Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-11, 23:13   #3811
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Mam prośbę do Jok3r, prosze nie przenos tutaj na forum publiczne tego o czym pisałysmy w klubie,

tzn. głównie chodzi mi o moje wypowiedzi, sama chciałas żebysmy miały klub i sama stanowczo żądałas by wypowiedzi stamtąd nie wypływały, a teraz łamiesz ta zasadę.

Oczywiście nic wielkiego sie nie stało, ale mimo wszystko, nie po to napisałam coś tam, żeby ktoś mi potem to tutaj na publicznym wywlekał, bo to sie mija z celem klubu i na pewno Tobie tez by nie było przyjemnie, gdyby ktoś dla poparcia swoich słów w dyskusji przytoczył tutaj twoje wypowiedzi np. o rodzinie.

Po prostu trzymajmy się zasady, że to co jest tam, zostaje tam, a to co tu, zostaje tu i już.

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

he, he, jak zobaczyłam początek tytułu aukcji i zdjęcie tej dzidzi, to mi sie skojarzyło, że aukcje na dziewczynke wygrałas

fajne ciuszki , ja dzis byłam w hipermarkecie i były takie sliczne spioszki, 2 pary w cenie 14,99 tyle, że miały napis "summer" coś tam, a rozmiar był na 56, więc na marzec/kwiecień, to to tak mi sie troche gryzło i nie kupiłam

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

ps. najbardziej mi sie chyba podobaja te maleńkie balerinki, uwielbiam takie ciutkie buciki, zwłaszcza dla dziewczynek sa śliczne, w mothercare można uchwycic na wyprzedazy takie słodasy po 10 zł ( z np. 45 zł przecenione) , niestety ostatnia wyprzedaz tam przeszła mi koło nosa, bo wtedy "czułam się" na chłopca i nie kupiłam slicznych balerinek, mimo, ze mnie kusiły, eh
Nie zdradzilam zadnej Twojej tajemnicy, zreszta tu tez kiedys przy okazji jednej z naszych glownie interesujacych "klotni" napisalas cos w stylu, ze masz prawo do wyrazania swoich mysli, bo od tego jest forum. Przytoczylam przyklad stad ( odciaganie), a nie z klubu ( sprawa ciotki to nie ja). Nie jest zadna tajemnica, ze moze tego nie zauwazasz, ale jednak forma w jakiej piszesz jest odbierana jako narzucanie swojego zdania. Jednak nie dasz sobie tego powiedziec mimo, ze jest to juz po raz kolejny walkowane. Nikt Cie nie szufladkuje, bo sama to robisz ciagnac tematy, ktore i tak koncza sie stwierdzeniem, ze kazda zrobi po swojemu.

I skonczmy juz ta debate, bo po co sie nakrecac nawzajem, denerwowac, przekonywac jak mozna sobie pogadac o wozkach, spioszkach i zgagach.

Edytowane przez Jok3r
Czas edycji: 2010-10-11 o 23:28
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 23:28   #3812
niutka1
Wtajemniczenie

Jok3r, ja juz tamten temat zakończyłam, nie chcę sie przerzucac znowu kto kogo wciąga w tematy itd... bo mozna by tak do rana.

Chciałam tylko prosic, by nie wyciągać spraw z klubu tutaj, niewazne, czy ktos uzna, że czyjejś tajemnicy nie wyciągnął, bo to jest akurat subiektywne odczucie i mija sie z celem pisania w klubie.

Aja wyciagnęła przykład ciotki z klubu, Ty co innego i zaraz sie okaże, że każdy poczuje się upowazniony do tego, by rzeczy z klubu przenosic tutaj, no bo to przeciez nie sa tajemnice.
Myslałam, że tam sobie możemy swobodniej pogadac, bardziej na luzie, ale jak widać, niestety nie mozna mieć zaufania do internetu i staneło na moim, pamiętacie jak ostrzegałam, że z klubu moga i tak wyciekać rózne rzeczy... a teraz sie okazuje, że ktoś komu najbardziej zależało na dyskrecji nie ma nic przeciwko temu, żeby cos z tamtąd wyciekało, jesli subiektywnie uzna że to nie tajemnica.
Jak dla mnie spoko, koniec tematu, nie było prośby.
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 23:37   #3813
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
a ja się chwalę, właśnie wygrałam aukcje
http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any.
ale sliczniaste ciuszeczki
szok
powiedz mi kiedy dowiedzialas sie, ze bedziesz miala corke ?
Stary 2010-10-11, 23:46   #3814
Mantequilla
Raczkowanie

ja mam jedne buciki, takie raczej chłopięce i na większą nóżkę prezent
Mantequilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 00:07   #3815
niutka1
Wtajemniczenie

co by sie porozkoszowac buciczkami ( i dla dziewczynek i dla chłopaczków)

http://www.google.pl/images?hl=pl&pr...=&oq=&gs_rfai=

: love::l ove::lo ve::lov e::love : : love::l ove:

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

i tu: jak klikniecie na te małe fotki z mnóstwem buciczków

http://www.dhgate.com/new-mothercare...0a95d1b4b.html
Stary 2010-10-12, 07:51   #3816
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ale sliczniaste ciuszeczki
szok
powiedz mi kiedy dowiedzialas sie, ze bedziesz miala corke ?
jeszcze nie wiem dokładnie wierze że na połówkowym się dowiem lepiej niż na prenatalnym, no i imie mamy wybrane. A ciuszki były słodkie więc się pokusiłam

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 07:58   #3817
neti23
Raczkowanie

Cytat:
co by sie porozkoszowac buciczkami ( i dla dziewczynek i dla chłopaczków)

http://www.google.pl/images?hl=pl&pr...=&oq=&gs_rfai=

: love::l ove::lo ve::lov e::love : : love::l ove:

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

i tu: jak klikniecie na te małe fotki z mnóstwem buciczków

http://www.dhgate.com/new-mothercare...0a95d1b4b.html
śliczniutkie te buciki
aż trudno się zdecydować, które są najładniejsze
cuda
neti23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 08:25   #3818
*kaalinaa*
Zadomowienie

dzień dobry

Czytam Was regularnie ale czasu na odpisanie coraz częściej brakuje. Ach ta praca coraz jej więcej ...
czujemy się dobrze, Kluszczynka kopie i chyba ma się dobrze. Wizytę u ginki mam 14 a usg 22 października i może poznam mieszkańca mojego brzuszka

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
no bez laktatora to chyba ciężko by było,
a nie znam osoby zadowolonej z ręcznego
Już znasz ja mam ręczny i jestem z niego zadowolona. Co prawda nie odciągałam jakoś często mleka bo pragnąc karmić jak najdłużej i być jak najdłużej z dzieckiem poszłam na wychowawczy na troszkę więc nie miałam za często okazji by odciągać. Może jak ktoś musi codziennie to faktycznie lepszy elektryczne na moje potrzeby mi ręczny wystarczył w zupełności

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Eirene mam podobnie, czytam relacje mamusiek jak zastanawiają się nad zakupem wózka, łóżeczka,laktatora i troszkę nie jestem w temacie, bo nie mamy nic oprócz szuflady spontanicznie kupionych ciuszków i zabawek przez rodziców czy znajomych myślę jednak, że jak i nas wciągnie wir zakupów to amen
Ja tez jeszcze nic nie kupiłam, tzn mam ciuszki po córeczce ale jak będzie synuś to na później nie mam ciuszków, bo na początek to miałam śpioszki unisex

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka tylko mlekiem z piersi do roku,
wg mnie nie było by to dla niego zdrowe,
ale chyba nie jestem w tym odosobniona,
Byłoby zdrowe gdyby inne pokarmy powodowały u dziecka alergię. Ja tak miałam, zaczęłam wprowadzać pokarmy po skończonym 6 msc i niestety wylądowałam u alergologa. Kalina dostała uczulenia na mięsko . I pierwsze pytanie pani alergolog było czy mam pokarm i czy mogłabym jeszcze karmić piersią więc karmiłam do 8 msc prawie samym mlekiem a żebyś widziała jaki pulpet był z mojej córci . Nie był to do końca mój wybór ale nie żałuję widać było to dla mojej córci zdrowsze. Także wszystko zależy od dziecka

Ach i witam wszystkie nowe mamusie
Gratuluję wszystkich pozytywnych wiadomości

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 08:47   #3819
olsza30
Raczkowanie

Cytat:
rety ale te nasroje ciążowe są dziwne. Tż wrócił z pracy i mieliśmy jechać na zakupy, jemu bardzo się nie chciało. Na takie większe jeździmy do reala do zabrza, a małż że mu się nie chce tak daleko że pójdziemy do biedronki, ja nie bo tam nie kupie wszystkiego co chce. Tu każdy swoje, aż w końcu zebrało mi się na płacz i się popłakałam jak dziecko że on nie chce ze mną jechać do tego reala byłam w szoku bo na codzien tak nie reaguje, ach te nastroje ale koniec końców pojechaliśmy na real

udało mi się namówić go do wyprawy do tej częstochowy w sobote więc potem zdam relacje. Teraz pozbieram więcej adresów ze sklepami
Blackrose ja mam niestety częste napady płaczu jak coś pójdzie nie po mojej mysli a potem śmieję się z siebie w głos razem z mężem!!Koniecznie musisz zdac relacje co do sklepów i może jakieś adresy nam podrzucisz... ja też się wybieram do Częstochowy po wózek, bo też słyszałam, że tam największy wybór, poza tym znalazłam tam u kogoś na Allegro z Częstochowy wózek który mnie interesuje, niedrogi i podobny do mojego wymarzonego Mutsy ( ale jak wam już pisałam jest strasznie drogi ) . Ja mam do Częstochowy jakieś 200km ale myslę, że warto tam pojechac i zobaczyć na żywo różne wózki, u mnie w moim malutkim mieście są tylko Tako.

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
wreszcie poczułam dziś ruchy maleństwa chyba wcześniej coś jednak czułam, ale nie było takie wyraźne jak dzisiaj siedziałam sobie i czytałam forum, a tu takie puk puk. przypomniałam sobie zabawę Montii i odpukałam, a tu znowu puk. po trzecim odpukaniu moja mała się znudziła i na chwilę się uspokoiła. potem zaczęły się niezłe harce, co chwilę czuję pukanie w końcu się doczekałam to niesamowite uczucie. a jutro zaczynam 20 tydz.
Ja od jutra zaczynam tydzień 20 i w sobotę wieczorem właściwie już prawie jak usypiałam poczułam pierwszego kopniaczka, bo tak do tej pory to czułam takie jedynie bąbelki w brzuszku w okolicach pępka.Jest to cudowne ale niestety nie zdarza się często, kolejny raz miałam to kopniecie dopiero wczoraj też wieczorem jak już leżałam w łóżku.

Ach nie mogę się doczekac do mojego połówkowego a tu jeszcze dwa tygodnie
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 08:59   #3820
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No tak,gorący okres rosnących brzuszków, więc lepiej domierzyć do ostatniej chwili ja dopiero jutro mam pierwszą przymiarkę, a już przybrałam 1,5 cm w pasie od brania miary więc będzie szaleństwo
My z TŻ nie ukrywam, gdzieś mieliśmy w planach dzidziusia,ale raczej dalej niż bliżej, a że tak się złożyło, to postanowiliśmy wziąć ślub teraz a nie za rok,dwa, trzy czy na kiedy by to odkładać
No i dobrze, że tak wyszło, bo byście to odkładali w nieskończoność. Moja siostra tak miala - mieszkali juz ze sobą parę lat, ale ślub ciągle przekładali, bo coś tam i w końcu zaszła w ciąże i nie mieli wyjścia cała rodzina się cieszyła, że w końcu był ten ślub i urodziła im sie piękna córeczka Julcia

agus87 oczywiście, że pamiętamy
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dobra a ja się muszę pochwalić wam byłam na wizycie usg nie miałam ale za to słyszałam serducho kluseczki mojej cudowne uczucie wszystko jest ok ten brzuch napiety mam to on powiedział żeby nospę brać bo to od wysiłku ale w badanu wyszło ok wszystko więc nie ma powodów do niepokoju tak musi być
super wiadomości, gratuluję))

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
kobietki, jakie czasopisma czytacie i polecacie?
chciałam zamówić prenumeratę ale trochę tego jest, może jakieś sugestie? będę wdzieczna.
mam 3 książki o ciąży, ale wiadomo jest to tygodniami opisywane, wiec szybko przeczytam i mi sie nudzi.
ja kupuje "mamo to ja", ostatnio kupiłam "twoje dziecko" i czasami jakieś "m jak mama" albo "dziecko"

Cytat:
wreszcie poczułam dziś ruchy maleństwa chyba wcześniej coś jednak czułam, ale nie było takie wyraźne jak dzisiaj siedziałam sobie i czytałam forum, a tu takie puk puk. przypomniałam sobie zabawę Montii i odpukałam, a tu znowu puk. po trzecim odpukaniu moja mała się znudziła i na chwilę się uspokoiła. potem zaczęły się niezłe harce, co chwilę czuję pukanie w końcu się doczekałam to niesamowite uczucie. a jutro zaczynam 20 tydz.
super gratulacje

[QUOTE=iweczka;22615373]
Cytat:
Napisane przez neti23 Pokaż wiadomość
U mnie w pracy mimo że pracuję w firmie zajmujacej się kadrami nie ma czegoś takiego jak wyjścia do lekarza bez odrobienia.... każdą minutkę należy odpracować...ehhh
To dziwne, wiesz, że to jest niezgodne z prawe? Z drugiej strony wiem jak jest w firmach prywatnych, że nie przestrzegają przepisów a jak się nie podoba, to proszę się zwolnić
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:00   #3821
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie wiem dokładnie wierze że na połówkowym się dowiem lepiej niż na prenatalnym, no i imie mamy wybrane. A ciuszki były słodkie więc się pokusiłam

ja też zacznę obserowoać na all takie zestawy ciuszków własnie z Next najbardziej mnie interesują
na prawdę super zestawy wylicytowałaś i do tego ta cena
Stary 2010-10-12, 09:02   #3822
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
a ja się chwalę, właśnie wygrałam aukcje
http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any.

gratulację śliczne ciuszki

dziewczyny powiedzcie mi dokladnie w ktorym tygodniu na usg poznałyście płeć dziecka . obecnie zaczynam 14 tc i chce się umówić na prywatne usg by wreszcie mieć zdjęcie maluszka a przy okazji chciałabym poznać płeć . i nie wiem czy iść jak będę miała 20 tc czy np juz po 18 ? kiedy lepiej ? doradźcie
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:14   #3823
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
To super!gratuluję, ja ciagle czekam na te pierwsze ruchy maleństwa, mam nadzieje że nie długo zapuka do mnie
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:17   #3824
Montii
Zakorzenienie

mnie wczoraj maluch poturbował kopniakami ;-)
w sumie poturbował to przesada bo delikatnie muskał jak rybka, ale jak mu odpukałam to i on mi ;-)

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:24   #3825
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
Blackrose ja mam niestety częste napady płaczu jak coś pójdzie nie po mojej mysli a potem śmieję się z siebie w głos razem z mężem!!

Ja nie miałam do tej pory, ale przedwczoraj cos mnie napadło i pół dnia chciało mi sie płakac bez jakiegos specjalnego powodu, no i parę razy sie poryczałam, oczywiście wyżyłam na bogu ducha winnemu małżonku robiąc mu awantury o byle co, na szczęscie umiem przeprosić
Oby się więcej taka huśtawka nie powtórzyła, normalnie czułam sie najbiedniejsza, najbardziej pozałowania godną istota na swiecie i od tego ciągle mi się chciało płakac

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

dziewczyny powiedzcie mi dokladnie w ktorym tygodniu na usg poznałyście płeć dziecka . obecnie zaczynam 14 tc i chce się umówić na prywatne usg by wreszcie mieć zdjęcie maluszka a przy okazji chciałabym poznać płeć . i nie wiem czy iść jak będę miała 20 tc czy np juz po 18 ? kiedy lepiej ? doradźcie

Widac już w 18, a nawet wczesniej, ale nie nastawiaj się, że na pewno, bo dziecko może byc tak ułozone, że akurat lekarz nie zobaczy genitaliów. Im pózniej tym wieksza szansa, że trafi w 100 % z płcią. Z tym, że potem w III trymestrze, to dzidzia z kolei jest juz na tyle duża, że może nie byc widać akurat pupci. Między 18-22 tygodniem to spokojnie możesz sie zapisac .

u mnie w 18 tc i 2 dni lekarz okreslił płeć i powiedział, że to na 2000 %
( jak sie okaże że to pomyłka to go chyba zabiję)

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-10-12 o 09:27
Stary 2010-10-12, 09:24   #3826
coralady
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!

Nie udzielałam się wcześniej,bo po kilku straconych ciążach na wątku dopadł mnie strach.Bardzo długo się strałam o Tą ciążę,więc postanowiłam odseparować się od wszelkich złych wieści.Później wylądowałam w szpitalu z plamieniem(8tydzień).Ciąż a była zagrożona,brałam leki na podtrzymanie,musiałam leżeć.Teraz jestem w 13 tygodniu i wszystko już dobrzePoczątki były trudne i stresujące,ale teraz czuje przypływ sił witalnych i energii

Mam nadzieję,że znów przyjmiecie mnie do swego grona.Podczytuje was,więc jestem "w miarę"na bieżąco.Obiecuje się udzielać,choć szczerzę powiem,że nic o wózkach nie wiem,ciuszków jeszcze nie kupuje,płci nie znam,ruchów nie czuje

Pozdrawiam ciepło z zalanego mgłą miasteczka na południu
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-10-12 o 09:26
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:29   #3827
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Jok3r, ja juz tamten temat zakończyłam, nie chcę sie przerzucac znowu kto kogo wciąga w tematy itd... bo mozna by tak do rana.

Chciałam tylko prosic, by nie wyciągać spraw z klubu tutaj, niewazne, czy ktos uzna, że czyjejś tajemnicy nie wyciągnął, bo to jest akurat subiektywne odczucie i mija sie z celem pisania w klubie.

Aja wyciagnęła przykład ciotki z klubu, Ty co innego i zaraz sie okaże, że każdy poczuje się upowazniony do tego, by rzeczy z klubu przenosic tutaj, no bo to przeciez nie sa tajemnice.
Myslałam, że tam sobie możemy swobodniej pogadac, bardziej na luzie, ale jak widać, niestety nie mozna mieć zaufania do internetu i staneło na moim, pamiętacie jak ostrzegałam, że z klubu moga i tak wyciekać rózne rzeczy... a teraz sie okazuje, że ktoś komu najbardziej zależało na dyskrecji nie ma nic przeciwko temu, żeby cos z tamtąd wyciekało, jesli subiektywnie uzna że to nie tajemnica.
Jak dla mnie spoko, koniec tematu, nie było prośby.
Nioutka wiesz co wez Ty sie kobito czasem zastanow o co robisz afery, bo juz nie masz do czego sie przywalic i nagel jakies pretensje wymyslasz. Ile razy bylo tu poruszane, ze masz taki, a nie inny styl pisania, ile razy zwracalo sie Tobie uwage, ze narzucasz swoj tok myslenia, ale Tobie to mozna jak grochem o sciane i dalej nic. Skonczy sie na tym, ze laski przestana zwracac uwage na Twoje posty i tyle.
Wyluzuj jak juz ktos tu wczoraj napisal.
Stary 2010-10-12, 09:30   #3828
agaaga89
Zakorzenienie

witamy mamuśkę teraz już napewno będzie tylko dobrze !

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:32   #3829
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Nie udzielałam się wcześniej,bo po kilku straconych ciążach na wątku dopadł mnie strach.Bardzo długo się strałam o Tą ciążę,więc postanowiłam odseparować się od wszelkich złych wieści.Później wylądowałam w szpitalu z plamieniem(8tydzień).Ciąż a była zagrożona,brałam leki na podtrzymanie,musiałam leżeć.Teraz jestem w 13 tygodniu i wszystko już dobrzePoczątki były trudne i stresujące,ale teraz czuje przypływ sił witalnych i energii

Mam nadzieję,że znów przyjmiecie mnie do swego grona.Podczytuje was,więc jestem "w miarę"na bieżąco.Obiecuje się udzielać,choć szczerzę powiem,że nic o wózkach nie wiem,ciuszków jeszcze nie kupuje,płci nie znam,ruchów nie czuje

Witaj Coralady, mam nadzieje, że po tych przejściach już będzie wszystko ok u Ciebie

Montii- mnie franka ciągle teraz turbuje, normalnie czuje sie pobita przez własne dziecko, dziś w nocy sie wybudziłam i nie mogłam zasnąc, bo ciągle tam wypróbowywała nowe ciosy
Stary 2010-10-12, 09:35   #3830
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Witamy
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:35   #3831
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Montii- mnie franka ciągle teraz turbuje, normalnie czuje sie pobita przez własne dziecko, dziś w nocy sie wybudziłam i nie mogłam zasnąc, bo ciągle tam wypróbowywała nowe ciosy
Mała zapaśniczka

Stary 2010-10-12, 09:37   #3832
ego_ego
Wtajemniczenie

o kurcze, ja nie mogę się doczekać kopniaczków, ale jak bedzie mnie tak w nocy budziło, to jak ja wstanę do pracy mam zamiar do końca roku popracować

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

coralady witamy
Stary 2010-10-12, 09:38   #3833
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Nioutka wiesz co wez Ty sie kobito czasem zastanow o co robisz afery, bo juz nie masz do czego sie przywalic i nagel jakies pretensje wymyslasz. Ile razy bylo tu poruszane, ze masz taki, a nie inny styl pisania, ile razy zwracalo sie Tobie uwage, ze narzucasz swoj tok myslenia, ale Tobie to mozna jak grochem o sciane i dalej nic. Skonczy sie na tym, ze laski przestana zwracac uwage na Twoje posty i tyle.
Wyluzuj jak juz ktos tu wczoraj napisal.

Jok3r proponuje wyluzowac najpierw sama siebie, i zacząc od zmian od siebie
to była zwykła prośba o nie przenoszenie rzeczy stamtąd tutaj, nie potrafisz normalnie odpowiedzieć na czyjąs prosbe, dorabiasz teorie, ok , napisałam że nie ma problemu, po prostu będę tam pisac mając świadomośc, że rzeczy stamtąd moga byc przenoszone tutaj i tyle.
I naprawde juz nie wyciągaj tego tematu, ja juz zakończyłam, więcej nie będe na te prowokacje odpowiadać. KONIEC.

Kurcze człowiek wchodzi, nowy dzień, a ta znów wałkuje

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-10-12 o 09:39
Stary 2010-10-12, 09:42   #3834
Jok3r
Zadomowienie

Smieszna jestes .
Stary 2010-10-12, 09:43   #3835
Montii
Zakorzenienie

Cytat:

az tak? to u mnie tylko wieczorem jak leże i się wsłucham haha tż nic nie czuje, ja od środka takie puk puk, ciekawe kiedy będą kopy

coralady witaj

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:43   #3836
coralady
Wtajemniczenie

agaaga,niutka,laseczkaa,e go-ego,dziękuje za miłe przyjęciePo kwiatuszku dla każdej: roza:

Nie wiem czy na wątku jest jakaś przyszła mama,która tak długo jak ja starała sie o ciążę?Orientuje się ktoś?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-10-12 o 09:45
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 09:46   #3837
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
az tak? to u mnie tylko wieczorem jak leże i się wsłucham haha tż nic nie czuje, ja od środka takie puk puk, ciekawe kiedy będą kopy

coralady witaj
dwa wieczory temu tż spędził dobre pół godziny z ręką na moim brzuchu i w bezruchu, bo powiedziałam, że rano w taki sposób poczułam pyknięcia niestety też nic nie wyłowił, ew. jakieś burczenie jelita

Stary 2010-10-12, 09:55   #3838
niutka1
Wtajemniczenie

a wiecie, że zajrzałam do pudła, gdzie mam zupełnie nowe ciuszki, które sobie zachowałam jak likwidowałam dawno temu firmę i okazuje się, że mam: 29 szt body w rozmiarze 52, 23 szt body w rozmiarze 56, 18szt body w rozmiarze 62 to wszystko białe, a mam jeszcze kilka sztuk kolorowych do tego w pudle mam po 1-2 szt pajacyków, spioszków normalnie będe prała chyba raz w tygodniu, bo mam tyle na zmianę.
Jeszcze musze odgrzebac uzywane po moich dzieciach i posegregowac, na niezniszczone, mozliwe do chodzenia i zniszczone do wywalenia, bo tak to wszystkie wrzucam do takich dwóch przepastnych pudeł po kinie domowym i nawet nie wiem co tam mam. No i ostatnio wróciły do mnie ciuszki, które dałam kuzynce, a jeszcze czekam na druga partię, która ma wrócic od innego kuzyna mego męża, tyle że te to sa chłopięce głównie, więc na nie nie czekam za specjalnie.

ha ha ha, normalnie chyba ciuchland otworze, jak Franka tylko wyrośnie z tych ciuchów

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

coralady witaj

wiesz, to jeszcze zalezy na której ścianie sie ma łozysko, ja mam na tylnej, więc dzidzia jest bardziej z przodu i jak kopie to mocno czuc własnie, tak sobie mysle, że jak ktos ma łozysko na przedniej ścianie ( nie mylic z przodującym- czyli usadowionym na ujściu) , to ono zasłania brzuch od wewnątrz i może się tak nie czuje.

Mnie to w sumie cieszy, że ona jest taka zywotna, bo sie martwię tym łozyskiem przodującym i chcę żeby była silna dziewuszka, w razie czego

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

zapisałam się juz na kolejne usg w 22 TC
Stary 2010-10-12, 09:57   #3839
ego_ego
Wtajemniczenie

No to masz sporo tych ciuszków, kurcze 29 szt, 23, 18 - straszne ilości, nie wiem czy wszystko zdążysz założyć
Stary 2010-10-12, 09:57   #3840
niutka1
Wtajemniczenie

u mnie było tak, że jak tylko TŻ połozył ręke na brzuniu, to mała sie uspokajała i nic nie mógł wyczuć, ale ostatnio udało mu się, czuł każde fiknięcie i tylko mówił mi "o teraz, teraz i teraz" i się zgadzało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości