|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
wydaje mi się, że po 5.39
Jestem jednak bardzo zawiedziona, ze w 3 biedronkach nie było piżamki w rozmiarze S Jak tylko się zawsze pojawiały to sobie kupowałam, bo cena jest świetna a jakość bardzo dobra. Podobno te też były bardzo fajne
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nigdy w B. nie widziałam |
||
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Pościel z flaneli jest miękka. Nie jest to gruba flanela, ale jak za taką cenę to jest fajna.
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tą zastawę Luminarc też sprawdzałam w internecie i najtaniej znalazłam za 80 zł ( + koszty przesyłki). A tu wychodzi po ok. 3 zł za 1 talerz- to bardzo tanio Ja byłam w 2 sklepach i też nie było S, ale jak już wcześniej napisałam kupiłam M i jestem zadowolona. W rozm. S pewnie byłaby lepsza na tęgość, ale na pewno za krótka, bo ona jest na 158 cm, a M na 164. Te piżamy są z takiej cieplejszej bawełny. Przyjemne. Szkoda, że był tylko 1 kolor. |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mówiłyście o tych nowych jogurtach, że postanowiłam ich poszukać
Kupiłam Bon Crem wszystkie 3 smaki (już zjedzone, wszystkie pyszne) i Fruvite śliwkowa z cynamonem oraz piernikową. Do tego kupiłam 3 pak Nesvity (na mieście zaczepił mnie Zielony Kapturek i dał mi jedną saszetkę więc postanowiłam kupić więcej bo do pracy nadaje się idealnie, hehe). Kupiłam jeszcze chleb tostowy 3 ziarna (albo zboża, nie pamiętam) i herbatę zieloną z opuncją figową i już żałuję tego zakupu, śmierdzi niemiłosiernie w przeciwieństwie do grejpfrutowej...Również byłam ciekawa tej pościeli ale jak ją zobaczyłam to zrezygnowałam, po kilku gotowaniach rozleciałaby mi się na strzępy. Z piżamek była już tylko różowa L-ka i kilka bluzeczek ze wzorkiem, gdyby mieli rozmiar XS to może bym wzięła Nie było za to tych czekolad z truskawką i kokosem Za to miceli i pomadek pełno.
|
|
|
|
#3337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie smakuje |
|
|
|
|
#3338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam urządzenie HP, które tez kiedyś było w Biedronce ![]() |
|
|
|
|
#3339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
.Nigella miała dużo fajnych pomysłów jednak ten z jeżykami zakodowałam po programie Omeny Mensah (tej pogodynki z tvn, która miała swój autorski program kulinarny na tvn style z prostymi przepisami do zrobienia z dziećmi) ktsw, pomysł z masą krówkową jak dla mnie ok, ale tym zajmuje się akurat moja córcia i dla niej to dobra zabawa kombinowanie z tymi krówkami ale zobaczę jak cenowo wychodzi porównanie masy z cukierkami, bo te krówki nie są raczej tanie, może masa wychodzi bardziej ekonomicznie..---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
przecież one wcale nie są w jakiejś wyjątkowo rewelacyjnej cenie.. po 5zł z kawałkiem to co chwilę jest gdzieś ich promocja. Tak jak sobie Twój post przeczytałam to mi się te pomadki skojarzyły z czasami komuny gdy nic nigdy nie było więc trzeba było kupić zawsze gdy rzucili towar ile tylko się da
|
|||
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
z samego rana pobiegłam do Biedro i kupiłam piżamę dla TŻa, taty i dla mamy
szkoda że nie weszłam na forum wcześniej bo nie miałam pojęcia o czekoladach z ryżem preparowanym koko i truskawkowych jeśli to limitka to musze zrobić zapas, poszukam jutro czekam na buty, szaliki i papcie ![]() a dziś zerknęłam na te gumowce niskie i są okropne
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro i tak miałam zamiar kupić bo moje mi się pokończyły a mężuś pogubił, to dlaczego nie w biedronce skoro akurat są pod ręką do pracy , do torby, do auta, do plecaka turystycznego żeby nie zapomnieć jak idziemy w góry, do kieszeni takie dziwne... |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22617234]Polecam napełnianie tuszów, za jeden kartridż biorą u nas 10zł, czyli oba tusze 20zł. Zazwyczaj robią to sklepy komputerowe, serwisy, ewentualnie allegro. My tak robimy od lat i wszystko jest ok.
Mam urządzenie HP, które tez kiedyś było w Biedronce ![]() [/QUOTE] Równie dobrze mozna samemu napełniać Zestaw do napełniania kosztuje na all 30-50 zł, a starczy na wiele, wiele razy.
|
#3344 | |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie, ale pewnie mi będzie smakował
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Muszę obczaić koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ceny nie pamiętam, a paczki 1 po 80 (nowy smak) i 2 po 85 g
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
siemka wszystkim!
ja dzis zaliczylam wizyte w biedronie. kupilam papier toaletowy lawendowy - fajnie pachnie choc nie przpadam za lawenda. poza tym kosztowal 5 zeta kupilam rowniez batoniki zbozowe Vita Duo, te za zlotowke (czy one zmienily tylko popierek czy tez sklad??), batonik danusia mietowy - pyyyycha, i na wytestowanie czekolade ryzowa kokosowa (jadlam tylko te mleczne i bardzo mi smakowaly.
|
#3346 |
|
Konto usunięte
|
reeva- czy Ty może w Olsztynie napełniasz kartridże? jeśli tak, to możesz napisać gdzie jest jakiś sprawdzony punkt?
|
|
|
|
#3347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te "Morskie przysmaki"
![]() i jest jeszcze gazetka z winami francuskimi
|
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
ja muszę się też pochwalić że kupiłam piżamke- niestety XL bo L już wszystkie były wykupione ale do spania to jaka jest.
Gdzie stoją u Was te pomadki bo ja szukałam wczoraj i dzisiaj i nie mogę znaleźć. |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22617234]Polecam napełnianie tuszów, za jeden kartridż biorą u nas 10zł, czyli oba tusze 20zł. Zazwyczaj robią to sklepy komputerowe, serwisy, ewentualnie allegro. My tak robimy od lat i wszystko jest ok.
Mam urządzenie HP, które tez kiedyś było w Biedronce ![]() [/QUOTE] z tym napełnianiem to bajki, ja dałam do napełnienia od razu po tym jak się tusze zaczeły konczyć i cóż, wywalone w błoto pieniądze- w ogóle ten tusz teoretycznie wg nich udało się napełnić... tj.odzyskać ale nic w ogóle nie drukował! nic nie było widać tak słabo
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w koszach z promocjami.
szukałam czekolad z ryżem preparowanym (kokos, truskawka) i czekolady michałki i niestety nie ma. myślicie,że w czwartek na te buty a'la emu trzeba będzie polować z rana? kupiłam herbatkę melisa z pomarańczą i smakuje tylko pomarańczą oraz fajnie lekko uspokaja. kupiłam też dezodorant Softine pomarańczowy- trawa cytrynowa. w sklepie po psiknięciu,żeby sprawdzić zapach mi się nie podobał,ale wzięłam,bo innych nie było. za to na ciele bardzo ładnie pachnie i jestem zadowolona z zakupu
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
A propo butów emu- widziałam tani impregnat za 8 zl w rosmanie. Ale ja sie nie pokusze bo wyglądają jak babcine bamboszki
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 1 komplet zapłaciłam 30 zł, czyli za kolor i czarny ok 60 zł. 1 komplet starczał mniej więcej na tyle co 3 oryginalne, może nawet więcej. Komplet oryginalnych tuszy(kolor i czarny razem) do mojej drukarki to ok 250 zł, czyli łatwo policzyć ile zaoszczędziłam ![]() Dziewczyny nie bójcie się same napełniać, to dziecinnie proste i wytłumaczone w instrukcji
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#3355 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z takim tekstem miej pretensje do ludzi, którzy pewnie nawet Ci nie napełnili a jak tego nie zrobili, to idzie się z reklamacją... |
||
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pracuję na stoisku z tuszami i zamiennikami.
ActiveJet ma zamienniki HP300 - duże i tańsze od oryginałów w wersji XL. Generalnie polecam zamienniki, które są pojemnościowo i cenowo dużo korzystniejsze a wydruki jakością nie odbiegają w żadnej kwestii od oryginałów. Mamy też zestawy do samodzielnego napełniania - coraz więcej osób się na to decyduje i są zadowoleni. Tańszy sposób, wystarczy się tylko przełamać i zrobić to samemu - anie jest to znowu takie trudne, wszystkie elementy potrzebne do tej 'operacji' są w zestawie, instrukcja oczywiście też. . Dzisiaj byłam świadkiem jak pracownice stojąc przy koszach promocyjnych, na głos umawiały się ile jakich butów emu której odłożyć.. Nie krępowały się w ogóle, pełen sklep ludzi, spoglądających na nie z niedowierzaniem a one debatują.. Mnie tam akurat te buty nie interesują, ale wkurza mnie, że potem na sklep wystawione są 2-3 pary i weź tu kup..
|
#3357 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj zobaczyłam na plakacie te buty emu i zachciało mi się ich. ale już wiadomo, że będzie problem jak z kaloszami.
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Emu są w czwratek tak ? umówiłam się z kuzynką że o 7 jedziemy do Biedronki , mam 3 po drodze więc mam nadzieje ze je dostaniemy :|
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
może i emu są od czwartku, ale z tego co mówiły pracownice to przyjeżdżają jutro i już się zaczyna wewnętrzne rozdysponowywanie... więc do czwartku może mało co zostać ..
Ale życzę powodzenia
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Jak tylko się zawsze pojawiały to sobie kupowałam, bo cena jest świetna a jakość bardzo dobra. Podobno te też były bardzo fajne
)
parę stron temu ktoś wkleił zdjęcie różowych domowych bamboszy od tych butów różniły się tylko tym ,że buty mają sztywniejszą podeszwę
Kupiłam Bon Crem wszystkie 3 smaki (już zjedzone, wszystkie pyszne) i Fruvite śliwkowa z cynamonem oraz piernikową. Do tego kupiłam 3 pak Nesvity (na mieście zaczepił mnie Zielony Kapturek i dał mi jedną saszetkę więc postanowiłam kupić więcej bo do pracy nadaje się idealnie, hehe). Kupiłam jeszcze chleb tostowy 3 ziarna (albo zboża, nie pamiętam) i herbatę zieloną z opuncją figową i już żałuję tego zakupu, śmierdzi niemiłosiernie w przeciwieństwie do grejpfrutowej...
Za to miceli i pomadek pełno.
Mnie smakuje 

przecież one wcale nie są w jakiejś wyjątkowo rewelacyjnej cenie.. po 5zł z kawałkiem to co chwilę jest gdzieś ich promocja. Tak jak sobie Twój post przeczytałam to mi się te pomadki skojarzyły z czasami komuny gdy nic nigdy nie było więc trzeba było kupić zawsze gdy rzucili towar ile tylko się da