|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!
![]() ![]() ja tez nie byłam do końca rozebrana i według mnie yes nie powinnaś mówic tż jakbyś chciała, żeby twoj pierwszy raz wyglądał, bo to będzie sztuczne i udawane, a ma wyjśc z was potem tylko się rozczarujesz itp nie myśl o tym jak o rzeczy najważniejszej, która musi wyjśc idealnie, ogólnie przestań o tym tyle myśleć hehe mi się wydaje, że nie jesteś jeszcze na to do końca gotowa ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Jeeeeeeeeee ENT :d to wyśmienicie !!! teraz to już tylko lepiej będzie, po każdej burzy wychodzi słonce, na długii długii czas !!---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Jeeeeeeeeee ENT :d to wyśmienicie !!! teraz to już tylko lepiej będzie, po każdej burzy wychodzi słonce, na długii długii czas !!
"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka" Edytowane przez eMCe Czas edycji: 2010-10-12 o 15:25 |
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Heh no mam nadzieje,straaaasznieee go kochaaaammm
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
ent, super, że się wszystko ułożyło
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
yes, stanowczo za duzo o tym myslisz, dziewczyny maja racje. wyobrazasz sobie ze to super oh ah ale przygotuj sie tez na to ze moze to trwac nawet 5 sekund :P nie wyobrazaj sobie za duzo, daj sie poniesc chwili
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooommm
![]() ![]() :Ubóstwiam Go <333 |
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
haaa.
Cytat:
i wszystkim dziewczynom po dzbanie! .jak tak dalej pójdzie to nasza yeska zostanie dziewicą do śmierci, i na Jej błonie rozwinie się pajęczyna z robalami sorki
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Dobranoccc
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yes- no stress ;d
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
też to przeczytałam
masakra ![]() WSTAWAĆ! ![]() ![]() a ja tymczasem jadę do szkoły
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam nie cytować ! ![]() miss- witam w klubie głupiego cyca ![]() ![]() ent- jak słodkooo dziewczyny jeszcze raz Wam opiszę moj wymarzony pierwszy raz (a w sumie to skopiuje starszego posta) ja podkreślam, że nie chcę planować dnia, daty, godziny, tylko że zależy mi na tym żeby to nie było w chwili uniesienia po prostu (tzn, no wiadomo musimy się przed rozgrzać bla bla bla) - ku*wa nie moge znaleźć tego posta jak wrócę ze szkoły to Go znajde ale JEDNYM ZDANIEM MÓWIĄC: chcę żeby moj 1 raz (ze względu że pierwszy moze byc tylko jeden) wyszedł z mojej inicjatywy (tak to dawno byśmy to zrobili . A no i wiadomo, że przecież bez gry wstepnej tego nie zrobimy, ale POWIEM ŻE CHCĘ SIĘ Z NIM KOCHAĆ PRZED GRĄ WSTĘPNĄ . uff, w koncu skonczylam! ![]() [ jak znajde tamtego posta to dam go wkleje pozniej ]
|
|
#4511 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahaaaaaa rozumieeemm
![]() ![]() Oby był wymarzony i taki jak chcesz ![]() ![]() Dobryyy! |
|
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
ahhh
dzisiejsza matura z matmy... ![]() jutro jeszcze tylko ang i wos i 4 dni wolne kupię sobie jutro naszyjnik w h&m taki z piórkami czerwonymi za 10 zł w nagrodę za cierpienie na tej maturze
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zaczne;d ostatnio wizaż był na mistrzach! nasze posty też by mogly byc czasemojj yes;p oby był taki jak chcesz. chociaż najlepiej go wgl nie planuj -nie rozczarujesz się jakbyco.
|
|
#4514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ent gratki!!
super z sie ułożyło ![]() Cytat:
![]() chyba masz rację ;p Cytat:
nie będę się już w to zagłębiać..Cytat:
ja te otoczki mam za duże i jakieś nadmuchane straszne mam cycki ![]() przyjaźni nie ma ;p jaaa.. dostałam 1 z wfu za niechodzenie i mi kazała wyjść, później była kartk z ang na którą umiałam, napisałam wsio, oddałam i później takiemu idiocie podpowiadałam bo mnie ku**a szturchał to co miałam :/ a ta mi powiedziałą że mi nie sprawdzi i mi na tej kartce banie już napisała i sprawdziła mi pd której nie miałąm bo byłam na wycieczce i bania druga... później z histy mi babka kazała pisać spr... i nic nie umiałam... no już łzy w oczach miałam pod koniec dnia -_- jeszcze wczoraj gadałam z NIM na gadu wieczorem i mnie wkurzał, powiedziałam mu że mnie denerwuje i ide ;p i nie napisał mi eska żadnego ani wieczorem ani rano, jedyne co to w szkole podszedł po buziola, dość słodko wyglądał niech ten dzień się skończy ;// |
|||
|
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a każdy następny raz jak już pisałam może być spontaniczny i nie musi być taki fajny, ale ten pierwszy musi być z zaskoczenia żebyśmy OBYDWOJE go mogli miło wspominać. amen.a teraz idę nadrabiać te kilka postów wyżej bo widziałam że emodziadek sie pojawił
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-10-12 o 14:54 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kurde laski
kazdy takie ma ;d hah kurde yes, zdażysz sie podniecic zanim ci sciagnie ten stanik i bedą sterczeć!;d Cytat:
![]() Cytat:
![]() ent super ze miedzy wami już ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() ty mu powiedz 'chce sie z tobą kochac' a on ci powie 'nie mam gumek' ahahaha nie no ty tabsy bierzesz to spoko, bo ja powiedziałam tż 'zróbmy to'(ale akurat w sytuacji gdy sie ponakrecalismy) i wlasnie taka odpowiedz usłyszałampoza tym nie planuj co mu powiesz po. po co ty to w ogóle planujesz w jakim momencie to bedzie, ja wolałam zeby włąsnie wyszło to pod wpływem impulsu a nie 'dawaj róbmy to teraz' ;d własnie magiczne było to napalenie moim zdaniem- to pragne cie, chce być z tobą, kocham cie. ![]() ale to widocznie kazdy ma inny poglad na te sprawy ;p
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leże niee nie kazdy ma takie cycki! jak widzialam np. moje kolezanki w pizamkach, siostre albo przyjaciolke bez stanika to im zawsze fajnie stoja, a moje są zje*ane ![]() kongo ehh ciężko mi to wytłumaczyć, dlaczego akurat nie chcę żeby było to w momencie kiedy on bedzie napalony na mnie a ja na niego. nie biore juz tabsow! odstawilam ale za miesiac, dwa znowu zaczne ![]() no ale ja chcę żeby ten impuls nadszedł nie jak juz bedziemy sie pieścić tylko przed. w całkiem normalnej sytuacji. żeby nie myślał o mnie wtedy tylko penisem ale głową a juz podczas gry wstępnej (jak to u facetów bywa) niech sobie myśli tylko tym 'kolegą' . Bo moim zdaniem wszystko będzie za szybko jak mu to powiem w sytuacji HOT no a poza tym chcę żeby dla niego też to nabrało jakiegoś znaczenia w główce, a nie samym ciele żeby nie myślał tylko o seksie jak o cielesnym zbliżeniu ![]() podkreślam że chcę żeby tak wyglądał moj 1 raz, reszta może być całkiem odmienna
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Yes a nie boisz sie, ze przez to, ze mu powiesz wczesniej 'zrobmy to', to potem sie bedziesz za bardzo stresowac? bo teraz to wszystko pieknie ladnie brzmi, ale potem jednak moze byc inaczej.. ja np wolalabym moj pierwszy raz spontaniczny, kiedy bylabym rozluzniona i nie myslala o niczym, tylko chciala 'to' zrobic.. nie boisz sie tego, ze cos moze nie wyjsc? bo od poczatku w sumie bedziesz wiedziala, że "zaraz to zrobię" i jednak mimo wszystko podczas gry wstępnej możesz się na tym skupiać co będzie za chwile i wgl..
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee nie, akurat tego się nie boję ale zobaczymy jak to będzie
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
oluska dobrze mowi ! chłop może sie zestresować i lipa wyjdzie
yes, tak wymyślasz, że max to nie jest najważniejsze w życiu, jasne każdy chce to miło wspominac, ale roznie sie zdarza podczas piewszego razu, moze w ciebie nie wejśc, albo mu opadnie i wtedy co ?, już twoj wymarzony pierwszy raz to nie będzie :Pa dlaczego nie chcesz by to wyszło w syt, gdzie jestescie na siebie napaleni, przeciez to o to chodzi , zebyś tego chciała tu i teraz, a nie myślała, że będziesz chciec. Chyba wiesz o co mi chodzi xD
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
cjjjjeeeeeść
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na serio ja chcę żeby 1 raz wyróżniał się (właśnie w ten sposób) od naszych późniejszych seksÓw i jas jasne, że to będzie spontaniczna decyzja, przeciez nie bedzie tak że on dzisiaj przyjedzie do mnie, będziemy leżeć, ja będę myślała o tym, że dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy a do niego powiem że chcę się z nim kochac. Ja tak często mam że leżymy przy sobie, nic nie robimy, ale mimo to czuję że go chciałabym brać w aucie więc z tym 'chceniem tu i teraz' nie bedzie problemu. kurde musze isc do gina po tabsy ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- nara? ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ide od was bo niedługo tż wpada ![]() (nie będzie żadnego seksu do ślubu
|
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide w czwartek
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- hahah kongo, bez stanika poszlas do szkoły? czy sie zorientowałaś w pore? ;d
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeść;*
Yes no stress nie mysl tyle o tym. Obczajcie. /nie cytować.! Wczoraj z tż sie pieściliśmy to znaczy on piescil mnie tak że ja przytuliłam sie do niego i on tak ręka pieścił moje piersi, robił to delikatnie bardzo ale tereaz strasznie mnie sutki bolą.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4526 |
|
Rozeznanie
|
joł
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
nara :/
![]() ej pocytowałam wszystko i dupsko bo sie usunęło :I
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
no heeej
|
|
|
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
heja.
Yoł ouu
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oluska dobrze mowi.Ja mysle, ze lepiej jak to z Was wyjdzie obojga. Piesccie sie, spojrz mu w oczy i powiedz ze chcesz tego. A nie tak na sucho. Moze byc tak, ze sie okaze ze nie ma gumek. Moze byc tak ze mu nie stanie. Poprostu stres go taki wezmie. BedZie myslal tylko o tym "Tak wkoncu dzisiaj to zrobimy! Juuupi...!". Wg mnie najpierw lepiej gra wstepna, pozniej oznajmic ze jest sie gotowym i pozniej zaczynac. Bo jak mu najpierw oznajmisz i cos nie wypali, to za drugim razem i on i Ty bedziecie sie stresowac. Co do 1 razu. Ent ma racje. Nie jest on az tak cudowny jak nam sie wszystkim wydaje. Dziewczyna nie ma w ogole orgazmu!, a stosunek przewaznie trwa 2-5min, bo facet jest tak na maksa podniecony ze nie potrafi tego powstrzymac . Wiec nie planujecie, bo sie rozczarujecie;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

potem tylko się rozczarujesz itp 

w nagrodę za cierpienie na tej maturze
Emo, żyj chwilą, baw się jak to Toria powiedziała i nie nastawiaj się negatywnie, będzie co ma być, a on tak od razu się nie zakocha, co najwyżej zauroczy (chociaż w takim pasztecie jak Ty to nie jest możliwe