|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Dzięki. |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze szczerze myslalam, ze w kazdej pasmanterii jest bielizna i sie dziwie, ze sie smiejecie ze mnie
moje miasto widocnzie jakies takie dziwaczne jest ![]() no i dzinsy planuje sobie kupic ciazowe tylko przeraza mnie ich cena, bo 150 zl za jedne spodnie to jest przesada ale trudno ![]() trzeba zakupic ![]() w ogole to fajowa spodnice w reserved wczoraj widzialam, kurcze swietna, ale oczywiscie w brzuchu by byla za ciasna;/ wiec zamierzam upolowa jakas fajna spodnice ciazowa mam nadzieje, ze sa takie :P
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
na allegro za 48zł
chcesz link? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-je...266779930.html http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-sz...250847343.html ja te brałam od tego sprzedawcy
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
![]() Pora zebym tutaj się odezwała, niektóre już mnie oczywiscie znają z innego watku, ale niektóre jeszcze nie ![]() Tak wiec wczoraj sie dowiedziałam ze prawdopodobnie jestem w ciaży w sobote miałam dostać @ ale jeszcze jej nie mam i test wczoraj wieczorem pokazał 2 krechy - druga niezbyt szczególna ale jednak jest
|
|
|
|
#2315 | ||||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja już po zakupkach poszłam synkowi bluzki kupić na długi rękaw takie cieńsze do szkoły bo powyrastał, skarpetki, mężulowi czapkę na zimę, sobie leginsy zakupiłam. Bluzki ciążowe mam, ponieważ uwielbiam tuniki wszelkiego rodzaju i tylko takowe mam w szafie, swetry również z tych tunikowych przedłużanych, a dwa nawet do kolan więc leginsy do nich i można śmigać ![]() Zjadłam drugie śniadanko, naszło mnie na bułeczkę z serkiem topionym i ogórkiem A teraz pałaszuję ptysia Obiadek mam z wczoraj, barszczyk czerwony, tylko ziemniaczki ugotować i jajo ![]() Mam zamiar popołudniu robić pierogi ruskie, ale nie wiem czy mi się będzie chciało Musiałam tez kupić sobie mocno nawilżający krem do twarzy bo zaczeła mi się przesuszać i łuszczyć, a cerę zawsze miałam mieszaną, więc kremy co mam w domku dodatkowo tylko wysuszały mi skórę :/ |
||||
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi, moze juz takie pytanie było, ale cezko byłoby mi to doczytac przy 80 stronach
![]() Pijecie kawe? no bo ja pije zawsze rano i narazie mnie jeszcze nie "odrzuciło" i nie wiem czy taką słabą moge pic dopoki nic mi po niej nie jest czy jednak jak juz wiem o ciazy to lepiej z niej zrezygnowac? |
|
|
|
#2317 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To teraz i tuatj będziemy sobie pisać![]() Cytat:
Cytat:
Ja pije od czasu do czasu rozpuszczalną (co 2-3 dni) albo nestle ricore, ale ta mi za bardzo nie smakuje
|
|||
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Rozeznanie
|
Kruczaa hello
![]() Czyli z tego co widze jedną małą, słabą z samego rana bede pi dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
#2320 |
|
Moderatoreska
|
Do mnie dziś babka dzwoniła z usg genetycznego żeby przesunąć termin usg, ponieważ lekarz ma całodzienny dyżur w szpitalu i 21 nie da rady, w ostatniej chwili się coś pozmieniało, no i usg genetyczne mam 19 czyli dwa dni wcześniej.
Jeszcze tydzień
|
|
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, help. Wytłumaczcie mi jak krowie na rowie
Za 2 tygodnie mam zaplanowane USG, które gin kazała zrobić koło 12 tygodnia. Położna wyznaczyła mi termin, wypada akurat na 11t3d. I teraz mam zagadkę. Wydawało mi się, że każde usg w 12 tygodniu to usg genetyczne, a położna mówi, że zwykłe. Czym się różni zwykłe usg ciąży od usg genetycznego? Rozumiem, że to genetyczne nie jest obowiązkowe i mogę je zrobić dodatkowo odpłatnie? Ale co więcej na takim usg genetycznym lekarz wyczyta z monitora niż na zwykłym? I jeszcze jedno pytanko, czy ok. 12 tygodnia usg miałyście już przez powłoki brzuszne czy ciągle dopochwowe? |
|
|
|
#2322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Ja już w 10 tygodniu miałam robione usg przez brzuch, wszystko ładnie widać ![]() Zgadza się tak to może być Na później raczej już by mi nie mogła dać bo po następnym weekendzie byłby już 13 tydz a oni robią genetyczne do 13 tygdonia, takie mają jakieś swoje ustalenia
|
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jak mam rozmiar dzinsow 38 to 38 ciazowe tez kupic? boje sie, zeby nie byly za male... dlatego nie lubie na allegro spodni kupowac... Cytat:
witaj z nami
|
||
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
Słońce mierz bioderka bo z tymi rozmiarami tam jest róznie
Pamiętaj, ze w biodrach dojdzie Ci jeszcze pare cm Chyba, ze się wstrzymasz i ja powiem ci jak przyjdą jak sie naciągają tylko, ze ja mam wiekszy rozmiar bo ze mnie kawał baby ;-) i najważniejsze ze mam prawie 180cm więc też musiałam brać większy żeby dłuższe były a te od kroku w dół mają 85cm l;-) ideał... hi hi
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Lils121 ja bylam ogromnym kawoszem i tez sie zamartwialam, ze mnie nie odrzuca i ograniczylam sie do 2 espresso dziennie, jednak ponad 10 dni temu (9ty tydzien) odrzucilo mnie na maksa, jak tylko czuje zapach kawy to mi nie dobrze
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie w sobote jade z mezem do Poznania do ikei i na zakupy na bema planuje wiecej ciuchow sobie kupic kurtka buty itp itd wiec myslalam, ze moze tam wyhacze jakies spodnie ciazowe wole przymierzyc powiem szczerze bo ja niska, 38 w spodniach ale mam grube lydki i wiele spodni, ktore przymierzam w lydkach nie przechodza heh no i z jednej strony lubie rurki ale z drugiej strony ciezko mi znalesc odpowiednie dla siebie ![]() Lils121 a ty nie jestes czasem ze staraczek sierpniowych ? skads cie kojarze
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2010-10-11 o 14:04 |
|
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ile u was kosztuje usg 3d/4d?
U mnie aż 300zł!! Wydaje mi sie, ze drogo Jest może któraś z Was ze Szczecina?? Bo bede u taty dzidzi i chce pójść ale nie wiem gdzie i jakie koszty
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem że to dziwne i niespotykane,ale nic na to nie poradzę ze jakoś wolę te zwykłe zdj usg... Aczkolwiek uważam że to wspaniały wynalazek nowoczesnej cywilizacji
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
Jak są u was textil markety kaftaniki sa po 4,90 /kupiłam jednak jeden na 56 ;-)/A SPIOCHY PO 7,90 -))
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry mamusie
witam nowo przybyłą ![]() ja dziś miałam pobranie krwi, na szczęście obeszło się bez siniaka, mimo ledwo widocznych żył piszecie o USG 3d/4d to mi też jakoś nie podoba się, aż tak bardzo.. jak napisała spice mam podobne odczucia co do wyglądu dzidziulka. u mnie jest textil, ale wydaje mi się, że za szybko jeszcze na kupowanie takich rzeczy
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a to usg 3D/4D to wykrywa jakies wady czy tylko sie robi dla tzw. przyjemnosci, zeby zobaczyc dzidziusia w plenym obrazie? u mnie takie usg kosztuje ponad 300 euro, wiec jesli nie jest niebedne to raczej nie...
|
#2334 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wg mnie 3d to tylko taki bajer, choć nie powiem że narządy płciowe będzie suuuuper widać! U nas akurat zakryte było nóżkami i nie dało rady podejrzeć. Poczekam za miesiąc.
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2010-10-11 o 14:34 |
||
|
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tez uwaazam, ze za wczesnie na takie kupowanie.. tak za miesiac moooze zaczne ogladac w necie i kupowacpoki co mam remonmty na glowie bo robimy cala gore u siebe w mieszkaniu wiec kuchnie musze obkupic caluska, salon korytarz brr i lozko do sypialni kupic
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do kupowania Koleżanka z Anglii wiezie mi całą wyprawkę bo tam jest tak tanio Znalazła sklepy gdzie rzeczy Disney a są po 1funt A za 7pack bodów płaci 7funtów i to też Disney ;-) Po za tym jakieś kubeczki i takie tam ;-) Ja juz zbieram wszystko ;-) Ostatnio zaczęłam sie zastanawiać nad wózkiem Widziałam fajną gondolkę mutsy i chyba ją kupię juz i wstawie do rodziców do domu a stelaż kupie około 8mies Tata dzidzi z paniki otworzył sobie osobne konto na które wpłaca pieniadze na wydatki dzidzi ;-) słodkie ;-)
|
|
#2339 | |||||
|
Zadomowienie
|
hejka mamuski i dzidziusie
![]() Cytat:
witaj wsrod Nas mowilam ze grzeje tu miejsce dla Ciebie i reszty![]() Cytat:
Cytat:
i ty bedziesz spokojniejsza bo szybciej![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poki co ogladam pasy na allegro
|
|||||
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale też kawoszem nigdy nie byłam![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ..... Poza tym Cześć Mamuśki Dopiero jako tako nadrobiłam zaległości w wątku . Smuci mnie brak wiadomości od Asionek i cieszę się, że Jagódka dzielnie się trzyma......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ... Pisałyście o wózkach - też sobie ostatnio szperam w necie. Generalnie bardzo podobają mi się X-landery XT oraz XA, ale też taki Austin jest naprawdę fajny i przystępny cenowo (tyle że nie wiem, czy marka godna zaufania ).No i wynalazłam taki jeszcze wózek: tani i b. lekki w porównaniu do innych. Tylko czy nie jest to jakiś bubel ![]() Dobrze, że na zakupy jest jeszcze sporo czasu
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-10-11 o 16:45 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

mam nadzieje, ze sa takie :P

.

? skads cie kojarze
).