![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
A czemu chcesz wygladac jak wiewiór?
6.45 jest bardzo ładny. ja sie chyba skuszę na 10.1
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-10 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie najnowsze zdjęcia Mai na Fejsie. Jakie oczęta i uśmiech
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Red, przynajmniej ze zdjęć, które kojarzę wygląda mi na ten na samym dole. Odcień 75: http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^B ELLE_COLOR^BELLE_COLOR_DI SCOVER&back=1
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Rozterko - chcę tak wyglądać, odkąd farbuje się na rudo
![]() ![]() Vesenko - a ja myślałam, że Red konkretnego Majirela używa ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wrzuce i do baru - wzięłam od Pandy foty z castela ![]() Poniżej Maja z uśmiechem i fota w boskich pandzinych goglach ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
6.45 ładny ale nie wiem czy nie będzie za brązowy. Idę pobuszować w googlach
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Ja sobie najpewniej 5.2 strzelę, chociaż chodzi za mną żeby zaszaleć i zrobić 6.64 ![]()
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Reeeed!!!
![]() Vesenko - 6.64 jest ekstra! ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, dzisiaj mi dodało na szafę wieszak. Nie wiem, co wczoraj źłe robiłam.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-10 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wcześniej używałam HI Richesse,wczoraj nałożyłam Majirel po raz pierwszy i to też fajna farba
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-10 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Ufffff dopiero dotarlem do domu z uczelni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że piszecie o farbach do włosów. Nie wypowiem się bo ........ jeszcze nigdy mych włosów nie farbowałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
akustyczny Fin
![]() laski z fb - jak Wy dodałyście Oliviera Durbano do znajomych? ![]() wystarczy ot tak sobie zaproszenie wysłać? ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmierzcha, dzień się coraz krotszy robi ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-10 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak ale ciekawe ile wytrzymam ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
e, Ty i Gryksiu, to już tak tu zasiedziali, że prawie jak nasze kuleżanki
![]() Hm, to może i ja spróbuję? ![]() Sama nigdy nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych osób, ale ja to ja... ![]()
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sprobuj wyslac zaproszenie do Oliviera ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ach jak tu miło,wszyscy się kochają w Barze
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiemy, że cię znamy ![]() Jak mi się nic nie chce. Na myśl o nadchodzącym tygodniu chce mi się wyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Nindżopesz
|
![]() ![]() A wienc. Kiedyś używałam Belle Color, nie wiem czy link zadziała: http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^B ELLE_COLOR^BELLE_COLOR_DI SCOVER&prdcode=P54004&var code=3600540317766&back=1 w każdym razie 75 Jasna intensywna miedź i jest super. Na długie włosie starcza mi jedno opakowanie, o stężeniach nie mam pojęcia. Trochę rozjaśnia, z natury mam szary blond ale bez siwych, wychodzi taka właśnie młoda wewióra. Próbowałam Ferii ale szybciej schodziła, nierówno farbowała i wpadała w czerwień. A teraz żeby trochę zadbać o włosy używam henny takiej o: http://www.prezo.pl/venita-balsam-ko...ta-p-2554.html czyli Venita Ognisty oranż. Odcień prawie jak Belle color no ale gorzej trzyma. Na zdjęciach moje włosie wychodzi różnie więc tym nie się co sugerować, a kto mnie widział na żywca ten już wie, że rude kolory szybko się spłukują i zostaje rudawy blond ![]() Cytat:
Kompoty są ZŁE! Maja, ale super foty! Okularki rządzą, a na miniaturce wyglądasz jak Alucard ![]() Tuniki kupiwszy, obiedwie, na cionsze jak znalazł bo wielki brzuch można w nich upchać. I koszulkę Rammsteina dla TŻta też upolowałam, cudnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Red - dzięki
![]() Niestety rude kolory mają to do siebie, że znikają błyskawicznie. Chociaż paradoksalnie lubię swój kolor po kilku myciach. Z początku zawsze wydaje mi się za czewony i za ciemny.
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Óumarłem klick !
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
wszyscy z wszystkimi - sodomia i gomoria
![]() ![]() Cytat:
![]() ja się robiłam na gothyckiego Carla McCoya ![]() edit: dobra, poszło do Durbano ![]() ![]() (a ciekawe, czy Vreth zaproszenia od fanów przyjmuje? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-10 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Wieś śpiewa wieś tańczy--------------->>>> klick
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Właśnie z tym numerem (i henną) jest o tyle fajnie, że nie wychodzą ciemne ani za czerwone tylko od razu pomarańczowa wewióra. I chyba wygląda naturalnie bo łobce ludzie czasami mnie zaczepiają, że niby pikny mam kolor włosów. Ba, 20 zeta i też mogą taki mieć ![]() Cytat:
![]() Wystroiłam się testowo w tunikę z drzewem, leginsy, glany, łańcuchy na szyję i padłam - wyglądam jak klon dziewczyn z galerii handlowych ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio włosy przyciemniłam. Ale zastanawiam się nad powrotem do rudawych.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-10 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Podoba mi się Twój rudawy - nie za ostry, nie za smutny, naturalny, ładnie podkreśla jasną cerę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widzialem w galerii jak galerianka wyrwala sobie starego nadzianego dziadka
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.