![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: 9 pażdziernika pierwszym dniem diety. Wyścig z wagą.
wczoraj nikt mi nie odpisał, mam nadzieje ze moze dzisiaj ktos mnie dostrzeze?
![]() tak w ogole dziewczynki co tak pusto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witamy Nową! ![]() Oby współpraca była owocna ![]()
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
To moze i ja sie dolacze dzien pozniej jesli moge
![]() Mam nadal delikatny stosunek do uzywania slowa "dieta". Od tygodnia nie jem chleba <nowo-odkryta milosc po chorobie przez ktora ciagle chodzilam z wysadzonym brzuchem bo najwyrazniej go nie toleruje>, i odrazu widze ze nie mam wzdec i mam bardziej plaski brzuch. Nie moge 100% niczego wykluczac, ani miec scisle okreslonego jadlospisu, wlasnie przez strach powrocenia do obsesywnosci wobec jedzenia. Chce jesc zdrowo, 3 posilki dziennie i pomiedzy nimi 2 razy przekaske. jesli mam ochote na czekolade, to chce ja zjesc, ale tylko kosteczke. Chce sie na nowo nauczyc umiarkowania, a nie jedzenie wszytskiego co mi smakuje w zbyt duzych ilosciach "bo moge". nie pije gazowanych rzeczy, tak naprawde duzo slodyczy, ciastek, chipsow itp nie jem, ale sporadycznie sobie pozwalam. przez osttani rok cieszylam sie na nowo smakiem ziemniakow, schabowego i buraczkow na zasmazce. Wiec chce nadal sie cieszyc z przeroznych smakow, ale z umiarkowaniem. wiec mozna powiedziec ze chce przejsc na diete "mniej zrec" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Witajcie,
zgłasza się kolejna chcąca schudnąć wizażanka ![]() Planuję do końca listopada zrzucić 6-7kg, o które niespodziewanie przybrała moja waga ![]() ![]() Zamierzam przede wszystkim zrezygnować ze słodyczy, fast-foodów, pić dużo wody, herbaty zielonej i czerwonej, jadać regularnie, no i mniej żreć ![]() Od razu wkleję mój dzisiejszy jadłospis (może, któraś z was wypatrzy w nim jakieś błędy ![]() śniadanie: dwie kromki chleba razowego z twarożkiem z czosnkiem i cebulą, duży pomidor II śniadanie: niestety brak, bo późno wstałam ![]() obiad: filet z łososia smażony na małej ilości oleju rzepakowego (niestety nie mam piekarnika ![]() podwieczorek: serek wiejski kolacja: dwie kromki chleba razowego posmarowane masłem orzechowym w trakcie dnia: dwie szklanki wody mineralnej, 2 kubki herbaty czerwonej, kubek herbaty zielonej i kubek herbaty białej, kilka miętówek ![]() wiem, że brakuje owoców, ale wczoraj dojadłam ostatnie, a w niedzielę nie mam w zwyczaju chodzić na zakupy. jutro zrobię zapasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Witam kochane ! kolejna osoba pragnaca schudnac to ja
![]() ![]() ![]() p.s zaczelam od dzisiaj.... na nowo zyc..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Heh ja od jutra jednak dopiero zaczynam ale już na 100000000000%.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od jutra zamierzam tak: codziennie 4 regularne posiłki (stałe pory) 0 słodyczy, fast foodów dużo wody zielona herbata ćwiczenia Nienawidzę swojej słabej woli, ale od jutra się nie dam. Teraz uświadomiłam sobie tak naprawdę, że opychanie się sprawia, że czuję się ociężała, gruba, niekonsekwentna..Mam złe samopoczucie. A tego nie chcę. Od jutra zaczynam.
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() i dzięki za uwagę odnośnie jadłospisu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ale nas juz duzo
![]() Ja juz powoli szykuje sie do spania, bo jutro nowy dzien i nowe wyzwania ![]() Spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() A może któraś z Was jest chetna do biegania? ![]() Tak chociaż telepatycznie się powspieramy ;] Ja dzisiaj zaliczyłam 30 min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
ja na bieganie niestety jestem za duzy zmarzluch
![]() jest mi wiecznie zimno do tego łatwo o przeziebienie,dlatego u mnie to odpada. Narazie przyznam szczerze w ogole odpuszczam sobie ruch. Myslalam o zapisaniu sie na areobik albo siłownie ale od nowego roku, narazie nie bede sobie tyle walic na głowe ![]() gadulek874 Witaj ![]() widze ze wage mamy taka sama ![]() ja rowniez startuje z waga 69 ![]() jest masakra a jeszcze 3 lata temu wazyłam 50kg! Takze trzeba sie wziasc ostro do pracy! Ide przyzadzic jakies sniadanko dziewczeta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Witam drogie panie, ja weekend miałam nie zabardzo owocny w diete niby dużo nie jadlam ale głównei byly to "smiecie". W tym tyg tzn. do piątku zamierzxam jeśc tylko surówki. Stwierdziłąm ze przed rozpoczeciem jakiejś konkretnej diety musze oczyścic troche organizm. mam nadzieje że wytrzymam w swoim postanowieniu surówki, zielona herbata woda i ćwoczenia.
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
czy ja też się mogę przyłączyć? ![]() bo ja w porównaniu do was to mam chyba największą wagę do zrzutu ![]() w tej chwili ważę AŻ 86 kg przy wzroście 170 cm (tak mi pozostało po ciąży ![]() ![]() zaczęłam dzisiaj dietę "odchudzanie na zawołanie"!!!i zamierzam jeździć na rowerku treningowym co najmniej półgodzinki dziennie!!! na razie jestem po śniadanku 9.30 jabłko,mała kiść winogron ![]() i o dziwo nawet mnie nie ciągnie do jakiegoś jedzenia ![]() mam nadzieję że z waszą pomocą uda mi się dotrwać do celu,bo chcę do świąt zrzucić z 10 kg. również za was dziewczyny będę mocno trzymać kciuki POCZĄTEK DIETY 11.10.2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Odchudzanie na zawołanie?? To jakaś specjalna dieta??
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ja tez zaczynam po raz kolejny... Motywacja 100% zawsze na początku waga troche spadnie, ja sie lepiej poczuje i ... no własnie i tyle osiadam na laurach nic wiecej nie robiąc... Mam nadzieje ze pomozecie mi i przyjmiecie do swojego grona służac rada ![]() Najgorsze jest to ze od momentu kiedy zaczelam nowa prace caly czas siedze i siedzie i siedze zaro ruchu (tyle co wroce do domu z buta poł godzinki) i prawie codziennie cos słodkiego tu ciasteczko tu cukierki i w ogole jak dalej ta droga pojde to zle skoncze. Waga ok 55 kg juz pewnie - jestem w pracy więc dokladne pomiary zrobie w domu i napisze wieczorem. Pomierze sie i pomyśle nad dieta która bedzie dla mnie najodpowiedniejsza ![]() Pozdrawiam was dziewczynki i trzymam mocno kciuki za was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
mogę się przyłączyć??
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mój problem polega na tym że zajadam wszelkiego rodzaju stres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miałam od zeszłego poniedziałki zacząć basen ale że mnie rozłożyło to plan nie wypalił ![]() ![]() mój cel to 60 kg przy wzroście 175cm ![]() obecnie jest ok 66kg, znowu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie na zawołanie?? To jakaś specjalna dieta??
Wiesz co czytałam o niej trochę na innym forum i powiem ci że nie jest taka zła.tak myślę ![]() wpisz w google DIETA NA ZAWOŁANIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Witajcie!ciesze sie ze jest nas coraz wiecej.
![]() ![]() ![]() rano: dwie garscie platkow (mieszanka platkow owsianych z musli orzechowym) plus pol szklanki cieplego mleka drugie sniadanie: jablko i mleczna kanapka( ma ona 116kcal) obiad: salatka z kalafiora( przepis ![]() ![]() mozecie oceniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Dziewczyny a kiedy robimy wazenie?? Może co sobota??
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
no ja wierze ze z waszym wspaciem jakos mi sie uda
![]() nie mowilam ile chce schudnac ale pasowaloby mi jakies 4 kg wiecej nie chyba ze latwo pojdzie ![]() ocencie moj jadlospis na dzis: śn; paltki fitness z mlekiem 0% o; surowka z kapusty z kromka chleba razowego posmarowanego serkiem i pomidor a na kolacje jogurt nat z ziarnami zboz i slonecznikiem i otrebami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na razie chodzę raz w tygodniu na godzinę na aqua fitness i dodatkowo robię brzuszki co 2 dni ![]() ja w mojej stancji studenckiej nie mam wagi ![]() ![]() i dodaje jeszcze mój dzisiejszy jadłospis: śniadanie: dwie kromki chleba razowego z twarożkiem z cebulą i czosnkiem, dwa ogórki konserwowe II śniadanie: naleśnik ze szpinakiem, sok Kubuś obiad: ugotowany w warzywach filet z kurczaka z ziemniakami gotowanymi i dwoma surówkami: z buraczków i z kapusty białej z marchewką przekąska: grapefruit kolacja: sałatka z tuńczyka (tuńczyk, kukurydza, fasolka szparagowa i czerwona fasola) do tego w ciągu dnia tradycyjnie: herbatka czerwona, zielona i woda mineralna ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
witajciee kochane nowe i nie tylko
![]() ![]() u mnie weekend to kompletna porażka ![]() co z tego ze do poludnia odmowilam sobie drozdzowki jak pozniej pojechalam do babci i jadlam placek i nalesniki ???? ![]() ale dzisiaj poniedzialek i jak na razie jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witam drogie Panie.
Dzisiaj jestem kompletnie zabiegana...uff dziś: śniadanie: jajecznica z cebulką 2. śniadanie: kromka chleba z cieniutką wartwą alemette obiad: kilka kawałków piersi kurczaka w posypce z czerwoną kapustą kolacja: wiejski (może z pomidorem) + woda, zielona herbata i tabletki na gardło ![]() ćwiczenia też oczywiście ![]() ![]() od dzisiaj się ostro trzymam ;D ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam nadzieję, że mi się uda bo zebrałam już tyle silnej woli, że nie da się więcej!!! Jestem bardzo zdeterminowana i liczę na sukces najlepiej jescze jakoś do nowego roku tj do stycznia ![]() ŻYCZE WAM SAMYCH SUKCESÓW (sobie również :P)
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja melduję zmianę. Na koalcję zamiast całego serka wiejskiego, zjem pół (tylko tyle jest w lodówce) i jabłko. Chyba nie jest dziś najgorzej, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() btw. podkradłam z jadłospisu gadulka pomysł na przekąskę, czyli mleczną kanapkę i kupiłam właśnie jedną na jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
O kurcze, dzięki dziewczyny, dodajecie skrzydeł!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.