|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
![]() no nic taki juz nasz los, faceci tego nie zrozumieja
|
|
#1922 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1923 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ake faktycznie jesli Adzio miala mocno rozjasnione(odrosty tez) to ladnie jej zlapalo-chlodno. a ja mam odrost rudy-cieply a reszta chlodne wiec na tych rudych to chyba zielen moze wyjsc.. Co do tego tonera ktory polecasz to widze ze to z Matrixa- to moja fryzjerka ma ta firme. Moze poszlabym do niej zeby dobrala odpowiedni odcien do zniwelowania tej rudosci? ciekawe ile bedzie za to chciala kasy..hmmm.. ale to moze byc wyjscie.. bo tonery nie niszcza. Tylko jak mi sie w tydzien zmyje z wlosow? to ten odrost dalej bedzie aki rudy? a z tamtego farbowania(pasemka+toner) tez nie bylam do konca zadowolona.. za malo pasemek mi ostatnio zrobila fryzjerka i za duzo kasy to kosztuje;/ Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje ze kolor sie ciut wyplucze i ze bedzie mniej rudy tez za sprawa fioletowych plukanek i szamponow. Narazie czekam na odroscik..Cytat:
moze tym moglabym te pasemka zrobic na odroscie? jak myslicie? chwyci?no bo mam jeszcze wellaton 12/1. wtedy nie musialabym wydawac kasy na kolejna farbke. Jak myslisz snow?
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No jak mówisz, że szybciutko się suszy, to jeszcze pomyślę. Następnym razem poświecę więcej czasu i pokręcę się i poczytam wszystkie opisy ![]()
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wiem, że u fryzjera niechciane żółtka właśnie tym ratują. Zapytaj ile weźmie za to Twoja fryzjerka. Albo tak jak Snow Ci mówi pasemka tym n&e 522? Albo którąś z farbek, które posiadasz? Zawsze jakieś wyjście jest głowa do góry!Ja też z pasemek i balejażu u fryzjera zrezygnowałam, bo za to co u fryz zostawiłam to już chyba na Karaiby bym uzbierała A efekty i tak były marne..
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2010-10-09 o 20:57 Powód: literka |
|
|
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
Enchanted
Tak, zadzwonie w poniedzialek i zapytam jaka cena. Jesli do 50zł to się jeszcze skuszę. Jak drozej to nie i bede kombinowac z pasemkami. A jak sadzisz jaki odcien? widzialas moze palete?bo wiem ze moja fryzjerka miala jakis odcien taki, ktory wychodzi szarawo..kiedys mi mowila. Co do pasemek 522 to narazie musze sie wstrzymac bo nie mam folii takze w poniedzialek dam Wam znac. ale jak za sam toner to chyba nie powinno byc bardzo drogo co?Kurcze chcialam zeby wloski byly zdrowe a tymczasem w przeciagu tygodnia mialam robione- pasemka rozjasniaczem z woda 3%+ toner (chyba woda tez ok 3%), wczoraj ten Syoss, a jeszcze mnie cos czeka.. toner lub pasemka farba.. masakra oby tylko wlosy nie zaczely wypadac..czuje sie jak scarlet johanson na tym zdjeciu : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1284915333 tylko ze ja mam taki efekt za 17zł a ona pewnie wydala mase na fryzjera
Edytowane przez kochaneczka Czas edycji: 2010-10-09 o 21:41 |
|
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze sprobuj na pasemku ten wellaton, jak bedzie dobrze to zrobisz wiecejCytat:
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj na tym wątku dziewczyna polecała na żółtko albo A albo V, a najlepiej to zmieszac je ze sobą. Poczytaj sobie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148377 U mnie za toner 80zł w salonie, także nie wiem czy w 50 się zmieścisz, no ale spytac zawsze możesz ![]() A jak nie to spróbuj tymi farbami, które masz. Wybierz jedną i porób troszke pasemek. Zawsze oszczędniej ![]() Dodaję kolorki Synca. W rzeczywistości wyglądają jaśniej. Patrz na lewą stronę
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiecie coś na temat tej farby
n&e diamentowy jasny blond 630 http://www.dpj.pl/fotki/g1307d.jpg ?
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka dam znać jak suszarke w weekend jak ją dostanę
Snowwitee ma rację, tez słyszalam ze suszy sie szybko.kochaneczka naprawdę ladnie wygladasz, nie przejmuj się tak bardzo tym że rudawo czy tam złotawo Ci wyszło. Będziesz miala swoj odrosr, chociaz 2mm już będzie inaczej. A jak chcesz to stonuj sobie tym Matrixem ![]() Ty masz włoski 28cm? Wydaje mi się że dłuzsze. A ja cos czuje ze dostane jeszcze prostownice na urodziny, bo tam ogłaszalam że bym chciala snowhitee jak oceniasz ten spray Syossa termoochronny, widzialam w promocji, może się skusze? Chcialam jeszcze piankę na objętość kupić Syossa. A juz znalazlam opinie w Twoim albumie ![]() A ja farbowałam 4 października (chyba, bo nie pamietam) a już mam odrost i to dość widoczny. A wszystko dzięki Dermenie i Radcialowi. Nie znalam tej Dermeny, ale po niej włosy naprawdę rosną! I nie kosztuje nie wiadomo ile. Mój TŻ tez zawsze marudzi i tez znajduje zdjecia w aparacie to sie w czoło puka A na zakupach czego nie chce kupić mowi "Przeciez to juz masz"![]() A to nieprawda ![]() Dodam jeszcze że moja Mama robiła wczoraj Wellatonem 12/1. Włosy ma dość ciemne, brąz jakiś, ściamniały Jej, a rosną Jej bardzo szybko a nic z nimi nie robi ![]() Normalnie 3cm na miesiąc, już ma sporo za ramiona. Trzymala Wellaton tylko 40 min, a powinna 55 i wyszło super ![]() Może jak mi się uda zrobic zdjecia to wkleję
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-10-10 o 09:28 |
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
Jeżeli chodzi o TŻ-tów to mój tak samo reaguje na kupno nowego kosmetyku a jak mu mówię, że ma mi zrobic zdjęcie włosów to wywraca oczami i mówi przecież wczoraj robiłaś i wklejałaś na wizaż![]() Mówiłyście o balejażu i pasemkach...a więc byłam wczoraj na 18-stce kolezanki i tam dziewczyna miała śliczny balejaż, naprawdę super podeszłam do niej i zapytałam gdzie robi włosy a ona na to, że koleżanka mamy-fryzjerka jej robi i bierze za to...uwaga...30zł!!![]() a naprawdę miała to pięknie zrobione taki cieniutki i gęsty![]() Dziewczyny mam do Was takie pytanie, powiedzcie czy dobrym pomysłem jest, żebym za rok zamieszkała z moim TŻ-tem?? Bo wybieramy się razem na studia, do tego samego miasta więc...jak myślicie?? wypowiedzcie się proszę może byc na prywatnych
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-10-10 o 09:33 |
|
|
|
#1932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jest przeznaczona do siwych wlosow.Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Twojego pytania to dlaczego nie? Jesli sie kochacie, bedziecie mieli szanse na sprawdzenie jak mocno i czy aby napewno do siebie pasujecie Ja z moim TZ-em mieszkam od 2 lat I jestem juz pewna wszystkiego, poznalam go dokladniej, wszystkie wady i zalety, spedzamy ze soba duzo czasu i juz teraz nie wyobrazam sobie mieszkanka bez niego No i mamy psa, to juz zobowiazuje A od roku jestesmy zareczeni
|
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już po weselu.. sukienka z Asos zrobiła niezłe wrażenie, nieznajome dziewczyny w toalecie mnie pytały skąd ta sukienka także zakup na +, na połowinki chyba też się pokusze o asosową :Pa mam pytanie a propos tych pasemek robionych n&e. Jak długo trzymasz/trzymałaś na folii i jaki dokładnie efekt? Póki co, pytam czysto hipotetycznie, ale kto wie czy nie będe musiała na odroscie działać jak się wypłucze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() teraz będę szukać czegoś nowego na porost ![]() a co do TŻ-ow..widzę, że wszystkie w szczęśliwych związkach gratuluje! Ja ze swoim się rozstałam w zeszłym tyg, po 2 latach
|
|||
|
|
|
#1934 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki za odpowiedź Infatuated a to szkoda...a co się stało takiego??
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasemka trzymalam na folii 50min, efekt jak po pasemkach u fryza (chodzi mi o kolor), wklejam zdj z czasow jak je robilam, mysle ze dobrze widac ![]() A co do TZ-ta to przykro mi, domyslam sie, ze nie jest latwo, 2lata to juz troche. Ale glowka do gory, nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo
|
|
#1938 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i w przyszłą sobotę będę w niej na weselu prawdopodobnie Asos ma pięękne sukienki
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj byłam na kolacji z nowym znajomym i odżywam ![]()
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
Infatuated piękna ta sukienka
No to dobrze: tak jak napisała Snow głowa do góry ![]() Buahhot śliczna ta kiecka, na pewno zrobisz wrażenie ![]() Snow jak zawsze piękne włoski
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepszy niż od fryza no to mnie zainspirowałaś ![]() nie jest łatwo, ale to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć.. Cytat:
|
||
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Dermeną myłam codziennie, zuzylam półtora opakowania.
Teraz w ciągu 6 dni włosy urosły mi 4 mm, co nie jest zle, taki odrost juz widac. Wczesniej tez rosly, lacznie miesiąc mylam codziennie. Dzis skonczylam kurację Radicalem
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
staralam sie jak moglam![]() ![]()
|
|
#1945 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() napewno w przyszłości jeszcze jakąś kupię, no i oczywiście butki też
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i miłej zabawy
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak mowa była o 8.13 nie zwróciłam uwagi ze źle napisałam.No wiesz ja teraz mam na włosach taki chłodny bez i tez jestem ciekawa jak pokryje taki odcień.Ale oczywiście zdam relacje. Dziewczyny ale te kiecki piękne.Naprawdę z klasa.Śliczniutkie. infatuated Nie ma czego żałować lepiej prędzej a niżeli brnąć jeszcze głębiej w bagno.Wierze Ci ze podjęłaś dobra decyzje.Jak to mówi moja mama " Pół światu tego kwiatu" wiedz nie ten będzie inny aż trafisz na tego jedynego.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-10-10 o 14:07 |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaraz nie wytrzymam...zaczynam nie nawidzic samej siebie
już mam dośc tych włosów, nie wiem czy dalej robic podkład+syoss, które zresztą leżą na półce i kuszą... ![]() czy może zrobic balejaż z zimnych blondów ![]() czy może kupic goldwella kolorek blondu na poziomie 9-10 i robic odrost mocniejszą wodą a resztę słabszą... ![]() Nie cierpię tego mojego niezdecydowania
|
#1949 |
|
Przyczajenie
|
Hej! dopiero znalazłam ten temat.
Moje naturalne włosy to ciemny brąz. Ale zawsze robiłam pasemka. Od roku miałam rude, teraz zrobiłam znowu pasemka Chciałabym jednak przejść na jakiś ładny bląd. Tyko nie wiem czym zrobić. Nigdy nie farbowałam całych włosów na bląd. Noi martwię się potem, o odrosty. Bo jak miałam pasemka na rudych to może jakoś wyjdzie, ale potem co z odrostem poradźcie co zrobić.
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Wklej zdjecia wlosow. Zobaczymy jaki masz kolor teraz, jaki odrost, jaki jest stan wlosow.
Dziewczyny ktory Sprzedawca sprzedaje te sukienki ASOS? Pytam z ciekawosci moze kiedys kupie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

może musisz się przywyczaić chwilkę do jaśniejszego koloru?
oby tylko wlosy nie zaczely wypadac..

no to mnie zainspirowałaś