![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Spójrz na siebie
Spójrz na mnie Nigdy nie było żadnych nas. ♥
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Zniknę, zniknę, osiodłam tęczę
i galopem stąd, w stronę chmur. lubie mówić z Tobą. może zatańczysz ze mną w moim świecie fantazji? Szczerość buja rock'n roll, rozum przestaje tyć. Poddać duszę chemicznym środkom, a do mózgu podpiąć prąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Rozeznanie
|
teraz pójdę się spotkać z moim misiem
![]() rzuć wszystko i chodź się całować x )) .
#3514 |
Rozeznanie
|
Młodość to przepis jak łączyć czarny i biały i chcieć z tego niebieski...
Jeśli mamy dwie na pozór podobne kartki, to łatwiej nam będzie malować po białej niż po czarnej.
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-10-11 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zadomowienie
|
prawdziwy.
![]() miło mi bardzo ![]() zaszczyt! ![]() *
jeśli mam być szczera, nie podoba mi się to. i tak, cholera, to zdecydowanie boli. życie synonimem bałaganu. witam w moim świecie. zabrakło miodu do herbaty, ciepły szalik się popruł, On odszedł z ciepłem swoich dłoni. marznę. zamykasz oczy, choć i tak wiesz, że nie zaśniesz. natłok myśli Cię dopadnie.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-10-11 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Rozeznanie
|
Doszłam do wniosku, że już dosyć dawno przestałam oddychać. Postaw się na moim miejscu. Co byś zrobił, gdyby ktoś zabrał Ci coś , co najbardziej kochałeś? Po burzy uczuć czuję się skompromitowana. Wyszło na to, że za bardzo Cię kocham i wolę się poddać niż wydawać pieniądze na kolejne paczki chusteczek. Kocham Cię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zadomowienie
|
Tell me, tell me that your
Sweet love hasn't died Give me, give me one more chance To keep you satisfied Satisfied Powiedz mi, powiedz ze twoja milosc nie umarla Daj mi, daj mi jescze jedna szanse A juz cie nie zawiode (Michale Buble - Always on my mind) Another night, another drink Another time to contemplate and think Will I ever, ever have anyone to love Kolejna noc, kolejny drink Kolejny raz by rozważać i myśleć Czy kiedykolwiek będę miał kogoś do kochania (Michael Buble - Anyone to love) Call me irresponsible Call me unreliable Throw in undependable, too Nazwij mnie- lekkomyślny Nazwij mnie- zawodny Dorzuć jeszcze- niesłowny (Michael Buble-Call me irresponsible) Take my hand Take my whole life too If I can't help falling in love with you Weź moją dłoń Weź również całe moje życie Jeśli nic nie mogę poradzić na to, że zakochuję się w Tobie (Michael Buble - Can't help falling in love ) While I'm alone and blue as can be, dream a little dream of me. Gdy jestem sam i smutny, jak tylko mogę być, wyśnij mały sen o mnie. (Michael Buble- Dream a little dream)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
BoTylkoTyPotrafiszByc x3
kiceknh jagodkowa asiss absorbeed guziki_xD Paralogiczna siatkaraa Viperek. <3Oczarowałyscie mnie w tych ostatnich stronach.
Czuje że Twoje serce zmarzło i to chyba wcale nie wina pogody... Przeraża mnie myśl, ze jego temperatura mogłaby spaść jeszcze niżej... Może kiedy zobaczysz ją w za dużym swetrze, z papierosem w dłoni, siedząca na parapecie Ze łzami w oczach, które już dawno zmyły makijaż, Może wtedy dotrze do Ciebie jak bardzo Cię kochała... Płacz. Trzask. Kocham Cię, Wróć. Pustka. Cisza. Koniec. Miłość? To tylko kilka wspaniałych sms'ów, pocałunków, czasem pieszczoty a nawet sex. To tylko parę miesięcy, niekiedy lat, bycia z kimś kogo słowa przyprawiały o dreszcze. To miliony nieprzespanych nocy, mokrych od łez poduszek i koszmary do końca życia. Tysiące przepalonych paczek papierosów i wypitych przy tym win. Setki zmarnowanych zapałek na podpalanie wspólnych zdjęć. Jedyny plus miłości to zaoszczędzenie na płynu do demakijażu - zastępują go łzy.
#3519 |
Zadomowienie
|
najpiękniejsza świadomość, która mnie uspokaja - Ty. moje delikatne dłonie pragną Twoich czułych ust Twoje słowa pachną bzami, smakują lukrem, rozświetlają mi drogę gorzki posmak specyficznie ozdabia uczucie miłości bez zbędnych emocji, proszę serce.
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
za tydzień szczęścia już drugi miesiąc płacę smutkiem i płaczem. nie żałuje. szukałam Cię nawet wśród tłumów na dyskotece. wiedziałam, że Cię nie znajdę, mimo to jednak spoglądałam na każdego chłopaka. żaden nie był choć trochę do Ciebie podobny. jeszcze policzymy wszystkie gwiazdy i znów zobaczymy tą najjaśniejszą. wiem to. |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ 'I won't let noone come and take Your place
cause the love You give can't be replaced.' Nie pozwolę nikomu zająć Twojego miejsca, bo miłość, którą mi dajesz, nie może być zastąpiona. 'noone else love me like You do. That's why I want to spend my life with You. Wanna please You in anyway I can. Wanna share my world, don't You understand?' nikt inny nie kocha mnie jak Ty. To dlatego chcę spędzić swoje życie z Tobą. Chcę prosić Cię, jak tylko potrafię. Chcę dzielić się moim światem, nie rozumiesz? 'I don't want nobody else, You are all I need. Personality in everything You do makes me love everything about You.' Nie chcę nikogo innego, jesteś wszystkim czego potrzebuję. Twój charakter we wszystkim co robisz powoduje, że kocham wszystko co Cię dotyczy. 'I could live without money, I could live without the pain And if every day were sunny I could live without the rain. And if I ever win up to heaven I would fall right back down. That life wouldn't be liven 'cause You're the one I couldn't live without.' Mogłabym żyć bez pieniędzy, mogłabym żyć bez bólu i każdego słonecznego dnia, mogłabym żyć bez deszczu. I jeśli nawet dosięgałbym nieba spadłabym z powrotem w dół. To życie nie jest do życia, ponieważ Ty jesteś tym jedynym, bez którego nie mogłabym żyć.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Raczkowanie
|
z innej bajki, toogether93, paralogiczna, kamisha, marikab, latin, kontrastowao, guziki xD, groszek - okradłaam!
![]() Proszę wybaczyć, ale brak mi sił by o Ciebie walczyć. I dont need somebody to complete me. I complete myslef. /Nie potrzebuję nikogo,by mnie uzupełniał. Uzupełniam sama siebie nobodys got to belong to somebody else. /Nikt nie musi należeć do kogoś innego.
![]() |
#3523 |
Raczkowanie
|
Prędziej braknie mi łez niż chusteczek .
Każdego dnia kocham Cię na nowo . Nową , beztroską miłością. Każdego ranka budzę się z nadzieją , że dziś pokochałam tego właściwego . ![]() Wilgotne powietrze , wilgotne oczy i przepaść w sercu . Ciebie już nie ma . W kalendarzu odhaczam dni bez Ciebie i z Tobą . Przynieś pionki , mam już szachownice . jestem , musiałam poukładać co nie co ![]() ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-12 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zadomowienie
|
Jestem. Nie było mnie troszke. Żadko już będe tu pisać , bo ogarniam życie osobiste.
![]() D z i e k u j e z a w s z y s t k i e p o c h w a ł y . ![]() A książe okazał sie wykonany z materiałów żabopodobnych .
![]() |
#3526 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
LadyBerry_ ZABIERAM ![]() _______________________ Są dni takie, których nie powinno być wogóle . Chciała być tak bardzo kochana, a tylko została oszukana. Pragnę być słońcem, które budzi Cię z rana `Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem`
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za tak ogromny zaszczyt. ![]() a teraz zatrzymajmy się na chwilę i pomyślmy co by było gdyby nasze drogi się jednak nie spotkały. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-10-12 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
każda chwila spędzona z Tobą zapisana w mej pamięci na amen.
![]()
![]() |
#3529 |
Raczkowanie
|
Często nie mogę uwierzyć, że życie tak szybko leci. Wczoraj na ławce pod blokiem, jutro wychowuje dzieci. oni płaczą, bo nie widzą sensu, nie widzą celu. szara ulica, smutek i ludzie chodzący z boku. łzy się leją, uciekają te najlepsze wspomnienia. oni płaczą, bo nie wiedzą jak Bóg jeszcze ich pokara. przecież dobrze wiedzą, że nie musiało tak być, ale płaczą, bo sami nie umieli lepiej żyć. za bardzo ich doświadczył ten podły teatrzyk.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-10-12 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
BIG LOVE.
Nie wstydzę się krwi na moich rękach. Nie jest powiedziane czyja to krew. To nie moja wina, że wole lekkomyślnych debilów niż dojrzałych na swój wiek chłopaków. Czasami mam ochotę iść w cholerę, ale nie wiem którędy. Backspace. Kolejny raz udaremnił mi napisanie do Ciebie. Przeklęty klawisz na klawiaturze. Moje życie zamieniło się w żart, a ja jestem jedyną osobą, która go nie łapie. Tak ty i ja i zawsze jeszcze ktoś. Uwielbiam luźne spodnie, trampki, rap, miętowe Winterfresh, dzikie pocałunki, nieprzyzwoite zachowanie, przekleństwa. No i gdzie mi tu wyjeżdżasz z 'księżniczką'? Proszę Cię, pomyśl. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mało wiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zadomowienie
|
' jak mi mówią ty musisz, ja mówię
niekoniecznie. '
![]() |
#3532 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Będziesz stał I Patrzył jak cierpię, Jak płaczę Przez CIEBIE! Miałeś rację Oszukiwałam. Kłamałam. Ale tylko dlatego, Że nie chciałam Cię ranić. Bo widziałam jak Ogromna jest Twoja miłość. Tak naprawdę Wolałabym cierpieć W związku Niż żyć ze świadomością Że odebrałam komuś sens Życia. Kocham sposób W jaki mnie okłamujesz. Zrozum, nie mogę Powiedzieć Ci co czuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Raczkowanie
|
_______ < 3 _______
u-w-i-e-l-b-i-a-m !
![]() automatycznie mi się humor poprawił. ![]() zdrówko. ![]() & Paralogiczna Primadonna kontrastowa0 - zachwycacie. ![]() . . . . . . . . . . . . It's the state of bliss you think you're dreaming. To jest stan szczęścia, myślisz, że śnisz. pachnij mną. Proszę, śmiało możesz teraz kpić i mówić pod nosem 'nuda', bo i tak nigdy nie zrozumiesz, jak wiele szaleństwa w nas było. to jedno z tych żyć w którym nie umiałabym się znaleźć znów oddycham dziękuję nie zawracaj. nie cofaj się. idziemy do przodu. pamiętaj. Niewiele trzeba, żeby mnie uszczęśliwić - - ten spokój jest porażająco przyjemny.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-10-12 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
Oświadczam, iż z dniem dzisiejszym, nie pomaluję już paznokci na Twój ulubiony kolor, nie będę wypełniać kartek Twoim imieniem, ani też rysować serduszek. Gdy dostanę wiadomość, nie pobiegnę do telefonu z myślą, że to od Ciebie, ani też godzinami nie będę czekać aż napiszesz. Taki ze mnie dziwny przypadek, że jak komuś na mnie zależy to mam to w dupie, a jak już się nie stara to nagle zaczynam się przejmować. I mimo wszystko, wciąż jesteś osobą, dla której zrobiłabym więcej niż dla pozostałych. Mam wszystko czego potrzebuję - powietrze i czyste kartki papieru. Lubię rano wstać, nie wiedząc co się zdarzy, kogo spotkam, gdzie mnie rzuci los. Człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta, trzeba brać życie takim, jakie jest. Sprawić, by liczył się każdy dzień. Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-10-12 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
brakuje mi TiS
![]() ___ Nawet nie wiesz jaką miałam ochotę to wszystko rzucić, odjechać stamtąd, uciec, nie widzieć Cię już więcej. Bezwartościowa i zrezygnowana ze łzami w oczach stałam tam, Ty jednak dalej kopałeś mnie swoimi słowami. Coraz mocniej. Przypomniałeś mi jego i ten sam chłodny, lekceważący oddech.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-10-12 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zadomowienie
|
I tak wiem, że to Ty zatańczysz ze mną w piekle.
Twoja nonszalancja sięga Himalajów. Ja. Ja i tylko Ja. Teraz to ja będę swoim pępkiem świata.
#3537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____________ I never wanted anything so bad.
I've never wanted anyone so bad. /Nigdy nie chciałam niczego tak bardzo. Nie chciałam kogokolwiek tak bardzo./ "Może gdzieś ona na ten sam patrzy zmierzch." "Znów będę się wtulać przez sen w koc, który też Twój zapach ma." "Jeszcze tylko nauczę się jak kochać po raz drugi pierwszy raz."
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
"
I'm falling apart, I'm barely breathing with a broken heart that's still beating / rozpadam się na części, ledwo oddycham ze złamanym sercem, które wciąż bije . In your name I find meaning / w Twoim imieniu znajduję znaczenie / The broken locks were a warning you got inside my head I tried my best to be guarded, I'm an open book instead / złamane kłódki ostrzegały przed dostaniem się do mojego serca starałam się jak mogłam by być ostrożną w zamian jestem otwartą książką / I still see your reflection inside of my eyes That are looking for a purpose / wciąż widzę twoje odbicie w moich oczach, które szuka celu / " [ lifehouse - broken ]
![]() |
#3539 |
Raczkowanie
|
prawda jest jak tlen. otrzymasz zbyt wiele i się rozchorujesz.
plotka jest zawsze smakowita. nie byłabym sobą, gdy byłabym inna. Pozytywnie. Może życie bez przeszkód byłoby zupełnie nudne. Ty jesteś żałosny, gdy jesteś zazdrosny jak alicja w krainie czarów, kumasz baze? Jesienią rzucaj liśćmi w ludzi, których kochasz. Smakujesz jak kiedyś. Jak Vibovit i kozie mleko. <3 zróbmy to po swojemu. Ogólnie lubie sie przytulać do kogoś. a czy mogę Ciebie jeszcze ? Znam Cię. Widziałam jak kochałeś się ze mną w moim śnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Raczkowanie
|
"Wariactwo" ![]() Coś wtargnęło w moją głowe, nocą widze gwiazdy nowe Myśli niszczą mi psychike, każdy dzien chce witać krzykiem.. W moich uszach słyszę świerszcze, po mych plecach chodzą dreszcze, w brzuchu latają motyle- serce skacze co dwie chwile.. I od rana podśpiewuje, macham nogą, pogwizduję Choć nic nie gra, to chcę tańczyć, nie jem nic prócz pomarańczy. I wciaz jestem roześmiana, wesolutka i rumiana. Coś mą zawładnęło duszą, dziwne myśli wciąż mnie kuszą. Coś wtargnęło mi do ciała, Boże, czy ja zwariowałam? Może księdza by się zdało? coś mą duszę opętało! Ja po prostu jestem chora- muszę szybko- do doktora. Najpierw to do okulisty- niech wyleczy w oczach błyski I zahaczę o psychiatrę- niech wyleczy mnie-Wariatkę Niech mnie wezmą na rentgena i niech zrobią prześwietlenia! ... Lekarz nawet mnie nie zbadał... Rzucił okiem,zaczął gadać. A jego diagnoza brzmiała: "Ty się dziecko zakochałaś" ![]()
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-12 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.