|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
mam wrzucić do baru?
![]() edit: jes! jestem znajomą Durbano!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 19:22 |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#573 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo zimowe już miała założone,przez całe lato Podobno mechanicy mieli ubaw po pachy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#574 |
|
Wpisz tu zomzing
|
wrzućta do bara, jako i ja wrzucam
![]() bird's eye bierze w przedbiegach czereśniową i piri-piri, jalapeno nie ma nawet szans
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piwko zrecenzuję jak skończę ![]() A, z soczewicy ble? To może dyniowa, albo cukiniowa? Albo pomidorowa bez soczewicy?
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - cukiniowa! Chcę przepis na cukiniową
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#577 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I pan Durbano tyż jest moim znajomym
i Mai aż mi się zachciało Rock Crystal
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#578 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bez pewnie też
![]() Cytat:
![]() A najlepiej jak adorator powiedział, że niestety musi już iść, bo jutro pracuje od rana. Ja wielkie oczy - ojejku, pracujesz w niedzielę? On, że tak, jego praca to jego pasja, dużo mu daje, uwielbia ją, można powiedziec, że wręcz jest pracoholikiem. "A co robisz?" "Artykuły ozdobne do ogrodów" Gipsowe krasnale znaczy Przyspieszył ze zdjęciami, ale pomiędzy formami na krasnale znowu piczon i znowu i ciągle ten sam no, tam wiedzą, gdzie jest miejsce faceta
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
mówisz i masz - ślicznie wyszłyście
edit: a Kejmenie wysłałam zdjecia z ciastla i czekam na koncertowe ![]() Tró Tru - jesteś i siedzisz? Mamy z Pandą fote z wokalistą Eluveitie! choć czuję, że po tym koncercie wyglądam jak idź stąd i nie wracaj Cytat:
![]() jak mięso, to w kuchni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 19:38 |
|
|
|
|
#580 |
|
|
Zrobiłyscie mi strrraszną ochotę na pomidorową!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wrocilam
![]() Net podlaczony, wciaz jeszcze mnostwo zalatwiania mam... Auta nie sprzedalam jeszcze. Facet wprowadzony i zadomowiony... Teraz gotuje a ja sobie netuje. Dobry chlop
|
|
|
|
#582 |
|
Wpisz tu zomzing
|
eee, jak powiem, coby nie zamieszczac, to i tak zamiescisz, c'nie?
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W garnku rozgrzewasz olej/masło i podsmażasz cebulę i czosnek. Dodajesz cukinię, solisz i smażysz, aż lekko zmięknie (ok.10 minut). Zalewasz bulionem , przykrywasz i gotujesz do miękkości ( ok. 20 minut). Pod koniec gotowania wrzucasz do niej pokruszone, lub wyczyszczone z nasion i posiekane chili. Zdejmujesz zupę z palnika i miksujesz żyrafą na krem. W razie potrzeby dosalasz.Nalewasz do miseczek. Do każdej z nich wkruszasz fetę. Można dodać grzanki. Jak lubisz zupkę możesz popieprzyć ![]() Prosta, szybka i pyszna
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-11 o 19:51 |
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm
feta bardzo dobry pomysł
|
|
#586 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
masz ich więcy? (tych zdjęciów, bo wiem, że niuńków tak)
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Witaj po latach ![]() Nudzę się. I nawet nic w tv nie ma
|
|
|
|
|
#588 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja padlam jak zdjęcia z CP przejrzałam. Miałam bluzkę na lewą stronę, to się nazywa impreza Cytat:
||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
od pandy nie masz?
To dawaj maila na pw, to Ci wyślę ![]() tylko się nie przewróć, jak zobaczysz Nagrania z łódzkiego koncertu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xD-9w...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=DCMcB8mMU3E edit: już to cghyba wrzucałam wczoraj ![]() Ale musiałam jeszcze raz popatrzeć na biegającego Shamana
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 20:06 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a ja chcę foto z sobooooty )
|
|
|
#591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w łapie twardo absynt dzierży ![]() Cytat:
Kameeenaaaaaa!!!! czyli co - dawać fote z Pandą, czy z panda i Miciel?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 20:01 |
||
|
|
|
#593 | |
|
|
Cytat:
juz nie pamiętam czy to absynt musiałam zapijac drinkiem, którego mam w drugiej łapie, czy drinka absyntem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-11 o 20:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, no... zaraz się posikam ze śmiechu, a tż okupuje łazienkę Cytat:
Zdaję relację z Obolona. Ciemny kolor, słodowy, jakby przypalany smak z delikatną goryczką. Nie jest to jedno z orzeźwiających piw,które pije się za jednym zamachem, ale takie, które pije się troszkę dłużej. Bardzo mi podeszło. To takie trochę babskie piwo.
|
|
#595 |
|
never say no to panda
|
he, he, się pochwalę, jakieś soczyste pw dostałam od pewnej sfrustrowanej wizażanki
![]() Zamknięcie mojego wątku! Bo? To niby gdzie mam szukac informacji, co ? Niby hasłem tego forum jest zdanie "wszystko o perfumach" czy jakos tak... A nie każdego stać na markowe perfumy i nie sępi na nie od bogatych nieświadomych rodziców. odpisałam, że ja akurat niewinna jestem, bo to modki / admin zamknął wątek, więc łaskawie niech zlezie z tonu a w kwestii perfum - standardowo - nie stać jej na górnopółkowe, niech kasiorę ładuje w tańsze - YR, Avon, Ori, a nie wspierać podróby i "zamienniki" ![]() i mię się dostało: Ja nie mam siły do ludzi takich jak wy, rece i nogi opadają. Nie będę tracić na to czasu. i jeszcze: Naprawdę wstyd mi, że tacy ludzie są w Polsce. Dla was jest tylko ważne, aby komuś do*******ić i być za wszelką cenę lepszym, bogatszym itd. Normalnie żal. Żaden naród nie zachowuje się tak jak wy. I jak tu żyć w tej Polsce.... to tak w kwestii rozweselenia ![]()
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Matkoicórko... 22 osoby siedzą na dole na grzędzie i podglądają. Pewnie czekają na Tró w bluzce na lewo i Maję ze smyczą
I Pandę w wersji wyjdź i nie wracaj
|
#597 | |
|
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to jest żyrafa? Chyba nie mam czegoś takiego![]() Hecate - witaj
|
|
|
|
#600 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

bardzo dobry pomysł

Cudnie wyglądacie, chce się pochwalić kulezankami