|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie z innej beczki. W Zielonej na ul. Kupieckiej są tablice z napisami w języku greckim, wiecie może co te napisy znaczą ?
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Polecam dr Króla ,przyjmował kiedys na westerplate na nfz
dr Hołowczyc ,czytałam niezbyt dobre opinie i ceny ma zabójcze. Cytat:
![]() moze to reklama greckiej knajpy ,mmmhhh pyszota
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już 2 m-ce żyje sobie w Poznaniu, od miesiąca mam pracę w biurze jako referent praca i atmosfera OK miasto fajne, więc jestem zadowolona cały czas Was podczytuję, ale nie zawszę piszę |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten Łukasz pracuje tam jakos od 2tyg z tego co mowil Michał Bo akurat obcinał (łukasz) koło mnie jakas babeczke i tak wyszło w rozmowie jeszcze z nowosci dowiedziałam się, ze w nowej soli maja otworzyc swoj "punkt".Miło słyszec, ze ułożyło Ci sie w Poznaniu, oby tak dalej )
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-10-10 o 00:38 |
|
|
|
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
mi akurat zależało na 8 albo 9 października, a dzwoniłam 2 tyg przed
akurat wiedziałam ze na ten weekend bede w ZG, bo mialam jeszcze wizyte u lekarza to widze ze SWM się rozwija |
|
|
|
#4688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dziękuję, czuję się dobrze od grudnia mam zamiar iśc na zwolnienie - o ile mnie nasze mieszkanie nie wykończy wcześniej masakra-biegamy tylko od sklepu do sklepu , od fachowca do fachowca...
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
laski a ja mam pytanie: widziałyście gdzies na mieście podobne bluzy jak ta: http://allegro.pl/tog-24-bluza-z-kap...254817994.html
??
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Isis ja Ci polecam bluzę z abercrombie wiem że kosztuje ale warta ceny parę lat temu chyba dobre 4 napewno, kupiłam na allegro od pewnej osoby i bluzę mam do dnia dzisiejszego super nie gubi kłaczków, tyle że po remoncie troszkę się poprzecierała na rękawach ale co się dziwić przez pół roku była noszona dzień i noc. Ale stan bardzo dobry siostra natomiast kupiła jaką za niecałe 100 zł i po paru miesiącach była fe bluza gubiła kałaczki wszędzie zostawiała i w ogóle. Taka moja opinia
A pozatym to nigdzie nie widziałam w sklepie takiej |
|
|
|
#4691 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Ja mam dośc Poznania, problem z dojazdem do niego, problem z noclegiem a zjazdy co tydzień Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a czemu problem z dojazdem?? A z noclegiem nie jest zle jakbys chciała podam ci tani hostel
|
|
|
|
#4693 |
|
|
Oli bo mam zajęcia na 8,30 musiałabym więc jezdzić pociągiem o 5 rano a nie mam jak się od siebie wydostać o tej porze bez auta jak tżta nie ma :/
Dlatego musze jezdzić w piątki już co nie bbardzo mi się podoba bo raz że koszta, dwa że cholernie nie lubię takiego zycia na walizkach :/ Stancje już sobie załatwiłam. Bałam sie, że Pani u której spię nie będzie miała miejsca w piątki dla mnie(bo mówiłam jej że jak zawsze będę w soboty) , ale na szczęscie się znalazło Jak masz namiar na hostel to chętnie przygarnę bo różnie bywa wiesz, wykończyli już budynek na Niepodległości i od tego roku tam mamy zajęcia. Robi wrażenie
|
|
#4694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj wpadlismy na pomysł z TZ ze moze do skandynawskiej pójdziemy i poszukamy, przecież tam się też takie perełki trafiają (tż lubi sklepy skandynawskie- mnie z kolei zawsze wkurzało ze nic na siebie znaleźć nie mogęno i zrobilismy sobie rajd ![]() byłam koło meteora i tam kupiłam kurtkę jesiennaą a'la zamszyk... na misiu, bedzie pasowała do emu które zamierzam zanabyć... potem poszliśmy do tego koło dużej poczty,tam z kolei obkupilismy TZ-ta za całe 15,60 ![]() aaaa coooo.....
|
|
#4695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale że dzisiaj coś koło centrum znaleźliście, to jestem w szoku...dostawa była w środę, myślałam, że tam w czwartki już nic nie ma...muszę kiedyś też spróbowac w jakiś inny dzień...Oli, weszłam w Twoje suwaczki z podpisu - wiesz, że dzisiaj mija 7 lat, 7 miesięcy i 7 dni odkąd jesteś ze swoim Tżtem? Szczęśliwa siódemka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rzadko kiedy kupuję w dzien dostawy lub w poniedzialek bo jest drogo a dwa stwierdzam jeśli dana rzecz wisi w np. środe to znaczy ,że trzeba ją kupić ![]()
|
|
|
|
|
#4697 |
|
|
Isi, moja koleżanka miala cos taką bluze na misiun czy futerku, super była! Zawsze jej podradałam jak ja odwiedzałam bo strasznie cieplusia
Ja w dostawy baardzo rzadko kupuje. Teraz w ogole nie chodze po lumpach, ale jak chodziłam to w dostawy staralam się nie kupowac nic bo wychodziło czesto podobnie jak w sklepach
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje wstawić szkła w stare oprawki okularów,gdzie zrobię to szybko i tanio?
|
|
|
|
#4699 | |
|
|
Cytat:
Ja w ZG u Kierszniowskiego, ale skasował mnie strasznie :/
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam parę razy u optyka w Auchan i byłam zadowolona, a Tż na Sobieskiego chodzi...ale nie powiem Ci paula, gdzie tanio i szybko jest...
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba bardziej opłaci mi się kupic nowe okulary ,szczególnie ,że potrzebuje wstawić szkła zerówki
|
|
|
|
#4702 | |
|
Przyczajenie
|
A ja mieszkam w ZG od 19 lal i KOCHAM TO MIASTO !
Jest ładne, nie za duze, wszedzie blisko ![]() Jak sie dobrze poszuka to jest co robic Zawsze bede miło wspominac a winobranie , fakt, z roku na rok gorsze. Kiedys było calkiem inaczej w Palmiarni były rozne rodzaje wina które mozna było probowac (bezpłatnie oczywiscie) nie bylo tyle straganow a teraz chodzi tylko o jedno, o kase a nie o tradycje...---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Gdzie jest tani ? czeto szukam i nie ma nic ciekawego |
|
|
|
|
#4703 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny jak tu cicho!!
Co tam u Was słychac??
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
nic nowego, nic ciekawego
)nie ogaraniam UZ ;/ :P teraz leniuchuje bo mam wolne, ale staram się tez uporzadkowac pare spraw ![]() Miałam chore zatoki i dalej kiepsko sie czuje, ale w sumie od 3 tyg mniej wiecej tak jest a leki mało mi pomogly. Pogoda okropna ! tzn ta mgła i mzawka blee Kinga a jak Ty sie czujesz ? Wszystko ok ? Widze imie juz wybrane, bardzo ładne ))
|
|
#4705 |
|
|
Ja zuopełnie nie mam czasu, dawno tu nie zaglądałam i tak mnie dziś naszło zajrzeć. Myślałam, że będę miała sporo nadrabiania tymczasem widze że Wy też zaganiane.
Kiniguś śliczne imię/imiona! Jak się czujesz tak w ogóle?Sag a ty na którym roku jesteś?
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I znow chora jestem ;/ bylam dzis u lekarza jak tak dalej pojdzie to sie chyba zamkne w sobie
|
|
|
#4707 |
|
Wtajemniczenie
|
Sag aż tak źle jest na UZecie??
Trzymaj się A ja czuję się dobrze, jeszcze pracuję, choć odczuwam to coraz dotkliwiej - masakrycznie boli mnie kręgosłup, a jak wracam do domu to od razu kładę się spać...ale dam rade jeszcze troszkę popracować
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się , ze u Ciebie Kinga wszystko w porzadku i oby tak dalej szło A na kregoslup moze jakis masaz od TŻta ?
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-11-04 o 23:56 |
|
|
|
|
#4709 |
|
|
Sag pogoda jeszcze do tego też pewnie nie nastraja pozytywnie ? ;/ Dasz radę! też mam teraz okropny czas
Wszystko mi się wali na głowę, uczelnia przytłacza tym że tyle zajęc własnie, późno wracam, pociągi pewnie niedługo będą jezdzić jak na lekarstwo :/ Kinguś pamiętaj, że musisz się teraz oszczedzać
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też trochę tych zajęć jest. Przerwy2-3 godzinne po prostu rozbrajają, bo ani to w domu coś zrobić, ani na uczelni czekać na zajęcia :/ Aktualnie robię referat na historię sztuki
A jutro z kumpelą idę się odmóżdżyć do Focusa :P Muszę znaleźć jakieś zwykłe czarne buty na obcasie, Empik zaliczę, może jakaś książka albo płyta :P A tak to zbiera mi się masa projektów-malarstwo, rzeźba, struktury, aż boję się myśleć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Jak mija weekend ??

jeszcze z nowosci dowiedziałam się, ze w nowej soli maja otworzyc swoj "punkt".