![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
mam wrzucić do baru?
![]() edit: jes! jestem znajomą Durbano! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Wpisz tu zomzing
|
wrzućta do bara, jako i ja wrzucam
![]() bird's eye bierze w przedbiegach czereśniową i piri-piri, jalapeno nie ma nawet szans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piwko zrecenzuję jak skończę ![]() ![]() A, z soczewicy ble? To może dyniowa, albo cukiniowa? Albo pomidorowa bez soczewicy?
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - cukiniowa! Chcę przepis na cukiniową
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I pan Durbano tyż jest moim znajomym
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bez pewnie też
![]() Cytat:
![]() A najlepiej jak adorator powiedział, że niestety musi już iść, bo jutro pracuje od rana. Ja wielkie oczy - ojejku, pracujesz w niedzielę? On, że tak, jego praca to jego pasja, dużo mu daje, uwielbia ją, można powiedziec, że wręcz jest pracoholikiem. "A co robisz?" "Artykuły ozdobne do ogrodów" Gipsowe krasnale znaczy ![]() ![]() ![]() ![]() no, tam wiedzą, gdzie jest miejsce faceta ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
mówisz i masz - ślicznie wyszłyście
![]() edit: a Kejmenie wysłałam zdjecia z ciastla i czekam na koncertowe ![]() Tró Tru - jesteś i siedzisz? Mamy z Pandą fote z wokalistą Eluveitie! ![]() choć czuję, że po tym koncercie wyglądam jak idź stąd i nie wracaj ![]() Cytat:
![]() ![]() jak mięso, to w kuchni ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
|
Zrobiłyscie mi strrraszną ochotę na pomidorową!
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Chyba wrocilam
![]() Net podlaczony, wciaz jeszcze mnostwo zalatwiania mam... Auta nie sprzedalam jeszcze. Facet wprowadzony i zadomowiony... Teraz gotuje a ja sobie netuje. Dobry chlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Wpisz tu zomzing
|
eee, jak powiem, coby nie zamieszczac, to i tak zamiescisz, c'nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W garnku rozgrzewasz olej/masło i podsmażasz cebulę i czosnek. Dodajesz cukinię, solisz i smażysz, aż lekko zmięknie (ok.10 minut). Zalewasz bulionem , przykrywasz i gotujesz do miękkości ( ok. 20 minut). Pod koniec gotowania wrzucasz do niej pokruszone, lub wyczyszczone z nasion i posiekane chili. Zdejmujesz zupę z palnika i miksujesz żyrafą na krem. W razie potrzeby dosalasz.Nalewasz do miseczek. Do każdej z nich wkruszasz fetę. Można dodać grzanki. Jak lubisz zupkę możesz popieprzyć ![]() Prosta, szybka i pyszna ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-11 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
hmmmm
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
masz ich więcy? (tych zdjęciów, bo wiem, że niuńków tak) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Witaj po latach ![]() Nudzę się. I nawet nic w tv nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | ||
|
Cytat:
![]() Ja padlam jak zdjęcia z CP przejrzałam. Miałam bluzkę na lewą stronę, to się nazywa impreza ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
od pandy nie masz?
To dawaj maila na pw, to Ci wyślę ![]() tylko się nie przewróć, jak zobaczysz ![]() Nagrania z łódzkiego koncertu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xD-9w...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=DCMcB8mMU3E edit: już to cghyba wrzucałam wczoraj ![]() Ale musiałam jeszcze raz popatrzeć na biegającego Shamana ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() a ja chcę foto z sobooooty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w łapie twardo absynt dzierży ![]() ![]() Cytat:
![]() Kameeenaaaaaa!!!! ![]() czyli co - dawać fote z Pandą, czy z panda i Miciel? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 19:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
|
Cytat:
![]() juz nie pamiętam czy to absynt musiałam zapijac drinkiem, którego mam w drugiej łapie, czy drinka absyntem ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-11 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, no... zaraz się posikam ze śmiechu, a tż okupuje łazienkę ![]() Cytat:
![]() Zdaję relację z Obolona. Ciemny kolor, słodowy, jakby przypalany smak z delikatną goryczką. Nie jest to jedno z orzeźwiających piw,które pije się za jednym zamachem, ale takie, które pije się troszkę dłużej. Bardzo mi podeszło. To takie trochę babskie piwo. ![]()
![]() |
#595 |
never say no to panda
|
he, he, się pochwalę, jakieś soczyste pw dostałam od pewnej sfrustrowanej wizażanki
![]() Zamknięcie mojego wątku! Bo? To niby gdzie mam szukac informacji, co ? Niby hasłem tego forum jest zdanie "wszystko o perfumach" czy jakos tak... A nie każdego stać na markowe perfumy i nie sępi na nie od bogatych nieświadomych rodziców. odpisałam, że ja akurat niewinna jestem, bo to modki / admin zamknął wątek, więc łaskawie niech zlezie z tonu a w kwestii perfum - standardowo - nie stać jej na górnopółkowe, niech kasiorę ładuje w tańsze - YR, Avon, Ori, a nie wspierać podróby i "zamienniki" ![]() i mię się dostało: Ja nie mam siły do ludzi takich jak wy, rece i nogi opadają. Nie będę tracić na to czasu. i jeszcze: Naprawdę wstyd mi, że tacy ludzie są w Polsce. Dla was jest tylko ważne, aby komuś do*******ić i być za wszelką cenę lepszym, bogatszym itd. Normalnie żal. Żaden naród nie zachowuje się tak jak wy. I jak tu żyć w tej Polsce.... to tak w kwestii rozweselenia ![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Matkoicórko... 22 osoby siedzą na dole na grzędzie i podglądają. Pewnie czekają na Tró w bluzce na lewo i Maję ze smyczą
![]() ![]()
#597 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hecate - witaj ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.