|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!
Cytat:
ouu wyrwałaś kogos?
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
hiu hiu a ja w końcu zabrałam się za kontynuuowanie mojej książki
chce któraś przeczytać i szczerze ocenić czy w ogóle mi to wychodzi?!
|
#4053 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sale gimnastyczną więc jest zarąbiście, i jeszcze to się wtedy tak wszystko zmienia tam i jest ładnie no i płacimy 350 od pary.Cytat:
|
||||
|
|
|
#4054 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
pisz szybciutko śliczniutka ![]() Ej, wcale czar nie mija po roku
|
|
#4055 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak myślę. Myślę, że to jest sprawa indywidualna każdej pary. Mam na myśli priorytety osób będących w związku, czy się pokrywają czy się różnią. Podejście do związku. Zaangażowanie. Czy nie 'zanikł' gdzieś po drodze szacunek. Czy facet nadal adoruję kobietę, i czy ona nadal czasami udaje 'trochę niedostępną' dla faceta. Czy on/a nie traktuje spotykania się jako obowiązku zamiast przyjemności... Mi się wydaje, że na to kiedy czas mija (lub czy w ogóle mija) wpływa wiele czynników ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Chyba każdej małej dziewczynce wpaja się, że jest księżniczką. Choćby po to, by nie zrobić jej przykrości. Choćby dlatego, by zobaczyć jej uśmiech gdy nazywana jest ‘księżniczką’. W końcu nie tak trudno oszukać małą dziewczynkę, sprawiając jej tym samym radość. Gdy ta ‘mała dziewczynka’ podrośnie zauważa, że czegoś jej brakuje. I nie chodzi tu o nową lalkę Barbie, czy wymyślną kreację dla tejże. Zauważa, że lalka Barbie ma partnera – Kena. A co z naszą księżniczką? Skoro ta idealna w każdym plastikowym milimetrze swojego ciała lalka ma chłopaka, to ona też musi go mieć. I chcąc nie chcąc, ale od tego momentu nieświadomie naraża siebie na smutek, rozczarowanie, łzy. Może nie dzisiaj. Może nie jutro. Może za rok, a może za pięć lat. Ale powrotu już nie będzie; już nigdy nie będzie ‘małą dziewczynką’, której do szczęścia wystarczyła koleżanka, ładne spinki we włosach i lalka Barbie w pięknej, różowej sukni. Teraz podświadomie będzie szukała swojego księcia… a żeby spotkać księcia trzeba pocałować wiele żab. ~ Nigdy nie sądziłam, że można kogokolwiek lub czegokolwiek pragnąć tak mocno jak ja pragnęłam Jego. Nigdy nie sądziłam, że to ‘normalne’ jak kobieta podrywa mężczyznę. I nigdy nie sądziłam, że jak Go już poderwę to zakocham się w Nim do szaleństwa. Chyba większość z nas kiedyś miała okazję wykorzystać swój naturalny instynkt zdobywcy i ‘zarzucić sieci’ na kogoś, kto wpadł nam w oko. Miałam takich okazji nie jedną, nie dwie. Do jednej z nich teraz powrócimy… Nieistotne jest to ile miałam wtedy lat, on był moim rówieśnikiem i znaliśmy (może nie tylko co znaliśmy ile kojarzyliśmy) się z jednej szkoły. Robiłam (jak to dziewczyna) maślane oczka na jego widok, uśmiechałam się, moje serce natomiast wariowało a nogi się uginały, ale jakoś udało mi się przechodzić koło niego twardo i się nie przewracać Ale zauważyłam, że on nie robi nic w kierunku, aby poznać mnie bliżej, więc wzięłam sprawy w swoje ręce. Wyszukałam go na wtedy dość znanym i popularnym portalu internetowym, napisałam prywatną wiadomość – już nawet nie pamiętam jaką, ale był to zwykły, miły tekst, który doskonale można by było wysłać swojemu koledze. Oczywiście klikając na przycisk ‘wyślij’ byłam cała zdenerwowana, tak jakbym napisała mu w tej wiadomości ‘kocham Cię i marzę o tym, żebyś zaprosił mnie na randkę’, a przecież tak nie było. Od komputera przez najbliższe dwie godziny nie odchodziłam na krok (no może z wyjątkiem toalety), a gdy po tym czasie nie zauważyłam żadnej migającej wiadomości prywatnej postanowiłam inaczej zabić sobie ten głupi czas oczekiwania. I właśnie ten czas oczekiwania jest najgorszy. Bo tak naprawdę nie wiedziałam co przeczytam w wiadomości od niego. To uczucie niepewności było chyba najgorsze. Myślałam, że mnie spławi, a ja będę przez następne kilka dni wyć w poduszkę jaka to jestem beznadziejna (podnieś lewą rękę do góry jeśli wiesz jak to jest / nie podnoś, jeśli to się Ciebie nie tyczy) <czytać szybko bo kasuję >
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
a i paznokieć mi sie wczoraj złamał.. a miałam takie długie
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-10-11 o 15:34 |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
ouu- a przykeliłaś sobie wczoraj tą twarz z plakatu?
nie no mi też zawsze wzrasta samoocena, gdy faceci do mnie zagadują czy coś
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
yes, podoba mi się
![]() ![]() ouu - mi też to zawsze podwyższa samoocenę, jak facet zagaduje, to chyba normalne u każdej laski .
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-10-10 o 12:22 |
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
yes musisz to wydać
tak mówi ciocia noir, a z ciocią noir się nie dyskutuje
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
mam zamiar to napisać z jajem
|
#4062 |
|
Rozeznanie
|
ładnie
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po roku zaczynaja sie pierwsze duze kłótnie, małe kryzysy i trzeba sie starac bardziej niz wczesniej. : p
|
|
#4064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajna książka, pisz ja dalej ostatnio właśnie moja kumpela też napisała książkę - swoją biografię - trochę w niej fikcji, trochę prawdy;d przeczytałam dwa rozdziały i podobało mi sie
|
|
|
|
|
#4065 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja pamietam;p siema;p
Cytat:
kurde wy to tez macie ladnie toksyczny ten związek, ja by mtak nie dała rady nerwowo..Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
Yes fajnie piszesz.
![]() U.u. Hej;d Mam dobry humor yoł. Nie długo jade chyba z tż, ![]() i bedzie miodzoo, ![]() Wiecie że Lm podrożały.;?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, bo mnie to nie interesi
![]() .dobra, lecę oglądnąć Chirurgów i Kości ![]() a później do nauki
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem, nie pale ja czekam aż mój śpioszek wstanie w końcu
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Ouu- szalona ty ;p
![]() Yes- prosze o dedykacje ja 1szej stronie jak bedziesz wydawac ksiazke
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chyba że zapłacisz 5 zł od literki hahahha)
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
OStrzegałam te palące.,
Cytat:
wydawało mi sie że tak. Cytat:
Daj dedykacje dla mnie .Dam Ci 5zł 3 gr od literki.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
||
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=dRVfE8opQvo
to ci kolesie co z nimi siedziałyśmy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
jeden jest podobny do Borysa Szyca
|
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
piszę jeszcze raz bo nikt mi wczoraj nie odpowiedział:
jadę do tż a mniej więcej w połowie przyjeżdża koleś od którego on wynajmuje mieszkanie przyjeżdża po pieniądze no i nie wiem czy mi jako dziewczynie tż wypada zostać w nie jego mieszkaniu? czy mam się ulotnić?
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Bardzo
![]() ![]() Ja tylko na chwile, bo zasraz siadam do gegry i angielskiego (o zgrozo!!!) i jade po 15 to TŻ
|
|
|
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
cześć cześć ~!
ej dzisiaj było takie coś! 10.10.10r 10:10 pomyyślałyście życzenie ^^ ? Mi samoocena wzrosła na Woodstocku w te wakacje ! i to konkretnie, przez to teraz już nie jestem taka skromna hahaha :lol; Ja oglądam Szpilki na Giewoncie heh zabawny serial dość :} co znaczy skrót MNM? :3 A ja już książkę też zaczynałam nawet kilka razy ale miałam tyle pomysłów na fabułę, że nigdy skończyć nie mogłam tej jednej nawet i spełzło na niczym w sumie.
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się w ogóle nie zastanawiała nad tym ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
wiem wiem ale ja mam bzika na punkcie tego co wypada a co nie
i się stresuję tym gościem
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe spoko ![]() czaje baze ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

czy wszyscy? ;d
no i płacimy 350 od pary.

Ale zauważyłam, że on nie robi nic w kierunku, aby poznać mnie bliżej, więc wzięłam sprawy w swoje ręce. Wyszukałam go na wtedy dość znanym i popularnym portalu internetowym, napisałam prywatną wiadomość – już nawet nie pamiętam jaką, ale był to zwykły, miły tekst, który doskonale można by było wysłać swojemu koledze. Oczywiście klikając na przycisk ‘wyślij’ byłam cała zdenerwowana, tak jakbym napisała mu w tej wiadomości ‘kocham Cię i marzę o tym, żebyś zaprosił mnie na randkę’, a przecież tak nie było. Od komputera przez najbliższe dwie godziny nie odchodziłam na krok (no może z wyjątkiem toalety), a gdy po tym czasie nie zauważyłam żadnej migającej wiadomości prywatnej postanowiłam inaczej zabić sobie ten głupi czas oczekiwania. I właśnie ten czas oczekiwania jest najgorszy. Bo tak naprawdę nie wiedziałam co przeczytam w wiadomości od niego. To uczucie niepewności było chyba najgorsze. Myślałam, że mnie spławi, a ja będę przez następne kilka dni wyć w poduszkę jaka to jestem beznadziejna (podnieś lewą rękę do góry jeśli wiesz jak to jest / nie podnoś, jeśli to się Ciebie nie tyczy)
>