ma urodziny i wszystkie bilety są za 10 zł. idziemy z TŻtem na "Jak ukraść księżyc" ![]() edit: właśnie zadzwonił TŻ i mówi, że mamy zaproszenie na ślub i obiad weselny jego brata ciotecznego. Oł jeah, więcej ślubów w tym roku, jeszcze więcej ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-09 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do b2, (znowu wrażenia z polibudy ![]() ![]() noom, ślubów w tym roku obrodziło, tylko nie naszych ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam 80b więc tez nigdy nie będę miała po pas, chyba,że sobie w POlanicy zrobię sylikony podwójne D, ło matko było by za co łapać ![]() Cytat:
![]() Ha a ja jutro mam zjazd w skzole, więc nie będę się widziała z TŻ'tem a więc nie będzie zaręczynowego 10.10.2010 ![]() Poza tym usłyszłam dziś od niego,że sobie kupił aparat za 750 zł, jak mi powie,ze nie ma kasy na pierścionek to go wyśmieje przy wszystkich ![]()
![]() |
#4195 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Na UW, niestety, egzamin z angielskiego na B2 jest przerażający i nie można liczyć na farta
![]() Alunia, proponuję Sylwestra z Wizażem. Już niżej upaść się nie da ![]() Wyjazd by był bez sensu, bo wszyscy sobie podwójnie liczą za Sylwestra, ech ![]() Ha, mam nowe butki, sukienkę i koszulę. Za tydzień idę zrobić coś z włosami (ściąć jakoś sensownie), a mamusia mówi, że już nie jestem taka czerwona - teraz bardziej brązowa. Uf ![]() Będę piękna na to wesele, tylko jak TŻ mnie przedstawi? A oto Agata, moja konkubina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Widze,że nie tylko ja mam dylepmaty z Sylwestrem
![]() ![]() Gaja-nie panikuj napewno nie bedzie Cie przedstawiał jako konkubina ![]() ![]()
#4198 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty. A może wykosztujemy się troszkę i wynajmiemy wszystkie gdzieś domek letniskowy? Zjedziemy z TŻtami i zrobimy sobie wizaż-party
![]() Studi, mój TŻ ma w głębokim poważaniu co wypada, a co nie.Na studniówkę poszedł w dżinsach i tshircie, więc wiesz.. teraz go trochę zsocjalizowałam, kupił garnitur zamszowy, ale to jego PIERWSZY od czasów I Komunii ![]() Więc przeczuwam siarę stulecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
bardzo doby pomysł
![]() ![]() Gaja napisz po weselu jak Cie przedstawił znajomym, sama jestem ciekawa jak wybrnie z sytuacji-po 5,5 letni związku chyba nie nazwie Cię dziewczyną?! ![]() Wczoraj TZ koleżance w pracy przedstawił mnie jako żonkę-miałam coś na końcu języka-ale sie powstrzymałam ![]() ![]() p.s wasi TŻ wiedz,że tak sobie ich tu ten tego, czy nie-bo mójżyje wsłodkiej nieświadomości-tj mi sie tak wydaje ![]()
#4200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z moim mialam dzisiaj z rana wymiane smsow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.