![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]() o kurcze, Kameno... ![]() ściskam i przytulam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() piczona przerobił na krasnale, a ty miałaś być następna do przerobienia ![]() w końcu pracoholik ![]() zresztą nie był to prawdziwy piczon, tylko półpiczon, bo występował w komórce, nie w internecie ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- no właśnie ![]() założysz, jak powiem, że na fejsie też są torby? :P ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda mi to na kompulsy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli tak będzie lepiej to pewnie dobra decyzja.... ale będzie ciężko więc trzymaj się mocno ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z czasem będzie tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-12 o 09:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wszystkie ich hity po kolei w podpisie miałam ![]() ![]() Teraz mam fazę na ich Slanias Song ![]() na tym kawałku przepchałam się pd samą scenę i widziałam ich z bliska ![]() (ta laska coś staro wyglądała ![]() Korpiklaani też zajefajni jakbyś nie wiedziała ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cbr, Maja, ale się godnie prezentujecie na tych zdjęciach ![]() A ja myślałam, że Cbr to blondynka... |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Tak a pozniej po zimie zostanie tona tluszczu
![]() Mi tez to tak wyglada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pozostałe folk metale, którymi się zachwycałam znasz? jakby co,. to moge jeszcze raz polecić ![]() ![]() Kuleżanka mnie dżaźni - napisała, że jedyny koncert, na jaki by pojechała, to Linkin Park albo Prodigy. Jak jej na to, żeby szła bo "polecam koncerty ![]() ![]() Żadne, ale to żadne disco ani dj-skie popisy nawet do pięt nie dorasta tym emocjom muzyki granej i śpiewanej na żywo ![]() A ona "mamy inne spojrzenie ale spoko :P " To ja jej, że jak nie po emocje i zabawę, to po co by poszła na koncert? A ona "moja sprawa po co tam bym była : )" Ech, to kiedyś była moja najlepsza psiapsióła, a teraz wręcz wnerwia mnie gadanie z nią ![]() Przykro mi patrzeć, jak po tylu latach teraz nie możemy się dogadać i nam się drogi rozchodzą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Kameno ![]() A z tym sąsiadem to niektórzy się rozpędzili ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam, że jeszcze o Finntrollu trąbiłaś ![]() Cytat:
Ja wiem, ja wiem ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wieeeesz?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pierwsze zetknięcie z folkmetalem co zaowocowało wielkim oswieceniem i miłoscią do całego gatunku ![]() Dla mnie osobiście najlepszym zagłębiem folk metalu jest Finlandia ![]() Finntroll ![]() ![]() ![]() A z reszty: rosyjska Arkona ![]() Amon Amarth (cięższy viking metal), Alestorm, Falkenbach, Equilibrium, Litvintroll, Tyr Z polskich: Żywiołak ![]() I oczywiście Eluveitie ![]() Uff, to te, co najbardziej lubię ![]() Cytat:
![]() Taa - boginie! Bo ginie każdy, kto się nam nawinie ![]() W domu foty mam na dysku Cytat:
![]() Myślałam raczej, ze by pojechała na koncert robić to, co lubi najbardziej - stać pod salą, kopcić faje, sączyć piwo i mizdrzyć się i podrywać facetów ![]() Ewentualnie tuptać w miejscu pod ścianą w szpilkach i mini szortach, strzelajac na boki oczami w poszukiwaniu ciach i robiąc zalotne minki ![]() edit: wiecie co? teraz to naprawde jej zachowanie zaczyna mnie wnerwiać (jak ja z nią wytrzymywałam tyle lat) ![]() ![]() A nie jechac na techno imprę, żeby się odpindrzyć, polansować i popodrywać jak najwięcej cwaniackich, odpicowanych facetów ![]() A z ta zazdrością, to faktycznie moze być coś na rzeczy... laska od roku mieszka w Wawie i co? na imprezy przyjeżdża do domu i jedzie ze mną na podskierniewicką dyskotekę. ewentualnie ostatnio pojechała do łodzi do swojego byłego faceta poimprezować ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 11:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Nindżopesz
|
Kameno, przykro mi ale gratuluję decyzji, ciągnąć na siłę nie ma sensu
![]() Hmm, to teraz razem z Mają możecie bezkarnie podrywać fajne ciacha ![]() Maju, ale z drugiej strony czego ona ma się podniecać koncertami na żywo jak nie lubi takiej muzyki? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
ledwo na oczy widzę, do 5 rano fotki oglądałm z wakacji i psy moje ![]() ![]()
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, zebym to ja jeszcze robote miała na zimę, to bym miała z kim zamieszkac może... ![]() Trzeba pokombinowac po innych działach ![]() Cytat:
Dlatego spytałam DLACZEGO by pojechała, skoro nie lubi taaakich emocji i skakać, śpiewać i tym podobnych rzeczy które się na koncertach robi, a jestem ciekawa po co jeszcze można jechać. Odpowiedź "moja sprawa po co tam bym była : )" ![]() no comment, bo nie mam siły z takimi ludziami gadac ![]() edit: łee, z tym Mayhem na CP to ktoś jaj sobie robił... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziękuję Wam za dobre słowa, głaski i przytulki
![]() Kurde, nie wiem co teraz mam robić w praktyce... Szukać chaty, to na pewno, ale jak? Wynająć? Sama? Z kimś? (nie mam żadnej chcącej koleżanki, może naszą Maję ale wiem że u Maji z pracą nie wiadomo co będzie....). A może wziąć kredyt i kupić coś swojego? Koszty wynajmu i spłaty kredytu byłyby podobne, tak myślę.. Wiem że powinnam na takie tematy porozmawiać z mamą. Ale jakoś boję się trochę tej rozmowy i najpierw muszę się przygotować psychicznie, pomyśleć czego chcę, czego tak naprawdę mi potrzeba.. Kurde, kolejny kop w dorosłość... ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ja też ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
A może Gryksia zbałamuć, chciał się wyprowadzić ![]() A może u mnie się zwolni... ![]() Tymczasem ja popakowałam perfumy i książki, myślałam, że mamy ich niedużo a tu trzy torby (książek znaczy, nie perfum) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi tez by się jakiś porządny kop przydał, bo skoro wiem, ze mnie wywalą w grudniu, to powinnam szukac innej roboty, żeby znaleźć i mieć kase na mieszkanie ![]() ![]() ![]() A już na samą myśl, że miałabym iść do obcej roboty do obcych ludzi wywołuje u mnie palpitacje serca, skręty żołądka i nocne ataki paniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co chcesz zamiast czynszu? ![]() ![]() Tylko do dziecka mnei nie zagonisz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
% nie zostaniesz w starej) i wynajmijcie dziewczyny coś razem, naprawdę ![]() Cytat:
Jak to się boisz ludziów? A my to kto? Człowieki? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-12 o 13:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Wynajęłabym pewnie kawalerkę, jeśli sama, ale kupić to bym wolała może dwupokojowe.. Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż jak masz gdzie mieszkać to pół biedy....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak ją znam, to po przeczytaniu co o niej wypisuję już by dawno focha strzeliła ![]() Cytat:
![]() Na zadnych innych rozmowach kwalifikacyjnych poza firmą nie byłam, a ja jestem socjofob i na samą myśl o spotkaniu z obcymi dostaję paniki ![]() ![]() Co robię? Klepię dane do systemu. Zadnego wykształcenia nie trzeba, moja wartośc polega na tym, że po 3 latach znam wszystkie systemy, produkty i procedury firmy, które w innej się nie przydadzą ![]() Wy już nie łopce - Wy swoje ![]() Cytat:
![]() Bez rekrutacji tylko na umowę-zlecenie można iść, ale jako nie-student bym dostała grosze, więc odpada. Tez myślałam, że jak mnie wywalą, a zima będzie taka ciężka, jak straszą, to przebieduję w chacie i przynajmniej nie będę musiała się męczyć i dojeżdżać. A tu nagle się zmieniła sytuacja z Tobą ![]() A ja jestem w kropce, bo bym chciała, a sie boję ![]() Powinnam się leczyć ![]() A w dodatku ja naprawde nie wiem, co bym chciała robić ![]() ![]() ![]() I już mnie żołądek rozbolał od tego myślenia co to będzie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 14:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-jeśli tylko możesz to kup mieszkanie-teraz jest bardzo dobry okres do kupowania, co do warunków i wkłądów własnych to trzeba pytac po bankach, bo to sie zmienai jak w kalejdoskopie. Mieszkanie mozesz kupic nawet maleńkie,a za kilka lat sprzedac i kupic większe (tylko nie bierz kredytu walutowego).
Kilka banków ma na stronach kalkulatory zdolności kredytowej-ale nie sugeruj sie nimi za bardzo
#716 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A na poważnie, póki co koleżanka planuje wynająć moje mniejsze z parą znajomych, jak coś nie wypali to oczywiście będę się tutaj szeroko reklamować ![]() ![]() Cytat:
Płaciliśmy 10% wkładu własnego ale coś koleżanka przebąkiwała, że chcą podnieść/już podnieśli do 20%. Pewnie wszystko negocjowalne ale poniżej 10% czarno to widzę. I z kredytami walutowymi jakaś lipa się szykuje ale nie jestem w temacie. Reasumując powiem tak: przy zakupie chaty za 373 tys musieliśmy wyskoczyć z około 60 tys gotówki z czego część to było właśnie te 10% a reszta niestety rozeszła się na notariuszy i inne konieczne pierdółki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
spoko
![]() raz na jakiś czas pojadę do domu, to przywiozę kartofli i ziarna na munkę ![]()
![]() |
#718 |
Nindżopesz
|
A jeszcze, Maja, normalnie załóżmy własną firmę! bo mam identyczne odczucia co do rozmów kwal i w ogóle nowych miejsc pracy. Trzęsionka i zawał serca. Nie wyobrażam sobie. Kiedyś też sobie nie wyobrażałam ale wzięli mnie na staż do US, wiadomo idiotka ale uczy się dopiero, dziecko biedne, opóźnione
![]() Inna sprawa, że jak patrzę na niektóre osoby pracujące w US to ja jestem jednak mistrzyni intelektu ![]() Dobra, lecę do Komfortu. |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() dużo osób podejrzewało, że jestem blądi ![]() Majaaaa, ale koncert Prodigy to tyż za***ioza była *_* Cytat:
![]() a wyszła duża, okrąglutka szatynka / brunetka (zależy, czy chce mi się farbę na odrosty napaćkać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-10-12 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.