I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-12, 10:31   #2821
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: I zawsze jest Happy End! - Zazdrośnice odsłona XXIV:)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
kurde, zrobiłąm ten model z Vitalii i powiem Wam, że chciałabym tak wyglądać faktycznie kłamliwy jakiś.
ooo Ins fajnie, ze jestes i pieeeeknie wygadasz
moglabys mi pomoc w wyborze koloru edm? bo szperam, szukam i jestem glupsza niz bylam
Stary 2010-10-12, 10:34   #2822
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Aleks, nie wiem jak pocieszyć. Wiem, niestety z autopsji, jakie to przykre i bolące oraz wkur...ące tak naprawdę. Człowiek się stara, pracuje, a mu nie starcza. Moze się uda cos później lepszego znaleźć?

Przepraszam, nie pamietam dokładnie Twojej sytuacji, czy praca stazowa czy jak?
Jestem na stazu. Na rozmowie wstępnej szef powiedzial, ze bedzie dokladał mi "pod stołem" do kasy z urzedu wiec sie zgodzilam. Potem okazało się, ze dołozy na zasadzie prowizji tyle, ze jak na razie to żadnej prowizji nie wywalczyłam. Wiec zarabiam grosze. Miałam prowadzic projekty a jak na razie to jestem raczej telemarketerem a nie project managerem. Totalnie spadła mi motywacja bo czy sie staram czy nie to i tak sukcesów i kasy z tego nie ma. Nic nowego w sumie się nie nauczyłam więc nie mam poczucia, ze jest jakiś zysk z tego stażu. co bedzie potem niewiadomo, bo niby szef chce dlaszej współpracy ale kwestia tego na jakich warunkach a usłyszałam już ze wymagania na poziomie 1200 -2500 zł brutto są takieeee wygórowane. dołuje mnie fakt, ze praca mnie meczy wiec zaniedbuję tż-ta. wieczorem padam i zaspiam wiec ostatnio pożycie jak w starym małżeństwie - tylko w weekendy.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 10:39   #2823
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
ooo Ins fajnie, ze jestes i pieeeeknie wygadasz
moglabys mi pomoc w wyborze koloru edm? bo szperam, szukam i jestem glupsza niz bylam
poproszę zdjęcie twarzy i szyi bez makijażu na maila: pfffffff@o2.pl
Odpiszę dzisiaj wieczorem, Antii o Tobie też pamiętam!

no i witam z powrotem
Stary 2010-10-12, 10:43   #2824
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Nie wiem chyba się boję powinnam?
Powinnaś. Uwierz

Aleks ja Ciebie rozumiem, mam podobnie, z tym, że ja nawet kiepsko płatnej pracy nie mam w tej chwili i powoli mnie to dobijać zaczyna tak to już chyba musi być, że trzeba zaczynać od czegoś takiego, zaciskać zęby i przeczekać - jestem pewna, że z czasem, jak staż się skończy, będziesz miała lepsze propozycje i rozwiniesz skrzydła. A ślubem się nie martw - jest sporo czasu i na pewno zdążysz odłożyć
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 10:43   #2825
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
poproszę zdjęcie twarzy i szyi bez makijażu na maila: pfffffff@o2.pl
Odpiszę dzisiaj wieczorem, Antii o Tobie też pamiętam!

no i witam z powrotem
dziekuje bardzo
Stary 2010-10-12, 10:59   #2826
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, zrobiłąm ten model z Vitalii i powiem Wam, że chciałabym tak wyglądać faktycznie kłamliwy jakiś.
a mi ten model przypomina mnie. ale może też mam zbyt pochlebne myślenie o sobie
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nic takiego. Zaczęłam myśleć o kasie. O tym, że jestem pod kreską kolejny miesiąc. O tym, że nie wiem jak mam planować ślub skoro nie mam na to pieniędzy i nie zanosi się bym miała z czego je odkładać. O tym, że czuję się upokorzona bo chociaż pracuje to mama musi mi dokładać na rachunki i studia, tż kupuje mi ciuchy i płaci znacznie więcej za mieszkanie. Do tego wiem, ze mama co miesiąc wykłuca sie z ojcem o przelew dla mnie bo on twierdzi, ze za stara jestem by mi kasę dawac. I ma rację, tylko z drugiej strony bez ich pomocy to bym nie dała rady. czuję się jak pasożyt a jednoczesnie jak ofiara. Do d...
tak jak mówią dziewczyny, wiem, że teraz tak nie myślisz, ale pamiętaj, że to stan przejściowy. jak tu nie dostaniesz godnej zapłaty, to szukaj innej pracy. ja już bym wysyłała CV jak leci. będzie dobrze

popsułam komputer w pracy
na szczęście pan mi go naprawił przez telefon

PS Kawuś, co u Ciebie? Napisz w klubie Gadałaś z p.o. mężem?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 11:06   #2827
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
a rozmawiałaś z TŻtem czy mu to przeszkadza? bo może on chce się czuć jak mężczyzna i pokazać Ci że potrafi o Was zadbać? faceci tak mają, że potrzebują wiedzieć, że kobieta przy nich czuje się bezpiecznie.... to główny powód dla którego zwlekają z zaręczynami.... zaręczyliście się i on jest gotowy się o Ciebie troszczyć porozmawiaj z nim o tym - na pewno Ci ulży..... co do rodziców.... nie wiem co poradzić..... z jednej strony Twój tato nie powinien tak reagować.... z drugiej ja nie wime co to jest dostawać pieniądze od rodziców..... u moich rodziców nigdy się nie przelewało i teraz to raczej u nas jest w drugą stronę.... mama jest u mnie 4tyś zadłużona...

nie martw się - ułoży się do śłubu macie jeszcze trochę czasu - zaoszczędzisz! będzie dobrze!
Tż mnie wspiera, dba o mnie i jakoś szczególnie mu to nie przeszkadza. Jednak nie zarabia na tyle by kasa nie stanowiła problemu. Ledwo ostatnio wyrabiamy, oszczędności topnieją. W tym miesiącu musieliśmy prosić właściciela o przedłużenie terminu płatności za mieszkanie. Więc nie jest niestety tak, że tż dołoży mi więc nie mam powodu by się nie przejmować. Poza tym tu chodzi o moje samopoczucie nie jego. Wiem, ze zawsze bedzie zarabiał lepiej bo ma inny zawód, jest starszy wiec ma wiecej lat doswiadczenia zawodowego itd ale chciałabym móc choć czasem być partnerką a nie utrzymanaką w tym związku.
Cytat:
Aleks, rozumiem Cię. Pamiętam jak przeżywałam ten jeden, ostatni miesiąc w Krakowie, kiedy żyłam za pożyczone pieniądze (pierwszy raz w życiu). Strasznie to upokarzające i frustrujące. Ale musisz to po prostu przetrwać, przeczekać, bo w końcu będzie inaczej

Poza tym dobrze, że rodzice mimo wszystko chcą i pomagają, tak samo TŻ. Gorzej, jakbyś musiała wysłuchiwać wyrzutów i pretensji.... Najważniejsze, że masz wsparcie w takiej sytuacji
Masz rację, jestem szczęściarą że rodzice i chłop mnie wspierają.
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Powinnaś. Uwierz

Aleks ja Ciebie rozumiem, mam podobnie, z tym, że ja nawet kiepsko płatnej pracy nie mam w tej chwili i powoli mnie to dobijać zaczyna tak to już chyba musi być, że trzeba zaczynać od czegoś takiego, zaciskać zęby i przeczekać - jestem pewna, że z czasem, jak staż się skończy, będziesz miała lepsze propozycje i rozwiniesz skrzydła. A ślubem się nie martw - jest sporo czasu i na pewno zdążysz odłożyć
No do ślubu niby 1,5 roku tyle, ze sale na ciepłe miesiace trzeba wczesniej rezerwowac a przeciez nie zrobie rezerwacji jak nie wiem czy bede miec kase. Niestety ale zarabiajac tysiac zł ledwo starczy na rachunki, jedzenie, studia. Nie ma mowy bym odłożyła na wesele. Na głupie obrączki w najbliższym czasie nie mam szans odłożyć. Wychodzi na to, że nie powinnam myśleć o slubie bo nie dojrzałam do niego skoro nie mam samodzielności finansowej. Wszak planowanie imprezy na którą mnie nie stac jest mało poważne. A odkładać na później nie zamieszam. Nie bede 10 lat zyc w konkubinacie bo zbieram na wesele.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a mi ten model przypomina mnie. ale może też mam zbyt pochlebne myślenie o sobie

tak jak mówią dziewczyny, wiem, że teraz tak nie myślisz, ale pamiętaj, że to stan przejściowy. jak tu nie dostaniesz godnej zapłaty, to szukaj innej pracy. ja już bym wysyłała CV jak leci. będzie dobrze

No z tym wysyłaniem cv jak leci to ogranicza mnie fakt, ze bez rozmowy/kilku rozmów nikt mnie nie zatrudni a nie bardzo mam jak na nie chodzić. Przynajmniej teraz przed urlopem siedzę grzecznie w biurze bo jeden dzień z 5 muszę dobrac na lewo i szef musi przymknąć na to oko. Wiec wysyłam tylko na takie za***iszcze ogłoszenia ale tam mnie nie chcą bo nie oddzwaniają.

Stary 2010-10-12, 11:24   #2828
frezyjka85
Zakorzenienie

patrzcie jacy dociekliwi odnośnie wczorajszego dniana facebooku
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 11:48   #2829
pagka
Wtajemniczenie

Cześć i czołem

Trzymała któraś za mnie kciuki?

Wróciłam z rozmowy No i jest dobrze Co prawda jeszcze nie wiem czy będę miała staż czy etat (kierowniczka działu, w którym będę pracować powiedziała, że będzie walczyć o etat ), ale i tak się cieszę, bo są możliwości i szanse na to żeby robić coś czym się interesuję. Na początek zajęłabym się zbiorami numizmatycznymi, bo mają gigantyczne zbiory a nikt tego jeszcze nigdy nie ruszył
Stary 2010-10-12, 11:50   #2830
najfajniejsza
Zakorzenienie

dzień sinusoidy cd.: wzięłam do ręki GW i dowiedziałam się, że zwiększą mi podatek od przychodów (teraz płacę z połowy wypłaty mniejszy podatek) =
czytam dalej... od 2012-2013 roku =

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Cześć i czołem

Trzymała któraś za mnie kciuki?

Wróciłam z rozmowy No i jest dobrze Co prawda jeszcze nie wiem czy będę miała staż czy etat (kierowniczka działu, w którym będę pracować powiedziała, że będzie walczyć o etat ), ale i tak się cieszę, bo są możliwości i szanse na to żeby robić coś czym się interesuję. Na początek zajęłabym się zbiorami numizmatycznymi, bo mają gigantyczne zbiory a nikt tego jeszcze nigdy nie ruszył
ja trzymałam ale Ci fajnie! kciukam teraz za etacik
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 11:51   #2831
frezyjka85
Zakorzenienie

pagka - mam nadzieję że dostaniesz etat
Stary 2010-10-12, 11:54   #2832
pagka
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny

W ogóle jak weszłam do pomieszczeń działu, w którym mam pracować to poczułam się jak w niebie Stare rzeźby, jakieś średniowieczne tablice, czajniczki, kufle, dzbaneczki z któryś tam wieków... Dla mnie bomba
Stary 2010-10-12, 11:58   #2833
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie może gdzie tanio kupić coś takiego http://allegro.pl/lotnicze-pojemniki...183401587.html ??

Pagka trzymam kciuki żeby wyszło z etatem. Fajnie mieć pracę, która jest pasją.

Stary 2010-10-12, 11:59   #2834
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny

W ogóle jak weszłam do pomieszczeń działu, w którym mam pracować to poczułam się jak w niebie Stare rzeźby, jakieś średniowieczne tablice, czajniczki, kufle, dzbaneczki z któryś tam wieków... Dla mnie bomba
no to tym bardziej jak dobrze się tam czujesz to musisz tam pracować

umówiłam się na jutro na mierzeniu sukni Pani przez telefon powiedziała mi, że to już najwyższy czas bo na niektóre modele trzeba czekać nawet do 12 miesięcy ehhhh dziwne to wszystko
Stary 2010-10-12, 12:01   #2835
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
umówiłam się na jutro na mierzeniu sukni Pani przez telefon powiedziała mi, że to już najwyższy czas bo na niektóre modele trzeba czekać nawet do 12 miesięcy ehhhh dziwne to wszystko
Co?!

A będą fotki ?
Stary 2010-10-12, 12:04   #2836
carmelova
Zakorzenienie

Cześć Piękne Olewam dzisiejsze seminarium i idę po pracy pod kocyk.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a ten tusz to fajny ? Pogrubia czy co robi ? Pewnie wyglądasz teraz najładniej z nas

bardzo Ci zazdroszczę takiej przygody, ja chyba byłabym zbyt nieśmiała na takie zgłaszanie się

ufff, to dobrze że nie musiał być truty

a z byłą brata kontaktowałaś się też poza zwykłymi spotkaniami gdy byli we dwójkę ? Bo jeśli wy żyłyście w przyjaźni to mogłabyś nadal ją prosić o świadkowanie

a on czuje się winny ? Żeby nie było że sobie dokuczacie i się rozstaniecie

wracam na zajęcia; wróciłam bo była dłuższa przerwa i sprawdzić czy doszedł laptop (jeszcze nie doszedł ale już mam numer paczki)
Byłyśmy raz czy dwa na zakupach, ze 2 razy na drinku, ale raczej sporadycznie się widziałyśmy tylko we dwie. Raczej wychodziliśmy wszyscy razem.
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ilsa teologia nie jest ani trochę równoznaczna z brakiem humoru

Skimos też mi się zaczyna robić celulit i od czego? zdrowo się odżywiam, ćwiczę, chodzę zamiast jeździć MPKami... niesprawiedliwość jest na tym świecie i tyle.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Idę spać bo mnie oczyska strasznie pieką

Dobranoc dziewczęta
Bo cellulit yo podobno choroba cywilizacyjna XXIw.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Też kiedyś wysłałam zgłoszenie do serwisu, że mi komputer nie działa, ale okazało się, że listwy nie włączyłam

Aleks rozumiem jak musisz się czuć. Ja nienawidzę brać kasy od kogokolwiek, ani od rodziców, ani od Tżta. Zawsze robiłam wszystko, by być niezależna i ta niezależnośc jest moim największym skarbem. Gdybym ja straciła, to pewnie wpadłabym w jakąś depresję. Ale wiesz jak to jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja zarabiam nie za dużo (ok. 2200 na rękę), ale da się przeżyć i coś odłożyć. Jednak do kredytu i własnego M3 jeszcze daleka droga...i to mnie dobija :/

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Frezi pokażesz nam się jak uda Ci się zrobić fotki? Pliiiiis.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 12:05   #2837
pagka
Wtajemniczenie

Frezi rób zdjęcia!

Aleks
takie buteleczki warto by kupić osobno, na pewno taniej wyjdzie, tylko gdzie Wiem, że na BU za te pojemniczki się grosze płaci, a skądś oni muszą je brać. Może w jakimś sklepie z plastikami? Gospodarstwo domowe? No sama nie wiem..
Stary 2010-10-12, 12:08   #2838
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiecie może gdzie tanio kupić coś takiego http://allegro.pl/lotnicze-pojemniki...183401587.html ??

Pagka trzymam kciuki żeby wyszło z etatem. Fajnie mieć pracę, która jest pasją.
widziałam ostatnio w marks&spencer.
Ale taniej wyjdzie Ci kupić miniaturowe próbki w Rossmannie

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 12:13   #2839
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
widziałam ostatnio w marks&spencer.
Ale taniej wyjdzie Ci kupić miniaturowe próbki w Rossmannie
Tylko nie wszystko ma próbki. Przynajmniej ja mleczka do demakijążu oczu nie widziałam. A zabieranie 200 ml by zmyć makijaż ze 2 razy jest bez sensu. Ale chyba już znalazłam

Stary 2010-10-12, 12:16   #2840
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie wszystko ma próbki. Przynajmniej ja mleczka do demakijążu oczu nie widziałam. A zabieranie 200 ml by zmyć makijaż ze 2 razy jest bez sensu. Ale chyba już znalazłam
Akurat mleczko ma
I oliwka dla dziecka i inne dziwne rzeczy zajrzyj
Przynajmniej w Landzie w Rossmannie jest

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-10-12 o 12:19
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 12:21   #2841
frezyjka85
Zakorzenienie

dziewczyny bardzo chętnie ale na 100% nie pozwolą mi robić fotek..... zwłaszcza w tym salonie... :/ Madonna na Rynku..... zresztą nigdzie nie można robić zdjęć no chyba że kupię jutro TĄ - to wówczas na pewno obfocę
Stary 2010-10-12, 12:21   #2842
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w Rossmanie z serii Rival de Loop są mleczka, toniki, kremy i inne bajery i wszystko ma miniaturki
Stary 2010-10-12, 12:24   #2843
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Ins witaj super wyglądasz i pieknie Ci w nowej fryzurze

miedzy mną i M. jest dobrze
Stary 2010-10-12, 12:25   #2844
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny bardzo chętnie ale na 100% nie pozwolą mi robić fotek..... zwłaszcza w tym salonie... :/ Madonna na Rynku..... zresztą nigdzie nie można robić zdjęć no chyba że kupię jutrą tą to wówczas na pewno obfocę
Rany, co za poryte obyczaje w tych salonach jasne, że zrobię fotkę i zaraz polecę do krawcowej uszyć to samo 3x taniej akurat te firmy, które Madonna ma u siebie to w większości na swoich stronach internetowych mają piękne, duże zdjęcia katalogowe sukien i w większości z przodu, z tyłu i z detalem. Więc naprawdę nie rozumiem o co kaman
Mi w Szczecinie w jednym salonie nie pozwolono zrobić zdjęć - pani się tłumaczyła, że projektantka wzorów zastrzegła, że nie wolno. Taaak, tylko, że sukien tej pani w internecie sobie mogę szukać ile chcę i nie znajdę, a z moją pamięcią to ja po dwóch godzinach już nie pamiętałam co mierzyłam :/
Stary 2010-10-12, 12:27   #2845
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Widac muszę drogerię zmienić bo mleczka wcześniej nie widziałam. dzieki za info. zajrzę dziś i popatrzę co mają w rossmanie.

Dzięki wszystkim za pomoc

Stary 2010-10-12, 12:31   #2846
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Widac muszę drogerię zmienić bo mleczka wcześniej nie widziałam. dzieki za info. zajrzę dziś i popatrzę co mają w rossmanie.

Dzięki wszystkim za pomoc
Z reguły jest osobna półka z miniaturkami, ale czasami mleczka, kremy i inne takie stoją razem "dużymi" na jednej półce, a na półce miniaturkowej są żele pod prysznic, szampony, pasty itp.
Stary 2010-10-12, 12:32   #2847
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Rany, co za poryte obyczaje w tych salonach jasne, że zrobię fotkę i zaraz polecę do krawcowej uszyć to samo 3x taniej akurat te firmy, które Madonna ma u siebie to w większości na swoich stronach internetowych mają piękne, duże zdjęcia katalogowe sukien i w większości z przodu, z tyłu i z detalem. Więc naprawdę nie rozumiem o co kaman
Mi w Szczecinie w jednym salonie nie pozwolono zrobić zdjęć - pani się tłumaczyła, że projektantka wzorów zastrzegła, że nie wolno. Taaak, tylko, że sukien tej pani w internecie sobie mogę szukać ile chcę i nie znajdę, a z moją pamięcią to ja po dwóch godzinach już nie pamiętałam co mierzyłam :/
też tego nie rozumiem.... może to kwestia gry psychologicznej... widzisz jak wygląda tu i teraz to albo kupuj albo nie.... może o to chodzi, że w domu patrząc na zdjęcie możesz się rozmyśłić, a w salonie zaczarowana i stojąca przed dużym lustrem zakochasz i się i kupisz skoro nie możesz na spokojnie przemyśleć tej sprawy :/ nie mam pojęcia o co kaman i strasznie mnie to irytuje
Stary 2010-10-12, 12:33   #2848
aleksandrettaa
Zakorzenienie

w sumie to muszę zrobić "rachunek sumienia" i zastanowić się co będzie mi konieczne a co mogę zostawić i przezyję tydzień bez tego.

Stary 2010-10-12, 12:38   #2849
baby montana
Zakorzenienie

gdyby któraś jeszcze kiedyś szukała takich pojemniczków- w Sephorze widziałam

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 12:39   #2850
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
też tego nie rozumiem.... może to kwestia gry psychologicznej... widzisz jak wygląda tu i teraz to albo kupuj albo nie.... może o to chodzi, że w domu patrząc na zdjęcie możesz się rozmyśłić, a w salonie zaczarowana i stojąca przed dużym lustrem zakochasz i się i kupisz skoro nie możesz na spokojnie przemyśleć tej sprawy :/ nie mam pojęcia o co kaman i strasznie mnie to irytuje
Też myślę, ze chodzi o skłonienie do zakupu. Dlaczego straszą, ze czaka się nawet rok? Żebyś kupiła suknię przerażona, że nie zdażysz i pójdziesz do ślubu w dresie. Wprowadzają atmosferę w której musisz się decydowac tu i teraz żebys nie mogła się rozmyślec, zmaleźć tanszej sukni.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości