|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'They say that good things take time, but really great things happen in the blink of an eye.' Mówią, że dobre rzeczy wymagają czasu, ale tak naprawdę wspaniałe rzeczy dzieją się w mgnieniu oka. 'I wish we're more than what we already are.' chcę byśmy byli bardziej niż jesteśmy. 'oooh, such a handsome face.' och, jaka przystojna twarz. Doesn't it make You smile? Czy to nie sprawia, że się uśmiechasz? Yeah it makes me smile. Yeah it makes my smile. Taaak, to powoduje, że się uśmiecham. Taaak, to powoduje mój uśmiech.
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zadomowienie
|
'Will You be my shoulder when I'm grey and older?'
Czy będziesz dla mnie ramieniem, kiedy będę siwa i stara? 'There is no place I can't go' Nie ma miejsca do którego nie mogę iść. 'My mind is muddy' Mój umysł jest zaciemniony. 'My heart is heavy, does it show?' Moje serce jest ciężkie, czy to widać? 'Give me reason, but don't give me choice, cause I'll just make the same mistake again' Daj mi powód, ale nie dawaj mi wyboru, bo znów popełnię ten sam błąd.
#3453 |
Zadomowienie
|
![]() __ '' jak kochać, kiedy tak życie boli? Chociaż czasami przyszłość zdaje się być mroczna, wolę być sama. To jak bycie w kosmosie na wszystkich planetach. Świat ludzi boli i czasami przeszkadza. Dół-szczyt. Diabeł-Bóg. ''
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
'find someone else to ruin
znajdź kogoś innego do rujnowania the sky is not the limit niebo nie jest limitem it's not that i believe everything happens for a reason. it's just that i think that some things are meant to be broken. imperfect. chaotic. it's the universe's way of providing contrast, you know? there has to be a few holes in the road, because that's just how life is. to nie tak że wierzę, że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu. po prostu myślę, że pewne rzeczy muszą być zepsute. nieidealne. chaotyczne. to właśnie sposób wszechświata na pokazanie kontrastu, wiesz? musi być parę dziur na drodze, ponieważ takie właśnie jest życie. does anybody hear the silence consuming her? czy ktokolwiek słyszy ciszę, która ją pożera? bridges are burning' mosty się palą
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2010-10-10 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
<3 Cytat:
Słowa, które wypowiadał dotyczyły mnie. Przebijały brutalnie na wylot moją wartościowość. Potrafił znaleźć słowa w miejscach, gdzie zawsze panowała cisza. Był wszystkim tym, co mieściło się w 'niczym' . ' Nothing compares to You. ' /
nic nie jesr równe Tobie.
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
' Mogłabym wysłać Ci takiego SMSa: "Przepraszam nie mogę
teraz pisać, niestety potrącił mnie samochód, wybacz, naprawdę tego nie chciałam.Pa" Ty i tak napisałbyś: "Spoko, pa." Bóg stworzył Nas na swoje podobieństwo, ale... Nie wyobrażam sobie Boga, chodzącego z fajką po mieście, potykającego się o własne nogi, za każdy razem krzycząc "****a! Znowu!" ' namieszałeś mi w życiu.
#3457 |
Zadomowienie
|
Tylko chmury zobaczą
Łzy w moich oczach Puste jak moje serce. ♥
![]() |
#3458 |
Zadomowienie
|
![]() ja przyszłam godzinę wcześniej, a ty spóźniłeś się o 5 minut.
Poszłam sobie. Może tak miało to wyglądać ? najpierw pomalowane tuszem rzęsy, potem zapłakany świat. przeznaczenie. tak nazywam to co mogło nas łączyć. a dla ciebie to tylko przypadek. . . każde żywe stworzenie ma duszę przyszedł sms , wystraszona wylałam sok, myślałam że to ty, lecz nie .. mój błąd. wszystkie twoje kłamstwa tkwią w mojej pamięci.
#3459 |
Rozeznanie
|
Szła. Padał śnieg i było bardzo zimno. Ona tego nie czuła. Płatki śniegu na nią nie opadały, choć były tuż nad jej głową. Zrozumiała, iż jej życia dobiegł kres. Potrafiła całymi dniami siedzieć na parapecie i patrzeć się na ludzi, którzy przechodzili ulicą. Szukała go. A gdy już była noc nie poddała się. Czekała i czekała. Tak bardzo jej na nim zależało. Dniami potrafiła siedzieć skulona w koc. a gdy już było ciemno lubiła wypić gorące kakao. Nagle dostrzegła, że nie czuje smaku, że nie czuje tego ciepła. Dopiero wtedy dostrzegła, że już nie ma w niej życia. Ciągle mam Twoje słowa zapisane w sms - ach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję wam serdecznie, za wszystko.
należą wam się ogromne przeprosiny, za zaniedbywanie was, postaram się być na bieżąco. i dziękuję za każdą pochwałę z osobna ! <3 kocham was pierniczki ! <3 ![]() patrząc na Ciebie wiem, że nie chce już niczego szukać. mogę Ci obiecać, że chętnie będę wstawała w poniedziałki rano, lecz tylko wtedy, gdy Ty mi przyrzekniesz, że będę miała dla kogo wstawać. tak musiało to się skończyć, taki jak Ty zdarza się tylko raz. '- jak się skończyła ich historia? - odeszła. - pewnie tęsknił. - naiwna jesteś, wiesz?uważasz, że taki kretyn potrafi tęsknić?' 'Ludzie zapominają, rezygnują i odchodzą. Zawsze jednak wracają - to jest jak stała w matematyce. Zawsze pewne.' 'A ona znów udawała, że ma go głęboko w dupie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl, że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu. Do tego, że taki dupek mógł zawładnąć całym jej światem. '
#3461 |
Raczkowanie
|
Odchodząc, powiedziałeś że to już na zawsze.
Więc jakim prawem natarczywie, prubujesz przypomnieć mi o swoim istnieniu.? *** właśnie gdy najgłośniej ze wszystkich krzyczała: "pier.dolić miłość" pojawiłeś się ty. *** proszę, weź mnie za rękę, i zaprowadź mnie na krawędź. a potem stój tam ze mną, aż się zmęczę i spadnę. *** krasnoludki pod.pier.doliły mi księcia. ***
![]() |
#3462 |
Raczkowanie
|
Wariuję... Co trochę wydaje mi się, że ciebie widzę i dostaję palpitacji serca...Niestety przy bliższym przyjrzeniu się "Tobie" okazuje się, że miałam omamy...
#3463 |
Zakorzenienie
|
tu jest miejsce dla Ciebie,
tu, przy mnie. czasu uporać się ze sobą, później przyjdzie czas na Ciebie. ![]() ![]()
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-10-10 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
nie należę do ludzi, którzy znoszą cierpliwie niepokój i trwogę i nie mają siły spojrzeć im śmiało w oczy.
a najwięcej mnie boli, że właśnie obecnie, gdy potrzebny jest mi spokój, ogarnęła mnie ta bezpodstawna trwoga. nie mogę nie pamiętać o tym, co jest moim życiem
#3465 |
Zadomowienie
|
otojest,Martusssia,viper1 9,ciiri,Toogether93,CaMa -
![]() dziękuję,że roz.***ałeś mi życie,następnie przeprosiłeś dałeś mi buzi a później poleciałeś na spotkanie z nią. dziękuję za taką miłość,na prawdę. po co dzisiaj nam wczorajsza miłość?
wiem,że przez cały czas mnie zwodziłeś. swoimi kłamstwami i wszystkimi rzeczami,które robiliśmy razem. wiem,to i za to między innymi cię nienawidzę. ale też chole.rnie cię kocham,bo czułam się wtedy taka wyjątkowa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
Będę miała w sobie więcej
Odwagi od Ciebie I powiem Ci wprost Jak bardzo Cię kocham. Uwierz, że Gdybym tylko Dostała szansę Znalezienia się Przy Tobie I wytłumaczenia Ci, Że to był tylko mój kolega Plunęła Bym Ci w ryj I powiedziałabym, że mam Cię w dupie. Jeśli ja jestem słaba dlatego, Że nie wytrzymałam rozstania To Ty jesteś kompletnym kretynem Bo pozwoliłeś mi cierpieć. Powiedz po prostu 'spier*dalaj' I nie martw się, Słyszałam to tyle razy, Że staję się to dla mnie Niemal naturalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
; *
jagodkowa xxgroszek07xx - ♥♥♥ " twe pocałunki pierzchną na mych wargach, już mnie nie kochasz więcej nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba - postarzał się księżyc, noc już nie będzie czuwała nie mów mi o tęsknocie! to nie Ty nocami siedzisz na parapecie, popijając gorące kakao z powodu bezsenności z uniesień zostało mi uniesienie brwi.. ze wzruszeń - wzruszenie ramionami.. z samotnością w sercu, z pragnieniem w głodnych oczach, z rezygnacją w dłoniach. kocham... kolorowych koszmarów, moja Ty najsłodsza pomyłko życiowa chcę Ciebie - ile tylko się da "
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
♥
pie*dole cały świat kiedy jesteś obok . jestem , bo ty jesteś i ty musisz o tym wiedzieć . największym życiowym błędem jest udawanie, że to, co nas boli jest nam obojętne . od dzisiaj będę tylko wzruszać ramionami , na każde 'Kocham Cię' w moją stronę . wybacz, że nie potrafię przeprosić tak jak chcę . Pomyślmy jak szczęśliwi możemy być , kiedy tylko spróbujemy . ♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
mua ; *
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-10-10 o 18:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ ♥ ♥ ♥
Niektórzy ludzie uzależniają się od innych. Nie miałabym nic przeciwko temu, aby on uzależnił się ode mnie. Chciałabym jeszcze raz zasnąć w ubraniach, zmęczona od śmiechu. Chłopie, Ty nawet mikrofalówki nie potrafisz obsłużyć, a za mnie się zabierasz. U ciebie w menu, jako danie główne: kłamstwo. Twój uśmiech, kolor oczu, szczęście, smutek - chcę, żebyś należał do mnie... Ale ciebie to gówno obchodzi, prawda? Teraz stale było jej zimno. Jakby zamarzała od środka. I to ciągle zmęczenie. Już rano musiała walczyć ze sobą, żeby wstać z łóżka, a potem było jeszcze gorzej. Z każdym dniem było gorzej. A ona nie umiała tego powstrzymać. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-10-10 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"pamiętam tylko tyle,że znaczyłeś dla mnie za***iście wiele. "
Twoje oczy to czyste zło ! ♥ każdy dzień tak samo pusty . ![]()
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
KOCHAM WAS, SŁONECZKA ![]() ![]() powąchaj moje myśli. może wtedy poczujesz to, co ja czuje do Ciebie. miłość ? kiedyś znałam tą kobietę. ale później znikneła, i więcej się nie pojawiła. wierzyłam w miłość z sms'a wierzyłam w to, że zawsze mogę do Ciebie przyjść wierzyłam, że jesteś inny niż reszta wierzyłam, że to wszystko ma sens. a teraz? moja wiara uciekła. moja wiara i nadzieja uciekły gdy tylko uchyliłam lekko okno i więcej ich nie widziałam.
#3473 |
Rozeznanie
|
![]() myCh- układałam sobie wszystko ... ![]() I jestem tak szczęśliwa, że leżąc w łóżku nie chcę iść spać. Od niedawna rzeczywistość jest piękniejsza od snów. 'He's mine, though it's not a question of ownership ... ![]() Dziś już nie krzyczę, zamiast krzyku, funduję Mu czuły szept.
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-10-10 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Raczkowanie
|
Witam biedronki... wiem, wiem, że mało mnie tutaj ale świetne jesteście i beze mnie.. Trzymajcie tak dalej. jej marzenia się nie spełnią,pogodziła się już z tym faktem.. zostało jej kilka dni życia, może kilka tygodni,góra miesięcy.... i wtedy przyszedł on,, nie osiągalny dla niej przez te wszystkie lata. A teraz stał przy jej łóżku i płakał jak dziecko, które zdało sobie sprawę, że misiek nigdy nie będzie żywy.. niby wielka różnica, przepaść, a jednak, przyszedł. tylko po co? żeby zdała sobie sprawę z tego co nigdy nie będzie jej.. nie, po prostu zdał sobie sprawę, że nigdy nie dał jej szansy, a teraz ona umiera...a on jest taki bezbronny, rozumieją się bez słów, które w tej chwili mogłyby cały ten spokój zepsuć, po co? lepiej umrzeć w opętanej ciszy ale szczęśliwym... (przepraszam, że długie ale wena mnie nawiedziła i jest)
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
'I miss You already all days. This is how I feel..' I już za Tobą tęsknię całymi dniami. Tak właśnie się czuję.. So kiss me for always. Even if live my life without You.. Więc pocałuj mnie na zawsze. Nawet, jeżeli będę musiała żyć bez Ciebie.. I'm still looking for You in everything You left behind for me. Ciągle Cie szukam we wszystkim, co dla mnie zostawiłeś. Wind is on my neck, sun is on my face, a beautiful day without You. Wiatr na mojej szyi, słońce na mojej twarzy, piękny dzień bez Ciebie.
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
Paralogiczna - czym? swoim niebywałym talentem
![]() ![]() patrysiowa_ - miło mi bardzo, też kradnę, ten o wariatce, wariatko ![]() podziwiam i zabieram : Primadonna, Nieodkrytaxd (ten o strzeganiu przez rodziców miał kiedyś mój były, uwielbiam go ![]() ![]() ![]() *
coś pomiędzy k**wa a ja pi**dolę. tęsknię. i już nie umiem sobie radzić bez Ciebie. mogę tęsknić za wakacjami, za dzieciństwem, za zgubionym kolczykiem, ale nie za Tobą. jestem jedną z tych wariatek, kochających kłótnie i bitwy na poduszki. dogryzanie to u mnie codzienność, a nudę wyeliminowałam z życia. mam nierówno pod sufitem, ale jak pokocham, nie widzę odwrotu.
#3477 |
Rozeznanie
|
i z dnia na dzień zaczynasz wysnuwać prosty wniosek, że on Ci wcale nie odpowiada. nie potrafię Cię rozgryźć i to mnie zniechęca, nigdy nie lubiłam przegrywać, nie wiedzieć czegoś. budzę się, coś nie tak, ale wsuwam kapcie na stopy, przeciągam się i wychodzę. Sama krzywda, porażka i złość. Obrót na pięcie i cofam się do domu. miał dziwne przekonanie, że to wszystko dzieje się z różnych współczynników, które mu się podobają, że dogaduje się z dziewczyną, która ma kocie oczy, która lubi czerń i gdy się uśmiecha pokazuje zęby, ale nie rozumiał tego co Ona miała mu do przekazania jej dusza Go nie bardzo obchodziła, a ona była w niej najciekawsza. znasz ten stan kiedy łzy cisną się pod powiekami, ale nie potrafią się wydostać i dać ulgę? a teraz właśnie narasta w Tobie uczucie 6 nieba, niby cholernie blisko rozkoszy, ale jednak zbyt daleko by było fenomenalnie i tułasz się po ulicach swych rozmyślań i zastanawiasz się co zrobiłaś dziś nie tak ... Przegryzł sznur zaufania, niczym wilk morderca ludzkiego szczęścia. weź mnie pod swoje powieki i zaprowadź tam gdzie czujesz się najszczęśliwszy.
#3478 |
Przyczajenie
|
Niezsynchronizowana praca rozumu i serca potocznie nazywana miłością.
Usiądę na świeżo malowanej, zielonej ławce tylko po to, aby zobaczyć Twój uśmiech,kochanie..;* Juz nawet motylko w brzuchu nie łaskoczą jak dawniej...
#3479 |
Raczkowanie
|
Kiedy ja już zapomniałam, Ty nagle sobie przypominasz. po co? Czasami brak jednej bliskiej osoby, sprawia że życie staje się nudne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Przyczajenie
|
głowa przepełniona Tobą, a serce Nim..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.