![]() |
#3571 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Dziewczynki błagam pomóżcie!tydzien tym dostałąm od mamy sliczne butki Emu(z cala pewnoscia orginalne)w kolorze chestnut...któregoś dnia pobiegam z moim chłopakiem na kebaba i stało się prawego buta delikatnie zachlapałam sosem czosnkowym...chciałam coś z tym zrobić wiec postanowiłam zgodnie z rad przetrzeć te miejsca mlekiem z soda i pozostawić do wyschnięcia i niestey caly prawy bud pociemnial w miejsach w ktorcyh go przecirałam i powstały plamy dużo ciemniejsze od kolorku buta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w jakich stacjonarnych sklepach mozna kupic Emu? Chodzi mi o Warszawe. Chcialabym koniecznie je kupic z mysla o nadchodzacej zimie,ale boje sie,ze zamawiajac przez internet nie trafie z rozmiarem albo na oryginal...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włóż je do pralki. Plamy z sosu zniknęły,ale but pociemniał? Bo ja,gdy w zimie śmigałam w Emu po domu,zachlapałam je olejem z frytek, no i nic nie pomogło. Pranie w pralce,czyszczenie jakimiś preparatami też nie. Plamy jak były tak są niestety. Dobrze,że z tyłu buta, no i małe są.
![]() |
#3574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
kiedy zaczynacie chodzic w Emu?
![]()
#3577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wyprałam swoje... Ustawiłam na pranie bielizny, 30 stopni. (30min), bo opcja na wełne u mnie pierze przez ponad godzine. Dolałam troszkę płynu do wełny. Futerko trochę oblazło wierzch butów. Wypchałam gazetami podsawiłam (ale nie pod grzejnikiem) no i się suszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko. ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Dziękuje za rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W HD dzis bylam,maja emu w cenie 399 zł,ale chyba wole juz kupic na allegro w tej samej cenie bodajze stingery.Podeszwa wydaje mi sie konkretniejsza.Myslicie,z e to oryginal? http://allegro.pl/emu-australia-stin...268127335.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Ten kolor jest najtańszy zawsze i mozliwa jest taka cena. Nigdy zresztą nie widziałam ani nie słyszałam nawet o podróbkach Emu z logo EMU. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- PS: Słyszałyście o tym , że marka EMU i UGG jest tego samego producenta??? Myslalam, ze to konkurencja ale ostatnio odkryłam na stronie EMU Australia, ze oni sprzedają UGG'i ;D no.. chyba, że Ugg to jest ten rodzaj buta a nie tylko marka... hm?
![]() Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-10-10 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Raczkowanie
|
witam
![]() zaintrygowałyscie mnie z tym praniem w pralce ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny za ostateczne zmotywowanie mnie do wyprania ich.
![]() właśnie je wrzuciłam do pralki - nie powiem, że bez strachu. mam nadzieję że będą czyste i w dobrym stanie. jak już wyschną to Wam powiem, czy wszystko jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
PIP.
|
hej hej
![]() ![]() spodobaly mi sie te buty ![]() ![]()
![]() |
#3589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie powiem bo miałam wątpliwości ale dziewczyny piszą że sprzedająca jest ok. tymczasem skontaktował się ze mną inny kupujący u tej pani stingery. kupiła brązowe lo i po pierwszym spacerze ponoc po zaimpregowaniu na butach pojawiły się odbarwienia... ja moje noszę ale wydają mi się chłodniejsze od moich bronte- te drugie smiało noszę bez skarpetek cały rok a w stingerach ostatnio rano miałam zimne palce...hm... a co do prania to właśnie wyciągnełam buty z pralki- niepowiem bo wyglądają całkiem,całkiem...( pranie w pralce przetrwały i wyprałam je w perwolu "jak nowe" hehehehehe) jak wyschną to wstawię fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zadomowienie
|
Pisalam juz wczesniej ale niestety nie dostalam odpowiedzi jak chce kupic UGG a mam stope 26,5 to mam wziac 24,5 czy 25?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się , że ktoś już chyba tutaj pisał, że podobno stingerów się nie impregnuje bo one tego po 1 nie potrzebują a po 2 robią się właśnie plamy
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zadomowienie
|
Ja tez widzialam kilka dziewczyn w skzole w EMU. Też bym chodzila ale jak dla mnie narazie za cieplo zdecydowanie i chyba bym sie ugotowala. Ale bardzo ładnie wyglada
![]()
#3597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym jeszcze mi sie na żadnych butkach nie zrobiły odbarwienia od impregnowania... juz milknę i się nie wymądrzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
PIP.
|
na emu nigdy nie jest za cieplo
![]() ![]() mnie kusza te avoca, slodkie sa, jedyne co zastanawia to czy ta pani faktycznie ma orginaly ![]() ![]() na 99% wezme ![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Zadomowienie
|
Jak jutro bedzie chlodno to wloze moje bo juz nie moge sie doczekac!
#3600 |
Raczkowanie
|
Kurczę sama nie wiem.. Dużo wcześniej gdzieś w srodku wątku, dziewczyny pisały, że ta Forlesthanever (czy jakoś tak) ma oryginalne buty i dlatego zamówiłam (stingery wysokie w cenie 400zł !) Poza tym miała same pozytywne komentarze, a nie sądze, że nie ma osoby, która nie zauważyłaby różnicy w oryginałach i podróbkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.