Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 251 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-10, 22:49   #7501
macerata
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

no proszę, zguba się znalazła..
co tam słychać, już wolna?
powiedz jak cycuchy, żeby nie było off topu

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

a w podpisie to wiesz..takie sobie różne rzeczy wpisuję, co mi się wymyśli
noworoczne obiecanki-cacanki, jak to na wizażu
Stary 2010-10-10, 22:58   #7502
kejtigda
Wtajemniczenie

Witam

ja zamierzam rzucić palenie od 15.11 jak wejdzie zakaz palenia w klubach kawawiarniach itp
Stary 2010-10-10, 23:12   #7503
beatrycze1
Raczkowanie

Witam dziewczyny fotki dodane minęło 3 tygodnie
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 00:04   #7504
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
no proszę, zguba się znalazła..
co tam słychać, już wolna?
powiedz jak cycuchy, żeby nie było off topu

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

a w podpisie to wiesz..takie sobie różne rzeczy wpisuję, co mi się wymyśli
noworoczne obiecanki-cacanki, jak to na wizażu

tak, już wolna
a cycuchy....
no cóż juz w przyszłym tygodniu będą miały 10 msc i doszłam do wniosku, że czas im pierwszy staniczek kupić. Bo traktuje je na razie tak troszkę po macoszemu- tylko topiki i ten jeden model triumfa Oj czarno to widzę-obawiam się, że się tylko jeszcze bardziej zniechęcę

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

O widzę, że na nasza lista coraz krótsza Gratuluje wszystkim którym nie pogratulowałam a są już po- no jak tylko nadrobię zaległości to może i do Waszych albumików trafię

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-11 o 00:00
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 10:32   #7505
korinka
BAN stały

Madzienka!!! suuper ze już jesteś po operacji widzisz jesteś zadowolona...a takie miałaś obawy!
ja też się garbiłam bo inaczej nie dawałam rady - szwy ciągnęły!! ale to minie , spokojnie trzymaj się dzielnie kochana!!!
Kashanti moim zdaniem spokojnie możesz napić się winka! ja też już popijałam, także smacznego
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 11:37   #7506
kejsiii
Rozeznanie

Witajcie krasnoludki
Ja tylko na chwilę wpadłam żeby odliczyć tym co tak z utęsknieniem czekają na zabieg

11/10/2010

Syllwia82 11.10 0 dni :bounce :

Trzymam kciuki

Naomi_85
12.10 1
dni

BabyB 14.10 3 dni
Laloona 02.11 22 dni
Miliqqq 05.11 25 dni
Yoko02 08.11 28 dni
Dragon 26.11 46 dni
Pink 06.12 56 dni?(moze szybciej)
Magera 08.12 58 dni
Kejsiii 14.12 64 dni

Pink trzymam kciuki by dziś wszystko się wyjaśniło pomyślnie

Macarata widzę że rzuciłaś te paskudy zaraz po mnie Ja tez jakoś na początku września ale cholerka daty nie zapisalam nigdzie
A jak dajesz rade?? Mnie jakoś wcale nie ciągnie Myślałam że gorzej będzie ..

Beatryczek byłam widziałam Są już bardzo ładniutkie spisał się nasz doktorek mam nadzieje ze mi też takie piękności wyczaruje jak wam

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 14:49   #7507
MyaDiva
Zakorzenienie

Kejsiii Tobie też brawa się należą za wytrwałość Maceratka to z pewnośćią troszkę dzięki Tobie się zebrała

Syllwia82 - i się doczekałaś, trzymam kciuki i ja Takie słoneczko za oknem, że maleństwa od razu będą uśmiechnięte

Naomi_85- będzie dobrze Kochana. Dziś pewnie mały stresik no ale tyle osób będzie kciuki zciskać, że nie masz się o co martwić

A co to Pink być może szybciej? I doczytałam, że dziś ma się wyjaśnić No to oby było szybciej- a jak nie to i tak będzie dobrze

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny fotki dodane minęło 3 tygodnie
Byłam z wizytą Pannice dochodzą do siebie no a przecież to dopiero 3 tyg. Teraz dopiero zaczną rozkwitać Nich sobie spokojnie dochodzą do siebie pięknieją i mają się zdrowo

Listopadowa a co to , termin szybszy no proszę , proszę Cieszę się że maleństwo ma się dobrze i rośnie. A jak tam Twoje piersi? za miesiąc już pewnie napęcznieją że hoho

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-10-11, 15:25   #7508
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

A co to Pink być może szybciej? I doczytałam, że dziś ma się wyjaśnić No to oby było szybciej- a jak nie to i tak będzie dobrze

----
Witaj MIA ,
fajnie ze jestes promyku

Pinki
pisz szybko co uzgodnilas.

Teraz wam cos opowiem.
Nie o cycuchach.
Wczesniej juz conieco wspominalam ale poprzez moje pazurkowe zajecie poznalam tu w Niemczech wiele dziewczyn z Polski trudniacych sie prostytucja.
A ze nie wszystkie dobrze znaja niemiecki pasuje im , ze moga byc obsluzone i pogadac przy tym po polsku.
No wiec doszlo do tego ze sobie czesto jezdze z moim kuferkiem i przyzadami do malych mieszkalnych burdelikow i tam robie im te paznokcie. A ze placa tez za dojazd wiec problemu nie ma.
Pewnie spytacie dlaczego ja jade a nie one do mnie ?

Bo w tym czasie taka pani jest w pracy i gdy zdaza sie ze akurat przychodzi do nich klient to ja sobie telewizor ogladam i czekam.
Po okolo 15 minutach klient wychodzi , pani idzie sie umyc i robimy pazurki dalej.

Smieszne juz mi sie to wszystko wydaje ale na poczatku to bylam w szoku jak tak czekalam i wszystko slyszalam za sciana w drugim pokoju.

Ale co chcialam wam powiedziec.
Kilka dni temu jedna dziewczyna nie miala gdzie przenocowac , bo zle ustalila sobie termin z wynajeciem i dzwoni do mnie , czy bym jej pomogla sie z tobolami do hotelu dostac.

A ja na to ze po co do hotelu? Ta jedna noc to przekima na materacu u nas. I ja z tymi tobolami do domciu przywiozlam i oswiadczylam polowkowi, ze ona dzis sie u nas przespi .

Polowek ja znal , bo byla raz na pazurkach u mnie i ja widzial i wiedzial kim jest.
Dlatego mowie wam jaka mine zrobil .
Jak z kosmosu.

No bo w koncu to niecodzienna sytuacja, ze zona przywozi prostytutke do domu na noc.

A ona fajna dziewczyna, mila i uczynna ,a ze w ten sposob zarabia ? No coz , nie mnie to oceniac.
A znam juz ich chyba z 15.

Tak sobie pomyslalam, ze wam to opowiem.
A po co ?
Sama nie wiem.
Tak poprostu.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 16:28   #7509
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witaj MIA ,
fajnie ze jestes promyku

to ja sobie telewizor ogladam i czekam
.

Stary 2010-10-11, 19:57   #7510
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj MIA ,
fajnie ze jestes promyku

Polowek ja znal , bo byla raz na pazurkach u mnie i ja widzial i wiedzial kim jest.
Jak z kosmosu.

No bo w koncu to niecodzienna sytuacja, ze zona przywozi prostytutke do domu na noc.
A jaką Ty będziesz miała minę jak teraz połówek prostytutke na noc przyprowadzi
hejka Kochana no widzisz - bo Ty taka dobra duszyczka jesteś która innych nie ocenia . I tyle

Stary 2010-10-11, 20:11   #7511
Kashanti
Raczkowanie

Dziewczynki od dr Skwiercz... powiedzcie mi... minely prawie 4 tygodnie... czy masowałyscie jakos piersi?? ja w sumi eje tak poglaskuje... przynosi mi to jakas wewnetrzna ugle... czy jakies konkretne rzeczy robic??? czy lepiej nie ruszac?
Stary 2010-10-11, 20:31   #7512
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
Dziewczynki od dr Skwiercz... powiedzcie mi... minely prawie 4 tygodnie... czy masowałyscie jakos piersi?? ja w sumi eje tak poglaskuje... przynosi mi to jakas wewnetrzna ugle... czy jakies konkretne rzeczy robic??? czy lepiej nie ruszac?
ja napisałam do lekarza w tej sprawie i odpisał i tak jak jedna dziewczyna tutaj wystawiła jest dobrze

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
ja napisałam do lekarza w tej sprawie i odpisał i tak jak jedna dziewczyna tutaj wystawiła jest dobrze
chyba Agnes
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 21:04   #7513
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
hej

skoro pani dr powiedziala ze u mnie nawet 500 widzi po ciazy to chyba jednak jest tam miejsce jak bede w pl to kiedys do niej podjade pogadam o tym

co do fotek to niestety racja, wstawialam troche z boku majac nadzieje ze ten odstep sie jeszcze "ulozy" i bedzie ladniej..

no i tez jednego nie rozumiem, ja przed ciaza dostalam 325, maceratka 350, a kejtigda tez przed ciazami i ma 485 ?! fakt roznimy sie wzrostem ale cialo szczuple mamy wszystkie i "obwody" podobne

na szczescie moj TZ ubostwia moje cycuszki
Cześć Sweet witaj łobuzie No i do czego ja się dokopalam dopiero głuptasku - założę się że Twój mostek jeszcze nie poluzował się do końca tzn chodzi mi oczywiście o mięśnie. I tak mi się zdaje, że jak kiedyś cichaczem zamienisz ten avek na swoja fotkę to nikt się nie połapie
Gdybyś miala 350cc to przerwa i tak by się nie zmniejszyła znacząco- no przecież wiesz o tym. Więc 325 a 350 to różnica nie warta zachodu- no chyba że 420 ale wtedy już nie podmięśniowo Kejtigda ma 485cc ale z tego co kojażę nie calkowicie podmięśniowo-Kejtigda popraw mnie jeśli się mylę .
No a skoro dzidzię za rok planujesz to potem już będzie ile fabryka da.

Oglądałam sobie ostatnio fotki żelek po latach- no tak mnie naszło Najstarsze jakie wygrzebałam to żelki wsadzone w 1965 roku i kilka lat temu wymieniane na mniejsze. Dacie wiarę - w 65 roku, oczywiście w Stanach. To nasze mamy lub babcie wtedy młode były.
Doszłam niestety do wnisku, że w wieku 70 lat każdą z nas taka wymina czeka - na mniejszy model , wrócą do łask 200cc Ja mam w szufladzie jedno moje maleństwo dokupie drugi i może jeszcze doczekają się swojej świetności.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
Jeśli Ci ulgę przynosi to spokojnie sobie możesz je głaskać
A jeśli chodzi o masaże ja Ci nie doradzę - bo ja nie mogłam masować przy anatomkach.
Jeśli chodzi o masaże a cc to w katalogch implantów teksturowanych producenci nie każą masować. I w tej kwestii lekarze mają własne zalecenia- jedni zalecają inni nie. Najlepiej spytać dokładnie o zalecenia swojego lekarza- Kochana zadzwoń do Pani dr i się dopytaj.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-11 o 21:32
Stary 2010-10-11, 21:32   #7514
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Teraz wam cos opowiem.
Nie o cycuchach.
Wczesniej juz conieco wspominalam ale poprzez moje pazurkowe zajecie poznalam tu w Niemczech wiele dziewczyn z Polski trudniacych sie prostytucja.
A ze nie wszystkie dobrze znaja niemiecki pasuje im , ze moga byc obsluzone i pogadac przy tym po polsku.
No wiec doszlo do tego ze sobie czesto jezdze z moim kuferkiem i przyzadami do malych mieszkalnych burdelikow i tam robie im te paznokcie. A ze placa tez za dojazd wiec problemu nie ma.
Pewnie spytacie dlaczego ja jade a nie one do mnie ?

Bo w tym czasie taka pani jest w pracy i gdy zdaza sie ze akurat przychodzi do nich klient to ja sobie telewizor ogladam i czekam.
Po okolo 15 minutach klient wychodzi , pani idzie sie umyc i robimy pazurki dalej.

Smieszne juz mi sie to wszystko wydaje ale na poczatku to bylam w szoku jak tak czekalam i wszystko slyszalam za sciana w drugim pokoju.

Ale co chcialam wam powiedziec.
Kilka dni temu jedna dziewczyna nie miala gdzie przenocowac , bo zle ustalila sobie termin z wynajeciem i dzwoni do mnie , czy bym jej pomogla sie z tobolami do hotelu dostac.

A ja na to ze po co do hotelu? Ta jedna noc to przekima na materacu u nas. I ja z tymi tobolami do domciu przywiozlam i oswiadczylam polowkowi, ze ona dzis sie u nas przespi .

Jak z kosmosu.

A ona fajna dziewczyna, mila i uczynna ,a ze w ten sposob zarabia ? No coz , nie mnie to oceniac.
A znam juz ich chyba z 15.

Tak sobie pomyslalam, ze wam to opowiem.
A po co ?
Sama nie wiem.
Tak poprostu.

Ty to aparatka jesteś
Już widzę minę twojego męża Ale co dobrze ze ma taką wyluzowaną żonkę

Cytat:

Oglądałam sobie ostatnio fotki żelek po latach- no tak mnie naszło Najstarsze jakie wygrzebałam to żelki wsadzone w 1965 roku i kilka lat temu wymieniane na mniejsze. Dacie wiarę - w 65 roku, oczywiście w Stanach. To nasze mamy lub babcie wtedy młode były.
Doszłam niestety do wnisku, że w wieku 70 lat każdą z nas taka wymina czeka - na mniejszy model , wrócą do łask 200cc Ja mam w szufladzie jedno moje maleństwo dokupie drugir i może jeszcze doczekają się swojej świetności..
Kochana daj link do takiej strony zawsze chciałam obejrzeć cycki po latach...
Ale ja wam powiem że mi sie wydaję ze jak ma sie 70 lat to już chyba wszystko jedno jakie ma się cycki co ?? Jakoś tak mi się zdaje ze i tak nosi się juz wtedy staniki jak namioty i golfy a do tego długie spódnice ..
No co nie jest tak ??

Stary 2010-10-11, 22:07   #7515
kejtigda
Wtajemniczenie

Ja się boję że na starość będę zamiast taką kochaną babcią to takim silikonowym straszydłem
Stary 2010-10-11, 22:32   #7516
pink star
Rozeznanie

hej moje krasnolutki mam juz nowine dla was!!!!!!
sama jestem w szoku..
nie zgadniecie kiedy

za tydzien (18.10)
ale mam srakole...
dr mi odpisal na emaila, jutro potwierdzam dzien i zapytam o godzine...mam miec wszystkie badania ze soba...

wlasnie weszlam do domu, wyjechalismy wczoraj o 8.00 rano...masakra...najgorze j po PL.(36 godzin drogi)
jestem wykonczona..
buzka dla was slodziaki i dziekuje za pamiec...
ide spac...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 22:40   #7517
magera
Rozeznanie

Witajcie

Dziubki wielkie za odliczanko dziewczynki !!!!!

Syllwia trzymam kciuki bardzo mocno za piękny efekt

Pink wariacie, no to gratulacje kochana
Super, bo juz teraz tylko badania i klaść się na stół
Extra
Trzeba zmienić miejsce w tabelce

Qurka, ja jeszcze tylko 58 dni
Ależ ten czas zapiernicza !!!!

No i buziaki dla wszystkich krasnoludków

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 22:43   #7518
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
sama jestem w szoku..
nie zgadniecie kiedy

za tydzien (18.10)
ale mam srakole...
dr mi odpisal na emaila, jutro potwierdzam dzien i zapytam o godzine...mam miec wszystkie badania ze soba...

wlasnie weszlam do domu, wyjechalismy wczoraj o 8.00 rano...masakra...najgorze j po PL.(36 godzin drogi)
jestem wykonczona..
ide spac...

Super Myślałam o Tobie i tak coś czułam że tak to się rozwiąże

No to możemy zmienić odliczanko dla ciebie
Ale świetnie Pink zazdroszczę

11/10/2010
Naomi_85 12.10 1 dni
BabyB
14.10 3 dni

Pink 18.10 6 dni
Laloona 02.11 22 dni
Miliqqq 05.11 25 dni
Yoko02 08.11 28 dni
Dragon 26.11 46 dni

Magera 08.12 58 dni
Kejsiii 14.12 64 dni

Magera i same zostałyśmy na grudzień

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-10-11 o 22:47
Stary 2010-10-11, 22:47   #7519
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Magera i same zostałyśmy na grudzień
No zostałyśmy, zostalyśmy
Nic się nie martw kochana, to już wcale nie tak długo
Zleci szybciochem i juz będzie nasz dzień
Kejsiii, zostało 2 m-ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

.
Stary 2010-10-11, 23:27   #7520
pysia222
Zakorzenienie

Pink GRATULACJE ;=)

Ja wlasnie testuje swije , zelki na basenie . Dzisiaj mialam pierwszy trening do triatlonu na plywalni i przeplynelam ok. 3 km .
Zastanawiam sie jak bede sie czuc jutro
Stary 2010-10-11, 23:32   #7521
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Pink GRATULACJE ;=)

Ja wlasnie testuje swije , zelki na basenie . Dzisiaj mialam pierwszy trening do triatlonu na plywalni i przeplynelam ok. 3 km .
Pysia 3 km??????????????????????? ??????????????? : mdleje:
matko kochana
CYBORG

.
Stary 2010-10-11, 23:36   #7522
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
sama jestem w szoku..
nie zgadniecie kiedy

za tydzien (18.10)
ale mam srakole...

jestem wykonczona..
ide spac...
O raju no nie mogę- ale skok No to teraz nawet za bardzo nie zdążysz się stresować

Stary 2010-10-11, 23:47   #7523
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Kochana daj link do takiej strony zawsze chciałam obejrzeć cycki po latach...
Ale ja wam powiem że mi sie wydaję ze jak ma sie 70 lat to już chyba wszystko jedno jakie ma się cycki co ?? Jakoś tak mi się zdaje ze i tak nosi się juz wtedy staniki jak namioty i golfy a do tego długie spódnice ..
No co nie jest tak ??
Oj właśnie nie wygląda to dobrze. Wkleję Wam na chwilkę jakieś fotki.
No nieststy żelki się nie starzeją- i na zmęczonym, wiotkim ciele są sobie dwie obciagnięte skórką piłki Nie sterczą- bo ich nie ma co trzymać. Często wyglądają jak z cc, no i często do tego wlaśnie dochodzi w późniejszym wieku. I słowo Wam daje - najlepiej wtedy po reoperacji wyglądają malutkie wkładeczki (z ewentualnym podwieszaniem). Zaraz coś znajdę po reoperacji.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-12 o 01:10
Stary 2010-10-12, 00:00   #7524
kejtigda
Wtajemniczenie

Mya kochana nie strasz!!
Stary 2010-10-12, 01:08   #7525
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Mya kochana nie strasz!!
to żeby już nie straszyć piersi z 100r pne- to musiała być bogini, bo jak inaczej
Na dobrnoc dla wszystkich Venus z Milo

Stary 2010-10-12, 07:30   #7526
viola1983
Raczkowanie

Witajcie krasnalki kochane
Cytat:

Jak z kosmosu.
Happy jesteś niesamowita.. nie wiem czy ja bym się na to odważyła..

Cytat:
sama jestem w szoku..
nie zgadniecie kiedy

za tydzien (18.10)
ale mam srakole...

jestem wykonczona..
ide spac...
Gratuluję Pinky! No kochana to faktycznie nie masz czasu na myślenie.. Zleci szybciutko.. już zaczynam trzymać kciuki

Cytat:
Oj właśnie nie wygląda to dobrze. Wkleję Wam na chwilkę jakieś fotki.
No nieststy żelki się nie starzeją- i na zmęczonym, wiotkim ciele są sobie dwie obciagnięte skórką piłki Nie sterczą- bo ich nie ma co trzymać. Często wyglądają jak z cc, no i często do tego wlaśnie dochodzi w późniejszym wieku. I słowo Wam daje - najlepiej wtedy po reoperacji wyglądają malutkie wkładeczki (z ewentualnym podwieszaniem). Zaraz coś znajdę po reoperacji.
Hej kochana Niestety wyobraziłam to sobie i się przeraziłam nie strasz tak z rana

Maceratka

Cytat:
Napisane przez czarnakarola Pokaż wiadomość
Hej Już od dłuższego czasu czytam wasze forum i sama planuje powiększyć sobie piersi . Wybrałam Dr . Skwiercz byłam już nawet na konsultacji i pani Dr wybrała mi anatomiczne wkładki 545CCC . Mam 170cm wzrostu , waga 62kg pod biustem 82 i w biuście 98 ( jak można go tak nazwać )
I teraz mam pytanko dziewczyny proszę pomóżcie !!! bo już kilka osób powiedziało mi że to bardzo duże wkładki i będe miała bardzo dużeeee piersi a ja chciałabym mieć moje upragnione D , i ani mniejsze a tym bardziej większe!!! Wiem że Dr jest bardzo dobra w tym co robi i nie chce mi się wierzyć aby się pomyliła ale proszę Was już znawczyń cycuchów o zdanie Dziekuje z góry i pozdrawiam
Witaj Karola .. a jednak dołączyłaś buziole
Karola moim zdaniem nie będą za duże.. Pisałam Ci moje wymiary..ale powiem Ci jeszcze, że jakbym miała mieć wsadzone 545 wcale bym się nie obraziła.. Teraz jak już się przyzwyczaiłam, że mam cycki na klacie w jakiś dziwny sposób "zmniejszają mi się w oczach" Ja na początku też się bałam, że wyjdą za duże.. Mya mnie przekonała, że wcale nie będą i faktycznie nie są

Dziewczynki całusy
Stary 2010-10-12, 07:41   #7527
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=MyaDiva;22617954]Oj właśnie nie wygląda to dobrze. Wkleję Wam na chwilkę jakieś fotki.
No nieststy żelki się nie starzeją- i na zmęczonym, wiotkim ciele są sobie dwie obciagnięte skórką piłki

ooo to jakas dobra wiadomosc dziewczyny biezemy sie do roboty i zaczynamy cwiczyc
Stary 2010-10-12, 09:23   #7528
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Pink GRATULACJE ;=)

Pysia w ile minęło od op Twoich żelków, że tak intensywnie trenujesz?
Chciałabym już też coś zacząć ćwiczyć, u mnie mija dziś 36 doba, mogę coś zacząć ćwiczyć?
Stary 2010-10-12, 09:55   #7529
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Pysia w ile minęło od op Twoich żelków, że tak intensywnie trenujesz?
Chciałabym już też coś zacząć ćwiczyć, u mnie mija dziś 36 doba, mogę coś zacząć ćwiczyć?

Na pytanie czy mozesz juz cw. powinien odp. Ci Twoj dr.
Ja po rozmowie z moim zaczelam cwiczyc po 30 dniach na poczatek tylko nogi i moj ogromny brzuch
Stopniowo dodawalam nowe cw. zawsze" sluchajac" swojego ciala
Pamietam , ze 3 miesiace po op. ciezko bylo mi wejsc na bieznie dlatego jogging zaczelam stosunkowo pozno bo dopiero po 8 miesiacach od op.
Jesli chodzi o jazde na rolkach to po ok. 5 miesiacach ( ja jezdze dosc agresywnie bo czasami startuje w wyscigach np. na 10 km )

Obecnie jestem prawie 11 miesiecy po op i zaczelam przygotowania do triatlonu moze pokusze sie o start w lipcu 2011 .
W maju 2011 startuje w pol maratonie czyli na 21,1 km.

Ja jestem z zawodu nauczycielem wf- u i juz tydzien po op. bylam znowu w szkole . To wiazalo sie z ciaglo oczywiscie duzo mniejsza niz zwykle aktywnoscia fizyczna .

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-10-12 o 09:57
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 10:41   #7530
kejsiii
Rozeznanie

12/10/2010

Naomi_85
12.10 0
dni

TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE

BabyB
14.10 2 dni

Pink 18.105 dni
Laloona 02.11 21 dni
Miliqqq 05.11 24 dni
Yoko02 08.11 27 dni
Dragon 26.11 45 dni

Magera 08.12 57 dni
Kejsiii 14.12 63 dni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości