Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-10, 20:37   #241
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Mi przed chwila Tż naprawił torebkę, bo urwał mi się pasek, za dużo w torbie miałam

Idę zaraz się spamować.. A potem chyba do łóżeczka coś obejrzę z tż i spać
Stary 2010-10-10, 20:43   #242
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Wazniejsze tam bedzie nie jak wygladasz tylko jak sie wypowiadasz. Wygladaj ladnie, tylko mow wyraznie i glosno, zadnych potocznych kurde, no, teges. Klienci nie beda Cie widziec, tylko slyszec.
tylko, ze to moja pierwsza rozmowa z nimi rekrutacyjna. Nie myslalam, ze odrazu wsadza mnie do testowania przez tel dzieki
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja w swoim osiedlowym sklepiku

szkoda słow... powinien być z Tobą... i powinien się tego sam domyślić, że go potrzebujesz, że jest Ci źle i że powinien Cię wspierać...
nie dość że denerwujesz się tą sprawą z wujiem to jeszcze się nim musisz denerwować.....trzymaj się... zrób sobie spamowanie, postaraj chociaż na chwilę zrelaksować....
no zrelaksowalam sie,a tu TZ dzwoni i pyta sie co robie bo mu na sms nie odpisuje, jestem sucha i nie odzywam sie do niego powiedzialam, ze sie kapie, jak on nie mial dla mnie czasu to ja tez nie mam, czysty egoizm kochanie i koniec rozmowy. Teraz dostalam sms na dobranoc i tak za nim tesknie ze mnie cos strzeli, a z drugiej strony mam zal do niego
Cytat:
Napisane przez malinowydzemx3 Pokaż wiadomość
wedlug mnie powinnas z nim porozmawiac i powiedziec wprost co czujesz. wiem, ze mam dopiero 17 lat i niby moge nie miec pojecia o tym jak postepowac w zwiazkach i takich sytuacjach, ale wiele w zyciu przezylam, wiec wiem ze rozmowa jest dobra na wszystko. powiedz ze potrzebowalas go wtedy i ze cierpialas jeszcze bardziej, ze go nie bylo bo wolal impreze od Ciebie. i zapytaj czy mu na Tobie zalezy, bo jezeli by Cie na prawde kochal to zostal by przy Tobie. I nie lam sie slonce
wiek nie ma znaczenia, sama wiem po sobie ile zycie mnie nauczylo. Ja duzo mowie, co mi sie nie podoba, co mi lezy na sercu, z nim sie nie patyczkuje, zapewne porusze ten temat, ale teraz bede zimna i oschla i nie mam zamiaru tlumaczyc mu teraz dlaczego taka jestem, nie chce mi sie po prostu jechac do niego, tak jak jemu nie chcialo sie do mnie. Musze sie odgryzc na nim, inaczej mi nie przejdzie na niego zlosc, jestem zawzieta pod tym wzgledem stety-niestety. Pogrubione-racja, dziekuje
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Caate- ja na twoim miejscu powaznie zastanowiłabym się nad waszym związkiem. Ja wiem,ze nawet gdybym skręciła rękę(w sumie błachostka) tż siedziałby i siedział i siedział przy mnie cały czas ,bo by się bardzo mocno martwił i spełniał moje zachcianki hehe. Po prostu to wiem. A ty miałaś poważniejszą sytuację i najukochańsza osoba(pomijając rodzinę) nie była z tobą, tylko się bawiła na imprezie. Zrozumiałabym,ze nie był z Tobą,bo się źle czuł itp. ale on imprezował =nie przejął się twoim uczuciami,tym co czułaś. A raczej na pewno było widać twoje zmartwienie.
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży . I tak szczerze to ja nawet z największym wrogiem bym została i porozmawiała,pocieszała go ,bo by mi było zwyczajnie przykro,że ta osoba cierpi.
wlasnie ja wiem, ze gdyby cos mi sie stalo, to nawet by nocowal w tym szpitalu. Ale, ze on srednio trawi moja rodzine, a moja rodzina jego, to wiem ze chcial sie zmyc jak najszybciej z choryzontu. Co nie znaczy, ze ode mnie tez mial uciec, po rpstu nawet nie zapytal sie czego potrzebuje, czy dobrze sie czuje itp. On widzial mnie jak plakalam, akurat odjezdzal jak ja przyjechalam. SLyszal w tel, jak nieraz krzyknelam z nerwow. Wiedzial, ze zle mi samej. Bo mimo ze mialam mame obok, to ja bylam kierowca, ona plakala, ja musialam myslec co gdzie zrobic, jak dojechac, jakos sie opanowac.
Twoje slowa bola, bo widze jak cos miedzy nami jest nie tak, a ja w brutalny sposob sie o tym przekonalam. Lepiej pozno niz wcale...
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez palermo82 Pokaż wiadomość
dolaczam
alez oficjalnie

mikrofibria jest cudowna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 20:44   #243
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Nie wiem co bym chciała zrobić z włosami konkretnie naturalny mam ciemny blond, który farbowałam na czarno i później dekoloryzowałam u fryzjera i wyszło to co właśnie mam na głowie. Na zdjęciu wyszły do polowy blond a od połowy jakiś jasny brąz, a w realu jakoś nie widać tej różnicy, wyglądają na jednolity kolor= jakiś pomiędzy jasnym brązem a ciemnym ciepłym blondem. A teraz marzą mi się włosy takie jak Twoje

buahhot, a robiłaś w końcu keratynę?
Moze sprobowalabys cos z castinga? teraz jest ta nowa seria glossy blonds, kolory naprawde piekne, duzy wybor, tylko, ze ta seria to kolor trwaly. Bardzo fajne blondy ma tez syoss no i loreal
http://www.syoss.pl/index.php?id=125
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449651
Z szamponow to nic nie polece bo nie znam.

Cytat:
dolaczam
Witaj

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 20:45   #244
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dziewczyny mam dla Was special mission

Mam ochotę potraktować moje włosy szamponem koloryzującym z garniera na blond (w załączniku ) ale nie wiem co mi wyjdzie na moich dekoloryzowanych i farbowanych włosach (zapraszam do albumu) Jakie są Wasze "wizje"?
ale Ty masz cudowna cere i jakie piekne oczy, duze i bez cieni
jakiego podkladu uzywasz

mi sie podoba kolor ze zdjecia po turecku, taki cieplejszy blond
Stary 2010-10-10, 20:50   #245
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
[/B]

Ja sama farbuję włosy w domu, bo sparzyłam się na fryzjerach.. Zawsze miałam włosy w plamy żółto białe , nawet gdy poszłam do dobrego salonu..
Ostatnio farbowałam włosy farbą palet A10 Ultra popielaty blond , włoski po niej super ale wciąz szukam tej idealnej farby. A ty czym buahhot farbujesz włoski?? Bo widziałam zdjęcia te nowe i masz super kolorek..
dziękuję ja farbowałam stockholmem, ale na ciepły blond+pasemka

Cytat:
Nie wiem co bym chciała zrobić z włosami konkretnie naturalny mam ciemny blond, który farbowałam na czarno i później dekoloryzowałam u fryzjera i wyszło to co właśnie mam na głowie. Na zdjęciu wyszły do polowy blond a od połowy jakiś jasny brąz, a w realu jakoś nie widać tej różnicy, wyglądają na jednolity kolor= jakiś pomiędzy jasnym brązem a ciemnym ciepłym blondem. A teraz marzą mi się włosy takie jak Twoje

buahhot, a robiłaś w końcu keratynę?
noo snowhitee ma piękne włosy tak robiłam keratynę

Cytat:
dolaczam
witaj

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 20:57   #246
201604250941
Konto usunięte

caate- nie wsadza na telefon tylko beda rozmawiac z Toba i to ocenia.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 21:04   #247
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate- nie wsadza na telefon tylko beda rozmawiac z Toba i to ocenia.
a to rozumiem,dziekuje za wyjasnienie pracowalas na podomnym stanowisku?
Stary 2010-10-10, 21:19   #248
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ale Ty masz cudowna cere i jakie piekne oczy, duze i bez cieni
jakiego podkladu uzywasz

mi sie podoba kolor ze zdjecia po turecku, taki cieplejszy blond
Caate, boże co za komplement na tym zdjęciu nie miałam żadnego podkładu ale teraz zamówiłam sobie próbki mineralnego podkładu z edm i to jest dopiero cudo Na zdjęciu tego nie widać, ale mam czerwone plamy na policzkach przez naczynka i zielony korektor z edm sobie z nimi poradził więc naprawdę polecam minerałki

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziękuję ja farbowałam stockholmem, ale na ciepły blond+pasemka

noo snowhitee ma piękne włosy tak robiłam keratynę

witaj
I udał się zabieg?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 21:20   #249
loluska
Zakorzenienie

caate wiem że trudno, ale nie tłumacz go sama przed sobą. Zachował się niestety fatalnie i nawet to że nie lubi się z twoją rodziną nie powinno być wymówką. Miał ochotę na imprezę i nic go po prostu nie powstrzymało... nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Zresztą ja ogólnie bez Tż nie chodzę na imprezy (typu dyskoteki, cluby) i tego samego wymagam od niego. Raz poszedł beze mnie o czym dowiedziałam się od mojego brata, który go na takowej imprezie spotkał, do mnie nie odp na smsy, wiedziałam tylko że jest z qmplami... Byłam wtedy strasznie wściekła i zawiedziona, ale porozmawialiśmy i mam nadzieję że się nie powtórzy. Ty Tż potrzebowałaś ze względu na zaistniałą sytuację no ale impreza ważniejsza... nie wiem jak ja bym do tego podeszła ;/ każdy ma swoje zasady w związku i wiem że wiele osób np bawi się osobno itd... no ale to nie dla mnie. więc tym bardziej nie rozumiem jego zachowania...

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
A ja smaruje wazeline na usta na noc i jakos nic nie daje Lepiej juz sie sprawdza bambino

Dziewczynki, ponawiam pytanie, czy moze ktoras mi polecic masc bez recepty na takie pojedyncze krosty? Uzywalam moupiroxu, ale skonczyl sie a w najblizszym czasie nie bede szla do lekarza po recepte.
pasta cynkowa, sudocrem...? i polecam under 20 s.os żel na pryszcze punktowo, byłam zaskoczona jego szybkim działaniem... gdybym nie dostała tych kosmetyków, pewnie bym sama nie kupiła, bo słyszałam różne opinie na ich temat. Ale jestem mile zaskoczona

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 21:21   #250
Poemadka
Raczkowanie

cześć piękne SPAmowiczki

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
teraz jestem jak ściana - blada, tylko nie moja, bo w pokoju mam bordowe ^^

ale się uczyłam dziś. normalnie padam, a tu jeszcze notatki przepisać trzeba. no cóż... idę się zabrać za coś, ale powiem wam, że i tak mam dość luźno dzisiaj
u mnie to samo -blada się zrobiłam.Dzisiaj na warsztatach siedziałam za dziewczyną,która miała prześliczną oliwkową karnacje - żadne solarium,taka natura ech czemu nie ma tabletek na przyciemnienie koloru skóry (lubię być odrobinkę ciemniejsza).Te z beta karotenem niekoniecznie działają -trochę się pomarańczowym człowiek robi,ale nieznacznie.Macie jakieś sposoby na lekkie przyciemnienie skóry ?
poza solarium,balsamów brązujących ...Miała któraś z Was olejek marchewkowy Diadermy ?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Poemadka witamy

Dziś na pewno będzie duże spamowanko, wczoraj na niewiele miałam czasu. Bo byłam na imprezce.. mieliśmy iść z Tż i znajomymi do małego klubu u nas w miasteczku a wylądowaliśmy w Dębicy w Modernie. Było super Dziś tak leżę sobie z Tż na łóżeczku i on w pewnej chwili do mnie: wiesz o czym myślałem wczoraj jak razem tańczyliśmy? ja: o czym? on: o tym że to ja będę dziś z tobą w łóżku... ja: (trochę zmieszana) ale w jakim sensie? on: no w takim że inni mogą na ciebie tylko patrzeć i mi ciebie zazdrościć... tak mi się słodko zrobiło...

uroczy twój TŻ ....

Cytat:
Moj ojciec ostatnio polubil solarium, poprawia mu zima humor wlasnie a ja nie moge tego przebolec.
to masz nowoczesnego tatę

Cytat:
Powiedzcie gdzie kupujecie pokrzywe?
apteki

miło Was czytać po zabieganym dniu ....

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera
Poemadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 21:32   #251
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate wiem że trudno, ale nie tłumacz go sama przed sobą. Zachował się niestety fatalnie i nawet to że nie lubi się z twoją rodziną nie powinno być wymówką. Miał ochotę na imprezę i nic go po prostu nie powstrzymało... nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Zresztą ja ogólnie bez Tż nie chodzę na imprezy (typu dyskoteki, cluby) i tego samego wymagam od niego. Raz poszedł beze mnie o czym dowiedziałam się od mojego brata, który go na takowej imprezie spotkał, do mnie nie odp na smsy, wiedziałam tylko że jest z qmplami... Byłam wtedy strasznie wściekła i zawiedziona, ale porozmawialiśmy i mam nadzieję że się nie powtórzy. Ty Tż potrzebowałaś ze względu na zaistniałą sytuację no ale impreza ważniejsza... nie wiem jak ja bym do tego podeszła ;/ każdy ma swoje zasady w związku i wiem że wiele osób np bawi się osobno itd... no ale to nie dla mnie. więc tym bardziej nie rozumiem jego zachowania...

pasta cynkowa, sudocrem...? i polecam under 20 s.os żel na pryszcze punktowo, byłam zaskoczona jego szybkim działaniem... gdybym nie dostała tych kosmetyków, pewnie bym sama nie kupiła, bo słyszałam różne opinie na ich temat. Ale jestem mile zaskoczona

dobranoc
tlumacze, bo prawwda jest taka ze nie chce odejsc od niego, za bardzo go kocham... ale tez nie potrafie porozmawiac z nim, wyrzucic tak zargumentowac to wwszystko dobrze, zeby do niego dotarlo. Nie potrafie sie teraz tak skupic na nim, bo ciagle plakac mi sie chce. Musze sie oswoic z tym wszystkim. Impreza, to byla domowka naszych znajomych...

dzieki za rady i za przypomnienie o sudocremie, zaraz posmaruje swoje pryszcze
Cytat:
Caate, boże co za komplement na tym zdjęciu nie miałam żadnego podkładu ale teraz zamówiłam sobie próbki mineralnego podkładu z edm i to jest dopiero cudo Na zdjęciu tego nie widać, ale mam czerwone plamy na policzkach przez naczynka i zielony korektor z edm sobie z nimi poradził więc naprawdę polecam minerałki

I udał się zabieg?
przepieknie wygladasz,serio!:lo ve:
myslalam o edm, ale teraz to 0zl mam, mam nadzieje, ze keidys zakupie probki

dobranoc, dziekuje jeszcze raz Piekne za wsparcie i rady
Stary 2010-10-10, 21:37   #252
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja już po SPA

Prysznic
masaż syrenką
maseczka oczyszczająca
peeling twarzy
pumeksowanie stóp
balsamik na całe ciało
tonikowanie twarzy
krem nawilżający na twarz
maść z wit. A na dłonie i stopy
Stary 2010-10-10, 21:37   #253
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

I udał się zabieg?
Włosy z wierzchu trochę mi się puszą, no ale ja jestem po dekoloryzacji farbowaniu i rozjaśnianiu pod spodem są gładkie i nie puszą się wcale, myślę że zabieg powtórzę za jakiś czas ale tylko na te włosy z wierzchu, i dopiero jak ładnie podrosną

Stary 2010-10-10, 21:49   #254
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane
Wyobraźcie sobie, że dopiero skończyłam się uczyć... Normalnie makabra jakaś!! A jutro mam na 9 , a wstaję o 6 żeby jeszcze się pouczyć, żeby umieć perfecto ehh.. Niedziela powinna być do odpoczynku, a tu proszę nie dość, że się człowiek w tygodniu uczy non stop prawie to jeszcze w niedziele.. Jestem dziś na 4 kawach, porażka..
I nie nadrobię Was niestety już dziś... Ale jutro po szkole pierwsze co - nadrabianie!
Dzisiaj zrobiłam sobie tj. trochę odpoczynku od spamowania - po ostatnich 2 dniach ostrego dbania o siebie dziś trochę luzu
A i mam postanowienie!! Od jutra nie prostuję włosów do szkoły(tylko grzywkę,ale ją to niestety muszę,bo mam prostą) Będę mogła sobie trochę pospać dłużej rano, do tego będą o wiele zdrowsze-mam nadzieję, że się odwdzięczą jakoś , z natury mam takie coś pomiędzy prostymi a falowanymi - hmm..takie powywijane co jakiś czas i ostatnio byłam w niewyprostowanych włosach i jakiegoś wielkiego poruszenia między znajomymi nie było więc znaczy, że nie jest tak źle, do tego idzie zima, będzie śnieg padać itd. więc i tak będą mi się wywijać Będę prostować tylko jak będę wychodzić gdzieś popołudniu albo wieczorem i w weekendy na jakąś imprezę, wyjście itd.

Dzisiejsze SPAmowanie:
Włosy:
- wyprostowałam tylko grzywkę
- wieczorne mycie
- odżywka z rokitnika na parę min. od połowy
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- makijaż tylko twarzy - oczu nie pomalowałam nawet tuszem
- poranny delikatny peeling = żel do mycia + dodałam trochę peelingu
- filtr 50
- peeling ust
- carmex na noc na usta(zimno mi wyskoczyło...)
- krem nawilżający od derm. na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- tarka do stóp + krem
- balsam nawilżający

Dobranoc Piękności!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 22:13   #255
201604250941
Konto usunięte

Caate- nie pracowalam w ten sposob, ale mam znajomych co tak pracuja.
Ty go kochasz, fajnie ale on Ciebie cos nie bardzo.
Stary 2010-10-10, 22:17   #256
snowhitee
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki

P.S dziekuje za rady co do masci jutro na spokojnie poczytam o nich i cos wybiore.

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 22:21   #257
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też lecę spać, dobranoc dziewczyny

Stary 2010-10-10, 22:27   #258
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja lecę spać..Dobranoc
Stary 2010-10-10, 22:55   #259
Poemadka
Raczkowanie

dobranoc piękne

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera
Poemadka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-10, 23:13   #260
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jakie?
wczoraj zrobiłam miodowo-cynamonową
i szczypała mnie buźka po niej
dzisiaj akurat była błotna z planet spa z avonu
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 23:19   #261
201604250941
Konto usunięte

eehhh

myslicie, ze usta Rsie sa prawdziwe? ostatnie zdjecie przeczy prawom fizyki normalnie ;/
Stary 2010-10-11, 06:17   #262
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry
ja tylko się witam i niestety do szkoły spadam

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 08:08   #263
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry piękne ALe tutaj sie ostatnio dużo dzieje

catee Współczuje Twojemu wujkowi... ale ważne, że żyje i wróci do zrowia Życze jak najbardziej szybkiego!
A co do Twojego Tżta... to szkoda gadać. Zachował się jak najgorszy egoista. Nie dość, że nie był przy Tobie kiedy tego potrzebowałaś, nie liczył się z Twoimi uczuciami, to jeszcze poszedł sobie bez Ciebie na impreze Ja bym chyba zabiła. Dla mnie jest to nie do pomyślenia żeby mój Tż poszedł na impreze beze mnie. A co dopiero jakby poszedł i jeszcze wypiął się na mnie. Kto wie co on tam robił. Jeszcze Ci bezczelnie odpisywał na esy, a Ty biedna się zamartwiałaś w domu... Później jeszcze chciał zwalić wine na Ciebie, że to niby Twoja wina W ogole bym się do niego nie odzywała. Nawet na esy bym nie odpisywała. Wiem, że napewno go kochasz, ale nie broń go, bo on to zrobił świadomie i jak widać jeszcze do niego nie dotarło, że to on jest winien. Może w końcu do niego dotrze co tak naprawde zrobił i bd mieć wyrzuty sumienia. Pownien cie przeprosić, pokazać i Ci udowodnić, że Ty i Twoje uczucia są dla niego najważniejsze, a nie jakaś impreza. Głęboko bym się zastanowiła nad nim, bo tak być nie powinno. Zajmij się sobą i wujkiem, a go olej jak on Ciebie wcześniej.

candycotton Troche takie jakby napompowane

snowhitee Pasta cynkowa jest dobra

Ja siedze w pracy i czekam na 15 A jutro najprawdopodobniej ide do kosmetyczki zrobić pazurki i na zakupki Nareszcie, bo w weekend miałam odwyk shoppingowy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 08:34   #264
judus
Rozeznanie

GG do judus

Dzień dobry ja się tylko witam bo nie mam czasu, nadrobiłam Was troszkę już tu naskrobałyście od wczoraj
Cate bądź twarda najdłużaej jak tylko się da, może wtedy do niego dotrze jak bardzo zawiódł jeśli tego nie zrobi, to nie żałuj go, On byłby wtedy Ciebie wart, poznałyśmy Cię tu i wiemy że jesteś fantastyczną do tego piękną dziewczyną, zaradną niejeden fantastyczny facet chciałby być na jego miejscu
A pokrzywkę kupowałam w aptece i PoloMarkecie tam za 1,59 i już mi zostały 2 torebki tylko właśnie jedną sączę teraz i jakoś mi nie dobrze bo niedawno wzięłam tabletkę z OMG3 i mi się to tak wymieszało nieciekawie nie polecam takiej mieszanki...
trzymajcie kciuki mam dziś bardzo strsujące zajęcia...
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 10:53   #265
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Cate bądź twarda najdłużaej jak tylko się da, może wtedy do niego dotrze jak bardzo zawiódł jeśli tego nie zrobi, to nie żałuj go, On byłby wtedy Ciebie wart, poznałyśmy Cię tu i wiemy że jesteś fantastyczną do tego piękną dziewczyną, zaradną niejeden fantastyczny facet chciałby być na jego miejscu
podpisuję się pod twoimi słowami! Nie dość, że piękna, to jeszcze zaradna i sympatyczna.
Nie warto przejmować się facetami, którzy są w jakiś sposób wybrakowani.
A może ta sytuacja go zmieni?
Stary 2010-10-11, 11:01   #266
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja się tylko witam bo nie mam czasu, nadrobiłam Was troszkę już tu naskrobałyście od wczoraj
A pokrzywkę kupowałam w aptece i PoloMarkecie tam za 1,59 i już mi zostały 2 torebki tylko właśnie jedną sączę teraz i jakoś mi nie dobrze bo niedawno wzięłam tabletkę z OMG3 i mi się to tak wymieszało nieciekawie nie polecam takiej mieszanki...
trzymajcie kciuki mam dziś bardzo strsujące zajęcia...

jezeli mu zależy to Cię przeprosi za swoje zachowanie.... ale na razie go przetrzymaj

ja własnie wróciłam do stolicy, jestem mega zmęczona bo wstałam o 4... zaraz się ogarniam i na uczelnie.... ehh.... zauważyłam że przez ten drugi kierunek mam o wiele mniej czasu..no ale trudno- ważne że może po nim bedę mogła realizować swoje pasje tez w przyszlej pracy....

co do prostowania włosów.. kiedyś prostowałam codziennie, teraz robię to od wielkiego święta, staram sie unikać prostownicy...

aaa... w sobotę kupiłam sobie sweterek taki długi, brązowy (do legginsów będzie cudowny ) i kozaki czarne na obcasie
mam ochotę kupić sobie jakiś ładnie pachnący płyn do kąpieli.. tylko że nie wiem kiedy bedę miała czas na sklepy, wrrrr....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 11:24   #267
Emilcia_1616
Zakorzenienie

to ja takze witam Was w kolejnej czesci ale Wy tu szybko piszecie, normalnie jakbyscie byly po jakis kursach szybkiego pisania

poraz kolejnym namawiam Was do uzywania microfibry wogole twarz wyglada jakby na mniej zmeczona, swiezsza nawet po calonocnej imprezie przetestowalam..wole nie wspominac soboty...

co do solarium to takze uwielbiam sie tam czasami poprostu ugrzac, szczegolnie w zime kiedy wracam skads pozno i jest mi zimno strasznie

ostatnio siebie zaniedbalam, chcociaz odswiezylam zele, pomalowalam na czerwono i przykleilam pare cekinow

a tak wogole to wiecie co, gadalam ostatnio z takim moim kolega dobrym, bylismy troche pod wplywem %, on bardziej. ogolnie to zalowal chyba ze miedzy nami kiedys nie wyszlo ze fajnie bylo kiedy sie spotykalismy. teraz jest mi tak dziwnie z moim TZ...bardzo go lubilam i lubie, tego kolege oczywiscie a teraz nawet zaczynam prace tam gdzie on. mam nadzieje ze bedzie miedzy nami ok, nap do niego nawet na nk w sprawie tej rozmowy, bo nastepnego dnia jakos tak unikalismy swojego wzroku a moze wlasnie wrecz przeciwnie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 13:29   #268
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry
ja już po zajęciach, ten semestr zapowiada się gorzej niż poprzedni (a mówią że pierwszy rok jest najgorszy ), uff dobrze, że już niedługo koniecc
Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
to ja takze witam Was w kolejnej czesci ale Wy tu szybko piszecie, normalnie jakbyscie byly po jakis kursach szybkiego pisania

poraz kolejnym namawiam Was do uzywania microfibry wogole twarz wyglada jakby na mniej zmeczona, swiezsza nawet po calonocnej imprezie przetestowalam..wole nie wspominac soboty...

co do solarium to takze uwielbiam sie tam czasami poprostu ugrzac, szczegolnie w zime kiedy wracam skads pozno i jest mi zimno strasznie

ostatnio siebie zaniedbalam, chcociaz odswiezylam zele, pomalowalam na czerwono i przykleilam pare cekinow

a tak wogole to wiecie co, gadalam ostatnio z takim moim kolega dobrym, bylismy troche pod wplywem %, on bardziej. ogolnie to zalowal chyba ze miedzy nami kiedys nie wyszlo ze fajnie bylo kiedy sie spotykalismy. teraz jest mi tak dziwnie z moim TZ...bardzo go lubilam i lubie, tego kolege oczywiscie a teraz nawet zaczynam prace tam gdzie on. mam nadzieje ze bedzie miedzy nami ok, nap do niego nawet na nk w sprawie tej rozmowy, bo nastepnego dnia jakos tak unikalismy swojego wzroku a moze wlasnie wrecz przeciwnie...
ojj chłopak Ci w głowie namieszał swoim wyznaniem i teraz masz "myślówe" jak to niektórzy nazywają a zależy Ci na koledze?

Stary 2010-10-11, 13:49   #269
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja już po zajęciach, ten semestr zapowiada się gorzej niż poprzedni (a mówią że pierwszy rok jest najgorszy ), uff dobrze, że już niedługo koniecc

ojj chłopak Ci w głowie namieszał swoim wyznaniem i teraz masz "myślówe" jak to niektórzy nazywają a zależy Ci na koledze?

nie lubie tego stanu bo ja tak mam ze dlugo o takich rzeczach zapominam i to sie odbija na zwiazku. zalezy mi na nim jak na koledze. kocham TZ i nie zostawilabym go nigdy. z jednek strony fajnie cos takiego uslyszec to jak "komplement" z drugiej strony nie. mialam swoja szanse nie wykorzystalam jej wiec nie ma co teraz plakac czekam az mi cos odpisze....

Edytowane przez Emilcia_1616
Czas edycji: 2010-10-11 o 13:51
Emilcia_1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 13:54   #270
buahhot
Marcelover ♥♥♥

pewnie że miło to usłyszeć, że jest ktoś poza TŻtem komu sie podobasz faajne uczucie tylko trochę miesza w głowie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości