|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Inezka16 pokaz sie ;-)
|
|
|
|
#602 |
|
Przyczajenie
|
Ooo chyba tez zrobie fotki moich nozek.
Poki co probuje zaakceptowac siebie,czyli wczorajszy dzien paradowalam w mini po ulicy.;]I mowie trudno jakie sa to sa. A do player:dobrze podnosisz na duchu;]ile masz lat?
|
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
Heyka, ja już się nie przejmuję moimi nogami, poszłam dzisiaj na zakupy i kupiłam sobie spódniczkę, na dodatek jak ją przymierzyłam to już jej nie ściągałam i w niej sobie na pieszo poszłam do domku
|
#604 |
|
Przyczajenie
|
Inezka16, 23, Kraków
|
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno adidaski i mini odpadają Poza tym wgóle mini odpada, nawet spodni 3/4 boję się ubierać :/ ale cóz, lato, plaża strój i widać mnie w całej okazałości
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
mam 90 w biodrach z pupa
a waze 47, tylko, ze mam 166 cm... a nie bolalo Cie to prostowanie?? bo mnie cholernie, jak pare razy zrobilam wczoraj, to dzisiaj mnie nogi bolaly... nie wspomne juz o kostkach w czasie wykonywania aleeeee... jeszcze kiedys ubiore mini
|
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
Hej wam długo sie zastanawiałam czy dac tu moje zdjecie nóg ale no cuz mam nadzieje ze bedzie dobrze. Odrazu mówie ze robiłam to lustrae do zdjecia co tak jakby skraca i moje nocgi wydaja sie grube niz w rzeczywistosci mam patyki , mi osobiscie przeszkadza to co zaznaczyłam na czerwono czyli: moje łydki sa jakos tak wygiete , moje nogi łacza sie tylko w stopach które mam olbrzymie i plkaskostopie;p;p;p i moje kostki które na tym zdjeciu wyszły normalnie a w rzeczylistosci sa takie kosciaste i strasznie az za chude . Co amm z nimi zrobic??? !! a mam pytanie czy któras mogłaby mi napisac czy to X czyO bo nie wiem co mam cwiczyc itp....
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
a i chciałabym dodac ze one mi tak nie przeszkadzaja bo i tak chodze tylko w długich spodniach.. poprostu jakby sie mi zmieniły te "wady" co zaznaczyłam to kto wie moze wyszłabym w spodnicy..
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
a tak z czystej ciekawosci:::: co według was jest w moich nogach nie tak jak powinno??? zasze krytyka mnie motywuje wiec prosze o szczere do bulu odpowiedzi
heh to papapporaz pierwszy wklejam zdjecie i wogóle to dla mnie wazne przezycie gdy wiem ze moze ktos nieznajomy cos mi odpisze szzcerze...oh!! |
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
to zdjęcie jest straszliwie niewyraźne więc trudno tu cokolwiek powiedzieć ;/
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
to prawda, ze ciezko cokolwiek powiedziec, ale skoro jestes szczupla i nogi stykaja ci sie tylko w kostkach, to pewnie masz ten sam problem, co ja i Agus :/ czyli typowe 'O' u 'chudziaków' :/ witaj w klubie
przejrzyj wątek i wypróbuj ćwiczenie z "prostowaniem" - może Tobie się uda buzki
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
noo bez kitu nie wyraźne to foto
hmm a ja wymysliłam sobie coś nowego Nigdy nie nosilam spodni 3/4 i nic w ten kierunek wczoraj podwinelam sobie do kolana moje obcisle jasne biodrówki i powiem wam że super nie widać nawet tego mojego olbrzymiego O niewiem moze przez to podwinięcie ktore jest na kolanach
|
|
#613 |
|
Przyczajenie
|
Balablu gdzie ty widzisz krzywizne?? Boshe dziewczyny zaczynacie mnie denerwowac..... robicie sobie byle jazdy a macie normalne nogi..
Wrzucilas normalne nogi i chciał bym laske z takimi nogami bo sa zupełnie normnalne.. ja nie rozumiem czego się wstydzisz... ehhhh.. |
|
|
|
#614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 |
|
Przyczajenie
|
ehh ja slyszalam ze jak sa trzy ''dziury'':miedzy udami miedzy kolanami i miedzy tak troche wyzej niz kostki sa to ze sa proste....Ja mysle ze kolezanka ma proste nogi a ta teoria z tymi dziurami sie chyba sie sprawdza...A zreszta to sama juz nie wiem czy moje sa krzywe.jak sie dzisaj przyjrzalam w lustrze to stwierzdialm ze sa proste,nawet te wszystkie 3 dziury mam.;D
|
|
|
|
#616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to już jest OOOOmoim zdaniem proste nogi to takie: Edytowane przez Maandy Czas edycji: 2006-07-10 o 21:32 |
|
|
|
|
#617 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie o takie mi Maandy chodziło.:P
|
|
|
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
Trzy `dziury`? Rany, kto takie glupty wymysla
|
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Ale wiecie, co? ostatnio coraz mniej przejmuje sie tymi nogami...kupilam sobie nowy stroj kapielowy i swietnie bawilam sie ze swoim chlopakiem na plazy...mini nie nosze, ani szotrow, ale chyba zaczynam sie powoli akceptowac...no i cwicze
|
|
|
|
#620 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam identyczne nogi jak różowiutka!!No naprawdę i długość i szczupłość i nawet taka sama krzywizna jak u mnie....Co myślicie?Jak wyjdę w mini na ulicę to nie będzie wstyd?
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Taki przyklad...
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Z tego, co ja pamietam, to Rozowiutka miala normalne nogi, i zaden obciach...tak jak wiekszosc dziewczyn, ktore zalaczyly zdjecia
|
|
|
|
#623 |
|
Przyczajenie
|
migotka88 ja nie widze zeby Sarah Jessica Parker miala krzywe nogi.
|
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Moze tamto zdjecie nie bylo zbyt trafne
ale poszukalam innych...
|
|
|
|
#625 |
|
Przyczajenie
|
ma normalne proste nogi...
zresztą piszcie sobie co chcecie, wiecie lepiej od facetów jak sobie nawkrecvac filmow, najlepiej to bym was wszystkie za raczki wyprowadził na dwor i miniówkach. Która z krakowa to zaraz jade ;-) |
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma bardzo krzywe nogi kazdy to wie, nawet w gazetach pisali otym ze ma najbardziej krzywe nogi, widac jak "byk"
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam tylko ćwiczenia na "o"... były gdzieś podane na "x"? Też chętnie bym spróbowała tych ćwiczonek prostujących...
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
z tego co pamiętam na x też byly
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ogladalam zdjecia Sarah to na niektorych w ogole nie bylo widac jej krzywych nog...
|
|
|
|
|
#630 |
|
Przyczajenie
|
cwiczylyscie te cwiczenia na "o" cos wam pomogly? Bo ja cwicze juz od 2 tygodni i nie widze zadnej najmniejszej roznicy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Poki co probuje zaakceptowac siebie,czyli wczorajszy dzien paradowalam w mini po ulicy.;]I mowie trudno jakie sa to sa.

a waze 47, tylko, ze mam 166 cm... a nie bolalo Cie to prostowanie?? bo mnie cholernie, jak pare razy zrobilam wczoraj, to dzisiaj mnie nogi bolaly... nie wspomne juz o kostkach w czasie wykonywania
? bo ja mam 82
a nogi mamy takie same
ale to pokręcone 

Nigdy nie nosilam spodni 3/4 i nic w ten kierunek
niewiem moze przez to podwinięcie ktore jest na kolanach