|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Opowiedz mi o swoich maslach
|
|
|
|
#302 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
noseknosek a co to za akacja minimalizacja?
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Shadii co słychać?
|
|
|
|
#303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dostałam pielęgnacyjnego kopa z pewnych powodów, szkoda tylko, że nie jestem w domu, bo tutaj nie mam wszystkich potrzebnych rzeczy i strasznie niewygodnie jest się spamować :/ ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Potwornie nie chce mi się chodzić na uczelnię, ale powoli się przyzwyczajam i wszystko wydaje się odrobinkę mniej straszne
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ehh dziewczynki padam na buzke, ta praca mnie wykonczy jutro jeszcze do 18 bede siedziec a to o 2,5 godz dluzej, nie wiem jak to wytrzymam![]() ![]() Dzis spamowania minimum, jak zwykle w poniedzialki ![]() prysznic, balsamowanie, mycie wlosow+odzywka z jedwabiem, pozniej mgielka i serum na koncowki, krem z miodkiem na dlonie, nivea na buzke i duuuzo bambino na usta ![]() Nie wiem czy jeszcze tu zajrze, dlatego na wszelki wypadek: dobranoc
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo różnie z tymi wodami w avonie, miałam kilka i tak średnio... witaj skądś kojarzę twój nick... ale nie wiem skąd ![]() ja dziś nawet podstawy nie zrobiłam całej, brzuszek mnie boli bo @ i ide spać... dobranoc
|
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
A co tu tak cichutko
![]() Ja dzisiaj miałam trochę więcej czasu na SPAmowanie, bo jutro luźniejszy dzień, dwa wykłady i do domku Dziś: z rana: ♥ przetarcie twarzy hydrolatem różanym ♥ makijaż minerałami kochanymi ♥ krem do rąk ♥ i zero prostownicy z wieczora: ♥ oczywiście prysznic+ peeling ciała ♥ demakijaż ♥ peeling buźki ♥ masłowanie się masłem kokosowym ♥ i także kokosowa maseczka na włosy ♥ pomalowanie paznokci ♥ przetarcie twarzy hydrolatem różanym ♥ oraz nawilżenie kremem buzi i mam ochotę jeszcze coś zrobić, ale już nie wiem co ![]() Aaa i kupiłam sobie dwa sweterki i kominy takie apaszkowe koronkowe ![]() O i zapomniałam jeszcze- kupiłam sobie również ten puder bambusowy z BU i według mnie jest do Chociaż wolałabym tą pierwszą opcję
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-10-11 o 22:08 |
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak sprawuje Ci się ten szampon? Ja stosuje go chyba od 2 tyg. i wydaje mi się, że mam dłuższe włosy. Ale to może moje przewidzenia.
![]() Cytat:
![]() caate nie wiem co Ci doradzić w sprawach finansowy itd, ale trzymaj się i życzę, żeby Twój wujek wyzdrowiał. Pamiętam, jak miałam 14 lat przeżyłam coś podobnego i domyślam się, jak się czujesz. Jesteśmy wszystkie z Tobą! ![]() pettiteAngel śliczny ten frencz. Alessandra ciekawy masz sposób na utrzymanie makijażu. Muszę go kiedyś wypróbować. ![]() Ja ostatnio kupiłam w ABC. ![]() Cytat:
![]() palermo82 witaj! loluska i xxYashaxx Wiesz nie widzieliśmy się przez cały weekend i, jak do niego dzwoniłam to był jakiś taki niemiły i, aż się wyłączyłam. Zadzwoniłam za 30 min. i było już lepiej. Potem przyjechał to na początku też mówił po co przyjechał i takie tam, ale potem mnie przeprosił mówił, że źle się czuje. Ach... Ci faceci. noseknosek Witaj! uff nadrobiłam Was chyba od 5 strony, aż do teraz. Tak to jest, jak się uczy zaocznie na nic czasu co drugi weekend.
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
noseknosek - witaj
I dołączam się do pytania buahhot - cóż to za akcja? ![]() angelinmyheart - hihi, kiedyś gdzieś to na YT zobaczyłam, zapamiętałam i doraźnie stosuję(jakoś boję się tak codziennie ze względu na moją kapryśną buźkę...) i jestem tym zachwycona - no niestety na profesjonalny fix'ator makijażu mnie nie stać i takie pieniądze wolę przeznaczyć na coś innego , zwłaszcza, że lakier do włosów kosztuje o wiele mniej a daje sądze taki sam efekt, albo baaardzo zbliżony ![]() Ja to co miałam zrobić to zrobiłam, oglądnęłam do tego M jak Miłość I będę kłaść się spać - jutro 6.15 pobudka .... Do tego głowa mnie rozbolała jakoś tak dziwnie po prawej stronie czoła tak jakoś Wy też tak macie, że jak zaczyna Was boleć tak mocniej głowa, to jest Wam niedobrze? Nie, że wymiotujecie, ale takie dziwne samopoczucie jakby to miało nastąpić ale nic z tego nie wychodzi ![]() Wrr nienawidzę tego!Dobranoc Piękności
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-11 o 22:35 |
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj kurcze pracuje cala noc chyba, musze cos zrobic, watpie zebym miala czas na jakis SPAm ;/
|
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja dzisiaj tylko podstawa, nie mam na więcej sił.. Zamierzam iść zaraz spać, bo jutro lecę załatwić ważne sprawy.. Buziaki i dobranoc
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra zaciekawił mnie ten patent. Szczególnie, że mam dwa lakiery z Loreal'a i ich nie używam, bo niszczy to włosy.
Ja w tym tyg. mam do pracy na 9, a od przyszłego na 7, jak to przeżyje taki śpioch, jak ja to nie wiem.
|
|
#312 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ooo... to jak szybciej po nim rosną to ja też chcę
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka napisałam dwa posty wyżej.
![]() Właśnie tak mi si,ę wydaje po tym szamponie. Podobno ciężko go dostać, ale ja dostałam w drugiej aptece do której poszłam. I szczerze mogę Ci go polecić. Choć pachnie trochę męsko, ale odżywka niweluje ten zapach.
|
|
#314 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ehh... zmęczenie daje się we znaki... nie widze już nawet... o to pewnie go zakupie bo dermena mi sie skończyła; teraz mam z ce ce z jedwabiem jakiś (ale to sylikony więc... ) ...albo jakiś ziołowy kupię.... ![]() zrobiłam szybkie spamowanie: prysznic, peeling masaż syrenką żel antycell na uda, pośladki, brzuch serum na biust olej kokosowy na wlosy zaczęłam kurację ampułkową z radicala (skalp) balsam nawilżający twarz- podstawa stopy- wazelina+ krem z avonu wewnętrznie- belissa i kubek pokrzywy
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety zrezygnowalam bo strasznie ocieplal mi kolor.Juz uciekam papa
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
A ja po dzisiejszym spamowaniu:
- relaksująca kąpiel - odżywka na włosy - żel pod prysznic - demakijaż - kremik na twarz - olejek pichtowy na twarz - pasta cynkowa na wypryski - wazelina na usta - jedwab na końcówki Raczej skromnie, ale w tygodniu nigdy nie mam czasu na głębsze spamowanie Aaaa zaraz nałże BP na ząbki
|
|
#318 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze raz dziekuje wszystkim innym, ktorych nie zacytowalam, a przeczytalam za wsparcie No to teraz zla wiadomosc: nie bylam na spotkaniu o prace, bo rano wychodze i mam flaka w kole. Poprosilam sasiada, zeby mi kolo odkrecil, bo ja z alufelgami sobie nie radzilam-nie mialam sil. Przelozylam spotkanie o prace na inny termin mi nie znany, wiec niewiadomo cyz w ogole istnieje. W ostatecznosci zadzwonilam do TZ czy ma auto i czy moze przyjechac mi pomoc, oczywiscie auta nie mial. Ale okej, dzwonil pytal sie czy dalam rade, czy ma wpasc po uczuleni. No jasne dalam rade, zatargalam w rekach kolo '15 z alusami ciezka jak nie wiem co do wulkanizacji, poczekalam na otwarcie tego o to pieknego warsztatu, zostalam skasowana 20zl i tak minely mi 2h. Zuzia chora, zawiodlam jej mame, bo nei moglam sie nia opiekowac i musiala isc do przedszkola. Teraz dobra wiadomosc, mega dobra: wyjek wyszedl ze szpitala ALE zagipsowany, operacji nie ebdzie, bo nie wiedza czy jest sens kroic go, bo niby zrasta sie dobrze. W kolanie ma odlamek od gasnicy, "kawalek ciala obcego metalowego o wym.8x3mm" i tak go wypuscili do domu ![]() wlasnie go zawiozlam do babci i wrocilam do wroclawia, teraz bede go wozic na wizyty kontrolne i aby wszystko bylo dobrze to obedzie sie bez operacji i bez gigantycznych kosztow. NAstepny plus to sie dowiedzialam ze NWW czy jakos tak, pokrywa pobyt w szpitalu. NAtomiast ze jednak wujka przyjeto tego dnia do pracy, to jest automatycznie ubezpieczony i leczenie takie jak przeszedl pokrywa PZU. Wiec jest super. Tylko wujek widze, ze podlamany jest psychicznie, nawet nie poszedl swojego auta zobaczyc, w kolko opowiadac o jednym, tak jakby chcial sie ciagle tlumaczyc... Teraz ide do wanny, zrobilam sobie czerwone pazurki, wstane rano i zobaczymy jak zaczne dzien z TZtem ![]() Was tak solidnie nadrobie moze jutro aaa i na noc chyba z kokosem i olejkiem rycynowym sie poloze na wloskach ![]() jeszcze raz dziekuje!
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę przywitac się i zmykam spać
caate, super, że wszystko się układa!
|
|
|
|
#320 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez ciezko ostantio, robota sie pali w rekach, terminy gonia.
Caate- zrob wujkowi ciacho i nie pozwalaj mu o tym mowic, pewnie i tak mu sie to sni po nocach, musi zapomniec! Moze jak znajdziesz chwilke to poSPAmuj wujka po szpitalu na pewno mu sie przyda.
|
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jak bede go odwiedzac, to nie pozwole mu o tym mowicTak mi lzej, ze juz w domu jest i aby zrastalo sie to wszystko prawidlowo. lece spac z czepkiem i recznikiem na glowie ![]() dobranoc
|
|
#323 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
caate- widzisz,mówiłam że bedzie lepiej
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie ciesze, ze wraca do siebie, dzieki Dziewczyny za wsparcie, przepraszam za moja histerie, znioslyscie mnie dzielnie i bardzo mi pomoglyscieide sie myc, bo zaraz TZ ma byc
|
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Dzisiaj przyjdzie po mnie pod prace Tż i mamy iść na zakupy w poszukiwaniu kozaczków ![]() Cytat:
Moim skromnym zdaniem powinnaś mu wyjaśnić, że wasz związek rozpada się z jego winy i że to on powinien teraz się starać i pokazać Ci, że mu zależy. Bo wybacz, ale on się myli i Ty tu nic nie zawniłaś Nie bój się mówić to co Ci leży na sercu. Mam nadzieje, że do niego dotrą Twoje słowa i nauczy się, że priorytetem są Twoje uczucia, a nie jacyś tam znajomi... Życze powodzenia! ![]() I bardzo cieszy mnie wieść, że z wujkiem jest jednak lepiej niż można było się tego spodziewać Oby tak dalej!
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mu powiedzialam, przez telefon ze ja juz nie mam co budowac w naszym zwiazku, ze nie mam na to juz sil, po prostu ile mozna mowic mu "mysl o mnie czesciej", ja juz nie mam sil tlumaczyc i walkowac co trzeba zmienic, wyczerpalam sie, dlatego on przyjezdza bo ja przez tyg bym sie z nim przynajmnjiej nie spotkala. Co do wujka, to wszyscy jestesmy w szoku, bo w niedziele podpisywal ze zgadza sie na operacje na poniedzialek, a tu w poniedzialek go wypisali
|
|
#327 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#328 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie.
Jem śniadanie i uciekam na uczelnię, wieczorem Was nadrobię.
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze, że mu powiedziałaś Teraz pewnie was czeka ciężka rozmowa... Ale myśle, że po niej już bd tylko lepiej ![]() Aaaaa i witam noseknosek
|
|
|
#330 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Jako ze ja na bezrobociu to sie wysypiam Tzn obudzil mnie telefon - odebralam i slysze - dzien dobry, ojej pani dr taka chora? To duzo zdrowka (a ja po prostu zaspana bylam i mi w gardle po nocy zawsze zasycha i mialam chrypke A telefon byl w sprawie przedluzenia prenumeraty pisma medycznego - oczywiscie przedluzylam i kasa pooooleciala no ale trzeba sie doksztalcac caly czas. Ale dostane za to gratis film o czynnosciach ratowniczych na dvd i nowe kompendium praktycznie wszystkich lekow ktore sa na polskim rynku Aaaa i pani mi dorzuci gratis jeden numer "dermatologia po dyplomie" zebym sobie przejrzala bo tak jakos rozmowa zeszla na tory roznych specjalizacji a ja na to ze dbanie o piekno skory i wlosow jest bardzo bardzo wazne i zaraz mi przytaknela Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Loluska - milo mi ze o mnie pamietasz ![]() Caate - ciesze sie ze wszystko sie tak poukladalo ![]() Cytat:
![]() Bo bylam w kilku aptekach i w doz to pani nawet wybaluszyla na mnie oczy czy taki szampon w ogole istnieje i probowala mi wmowic ze mi sie chyba nazwa pomylila W superpharm to mi powiedzieli ze bedzie dostawa w tygodniu ale nie wiadomo czy on bedzie itd. Wiec sie wkurzylam i zamowilam przez neta i czekam na paczke ![]() Mi nie chodzi moze o szybszy porost bo ja i tak mam swoje ulubiona dlugosc a jak za duzo o 2 cm to ciacham, tylko o to zeby nie wypadaly (na zime strasznie mi sie zawsze sypia) i marze troche o zageszczeniu Cytat:
Nawet wlasnie teraz. Obudzilam sie nad ranem z bolem glowy i nudnosciami, strasznymi. Udalo mi sie zasnac, ale teraz dalej mnie troche glowa boli mimo lykniecia leku, na szczescie juz mnie nie mdli Wiec wiem co czujesz ![]() Cytat:
Oooooo tak, niedawno wykonczylam butle 100 ml Euphorii, mmmm Teraz mam Jil Sander Sun, jeszcze wieksze mmmm |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

skądś kojarzę twój nick... ale nie wiem skąd

. Widziałam też ten spray z Radicala następnym razem jak się wybiorę to kupię na pewno bo taki zachwalany
Aaaa zaraz nałże BP na ząbki 
Ja bym chyba zabiła. Dla mnie jest to nie do pomyślenia żeby mój Tż poszedł na impreze beze mnie. A co dopiero jakby poszedł i jeszcze wypiął się na mnie. Kto wie co on tam robił. Jeszcze Ci bezczelnie odpisywał na esy, a Ty biedna się zamartwiałaś w domu... Później jeszcze chciał zwalić wine na Ciebie, że to niby Twoja wina
Nie bój się mówić to co Ci leży na sercu. Mam nadzieje, że do niego dotrą Twoje słowa i nauczy się, że priorytetem są Twoje uczucia, a nie jacyś tam znajomi... Życze powodzenia!